Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Tudom nincs ra nagy szukseg most hal Istennek de a TE jatekunk vagy inkabb Olsen nem botranyos hanem nincs is , nem tudom hogy csak tartalekolunk hogy majd amikor nagyon szukseg lesz ra akkor kinyitjuk a palyat a tobb labdat adva a Te-knek vagy egyszeruen csak nem megy, nem eroltetjuk.Fèlre èrtès elkereulese vegett nem picsigok negativan egy gyoztes meccs utan 😂 csak 7 misibe kerult , es komoly visszaterest vartunk Disslytol is tavaly azt hangoztattuk itt h serules elott top 5 TE es most 1 max 2 elkapas / meccs, amivel nincs baj csak remelem h ez egy amolyan nem.kijatszott kartya lesz a pakliban mint egy 7 misis hiba vagy egy nem kihasznalt karrier.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
ja..és Dunbar időnként egészen botrányosan"nagyvonalúan" kezeli a coveragét.
több mint 5 éve
Fasza lett. Gratu!Szerinted is bement a védelem fejben 4. negyedre az öltözőbe? Én nagyon úgy láttam, hogy kb az volt a hozzáállás, hogy "menjetek már a picsába, még 15 percet itt kell szopni, még a végén valaki megsérül". Én már ott sok akaratot nem véltem felfedezni sem a hívásban sem a kivitelezésben. Kifejezetten agresszív volt a D hívás az elején.
Amit meg nem értek, hogy Garoppolot miért szopatta Shanny kb. értelmetlen hívásokkal? Sajnálom azt a srácot.Meg csak jobbakat kívánok a Ninersnek.
Lewist Robinsont én is szeretem.
Ha keressük a D# éledezésének egyes alkotóelemeit, akkor én azért csendben bedobnék egy nevet: Jordyn Brooks!
Ugye már a draft után arról írtak sokan, hogy Wagner helyére érkezhet (mármint nem direktbe, hanem a pályán elfoglalt pozíció szerint), és tegnap este először, tényleg átvette Wagner helyét.
Persze továbbra is Bobby volt a D# agya, és akárhova is állt fel éppen, ő volt az, aki hevesen mutogatott, ki mit csináljon, hova tolódjon, de tegnap este a klasszikus Mike posztot és az ezzel járó feladatokat Brooks örökte meg.
Ennek a váltásnak, pusztán amellett hogy egy újabb remek LB-el bővült a csapat, aki tegnap nagyon jól játszott, egy másik nagyon fontos hozománya is lett:
Lett egy JollyJokerünk a pálya közepén, Wagner ugyanis abszolút szabad szerepben tudott mozogni a védelem közepén, és hát... lubickolt.
A PFF tulajdonosok utána tudnak nézni a snap-számainak, én nem tudok, de érzésre körülbelül a snapek 70%-ban nem a klasszikus helyén védekezett. RENGETEGET BLITZELT, és nagyon nagy hatékonysággal, ami a védőfalunk egyéb tagjainak is több levegőt biztosított, így lett pl kiváló napja az elsőéves DE-ünknek, Alton Robinsonnak.
Valamint mivel Brooks biztos pontnak nézett ki a védőfal mögött a pálya közepén, sokkal mélyebben tudott felállni, és szabadabban tudott részt venni a coverage munkákban is - pl a DB sor csapdajátékaiba több alkalommal is sikeresen besegített hátul, hogy ne legyenek 10 yard wide open elkapók a váltások között.
És Bobbynak ez a "mindenes" posztja és a játékhoz való (nem tanulható) ösztöne az igazi erőssége.
Mert a klasszikus MLB pozícióban (futás ellen), van a ligában kb 10-15 ember is aki hasonló teljesítményre képes, (csak nálunk ott van pl KJ, a csúcsformájában ő is tudja kb ugyanazt), viszont olyan, aki éveken keresztül egyszerre tud 90+ gradet mind run stopban, mind passrushban mind coverageben, olyan nincs még egy mint ő, - max Kuechly volt.
És szerintem a passzjáték ilyen szintű terrorizálása, egy komoly érv volt amellett, hogy Shanny kivegye Garoppolo kezéből a labdát, (amellett hogy nagyobb részben nyilván nem bízott benne).
Aztán ahogy teljesen runheavyvé vált a SF, Bobby is inkább a falhoz közel kezdett el dolgozni (Brooks-al párban), és onnantól a futásuknak is vérzett a torka. Szerintem ez egy nagyon fontos részlete volt annak, hogy miért tudtuk 7 ponton tartani őket a meccs nagy részében.
Arra nem számítottunk, a meccs végére felhoz a 49-ers egy QB-t is, de az utolsó negyedes leolvadás én biztos vagyok benne, hogy a garbage timenak szólt, meg a sérülések elkerülésének, ott már csak futtatni akartuk az órát, így én az akkor történteket nem venném akkora súllyal számításba.
Szóval Brooks király, de nagyon fontosnak találom megjegyezni, hogy ettől még mindig kurva nagy hibának tartom hogy az első körben reacheltünk érte, amikor egy 10-15 helyes lemozgás után is simán elérhető lett volna.
Más: Alton Robison volt a draft szerintem legjobb húzása, és tegnap este simán játszott úgy, mint amit egy újonc DE-től elvár az ember, aki az első kör végén-második kör elején érkezik. Csak hát ő ugye körökkel később lett felcsipegetve. 😊 Nagyon figyelni fogom majd hogy halad a fejlődéssel, én látom a lehetőséget a csávóban. Akár még egy alulméretezett Frank Clark is lehet belőle, már ami a játékunkra gyakorolt hatását illeti.
És Dallast sem temetném el, voltak szép megiramodásai, amellett hogy az esetek nagy részében 2 yardon eltüntették, de hát ez pont az amit egy hátsókörös cserefutótól normál esetben elvárhat az ember, nem fogunk minden évben Carsonokat húzogatni a resztliből.
Hadd dicsérjem a támadófalat is: Lewis nekem tegnap is tetszett, kiváló pick, és emlékezzünk meg a nagy kedvencemről Pocicról is, aki úgy vette át (a centerben éveken át stabilan jól játszó) Britt helyét a labda fölött, hogy én magam szép lassan nem látom a különbséget. Fuckyeah.
UI: Ez volt az első meccs az idén, ami így teljes egészében tetszett.
UI2: Metcalf meg top3. Aki szerint nem, azt körberöhögöm.
akdestroyer
több mint 5 éve
Ha keressük a D# éledezésének egyes alkotóelemeit, akkor én azért csendben bedobnék egy nevet: Jordyn Brooks!Ugye már a draft után arról írtak sokan, hogy Wagner helyére érkezhet (mármint nem direktbe, hanem a pályán elfoglalt pozíció szerint), és tegnap este először, tényleg átvette Wagner helyét.
Persze továbbra is Bobby volt a D# agya, és akárhova is állt fel éppen, ő volt az, aki hevesen mutogatott, ki mit csináljon, hova tolódjon, de tegnap este a klasszikus Mike posztot és az ezzel járó feladatokat Brooks örökte meg.
Ennek a váltásnak, pusztán amellett hogy egy újabb remek LB-el bővült a csapat, aki tegnap nagyon jól játszott, egy másik nagyon fontos hozománya is lett:
Lett egy JollyJokerünk a pálya közepén, Wagner ugyanis abszolút szabad szerepben tudott mozogni a védelem közepén, és hát... lubickolt.
A PFF tulajdonosok utána tudnak nézni a snap-számainak, én nem tudok, de érzésre körülbelül a snapek 70%-ban nem a klasszikus helyén védekezett. RENGETEGET BLITZELT, és nagyon nagy hatékonysággal, ami a védőfalunk egyéb tagjainak is több levegőt biztosított, így lett pl kiváló napja az elsőéves DE-ünknek, Alton Robinsonnak.
Valamint mivel Brooks biztos pontnak nézett ki a védőfal mögött a pálya közepén, sokkal mélyebben tudott felállni, és szabadabban tudott részt venni a coverage munkákban is - pl a DB sor csapdajátékaiba több alkalommal is sikeresen besegített hátul, hogy ne legyenek 10 yard wide open elkapók a váltások között.
És Bobbynak ez a "mindenes" posztja és a játékhoz való (nem tanulható) ösztöne az igazi erőssége.
Mert a klasszikus MLB pozícióban (futás ellen), van a ligában kb 10-15 ember is aki hasonló teljesítményre képes, (csak nálunk ott van pl KJ, a csúcsformájában ő is tudja kb ugyanazt), viszont olyan, aki éveken keresztül egyszerre tud 90+ gradet mind run stopban, mind passrushban mind coverageben, olyan nincs még egy mint ő, - max Kuechly volt.
És szerintem a passzjáték ilyen szintű terrorizálása, egy komoly érv volt amellett, hogy Shanny kivegye Garoppolo kezéből a labdát, (amellett hogy nagyobb részben nyilván nem bízott benne).
Aztán ahogy teljesen runheavyvé vált a SF, Bobby is inkább a falhoz közel kezdett el dolgozni (Brooks-al párban), és onnantól a futásuknak is vérzett a torka. Szerintem ez egy nagyon fontos részlete volt annak, hogy miért tudtuk 7 ponton tartani őket a meccs nagy részében.
Arra nem számítottunk, a meccs végére felhoz a 49-ers egy QB-t is, de az utolsó negyedes leolvadás én biztos vagyok benne, hogy a garbage timenak szólt, meg a sérülések elkerülésének, ott már csak futtatni akartuk az órát, így én az akkor történteket nem venném akkora súllyal számításba.
Szóval Brooks király, de nagyon fontosnak találom megjegyezni, hogy ettől még mindig kurva nagy hibának tartom hogy az első körben reacheltünk érte, amikor egy 10-15 helyes lemozgás után is simán elérhető lett volna.
Más: Alton Robison volt a draft szerintem legjobb húzása, és tegnap este simán játszott úgy, mint amit egy újonc DE-től elvár az ember, aki az első kör végén-második kör elején érkezik. Csak hát ő ugye körökkel később lett felcsipegetve. 😊 Nagyon figyelni fogom majd hogy halad a fejlődéssel, én látom a lehetőséget a csávóban. Akár még egy alulméretezett Frank Clark is lehet belőle, már ami a játékunkra gyakorolt hatását illeti.
És Dallast sem temetném el, voltak szép megiramodásai, amellett hogy az esetek nagy részében 2 yardon eltüntették, de hát ez pont az amit egy hátsókörös cserefutótól normál esetben elvárhat az ember, nem fogunk minden évben Carsonokat húzogatni a resztliből.
Hadd dicsérjem a támadófalat is: Lewis nekem tegnap is tetszett, kiváló pick, és emlékezzünk meg a nagy kedvencemről Pocicról is, aki úgy vette át (a centerben éveken át stabilan jól játszó) Britt helyét a labda fölött, hogy én magam szép lassan nem látom a különbséget. Fuckyeah.
UI: Ez volt az első meccs az idén, ami így teljes egészében tetszett.
UI2: Metcalf meg top3. Aki szerint nem, azt körberöhögöm.
több mint 5 éve
Na Helm, lehet hogy lesz tundra, de az nem miattunk 😬Lehet, igazad lesz. Remélem nem mentek ki tankolni, szerintem Wilsonra amúgy is kevés az esély, meg szerintem nem is tesz jót a csapatnak, de ezt csak én gondolom így. Fel a fejjel!
diverdoc
több mint 5 éve
Szerintetek a vedelemben alakul valami, relytejes modon Norton hozott egy jo gameplant, vagy csak es kizarolag a foghijas SF rooster miatt nezett ki jol tegnap?Az en velemenyem szerint az tortent, hogy az atlagosan jo futas elleni vedekezesunket tesztelte a 9ers, majd amikor a ligautolso passzvedekezesre kerult sor, akkor jott Jimmy INT-je, az ex-9er Reed kezeibe. Onnantol Shanny nem passzoltatta Jimmyt, meg Kittle fele sem. Kittlenek az elso felidoben kb. egy darab 14 yardos elkapasa volt.
Kivancsi vagyok Dunlap Addamd es Snack mit tud hozza tenni.
Fantomas0429
Abszolut nem bizott Shanny az iranyitojaban, a kozvetitok is mondtak a foxon, hogy Shanny valoszinuleg ugy van vele, hogy barmit, csak passzolni ne kelljen.
A vegen a preventunket meg a csere QB-juk egy negyed alatt szetszedte 200+ yardra es 2 TD-re. A prevent D amugy szerintem nem azt jelenti, hogy 23 pontos elonyt majdnem teljesen leadsz ugy, hogy az ellenfel elront ket onside kicket mellette...
Erdekes lesz a szezon, mert szerintem a 9ers is rajatszasba jut majd a 7. helyen. Ott meg barmi megtortenhet. Az teny, hogy jovore uj QB kell nekik. Rodgers, Matty Ice vagy egy ujonc, de valaki kell. Shanny jo edzo, a blokkolasi semai szuperek, amig o iranyitja a 9erst, szerintem jok lesznek.
több mint 5 éve
Na Helm, lehet hogy lesz tundra, de az nem miattunk 😬

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Elvileg a multheti meccsre vartak vissza , de ezek szerint annyira megse vartak .De tényleg mi van Pennyvel?Amúgy jópofa gyerek volt ez a Dallas tegnap, de szerintem kurva fosul játszott.Vegre valaki. 2.5-os atlaggal futott 😀 Remeljuk Carson hamar visszater.
Egészséges CC-vel vagy Hyde-al, ez még tükörsimább lett volna.
Hanni
Amugy sajnos nem igen kovetem mar napi rendszeresseggel a csapatot, igy arrol is lemaradtam, hogy az iden 6. korben draftolt TE-unk tegnap DE-et jatszott a 9ers ellen. OK... 😀
www.seattletimes.com/sports/seahawks/stephen-sullivan-on-making-seahawks-debut-on-defense-i-didnt-see-this-in-a-million-years/
Wagner amugy elore szolt DK-nak, hogy ma biztosan nagy napja lesz es mennie kell majd interjura meccs utan, szoval hozzon oltonyt. Igaza lett 😀
Interju:
www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/article246887012.html
undisputedly
Helmut Zimmer
www.google.com/amp/s/www.si.com/.amp-seahawks/nfl/seahawks/news/seahawks-rb-rashaad-penny-nearing-return-from-knee-surgery
több mint 5 éve
Legalább ma hagyjátok már Dallast. Lehet hogy sokadik számú futó, de egyrészt újonc, másrészt az sem volt biztos hogy elkel a drafton, ehhez képest csak jól jött az éjjel.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Istenem minden ilyen flottul menne! 😊Helmut nem azt mondja, hogy nincs igazad. Azért zabos, mert minden jó meccse után jön a kötelező pm, " hogyénmegmondtamakkorisamikormindenkimásnem". Elhisszük, hogy megmondtad és hidd el örülünk is neki.Nem tudom miért engem basztatsz de komolyan.Annyira unalmasak vagytok, intézzétek PM-ben.Gondolom azok kicsit több NFL-t làttak mint Te és volt rá példa h kuka lett az ember!Pár hónapja még egy jó páran nekem estek mikor ki írtam hogy nem bust 😃Metcalf a liga legjobb elkapoja. Pont.Ezert jottem, hogy ezt beirjam. De akkor csak szimplan egyetertek!
undisputedly
ulpianus
Azt mondták egy év után hogy mondhatok ilyet meg még 2 szezon után se lehet tudni meg hasonlók.
Ahhoz képest nagyot fordult a világ!(mondjuk én akkor is csak röhögtem azokon akik ezeket írták)
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
Sanyánál lassan eljutunk oda, hogy Metcalf azért jó, mert Sanyi meglátta (mint Ady Lédát), Te meg jössz ezzel a kicsit több nfl-t láttak szöveggel. Hagyjuk már.
Steel Te az esetek jelentős részében szerintem jól látod a dolgokat, Metcalf tekintetében kicsit melléfogtál. Ilyen van, én ennél sokkal nagyobb balfaszságokat is írtam nem egyet nem kettőt. Haladjuk meg magunkat.
Helmut Zimmer
Más is ki írja magából hogy ő a legjobb irányitó a ligában meg hasonlók.
Igen is én is ki írom a bánatom mert kaptam hideget meleget vele kapcsolatban az első perctől kezdve (Draft) .És örömömet lelem abban hogy ennyire jó lett a srác.És annak is örülök hogy kétkedőknek nem lett igazuk.
Rózsa Sándor (betyár)
Azért halkan megjegyzem akkor nem verted a melled amikor az Arizona ellen 23 yardot csinált. Ennyi.
Nem haragszunk rád, de azért aranyba sem kell foglalnod magad...
BigBaltazar
több mint 5 éve
Helmut nem azt mondja, hogy nincs igazad. Azért zabos, mert minden jó meccse után jön a kötelező pm, " hogyénmegmondtamakkorisamikormindenkimásnem". Elhisszük, hogy megmondtad és hidd el örülünk is neki.Nem tudom miért engem basztatsz de komolyan.Annyira unalmasak vagytok, intézzétek PM-ben.Gondolom azok kicsit több NFL-t làttak mint Te és volt rá példa h kuka lett az ember!Pár hónapja még egy jó páran nekem estek mikor ki írtam hogy nem bust 😃Metcalf a liga legjobb elkapoja. Pont.Ezert jottem, hogy ezt beirjam. De akkor csak szimplan egyetertek!
undisputedly
ulpianus
Azt mondták egy év után hogy mondhatok ilyet meg még 2 szezon után se lehet tudni meg hasonlók.
Ahhoz képest nagyot fordult a világ!(mondjuk én akkor is csak röhögtem azokon akik ezeket írták)
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
Sanyánál lassan eljutunk oda, hogy Metcalf azért jó, mert Sanyi meglátta (mint Ady Lédát), Te meg jössz ezzel a kicsit több nfl-t láttak szöveggel. Hagyjuk már.
Steel Te az esetek jelentős részében szerintem jól látod a dolgokat, Metcalf tekintetében kicsit melléfogtál. Ilyen van, én ennél sokkal nagyobb balfaszságokat is írtam nem egyet nem kettőt. Haladjuk meg magunkat.
Helmut Zimmer
Igen is én is ki írom a bánatom mert kaptam hideget meleget vele kapcsolatban az első perctől kezdve (Draft) .És örömömet lelem abban hogy ennyire jó lett a srác.És annak is örülök hogy kétkedőknek nem lett igazuk.
Rózsa Sándor (betyár)
Azért halkan megjegyzem akkor nem verted a melled amikor az Arizona ellen 23 yardot csinált. Ennyi.
Nem haragszunk rád, de azért aranyba sem kell foglalnod magad...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Szerintetek a vedelemben alakul valami, relytejes modon Norton hozott egy jo gameplant, vagy csak es kizarolag a foghijas SF rooster miatt nezett ki jol tegnap?Kivancsi vagyok Dunlap Addamd es Snack mit tud hozza tenni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom miért engem basztatsz de komolyan.Annyira unalmasak vagytok, intézzétek PM-ben.Gondolom azok kicsit több NFL-t làttak mint Te és volt rá példa h kuka lett az ember!Pár hónapja még egy jó páran nekem estek mikor ki írtam hogy nem bust 😃Metcalf a liga legjobb elkapoja. Pont.Ezert jottem, hogy ezt beirjam. De akkor csak szimplan egyetertek!
undisputedly
ulpianus
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
De tényleg mi van Pennyvel?Amúgy jópofa gyerek volt ez a Dallas tegnap, de szerintem kurva fosul játszott.Vegre valaki. 2.5-os atlaggal futott 😀 Remeljuk Carson hamar visszater.
Hanni
Amugy sajnos nem igen kovetem mar napi rendszeresseggel a csapatot, igy arrol is lemaradtam, hogy az iden 6. korben draftolt TE-unk tegnap DE-et jatszott a 9ers ellen. OK... 😀
www.seattletimes.com/sports/seahawks/stephen-sullivan-on-making-seahawks-debut-on-defense-i-didnt-see-this-in-a-million-years/
Wagner amugy elore szolt DK-nak, hogy ma biztosan nagy napja lesz es mennie kell majd interjura meccs utan, szoval hozzon oltonyt. Igaza lett 😀
Interju:
undisputedly
több mint 5 éve
Viszonylag váratlan helyről érkezett egy elég komoly elismerés 😊Ennyi. A fiunk felnott es kirepult a halasz sas feszekbol, hogy az egesz liga csodalhassa.
twitter.com/espn/status/1323040343626043393/photo/1
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Amúgy jópofa gyerek volt ez a Dallas tegnap, de szerintem kurva fosul játszott.Én is is úgy látom, ez a Dallas gyerek 4-5. futónak jó, másnak nem, a tegnapi teljesítménye alapján. 2,1 átlagol futásonként? Lehet hogy van benne fantázia, de nem focistaként.
Hanni
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Amúgy jópofa gyerek volt ez a Dallas tegnap, de szerintem kurva fosul játszott.Vegre valaki. 2.5-os atlaggal futott 😀 Remeljuk Carson hamar visszater.
Hanni
Interju:
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Amúgy jópofa gyerek volt ez a Dallas tegnap, de szerintem kurva fosul játszott.Egészséges CC-vel vagy Hyde-al, ez még tükörsimább lett volna.
több mint 5 éve
Viszonylag váratlan helyről érkezett egy elég komoly elismerés 😊twitter.com/espn/status/1323040343626043393/photo/1
több mint 5 éve
... csak hát bust lett az összes. Hát igen.Igazad van
De az meg már scouting/rendszer-probléma, vagy a franc se tudja, Helm megmondja pontosabban.[/i]
akdestroyer
több mint 5 éve
Első negyed utolsó másodpercéig nem nagyon tudtátok milyen rendezvényen vagytok. Ha Shannahan nem ilyenkor kezdi el a baromkodást hogy Jimmyt kiküldi elkapónak(bár legalább nem volt esély rá hogy eladja) vagy Jimmy nem színtévesztő akkor az első negyedben alakulhatott volna ez fordítva is, ez már sose derül ki. A 9ersnek meg el kell kezdenie egy bármi áron Zach Wilson hadjáratot. Inkább ez hosszútávon mint hogy a rendszer ismét elvigye egy SB-ig. Ki kell vágni mint azt a bizonyos macskát...Sok sikert!
wide open
több mint 5 éve
A 4. negyed mindegy volt, kb nem akart senki megsérülni. Ha valami valami érdekeset akarsz látni, akkor nézz rá a 4. negyed csapdajátékaira. Az első szándékokat, és a védelmi olvasást követő átmozgásokat nézd meg, egészen komikus.Örülök a győzelemnek, de kissé felemás érzésekkel álltam fel laptopomtól. A védelem 3 negyeden át kifejezetten tetszett. Wagner végre visszatért az NFL-be. Mindezt úgy, hogy nem volt Adams, Griffin. Mondjuk kellett hozzá a fogalmatlan Gerappa is. Aztán jött a 4. negyed és már nem volt felhőtlen az élvezet. Mullins beszállt a padról és széthajigálta a védelmet. Így aztán megint meglett a majdnem 30 kapott pont. Kár volt érte.Szerintem az utolso negyeddel nem kell foglalkozni , se PC t se a vedelmet nem.erdeklik a statisztikak az utolso negyedet felgozzel leadtak a lenyeg az volt h ne seruljon meg senki. Igy is maradt kozte 10 pont ha kell talan ujra rakapcsolt volna a vedelem vagy Wilsonek raknak fel meg pontot , hal Istennek Wilsonnak es Dk nek ez sose fog kiderulni. (Szerintem)
Ami a támadást illeti, Wilson abszolút kontrollálta a meccset, úgy hogy az első két futója a gyenguszon volt. Na és akkor előhúzták a Dallas gyereket, aki szépségversenyt valószínűleg nem fog nyerni, de van benne fantázia. A vidám óvodás vigyorai különösen tetszettek.
Metcalf pedig egy lassú, tehetségtelen izompacsirta (ja nem).
Összességében egy nyugodt meccset hoztunk le, pedig fáztam tőle rendesen. Ahogy látom odaát többen már a piacra vízionálják Gerappát, de ez legyen az ő dolguk.
Most jöhet a Bills idegenben. Na az nem lesz egyszerű.
garrett27
En a nyito drivetol sokkal jobban megijedtem.
A tobbivel egyet ertek 😊
Fantomas0429
Bills nem jó, sajnos. Ott is a védelem ergya, de simán átfutnak rajtunk, és nagyon tud a Bills harcolni..
több mint 5 éve
Az egészhez egy értékelhető hozzászólást tudok írni mégpedig azt hogy a Discovery tényleg nagyon jó,én már szerencsére ott tartok ahol a sorozat:3/3.Ja amúgy gratula!Irányítóhalálunk van,értékelhetetlen.
több mint 5 éve
Annyira unalmasak vagytok, intézzétek PM-ben.Gondolom azok kicsit több NFL-t làttak mint Te és volt rá példa h kuka lett az ember!Pár hónapja még egy jó páran nekem estek mikor ki írtam hogy nem bust 😃Metcalf a liga legjobb elkapoja. Pont.Ezert jottem, hogy ezt beirjam. De akkor csak szimplan egyetertek!
undisputedly
ulpianus
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
több mint 5 éve
Első negyed utolsó másodpercéig nem nagyon tudtátok milyen rendezvényen vagytok. Ha Shannahan nem ilyenkor kezdi el a baromkodást hogy Jimmyt kiküldi elkapónak(bár legalább nem volt esély rá hogy eladja) vagy Jimmy nem színtévesztő akkor az első negyedben alakulhatott volna ez fordítva is, ez már sose derül ki. A 9ersnek meg el kell kezdenie egy bármi áron Zach Wilson hadjáratot. Inkább ez hosszútávon mint hogy a rendszer ismét elvigye egy SB-ig. Ki kell vágni mint azt a bizonyos macskát...