Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem gondolkozz el azert azon, hogy becsatornazd valahova ezeket az outputjaidat, mivel erdekesek, es sok tekintetben hianypotloak. A bowl.hu csak az egyik ilyen opcio. Ahogy mondtam, siman csinalhatnal egy instagram accountot is, rengeteg jo, NFL-t elemzo accountot kovetnek sokan, amiken mar hirdetesek is futnak.AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Sohasem térült meg. 😊
undisputedly
Szerencse, hogy nem magamért csinálom.
Ez nektek készül, annak a 8-10 embernek aki itt aktív, akinek a szíve halászsas-kék, és akivel együtt szopunk évek óta.
(Meg annak aki esetleg néha idetéved, más csapatoktól.) 😀
Szeretném ha a hawks-topic lenne az egyik legszínvonalasabb az összes közül, igazából ezért csinálom. Persze nem tőlem lesz az, de az ide írogató nehány emberrel azért elég jó kis csapatot alkotunk.
Még akkor is ha nem latjátok hogy RW elit. 😀
Nemutolsósorban én is rengeteget tanultam itt, az is ingyen volt.
akdestroyer
Nem ertek ehhez a monetizalashoz, de keress ra, hatha ossze tudnad kotni egy kis "passziv" jovedelemmel.
több mint 4 éve
Én is csak olvasgatni járok ide, de teljesen megéri, nagyon sokat tanultam az elemzéseidből és a többiek hozzászólásaiból és már ezért is megéri ide járni, mégha nem is szoktam hozzászólni a dolgokhoz. A többi topicot nem nagyon szoktam olvasni, csak ritkán, de biztos vagyok benne, hogy színvonalban a Hawks topic az elsők között van😁AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Sohasem térült meg. 😊
undisputedly
Ez nektek készül, annak a 8-10 embernek aki itt aktív, akinek a szíve halászsas-kék, és akivel együtt szopunk évek óta.
Szeretném ha a hawks-topic lenne az egyik legszínvonalasabb az összes közül, igazából ezért csinálom. Persze nem tőlem lesz az, de az ide írogató nehány emberrel azért elég jó kis csapatot alkotunk.
akdestroyer
több mint 4 éve
Nyomjad AK, ne törődj semmivel. Baromi hosszú az idő szeptemberig, addig el kell tudni dönteni, hogy Wilson elit vagy kuka! Meg azt is, hogy rágyúrjunk-e komolyan a falra, vagy adjunk RW-nak a Szputnyik 5-ből, hátha 3 másodperc alatt futja majd a százat. Akkor meg ugye megszűnnének a problémák. Vírus van, foci, normális draftcetli gyűjtemény, meg capspace nincs. Hát szebb jövőt mindenkinek!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Sziasztok!Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, és köszönöm az elemzéseket, és persze a szakmai színvonalat a többieknek is!
Rengeteget segít mind a csapat, mind a foci megértésében.
Tényleg könnyebb így elviselni azt ami a Hawks-ban történik 😊😊
több mint 4 éve
Ez nektek készül, annak a 8-10 embernek aki itt aktív, akinek a szíve halászsas-kék, és akivel együtt szopunk évek óta.Én is nagyon szívesen olvasgattam az elemzéseidet és sokat tanultam belőlük. Meg persze a többiek írásaiból is. Biztos vannak sokan, akik passzívabban szurkolnak, így az ő nevükben is köszönöm a sok okosítást és a szórakoztatást!
akdestroyer
több mint 4 éve
De abban elit....ígySzrintem konszenzus van arrol, hogy egy rakas sz@r, nem? 😀 Vagy lemaradtam valamirol?Emeljük ki Russell Wilsont. Nélküle és a fájóan belterjes vitáink nélkül arról, hogy ő most top 1, top 3, top 5, vagy egy rakás szar, ez egy sokkal unalmasabb topic lenne. 😀AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Sohasem térült meg. 😊
undisputedly
akdestroyer
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Szrintem konszenzus van arrol, hogy egy rakas sz@r, nem? 😀 Vagy lemaradtam valamirol?Emeljük ki Russell Wilsont. Nélküle és a fájóan belterjes vitáink nélkül arról, hogy ő most top 1, top 3, top 5, vagy egy rakás szar, ez egy sokkal unalmasabb topic lenne. 😀AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Sohasem térült meg. 😊
undisputedly
akdestroyer
Cancel Culture
több mint 4 éve
Emeljük ki Russell Wilsont. Nélküle és a fájóan belterjes vitáink nélkül arról, hogy ő most top 1, top 3, top 5, vagy egy rakás szar, ez egy sokkal unalmasabb topic lenne. 😀AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Sohasem térült meg. 😊
undisputedly
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
En is tobb idot verek el itt, mint amennyit nem szegyellenek bevallani, de ettol fuggetlenul azt javaslom, ha tovabbra is ennyi energiat fektetsz bele, probaljd monetizalni valahogy. Nem tudom hogyan megy ez, de egy instagram fiok vagy youtube csatorna gondolom hozhat parszasz-egy/ket ezer dollart siman, es akkor mar nem ingyen csinalod.AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Sohasem térült meg. 😊
undisputedly
akdestroyer
több mint 4 éve
AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Sohasem térült meg. 😊
undisputedly
több mint 4 éve
AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.AK ezt nem azért csinálja, mert szeretne minél jobb elemző lenni. Évek óta levelezünk, pontosan lehet látni a fejlődés ívét.
Vagy ha esetleg szivesen csinalod, van ra idod es oromodet leled benne, probald meg monetizalni. Csinalj egy blogot, vagy youtube, twitter acc-ot ahol posztolod ezeket, vagy beszel a bowl.hu-s arcokkal, hogy keresnek-e kulsos contributort.
En nagyon szivesen olvasom, ez a heatmap is erdekes, meg ha nem is bontja rendszerekre (pl Brady-nel), hanem zanzasitja az infot, de nagyon "hianypotlo", viszont birlak, nem lenne jo, ha ez a munkad vagy csaladod rovasara menne anelkul, hogy barmi return-t kapnal erte, mert ez nem az elso eset, hogy kozzeteszel valami egyedi produktumot amit nem 1-2 ora osszerakni.
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.Vagy ha esetleg szivesen csinalod, van ra idod es oromodet leled benne, probald meg monetizalni. Csinalj egy blogot, vagy youtube, twitter acc-ot ahol posztolod ezeket, vagy beszel a bowl.hu-s arcokkal, hogy keresnek-e kulsos contributort.
En nagyon szivesen olvasom, ez a heatmap is erdekes, meg ha nem is bontja rendszerekre (pl Brady-nel), hanem zanzasitja az infot, de nagyon "hianypotlo", viszont birlak, nem lenne jo, ha ez a munkad vagy csaladod rovasara menne anelkul, hogy barmi return-t kapnal erte, mert ez nem az elso eset, hogy kozzeteszel valami egyedi produktumot amit nem 1-2 ora osszerakni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Köszi a gyorstalpalót.Nem dolgoztál feleslegesen, finomítani kell. . Hox topic rulez!
Akkor egy csomót dolgoztam feleslegesen, szuper, na elmentem aludni.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Köszi a gyorstalpalót.Akkor egy csomót dolgoztam feleslegesen, szuper, na elmentem aludni.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 4 éve
Tök egyszerű a rétegképzés elkülöníted a valamilyen ismérv szerint logikailag nem összeillő adatokat a sokaságból. Ha testmagasságot súlyt elemzel, akkor elkülöníted a fiúkat és a lányokat, hogy külön vizsgáld... Ha teljesítményt vizsgálsz hőerőgépnél, vagy olaj krak-hatást, savasodást, akkor üzemi hőmérsékletet szerint képzel rétegeket, 2020 as foci szezonban meg az 1-6 hét más mint a 7-17.Erről egy szót sem érdemes, mert nem rétegképzett, pl nem kezeli külön az 1. 5 hetet.Én szívesen meghallgatnám hogy te mire jutottál ezzel, mert én nem tanultam rétegképzést.
Cancel Culture
| Ui: Ha az első 5 hetet leszedem, akkor elég siralmas lesz a helyzet. |
akdestroyer
Ennyi nagyjából
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Erről egy szót sem érdemes, mert nem rétegképzett, pl nem kezeli külön az 1. 5 hetet.Én szívesen meghallgatnám hogy te mire jutottál ezzel, mert én nem tanultam rétegképzést.
Cancel Culture
| Ui: Ha az első 5 hetet leszedem, akkor elég siralmas lesz a helyzet. |
több mint 4 éve
Erről egy szót sem érdemes, mert nem rétegképzett, pl nem kezeli külön az 1. 5 hetet.Na akkor én is kiragadok egy statot, kinek volt 50 alatti passprot meccse? Wilsonnak? Nem ! Watsonnak.
iIe egy érdekes adat.
Ígérem, mára az utolsó, szintén sufnituning QB-OL chart.
Lássuk, hogy az idei év top6 QB-je milyen védelmet kapott:
Nagyjából erről beszéltem.
Meccsek száma, ahol az OL 70+ PFF grade-t ért el:
Rodgers: 11
Brady: 8
Allen: 8
Mahomes: 7
Watson: 6
RW: 4!
Ebből a négy meccsből, (amikor úgy-ahogy volt fal) RW háromszor végzett 90+ értékelés felett. Ha nagyon röviden akarom összefoglalni, akkor ezért kéne egy legalább közepes falat összedobni elé.
Amúgy meg kurva sokat lehetne beszélni erről a grafikonról, mert minimum érdekes.
Brady külön kategória, Rodgers is a boly előtt (bár neki brutális falelőnye volt, bárkivel szemben), de például Mahomes egyáltalán nem volt kiemelkedő a resztlihez képest.
A véleményekre kíváncsi vagyok.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Ígérem, mára az utolsó, szintén sufnituning QB-OL chart.Lássuk, hogy az idei év top6 QB-je milyen védelmet kapott:

Nagyjából erről beszéltem.
Meccsek száma, ahol az OL 70+ PFF grade-t ért el:
Rodgers: 11
Brady: 8
Allen: 8
Mahomes: 7
Watson: 6
RW: 4!
Ebből a négy meccsből, (amikor úgy-ahogy volt fal) RW háromszor végzett 90+ értékelés felett. Ha nagyon röviden akarom összefoglalni, akkor ezért kéne egy legalább közepes falat összedobni elé.
Amúgy meg kurva sokat lehetne beszélni erről a grafikonról, mert minimum érdekes.
Brady külön kategória, Rodgers is a boly előtt (bár neki brutális falelőnye volt, bárkivel szemben), de például Mahomes egyáltalán nem volt kiemelkedő a resztlihez képest.
A véleményekre kíváncsi vagyok.
több mint 4 éve
A jobb átláthatóság kedvéért, csak nektek, jár a csomaghoz sufnituning heatmap is, 😀 sok szeretettel:Mahomeznél egyértelműen felismerhető a jegesmedvét hágó óriásfóka alakzat, ami arra utal, hogy kevesebbet kéne szívnom.
akdestroyer
Bradynél a hátulról támadó macskaalakzat homogén mintát követ, jelezve, hogy rutinos interception dobóról beszélünk, akirnek az önértékelési problémáira 30 felett is (érted 30 felett) is igen jelentős mértékben és kiterjedésben építhet a védelem. . A macska feje mellett található napocska alakzat emlékeztet minket arra, hogy Green Bayben rohadt nagy volt a Burgeresnél a sor, és Pettine koordinátor csak az NFC döntő 2. félidejére ért vissza, akkor viszont nagyon belenyúlt a meccsbe....igaz ez az állásába került.
Wilson 3-as alakzata a barlangrajz kompozíciója jelzi, hogy Russell a pálya bármely pontján képes eldönteni egy meccset. Nehéz választás elé állítja ezzel a védőket. Az ábrán nem látszik, de van egy fekete kereszt is az alakzatban, a középső figura hátsó lábánál, ami úgy 1000-t ér.
ARod dekadens és elitista mint mindig, de mire volt ez elég? Naugye!!!!
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
A jobb átláthatóság kedvéért, csak nektek, jár a csomaghoz sufnituning heatmap is, 😀 sok szeretettel:
több mint 4 éve
Jó lenne egy Arod, TB lőlap is viszonyításképpen.Csak azt szeretném neked kívánni, hogy minden kívánságod így teljesüljön. 😊
gordon

Hé! Én nem azt mondom, hogy jó amit leírtam, csak a HC-nk gondolatát akarom visszafejteni, hogy kitaláljam végre, hogy mi a franc a vezérlő elv.Akkor jó, már kezdtem felzaklatni magamat. 😀
peet_24
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 4 éve
Hé! Én nem azt mondom, hogy jó amit leírtam, csak a HC-nk gondolatát akarom visszafejteni, hogy kitaláljam végre, hogy mi a franc a vezérlő elv. Mert a "szar a fal és szétverik az embert, meg nincs idő a játékokra" annyira kézenfekvőnek tűnik (amit amúgy ki is használnak), hogy nem értem, hogy miért nem foglalkozunk vele...nem lehet az egész mögött annyi, hogy nem hisz benne... ezt egyszerűen nem akarom elhinni...ez (elvileg) egy másik szint, nem az, hogy Tolódjááá... Mit lát PC, amit én nem? Nem azt mondom, hogy működik, amit csinál, mert láthatólag nem, de mit képzel bele? Mint ahogy Helm leírta a D# működését a szezonban jó előre. Nem működött, főleg az elején, de volt valami logika. Itt csak annyi van, hogy szarunk a falra és ennyi? Nincs semmi koncepció? Seattle Bazdelőre, meg Seattle Szaladjbele, aztán ennyi?Egy hiányos KC fal mögött Mahomes rosszabb volt, mint RW egy hasonlóan rossz SEA fal mögött. Egy egészséges KC fal mögött lenne olyan jó RW, mint Mahomes? (védelem olvasás, ütempasszok, gyorsabban passzolás...). Akkor van értelme jobb falat csinálni? Ennek a csávónak ez a plafon és nincs értelme többet költeni a védelmére, mert nem lesz jobb.Ez így marhára nem igaz, sőt az adatok pont az ellenkezőjét mutatják.
peet_24
Ha felhúzol RW elé egy 70+ pff grades falat, akkor a gép 90+-os QB gradet dob ki a másik oldalon, ezt láttuk eddig szinte az összes alkalommal.
Nem azt mondom hogy Zach Martinokat kell guardba igazolni, akármelyik középszar falember megfelelne, aki vállalhatatlan minden kulcspillanatban.
Bármelyik másik csapatnál alapvető lenne a fr.QB elé letenni egy értelmezhető falat, és a szurkolók gyújtogatnának az ellenkezőjéért, egyedül itt Seattle-ben divat ez, ami itt megy.
A WC kör után kukoricán térdepeltetjük a fr.QB-t 71.8-as osztályzattal, de az, hogy a falember 14.3-al végez ugyanitt, az nem probléma, ott fordítsuk el a fejünket, azzal nekünk nincs ügyünk.
Nincs is értelme többet költeni az OL-re, nem kell valaki, aki neadjisten 40-es/50-es értéket tud (ami még mindig kurvaszar teljesítmény), neeem...
A 14.3 az nem bug, az feature, hozzuk olyan QB-t, aki előtte is megél. | Nincs ilyen QB. |
Nyilván, ha Te értelmezel, akkor itt van ez az istenáldotta tehetség, és mi nem becsüljük.Ki értelmez így? Én biztos nem, és ennek már 2000+ karakterben hangot is adtam.
Cancel Culture
Ő nem Mahomes, ezt értjük, viszont nem is az a bűnbak, aminek itt ki van kiáltva.
Egyesek átesnek a ló túlsó oldalára.
Más:
A "Carroll Wilson kezébe adja a labdát, és az nem él a lehetősséggel" frázis az nagyon jópofa, de a HC munkája nem ennyiből áll.
Mondjuk első lépésben húzzon fel a QB elé egy falat, ami passprotban nem a 32. a ligában, hanem pl a 25.-ik, (ami még mindig nem egy sikertörténet, de legalább nem bassza agyon az összes védelem élből, ahol top10 DL van) és mondjuk csak ezután adja a QB kezébe a labdát.
Utána moralizálhat erkölcsi alapon, és joggal.
Érted.
akdestroyer
több mint 4 éve
Egy hiányos KC fal mögött Mahomes rosszabb volt, mint RW egy hasonlóan rossz SEA fal mögött. Egy egészséges KC fal mögött lenne olyan jó RW, mint Mahomes? (védelem olvasás, ütempasszok, gyorsabban passzolás...). Akkor van értelme jobb falat csinálni? Ennek a csávónak ez a plafon és nincs értelme többet költeni a védelmére, mert nem lesz jobb.Ez így marhára nem igaz, sőt az adatok pont az ellenkezőjét mutatják.
peet_24
Ha felhúzol RW elé egy 70+ pff grades falat, akkor a gép 90+-os QB gradet dob ki a másik oldalon, ezt láttuk eddig szinte az összes alkalommal.
Nem azt mondom hogy Zach Martinokat kell guardba igazolni, akármelyik középszar falember megfelelne, aki vállalhatatlan minden kulcspillanatban.
Bármelyik másik csapatnál alapvető lenne a fr.QB elé letenni egy értelmezhető falat, és a szurkolók gyújtogatnának az ellenkezőjéért, egyedül itt Seattle-ben divat ez, ami itt megy.
A WC kör után kukoricán térdepeltetjük a fr.QB-t 71.8-as osztályzattal, de az, hogy a falember 14.3-al végez ugyanitt, az nem probléma, ott fordítsuk el a fejünket, azzal nekünk nincs ügyünk.
Nincs is értelme többet költeni az OL-re, nem kell valaki, aki neadjisten 40-es/50-es értéket tud (ami még mindig kurvaszar teljesítmény), neeem...
A 14.3 az nem bug, az feature, hozzuk olyan QB-t, aki előtte is megél. | Nincs ilyen QB. |
Nyilván, ha Te értelmezel, akkor itt van ez az istenáldotta tehetség, és mi nem becsüljük.Ki értelmez így? Én biztos nem, és ennek már 2000+ karakterben hangot is adtam.
Cancel Culture
Ő nem Mahomes, ezt értjük, viszont nem is az a bűnbak, aminek itt ki van kiáltva.
Egyesek átesnek a ló túlsó oldalára.
Más:
A "Carroll Wilson kezébe adja a labdát, és az nem él a lehetősséggel" frázis az nagyon jópofa, de a HC munkája nem ennyiből áll.
Mondjuk első lépésben húzzon fel a QB elé egy falat, ami passprotban nem a 32. a ligában, hanem pl a 25.-ik, (ami még mindig nem egy sikertörténet, de legalább nem bassza agyon az összes védelem élből, ahol top10 DL van) és mondjuk csak ezután adja a QB kezébe a labdát.
Utána moralizálhat erkölcsi alapon, és joggal.
Érted.
több mint 4 éve
Hogy még se menjen teljesen veszendőbe az OC elemzésem, pár érdekességet azért közzétennék mindabból, amiket összegyűjtögettem.Rengeteg a közeli int. Ebből azt szűrném le laikusként, hogy nagyon nem érzi az ütempasszokat.
Kezdésnek itt egy RW Interception lőlap az utóbbi 5 évről, saját gyártmány - csak itt, csak most, csak nektek! 😊
Ha bárki lát valami mintázatot, vagy tendenciát, amire érdemes felfigyelni, az ne tartsa magában.
akdestroyer
Jó lenne egy Arod, TB lőlap is viszonyításképpen.
több mint 4 éve
Egy hiányos KC fal mögött Mahomes rosszabb volt, mint RW egy hasonlóan rossz SEA fal mögött. Egy egészséges KC fal mögött lenne olyan jó RW, mint Mahomes? (védelem olvasás, ütempasszok, gyorsabban passzolás...). Akkor van értelme jobb falat csinálni? Ennek a csávónak ez a plafon és nincs értelme többet költeni a védelmére, mert nem lesz jobb. Olyan embereket kell hozni, akik a nehéz labdákat is leszedik (hello Ertz), mert RW csak scramble helyzetből fog VALAMILYEN dobást elengedni. Ezért nem kell a gamedesign sem, mindenki egyszerű útvonalra megy, aztán szakad. Minek tervezni, ha 10 snapből 3x kimozog a Qb úgy, hogy egy 20 yardos körön belül bárhol lehet. Akkor legyen olyan a fal, hogy 10-ből 8x mozogjon ki. A playbook szempontjából mindegy, ha 3/10 alkalommal nem tudod berajzolni az irányító helyét, akkor már régen rossz nem? Milyen futó kell? Mint Lynch, aki kontakt után dolgozott nagyon. Arra sem kell fal.A számok alapján nem. Pont ott a nagy különbség, hogy 70+ Passblokk mögött Brady mennyivel jobb, mint akárki, 70+, 80+ esetén Arod, Brady, Mahomez agonverik a világot.
Ez a PC filozófia és valameddig még működik is.
peet_24
Amikor ilyeneket írunk, hogy Mahomez (akit amúgy annyira én nem ...) egy ugyanolyan fal mögött, akkor ugye tudjuk, hogy Mahomez a cserék cseréi mögött játszott. Szerencsére vannak számok, Wilson ennyire rossz fal mögött utoljára úgy 2 éve játszott.
Szerencsétlen Watkins az akit ebből a szempontból inkább lehetne. Infernális volt a fala.
Amúgy jól látszik az elemzésekből, hogy a játékhívás és a QB egy bizonyos minőségig tud reagálni D taktikákra, sőt ki is húzza a D méregfogát, de amikor a nyers méréseken 20+ pont van a Passblock kárára akkor ott lecsavarnak egy logaritmikus potmétert az irányítón.
Wilsonnak van egy őrült peche, hogy neki valójában nem egy mégjobb Tackle kéne, hanem egy olyan 3. számú célpont, aki képes az első 5 lépéssel megverni az emberét. Metcalf ezt futóműből nem tudja, de magasságból atletikusságból igen, de nincs annyira jó keze, hogy ezt megcsinálja. Lockett ezt nem tudja, bár a keze tökéletes.
Moore sem ez - Dissly -who?
Sending out an S.O.S