Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, az
1: agyhalott
2: virtuálisan szájbarúgom.
akdestroyer
Wilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.

Wilson játéka azonban semmiség az outcoachoz képest, amit Carroll kapott.

Annyira esetleges a védelem, hogy én semmilyen rendszert nem véltem felfedexni. Dunbar azonnal cut, de a secben akárki kis túlzással. Itt lasssn bárki összedobál 300 350 yardot, Allen meg sokkal jobb a “bárkinél” fôleg Diggssel, fôleg ezzel az OC megközelítéssel.
Amúgy grat a Billsnek, nagyon jól játszottak, komoly volt a játékhívás mindkét oldaloon, számos új elemmel. Fraziert kiemelném, Hughes nagyot játszott, nagyot játszik meccsek óta, ahogy Edmunds is. Ma a Seattle teljesen feladta, hogy megvédjen teljes zónákat, vagy mert ennyire nincs teherség, vagy mert nincs szinkron.
Hány Bills támadó falembernek kellett kiesnie, hogy legyen nyomás?

Allen az 1. negyedben 4 mpket ült a lasztin!!!!!!!!!! Ken Norton borzasztó, de szerintem nem ô itt az écesz.

Azt hiszem ehhez képest nem Wilson játéka itt a kérdés.

De persze vállalom, hogy agyhalott vagyok. Vállalom a szájbarugást,

jó lesz nézni carollt még sok évig...
Na megyek vissza aludni még nem épültem fel, holnap hazaengednek
Helmut Zimmer
Nem a konstruktív hozzászólásokra céloztam, hanem arra az őrjöngésre ami az eredménykövetőben ment.

Ha tudsz, érverhetsz amellett, hogy miért volt RW gyenge, max én majd leírom miért nincs igazad.

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
akdestroyer
Wilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.

Wilson játéka azonban semmiség az outcoachoz képest, amit Carroll kapott.

Annyira esetleges a védelem, hogy én semmilyen rendszert nem véltem felfedexni. Dunbar azonnal cut, de a secben akárki kis túlzással. Itt lasssn bárki összedobál 300 350 yardot, Allen meg sokkal jobb a “bárkinél” fôleg Diggssel, fôleg ezzel az OC megközelítéssel.
Amúgy grat a Billsnek, nagyon jól játszottak, komoly volt a játékhívás mindkét oldaloon, számos új elemmel. Fraziert kiemelném, Hughes nagyot játszott, nagyot játszik meccsek óta, ahogy Edmunds is. Ma a Seattle teljesen feladta, hogy megvédjen teljes zónákat, vagy mert ennyire nincs teherség, vagy mert nincs szinkron.
Hány Bills támadó falembernek kellett kiesnie, hogy legyen nyomás?

Allen az 1. negyedben 4 mpket ült a lasztin!!!!!!!!!! Ken Norton borzasztó, de szerintem nem ô itt az écesz.

Azt hiszem ehhez képest nem Wilson játéka itt a kérdés.

De persze vállalom, hogy agyhalott vagyok. Vállalom a szájbarugást,

jó lesz nézni carollt még sok évig...
Na megyek vissza aludni még nem épültem fel, holnap hazaengednek
több mint 5 éve
Nem játszott gyengébben mint szokott, az OL játszott gyengébben mint szokott, 45 dropbackből 5 sack és 16 QB hit jött össze, ami azt jelenti, hogy minden 2.playben agyonverték.

A hatalmas nyomás miatt a 3 down helyett folyamatosan kb 1 downból kellett megoldani a 10 yardot, mert a többi play halott volt, és ez, hogy egész meccsen hosszú passzokra volt kényszerítve egy ilyen D# ellen, és mégis csak 1 INTet dobott, az maga a csoda.

Meg az hogy felrakott 35 pontot ilyen körülmények között.

Az utolsó Metcalf TD előtt, kulcs 3.kísérleten 2 secen belül ért oda a passrush, majd a 4.kísérleten megint, ami felháborító, már-már vért kíván.

Amúgy is kibaszott szar volt a legtöbb hívás.
Az első endzone INT előtt, kb már a snapnél tudta a Bills hogy mi jön, és már azelőtt halott volt a játék, hogy bedobta az endzoneba a keresőt. Ez meg már coaching.

Hatalmasat játszott és kurvára nem segítette ki senki. Se a támadófal, se az edzői gárda.

több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
akdestroyer
En ertem a frusztraciodat de szerintem kovetobe se gondolta senki h Rw jatekan menne el a meccs csak h gyengebben jatszott mint szokott , ezen vitatkozhat aki akar engem inkabb az erdekel h D az Ken Norton vagy PC mert ha Norton akkor orvosolhato ha Pc akkor 2025 ig beszoptuk.
több mint 5 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
akdestroyer
Egész évben az Offense tartja életben a Hawkst, 1 1 play volt, és talán a múlt hét amikor a defense felment a pályára... Ma teljesen magára volt hagyva, minta csak a seattle offense játszott volna, felesleges volt felküldeni a védelmet csak az időt húzták... Wilson egyik legjobb éve, és szerintem azért kapja meg a labdát már a legelején mert PC tudja hogy kuka a védelem
több mint 5 éve
akdestroyer
En csak ezt a kepet akartam itthagyni🙂
 www.instagram.com/p/CHWC0OFFSvd/?igshid=gozmnljp0l4p
12th member
😂😂 Nagyon jo!!!!
En megkovetem magam hogy amikor Helm az elso pillanatban azt mondta h Adamsen beszopjuk a yardokat mert onfejuen rendszeren kivul jatszik akkor nem hittem neki.
Ez a D lehet jobb vagyis ennel.csak jobb lehet, es nem kell veretlenek maradjunk de az elso felido az igazi csalodas volt.
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
akdestroyer
En csak ezt a kepet akartam itthagyni🙂
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/123956401_118606373382723_2281801532945488908_n.jpg?stp=c217.0.652.652a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=UHK_0ftNu8oQ7kNvwHkgoJw&_nc_oc=AdmdP6RaHlDKUlHmP9QzCGC3c4vyq7gNXoJ4DmQTAWm8bLu2bXFwXhkHjSnoG_Qk12I&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=QaHClLPxuhxUnQeTzwNX1g&oh=00_Afs6ipa-GCmV8Phj4kte7ClSBYna_G--vTgoLmEwwhKSRg&oe=69919979
NFL MEMES on Instagram: "Offense = Seattle Seahawks...Defense = Seattle Seahawks Total Landscaping"
98K likes, 1,004 comments - nflmemes_ig on November 8, 2020: "Offense = Seattle Seahawks...Defense = Seattle Seahawks Total Landscaping".
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
Ha jövőre ez a defense edzői stáb megmarad az akkora baki mint BoB megtartása 2020ig...tudom a legion of boom más stábbal volt, elit játékosokkal de azóta folyamatos esés... egy Buffalot akit a Jets 15 ponton tartott, ne már hogy 30 ponton nem lehet megállítani, tudom, minden meccs más na de akkor is... Ez most számomra liga utolsó védelem, ezzel playoff meccset se lehet nyerni lassan

Szerkesztette: Sifur
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ezek után nem tudom mi kell ahhoz hogy Nortont pofon verjék
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
 www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sg
steelwolf
Kezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.

Más: A hét jelenete nálam az a Bobby sack amúgy. Kurvanagy érzés lehetett nekiugrani és beletenni a földbe Jimmy-t seggre érkezve. Imádom. Ezért a látványosságért szerettem meg ezt a sportot.
kristóf17
Engem tavaly vett meg azzal a videóval, ahol arról beszél, hogy mennyire érdekli a gasztronómia, és ezzel szeretne foglalkozni az NFL után.

Szerk: Itt van:  www.youtube.com/watch?v=2D6xbhdj3jU&ab_channel=CBSSportsHQ
tenorx
Mi a legkisebb rendelhető mez méret? 😀 Egyre szimpatikusabb.
kristóf17
S méret kell ? 😃
Rózsa Sándor (betyár)
Meglepődtem volna, ha nálad nem lenne egy 😀
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 218 — NFL bracket champion '26
Jelenleg nincs olyan csapat a ligában ahol ne lenne legalább 50 % esélyünk szerintem (főleg ha Wilson jó napot fog ki )

Rózsa Sándor (betyár)
Vagy nyertek vagy nem, ez valóban 50-50% 😊
empty taxi
Akkor máshogy fogalmazok jelenleg bárkit bárhol megtudunk verni valós eséllyel független az adott csapat formájától.
Rózsa Sándor (betyár)
Nem ment át az irónia. 😊
Egyébként tényleg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg nincs olyan csapat a ligában ahol ne lenne legalább 50 % esélyünk szerintem (főleg ha Wilson jó napot fog ki )

Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Akkor máshogy fogalmazok jelenleg bárkit bárhol megtudunk verni valós eséllyel független az adott csapat formájától.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 218 — NFL bracket champion '26

Rózsa Sándor (betyár)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
steelwolf
Kezdek egészen nagy DK fan lenni. Nem pofázik fölösleges "cmooon, lesssgo" faszságokat all day. Legalábbis úgy veszem észre. Játszik. Nem egy halál komoly csávó, amit le tudtam venni, ami nem is baj.

Más: A hét jelenete nálam az a Bobby sack amúgy. Kurvanagy érzés lehetett nekiugrani és beletenni a földbe Jimmy-t seggre érkezve. Imádom. Ezért a látványosságért szerettem meg ezt a sportot.
kristóf17
Engem tavaly vett meg azzal a videóval, ahol arról beszél, hogy mennyire érdekli a gasztronómia, és ezzel szeretne foglalkozni az NFL után.

tenorx
kristóf17
S méret kell ? 😃
több mint 5 éve
steelwolf

kristóf17

tenorx
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
steelwolf

kristóf17

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerencsere rossz formaban van a Bills, lehet eselyunk a gyozelemre. Ritka, hogy az elso idosavban jatszunk.
undisputedly
Miért szerinted ha jó formában lennének akkor nem lenne ?
+plusz szerintem most a védelem is szintet lép
Nagyon kiváncsi vagyok hogy Carlos Dunlap,Jamal,és Wagner ebben az új pozícióban milyen lesz együtt
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerencsere rossz formaban van a Bills, lehet eselyunk a gyozelemre. Ritka, hogy az elso idosavban jatszunk.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F1125%2Fr468826_1296x729_16-9.jpg
Seattle Seahawks coach Pete Carroll corrals multiyear contract extension
The Seahawks have given coach Pete Carroll a multiyear contract extension, all but ensuring he will finish his decorated career in Seattle.
több mint 5 éve
steelwolf

kristóf17
Az interjukat erdemes megnezni, minden riporternek igy valaszol : Yes Sir, No Sir, Yes Ma'am, No Ma'am es minden erdemeert a csapatot es a jatekostarsakat elkapotarsakat meltatja, rettento szimpatikus.

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
steelwolf

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szomoru, hogy mind az offense, mind a defense kapitanyanak, 7-8 eves veteran all-pro jatekosoknak ugy kell konyorogni, sokszor evekig, hogy szabjak az erossegeikre a gameplant (Russ-passhappy; Wagner-blitz).
több mint 5 éve
Dunbar, Reed, Adams, Olsen, Homer, Neal, Brown limitált edzésmunkát végeztek.
Moore nem edzett.
tomz
Játszani fognak mind elvileg, nekem Damon Harrison furcsa hogy itt van hetek óta és még mindig PS-ben nyomja, ennyire leeresztett volna hogy még formába kell jönni azért nem hozzuk fel?
12th member
Szerintem 140-150 kg os versenysulynal par honap leallas utan is sok ido kell hogy formaba lendulj de a legfontosabb hogy uzemkepesre kell hozzak az inakat es izuleteket mert ha tul terhelik akkor azonnal szakadas es Snack playoffra erkezett szerintem.

Mit gondoltok melyik arcat mutatja majd a vedelmunk ?Adams mar csutortokon full speedel edzett es allitolag jol ment neki Bobbyt kerdeztek a blitz rol azt mondta imadja es jo lenne tobbet blitzelni , most indul majd a Let Bobby Blitz mozgalom es kivancsi vagyok h holnap is helyt all e majd Brooks.

( Most olvastam.ujra AK irását igy mar vilagos mit gondol a vedelemrol 😊 )

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Dunbar, Reed, Adams, Olsen, Homer, Neal, Brown limitált edzésmunkát végeztek.
Moore nem edzett.
tomz
Játszani fognak mind elvileg, nekem Damon Harrison furcsa hogy itt van hetek óta és még mindig PS-ben nyomja, ennyire leeresztett volna hogy még formába kell jönni azért nem hozzuk fel?