Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Az OLine nagyon félelemetesnek tűnt Wilson számára.
több mint 5 éve
közöd? 😀Helm most ezt miért??Alapvetően rendben volt ez a meccs. Atlantában nyerni sosem egyszerű. Wilson meg Wilson. Zseni a fickó, és az sem érdekel ha részrehajlással vádolnak meg.háát.... falcons nagyan gyenge volt. Smalldowgs defence meg nem fog müködni, annyira nem jó a sec.
CB terén még van tennivaló, de alakul a dolog. Adams meg egyszerűen k...va jó és kész.
Egy W ide, jöhet a Pats.
garrett27
Ol az vajon mi?
Helmut Zimmer
De komolyan legyszi több pozitivitast ha kerhetem
Danke
Rózsa Sándor (betyár)
mert ezt gondolom 😛
Szokjunk már le arról, hogy megmondjuk, miről ehet írni!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Helm most ezt miért??Alapvetően rendben volt ez a meccs. Atlantában nyerni sosem egyszerű. Wilson meg Wilson. Zseni a fickó, és az sem érdekel ha részrehajlással vádolnak meg.háát.... falcons nagyan gyenge volt. Smalldowgs defence meg nem fog müködni, annyira nem jó a sec.
CB terén még van tennivaló, de alakul a dolog. Adams meg egyszerűen k...va jó és kész.
Egy W ide, jöhet a Pats.
garrett27
Ol az vajon mi?
Helmut Zimmer
De komolyan legyszi több pozitivitast ha kerhetem
Danke
több mint 5 éve
Alapvetően rendben volt ez a meccs. Atlantában nyerni sosem egyszerű. Wilson meg Wilson. Zseni a fickó, és az sem érdekel ha részrehajlással vádolnak meg.háát.... falcons nagyan gyenge volt. Smalldowgs defence meg nem fog müködni, annyira nem jó a sec.
Egy W ide, jöhet a Pats.
garrett27
Ol az vajon mi?
több mint 5 éve
Alapvetően rendben volt ez a meccs. Atlantában nyerni sosem egyszerű. Wilson meg Wilson. Zseni a fickó, és az sem érdekel ha részrehajlással vádolnak meg. CB terén még van tennivaló, de alakul a dolog. Adams meg egyszerűen k...va jó és kész.
Egy W ide, jöhet a Pats.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Koszonom orok hala ha mukodik!!home.nflbite.comIgen, koszi ès adjak de csak magyarorszagrol lehet nezni en kulfoldon vagyok ugyhogy nekem kapufa es mar az arcom marom le mert nem.talalok sehol mashol.Ha valaki esetleg tud streamet az esti meccshez amit kulfoldrol is lehet nezni az legyen kedves megosztani. Kosziwww.arena4hu
Fantomas0429
Elvileg adják.
Oszi
Fantomas0429
Fast Willie
több mint 5 éve
home.nflbite.comIgen, koszi ès adjak de csak magyarorszagrol lehet nezni en kulfoldon vagyok ugyhogy nekem kapufa es mar az arcom marom le mert nem.talalok sehol mashol.Ha valaki esetleg tud streamet az esti meccshez amit kulfoldrol is lehet nezni az legyen kedves megosztani. Kosziwww.arena4hu
Fantomas0429
Elvileg adják.
Oszi
Fantomas0429
több mint 5 éve
Igen, koszi ès adjak de csak magyarorszagrol lehet nezni en kulfoldon vagyok ugyhogy nekem kapufa es mar az arcom marom le mert nem.talalok sehol mashol.Ha valaki esetleg tud streamet az esti meccshez amit kulfoldrol is lehet nezni az legyen kedves megosztani. Kosziwww.arena4hu
Fantomas0429
Elvileg adják.
Oszi
több mint 5 éve
Ha valaki esetleg tud streamet az esti meccshez amit kulfoldrol is lehet nezni az legyen kedves megosztani. Kosziwww.arena4hu
Fantomas0429
Elvileg adják.
több mint 5 éve
Ha valaki esetleg tud streamet az esti meccshez amit kulfoldrol is lehet nezni az legyen kedves megosztani. Koszi
több mint 5 éve
Az ST edzőnk, Brian Schneider személyes okok miatt búcsúzott a csapattól. Helyette Larry Izzo, háromszoros Pro Bowl-er, aki Belichick alatt edződött, majd a Giants spec egységéből csinált top10-est.Akkor fény már lesz a pályán... 😆
tomz
több mint 5 éve
Az ST edzőnk, Brian Schneider személyes okok miatt búcsúzott a csapattól. Helyette Larry Izzo, háromszoros Pro Bowl-er, aki Belichick alatt edződött, majd a Giants spec egységéből csinált top10-est.
több mint 5 éve
Nekem biztosan"It don't matter if you're black or white" - valószínűleg ő is ezt mondta a gyerekeknek...Mi tüzennél Michael jacksonnak?Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊Nem elég negernek lenni. Annak is kell látszani.
Helmut Zimmer
gordon
Helmut Zimmer
Én kérek elnézést...
Dan Quinn az állásáért megy idén. Szerintetek ez jelent plusz erőt?
peet_24
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
"It don't matter if you're black or white" - valószínűleg ő is ezt mondta a gyerekeknek...Mi tüzennél Michael jacksonnak?Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊Nem elég negernek lenni. Annak is kell látszani.
Helmut Zimmer
gordon
Helmut Zimmer
Én kérek elnézést...
Dan Quinn az állásáért megy idén. Szerintetek ez jelent plusz erőt?
Szerkesztette: peet_24
több mint 5 éve
Mi tüzennél Michael jacksonnak?Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊Nem elég negernek lenni. Annak is kell látszani.
Helmut Zimmer
gordon
több mint 5 éve
Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊Nem elég negernek lenni. Annak is kell látszani.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
😊 ez amúgy vicces, de Russ rohadtul nem volt a csúcson. 16 óta van a csúcson. 😊Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊A csúcson kell abbahagyni?
Helmut Zimmer
Fast Willie
több mint 5 éve
Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊A csúcson kell abbahagyni?
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
😊 gondoltam más is kiéli művészi hajlamait.Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊Nem értem a kérdést, erre nemcsakhogy válasz, hanem komplett 12 részes képregény készült a múltban. 😀
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊Nem értem a kérdést, erre nemcsakhogy válasz, hanem komplett 12 részes képregény készült a múltban. 😀
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊"Andy Reid most ment a Chiefshez. Koszond meg a frencsajnak es Allen-nek az elmult idoszakot es csereltesd el magad a Chiefsbe. Ha megteszed, a valaha volt legnagyobb QB-k kozott emlitenek majd, de ha maradsz, csak egy leszel a sok kozul es adilettans edzok megolik a karriered".
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊Az evidens:
Helmut Zimmer
A következő évi Super Bowlban, hogyha 24 mp van hátra és 2&goalnál járunk, fussa meg önnön maga, jobb oldalra, ne Lockette-nek dobja!
több mint 5 éve
Lehet furcsa kérdés, de az éppen SB-t nyert Wilsonnak ki mit tanácsolna, a jövőből? 😊
több mint 5 éve
Tök OFF:És ez a történet az én szemszögemből nézve pl még mindig népmese-szerű (a fiatal királyfi a nehézségek ellenére is talpra áll és révbe ér). Itthon, egy ilyen szintű üzlethálózatot összehozni KÉTSZER, hát aztakur… (biztosan van rá példa, csak én nem ismerek, de mindenképpen kalapot le!), szerintem simán elsodornak a nehézségek, ha nem vagy ennyire kitartó. Vagy több energiát fektetsz a családba a munka rovására, vagy csak egyszerűen van egy hobbid, amiből nem veszel ki pénzt (pl agyagozol minden héten 5-8 órát, az már óriási kiesés), vagy a testi/szellemi egészségedre több időt áldozol, akkor már sokat romlanak a talpra állási esélyeid. Tömegével tudnék mondani olyanokat, akik végigmelózott és szétesett élettel forintban sem tudnak 12M-t felmutatni a végén. Jól írtad, a 12M dollár innen, Kishazánk rögvalóságából nézve feldolgozhatatlan összeg, nem egy évre, hanem egy élet munkájára is. (nem akartam ennyire drámába vinni, csak azt akartam érzékeltetni, hogy az általad leírt történetre a magyar melós csak csettint a nyelvével, hogy „micsoda-csoda”).
Mennyit ér 12 millió dollár? Repkednek a számok, meg rengeteg a "tiszteletlenség", az un "respect hiány".
Magyarországról nézve a 12 M USD értelmezhetetlen mennyiségű pénz. Nade hogyan van ez az USA-ban.
Szóval azért ...na!
Helmut Zimmer
Egy egységsugarú szurkoló számára tényleg feldolgozhatatlan összeg ez a 12M, de valójában egy ilyen sportcsapat komplett működése, mechanikája is, kiragadva ebből csak a FO működését például (valószínűleg még annál is komplexebb, mint amit tippelünk ezért is lehet az, hogy összesen nincs 32 jó GM és jó HC). A szurkolói lét aszimmetrikus, furcsa rendszer. Én rajongok valamiért, amit magaménak, a családomnak érzek, pedig az a valami valójában le sem szar. (általánosságban, mint a szurkolói közösség része, még talán foglalkozik velem, bár akkor is leginkább a pénztárcám érdekli, de személy szerint, hogy mi van azzal a peet gyerekkel, háát…nem igazán).
Válaszul belepofázok olyan dolgokba, amihez nagyon nem értek és dobálózok olyan számokkal, amit valójában fel sem tudok fogni. Szóval simán megérte volna a fix 15M/év Clowney-ért. Szerintem legalábbis biztos 😊
Hogy nekik (sportolóknak) mit jelent 12M, azt undi tökéletesen leírta. Ilyenkor abba gondolok bele, hogy vannak olyan szuper-atléták, akik valamilyen testi hibájuk miatt nem tudnak kiteljesedni (most nem a kézfej nélküliségre gondolok). De biztosan van valahol az alsóbb ligában, vagy mekiben dolgozó olyan elkapó, aki van olyan gyors, meg ügyes, mint egy top WR, csak alacsony, meg kicsi a keze (nem mindenki RW, hogy kompenzálni tudjon). Neki mennyire csikoroghat a foga, hogy látja hisztizni őket néhány millióval több fizuért
Bocs az off-ért és a wall of textért.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=Z82cRAAxdxs&ab_channel=NFLMágikus volt a tavalyi meccsünk, és pontosan elmesélte, hogy miért van bajban mind a két gárda. Az egyik oldalon áll egy alkalmas brigád, alkalmatlan szakmai vezetéssel, a másikon egy alapjaiban remegő, de amúgy rendesen túlértékelt csapat.
empty taxi
Kúrva siralmas volt.