Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
És mindeközben a hét elején elengedett Kendricks-et visszaigazoltuk, plusz a volt seahawks-os Alex Collins-t (RB).
több mint 5 éve
Dunbar, Reed, Adams, Olsen, Homer, Neal, Brown limitált edzésmunkát végeztek.Moore nem edzett.
több mint 5 éve
Injury report:Seattle Seahawks:
out = Carlos Hyde, Chris Carson, Benson Mayowa, Ugo Amadi, Shaquill Griffin, Mike Iupati
Buffalo Bills:
out = TJ Yeldon, Mitch Morse, Matt Milano, Taiwan Jones, Josh Norman
questionable = Vernon Butler, Cody Ford, Dawson Knox, Darryl Johnson
több mint 5 éve
Egyelore funky csak egy-egy uzenetet kapott: "WHO DIS"Wow, és ők el is küldték neked a mezüket? Mekkora formák 😊)Nem tudom yi hogy vagytok vele, de idovel igy mar nekem letisztult, hogy Kancellar es BWagz voltak a leginkabb profik es tisztelheto vezerek a nagy csapatbolEbben szerintem nincs vita. Ettol a 2 embertol rendeltem eddig mezt, a fenti okok miatt.
undisputedly
funkyparduc
Wyatt
több mint 5 éve
Wow, és ők el is küldték neked a mezüket? Mekkora formák 😊)Nem tudom yi hogy vagytok vele, de idovel igy mar nekem letisztult, hogy Kancellar es BWagz voltak a leginkabb profik es tisztelheto vezerek a nagy csapatbolEbben szerintem nincs vita. Ettol a 2 embertol rendeltem eddig mezt, a fenti okok miatt.
undisputedly
funkyparduc

több mint 5 éve
Nem tudom yi hogy vagytok vele, de idovel igy mar nekem letisztult, hogy Kancellar es BWagz voltak a leginkabb profik es tisztelheto vezerek a nagy csapatbolEbben szerintem nincs vita. Ettol a 2 embertol rendeltem eddig mezt, a fenti okok miatt.
undisputedly
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Nem tudom yi hogy vagytok vele, de idovel igy mar nekem letisztult, hogy Kancellar es BWagz voltak a leginkabb profik es tisztelheto vezerek a nagy csapatbol
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sgTopkomment óriási:
steelwolf
Inside the mind of the beast!!
DK:
NaNaNaNaNa Yayayaya
AAHGHhhhhhhhhhaaaAAAAHH
😀 😀 😀
több mint 5 éve
Nem sok Bills pillanatot láttam eddig idén (amit igen, az is főleg az O# volt), de idén White sem éles, mint tavaly. Nyilván még így is bőven átlag feletti, felveheti a harcot Lockettel (én inkább rá küldeném Whiteot). Persze csak akkor, ha Norman is játszik. Norman inkább lesz való Metcalfnek. Bár Ő sem fog már szerintem régi fényében tündökölni, de egy jó meccset ha hoz, akkor az is lehet egy parázs csata.Nagyon várom Helmut beharangozóját a vasárnapi meccsre. Azt hiszem Bills-Hawks esetén, nála nincs illetékesebb személy! 😊Én nem Helm vagyok, de percepcióm van azért.
funkyparduc
Úgy gondolom, hogy a Bills D# vs. Sea O#, igazi csemegének és kiváló erőfelmérőnek ígérkezik. Van kb 5 védelem, amiben látom, hogy rendszerszinten képes megtalálni a Wilson-Lockett-DK trió ellenszerét, és limitálni azt, na azok közül az egyik pont a Bills.
Nagyon kíváncsi leszek hogy mire jutnak egymás ellen a felek.
Arra is hogy Schotty hogy szed szét egy komplexebb védelmet, illetve adott esetben arra is, hogy ha sikerül az O#-t annulálni, azt hogyan teszik, mert erre a recept nincs a fejemben, nem is tudom hogy van-e egyáltalán.
És ha van is, az inkább most derüljön ki, mint az első PO meccsünkön.
Nagyon szenvedős első negyedre (félidőre?) számítok, (kb 3-6-10 szerzett ponttal), mindez meccs végi Wilsonmagic-el lesz nyakonöntve, szűk győzelemmel, körömlerágással, kevés ponttal.
A Bills O# vs. Sea D# az meg ilyen iszapbírkózással egybekötött mozzgássérült catfight lesz, vagy valami hasonló freak show, a nyugtatókat minden Dickson punt után leküldöm majd egy kis kisfröccsel.
A viccet félretéve, nagyon hasonló dologra készülhetünk mint amit a SF ellen láttunk.
Az, amit ott csináltunk, hogy a 4 DL ember mellé felküldtünk CB+LB meg LB+LB blitzeket, és sokszor 6 emberrel rohamoztuk a QB-t, az az oroszrulettnek és a zsákbamacskának valami elbaszott szerelemgyereke, és egy elég kétélű fegyver.
Garoppolo ellen ez működött, de pl egy Brady úgy picsán rúgna minket a hot routeokkal, hogy élmény lenne nézni.
Szerencsénkre Josh Allen nem TB, szerintem az extra nyomás az ő játékát sem pozitív irányba fogja kibillenteni, viszont az ágyúkarjától kicsit félek. Egy zero blitz mellett akkora területek vannak a deep zonában, amit nem a mi secondarynkra szabtak, ezt Garoppolo nem dobálta meg, de Josh Allenből simán kinézem, hogy a védővel az arcában pusztán pánikból megereszt pár 40 yardos keresőt, amit adott esetben be is nyelünk.
Allen idén eléggé kétarcú, rosszabb napján folyamatos nyomással őt is simán elbizonytalaníthatjuk, és nullázni tudjuk, de ha elviszi a flow, simán szétdobálhat minket. Ezt azért mindenképp említsük meg, nem akarom degradálni a csávót, mert könnyen pofáraesés lehet a vége, főleg ilyen T.Flowers vs. S.Diggs párharcok mellett.
Megint nagyon fog kelleni Wagner emberfeletti munkája, illetve egy két turnover a sectől is, az meg sajnos nem tervezhető dolog.
Akárhogy is, szoros meccs lesz, szóval öveket becsatolni.
Go Hawks.
akdestroyer
Amúgy az arena 4 a ti meccseteket adja, vagy a Ravens - Coltsot? Mind2-re fenném a fogam 😊
Meg még ugye lesz ott egy Bears-Titans is, ami lehet színvonalasabb abból az idősávból.
több mint 5 éve
Nagyon várom Helmut beharangozóját a vasárnapi meccsre. Azt hiszem Bills-Hawks esetén, nála nincs illetékesebb személy! 😊Én nem Helm vagyok, de percepcióm van azért.
funkyparduc
Úgy gondolom, hogy a Bills D# vs. Sea O#, igazi csemegének és kiváló erőfelmérőnek ígérkezik. Van kb 5 védelem, amiben látom, hogy rendszerszinten képes megtalálni a Wilson-Lockett-DK trió ellenszerét, és limitálni azt, na azok közül az egyik pont a Bills.
Nagyon kíváncsi leszek hogy mire jutnak egymás ellen a felek.
Arra is hogy Schotty hogy szed szét egy komplexebb védelmet, illetve adott esetben arra is, hogy ha sikerül az O#-t annulálni, azt hogyan teszik, mert erre a recept nincs a fejemben, nem is tudom hogy van-e egyáltalán.
És ha van is, az inkább most derüljön ki, mint az első PO meccsünkön.
Nagyon szenvedős első negyedre (félidőre?) számítok, (kb 3-6-10 szerzett ponttal), mindez meccs végi Wilsonmagic-el lesz nyakonöntve, szűk győzelemmel, körömlerágással, kevés ponttal.
A Bills O# vs. Sea D# az meg ilyen iszapbírkózással egybekötött mozzgássérült catfight lesz, vagy valami hasonló freak show, a nyugtatókat minden Dickson punt után leküldöm majd egy kis kisfröccsel.
A viccet félretéve, nagyon hasonló dologra készülhetünk mint amit a SF ellen láttunk.
Az, amit ott csináltunk, hogy a 4 DL ember mellé felküldtünk CB+LB meg LB+LB blitzeket, és sokszor 6 emberrel rohamoztuk a QB-t, az az oroszrulettnek és a zsákbamacskának valami elbaszott szerelemgyereke, és egy elég kétélű fegyver.
Garoppolo ellen ez működött, de pl egy Brady úgy picsán rúgna minket a hot routeokkal, hogy élmény lenne nézni.
Szerencsénkre Josh Allen nem TB, szerintem az extra nyomás az ő játékát sem pozitív irányba fogja kibillenteni, viszont az ágyúkarjától kicsit félek. Egy zero blitz mellett akkora területek vannak a deep zonában, amit nem a mi secondarynkra szabtak, ezt Garoppolo nem dobálta meg, de Josh Allenből simán kinézem, hogy a védővel az arcában pusztán pánikból megereszt pár 40 yardos keresőt, amit adott esetben be is nyelünk.
Allen idén eléggé kétarcú, rosszabb napján folyamatos nyomással őt is simán elbizonytalaníthatjuk, és nullázni tudjuk, de ha elviszi a flow, simán szétdobálhat minket. Ezt azért mindenképp említsük meg, nem akarom degradálni a csávót, mert könnyen pofáraesés lehet a vége, főleg ilyen T.Flowers vs. S.Diggs párharcok mellett.
Megint nagyon fog kelleni Wagner emberfeletti munkája, illetve egy két turnover a sectől is, az meg sajnos nem tervezhető dolog.
Akárhogy is, szoros meccs lesz, szóval öveket becsatolni.
Go Hawks.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=DgDrWE6N8sg
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nagyon várom Helmut beharangozóját a vasárnapi meccsre. Azt hiszem Bills-Hawks esetén, nála nincs illetékesebb személy! 😊Nem hiszem, hogy ő fog mostanában írni. Nézz be a Gyűlölködjünk topikba.
funkyparduc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nagyon várom Helmut beharangozóját a vasárnapi meccsre. Azt hiszem Bills-Hawks esetén, nála nincs illetékesebb személy! 😊
több mint 5 éve
Adams játékának valószínűségéről lehet már tudni valamit?Ugy tudom mar edz de azt mondta PC hogy naprol napra terhelik es csak kozbe fog kiderulni hogy jatszhat-e. Ugyhogy meg semmi nem biztos .
shagi0206
több mint 5 éve
Adams játékának valószínűségéről lehet már tudni valamit?
több mint 5 éve
Bobby a het vedoje , Russ is megerdemelte volna a het tamadoja cimet vagy Dk de ennek is nagyon orulok , ha valaki levesz a vallarol No 1 Lb.
több mint 5 éve
Jets ellen jöhet vissza elvileg.Ugyanitt Willson PS-ba került, Kendricks elengedve.
több mint 5 éve
www.seattletimes.com/sports/seahawks/seahawks-defensive-end-damontre-moore-suspended-six-games-for-using-performance-enhancing-substances/Kár èrte pedig jo ügynök volt.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Pats topicba menj át most épp ott van komoly téma. 😊1000szer inkább a szakmáról olvasnék, minthogy végignézzek ilyen Sanyi féle iszapbirkózásokat.Tudom nincs ra nagy szukseg most hal Istennek de a TE jatekunk vagy inkabb Olsen nem botranyos hanem nincs is , nem tudom hogy csak tartalekolunk hogy majd amikor nagyon szukseg lesz ra akkor kinyitjuk a palyat a tobb labdat adva a Te-knek vagy egyszeruen csak nem megy, nem eroltetjuk.Átalakult a box védekezés idénre, ezért is nyeli rengeteg csapat a futott Yardokat, de a LOS+10-15 környékét megvédik mindenáron, mert így lehet gyorsan kikapni. Azért is rettenetes fegyver DK, mert TE méretekkel és erővel bír, de más a tempója, és zónavédekezésnél egyszerűen felzabálja a teret. Mi amúgy is felzabáljuk a teret. Utóbbi csak nekünk érdekes, előbbi viszont kezd általánossá válni és az idény egyik új eleme szerintem, viszont publit még nem láttam, illetve nagyon téma sem volt....dehát addig amíg lehet okoskodni a Dallas öltözőn, Jerkón, a 3. számú Cowboys irányító nevén, Dan Quinn nyomorán, kit mikor rúgnak ki addig is picsába a szakmával, az úgysem érdekes.
Fèlre èrtès elkereulese vegett nem picsigok negativan egy gyoztes meccs utan 😂 csak 7 misibe kerult , es komoly visszaterest vartunk Disslytol is tavaly azt hangoztattuk itt h serules elott top 5 TE es most 1 max 2 elkapas / meccs, amivel nincs baj csak remelem h ez egy amolyan nem.kijatszott kartya lesz a pakliban mint egy 7 misis hiba vagy egy nem kihasznalt karrier.
Fantomas0429
Helmut Zimmer
Ahogy Ford Fairlane mondta: olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
funkyparduc
több mint 5 éve
1000szer inkább a szakmáról olvasnék, minthogy végignézzek ilyen Sanyi féle iszapbirkózásokat.Tudom nincs ra nagy szukseg most hal Istennek de a TE jatekunk vagy inkabb Olsen nem botranyos hanem nincs is , nem tudom hogy csak tartalekolunk hogy majd amikor nagyon szukseg lesz ra akkor kinyitjuk a palyat a tobb labdat adva a Te-knek vagy egyszeruen csak nem megy, nem eroltetjuk.Átalakult a box védekezés idénre, ezért is nyeli rengeteg csapat a futott Yardokat, de a LOS+10-15 környékét megvédik mindenáron, mert így lehet gyorsan kikapni. Azért is rettenetes fegyver DK, mert TE méretekkel és erővel bír, de más a tempója, és zónavédekezésnél egyszerűen felzabálja a teret. Mi amúgy is felzabáljuk a teret. Utóbbi csak nekünk érdekes, előbbi viszont kezd általánossá válni és az idény egyik új eleme szerintem, viszont publit még nem láttam, illetve nagyon téma sem volt....dehát addig amíg lehet okoskodni a Dallas öltözőn, Jerkón, a 3. számú Cowboys irányító nevén, Dan Quinn nyomorán, kit mikor rúgnak ki addig is picsába a szakmával, az úgysem érdekes.
Fèlre èrtès elkereulese vegett nem picsigok negativan egy gyoztes meccs utan 😂 csak 7 misibe kerult , es komoly visszaterest vartunk Disslytol is tavaly azt hangoztattuk itt h serules elott top 5 TE es most 1 max 2 elkapas / meccs, amivel nincs baj csak remelem h ez egy amolyan nem.kijatszott kartya lesz a pakliban mint egy 7 misis hiba vagy egy nem kihasznalt karrier.
Fantomas0429
Helmut Zimmer
Ahogy Ford Fairlane mondta: olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
több mint 5 éve
Tudom nincs ra nagy szukseg most hal Istennek de a TE jatekunk vagy inkabb Olsen nem botranyos hanem nincs is , nem tudom hogy csak tartalekolunk hogy majd amikor nagyon szukseg lesz ra akkor kinyitjuk a palyat a tobb labdat adva a Te-knek vagy egyszeruen csak nem megy, nem eroltetjuk.Átalakult a box védekezés idénre, ezért is nyeli rengeteg csapat a futott Yardokat, de a LOS+10-15 környékét megvédik mindenáron, mert így lehet gyorsan kikapni. Azért is rettenetes fegyver DK, mert TE méretekkel és erővel bír, de más a tempója, és zónavédekezésnél egyszerűen felzabálja a teret. Mi amúgy is felzabáljuk a teret. Utóbbi csak nekünk érdekes, előbbi viszont kezd általánossá válni és az idény egyik új eleme szerintem, viszont publit még nem láttam, illetve nagyon téma sem volt....dehát addig amíg lehet okoskodni a Dallas öltözőn, Jerkón, a 3. számú Cowboys irányító nevén, Dan Quinn nyomorán, kit mikor rúgnak ki addig is picsába a szakmával, az úgysem érdekes.
Fantomas0429
több mint 5 éve
3-4 fordulo utan nagyon jo szamokat produkalt ami persze nem jelent semmit, de jelenthetett volna ha nem serul meg szerintem ez minden csapatnal ugyanigy van vagy lenne pl: pitts/ Claypool nagyon jo szamokat csinal mindenki megvan lepodve de remeljuk nem serul le es kiderul mi van meg benne .Tudom nincs ra nagy szukseg most hal Istennek de a TE jatekunk vagy inkabb Olsen nem botranyos hanem nincs is , nem tudom hogy csak tartalekolunk hogy majd amikor nagyon szukseg lesz ra akkor kinyitjuk a palyat a tobb labdat adva a Te-knek vagy egyszeruen csak nem megy, nem eroltetjuk.hát ez csak itt van hangoztatva Mr. Üvegről 😀 nem is értem hogy került oda szerintetek :/
Fantomas0429
petey
Ezert nem ertem hogy miert hanyagoljuk a Te- ket bar azt hiszem Helm hutotte az indulatokat mikor leigazoltuk Olsent hat megint igaza lett ez a produkcio nem er eddig 7 milliot.