Seattle Seahawks
Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊Eggyet èrtek!
SONICS-SEAHAWKS
Remelem bejön a tipp .
Állitolag Alton Robinson pass rusher hatalmas pozitiv meglepetes mindenkinek , bar azt is mondtak h ultra jo Wr sorunk van erre leigazoltak Richardsont szoval megse volt olyan jo az se 😂
Getting traded to Seattle was truly a blessing. I feel it manifesting!
— Jamal Adams (@Prez) August 29, 2020
The #Seahawks have signed WR Paul Richardson, sources say. He's back in Seattle.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) August 29, 2020
Addig meg Trub elviszi őket 😆Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.Köztudott, hogy Saint Nick a playoffban jó, nem a preseasonban.
iktriad
tomz
Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.Köztudott, hogy Saint Nick a playoffban jó, nem a preseasonban.
iktriad
Sírok emberek. 😀Az emberek is sírnak 😀
akdestroyer
Ketten voltak itt tryouton. Slotert Höri nagyon méltatta a Lionos csapatbeharangozójában (amiből még mindig nincs Seattle-ös rész itteni betyárunk legnagyobb bánatára), nem lenne hülyeség aláíratni.Nem is lesz..... Szerintem.... én már lemondtam róla...
Among the upcoming tryouts on today's transaction wire:
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 27, 2020
QB DeShone Kizer with the #Lions
QB Kyle Sloter and WR Justin Hardy with the #Seahawks
iktriad
Among the upcoming tryouts on today's transaction wire:
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 27, 2020
QB DeShone Kizer with the #Lions
QB Kyle Sloter and WR Justin Hardy with the #Seahawks
Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.Chicagoban még elhitték róla, hogy focistaHa már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
Kérem, használja mindenki a szarkazmus-táblát.
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
Sebii
óriási ötlet volt Ungert odaadni érte, tökre nem hiányzott a falbólChicagoban még elhitték róla, hogy focistaHa már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
Sebii
Chicagoban még elhitték róla, hogy focistaHa már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
Ha már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
Jamal Adams felszeletelte az ujját eperlekvár főzés közben, össze kellett cérnázni. Csodás időzítés.Modern ferfi, kiveszi a reszet a hazimunkabol. Dicseretes 😀
tomz
Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
Szerkesztette: peet_24
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Ez most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Mi van, augusztus közepén van itt az egykori alumni nap? Szerdán járt viziten Paul Richardson és Justin Britt is.BJ Finney annyira meggyőző, hogy nem kell ide Britt.
Possible reunion in Seattle between the #Seahawks and WR Paul Richardson. Sources say the team’s former second-round pick is at the facility today for COVID-19 testing. He’ll go through protocol and could sign later this week.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) August 26, 2020
The Seahawks had another familiar player in for a visit today: C Justin Britt, who was released earlier this offseason. He was a long time starter in Seattle.
— Field Yates (@FieldYates) August 26, 2020
iktriad
Richardson meg hát minek, az a nyomorult 5-700 yard nem fog hiányozni, különben is itt van Lock, a DK (mint intézmény), valamelyik bohócot úgyis behúzzuk, vagy a drogost, vagy az antiszociális viselkedészavarost. Olsen is itt és nem igaz a pletyka hogy 73 éves. Dissly pedig megígérte, hogy idén legalább 5 meccsen egészséges marad. Rendben lesz ez, na!