Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jól biza, nagy csata volt szép jelenetekkel (még a pálya széli sem volt szerintem para), itt spec kb ennyi helye volt a labdának, nagyot küzdött a kis éppen 2. körös 😊

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
1.) Tényleg többet passzoltattuk Wilsont első szándékból 1&2.kísérletekre a szokásosnál, vagy csak az érzékeim csalnak meg?
2.) Bazki milyen TD-k voltak ezek? A Metcalfnak adott passzt, a tv-ben látta Josh Allen, és azóta zokog.
akdestroyer
Es MEtcalf ha jol lattam a tavalyi ev Legjobb Vedoje dij nyertesen csinalta a TD-t 😊
Korabban is irtam, en ugy latom, hogy DK teljesen izzadsagszagtol mentesen, egy-egy villanassal is kepes 90-100 yardot meg TD-t letenni egy meccsen. Ez a legnagyobb sajatja. Ha marad a passhappy es nem serulnek le, DK top10 elkapokent lesz nyilvantartva ev vegere.

RW MVP.

Viszont passrush es vedofal az nincs. Adams van. Aki szinten zseni, de sokat nem erunk vele, ha 1st downon csinal egy sacket, de 2nd downon meg engedunk 20 yardot.

Ev vegere amugy azok a csapatok altalaban kifulladnak, amiket a tamadosor szuperteljesitmenye es 30+ pontos, de meg igy is szoros gyozelmek rangsorolnak magasra.

Toronymagasan ligautolsok vagyunk benyelt passzolt yardokban:

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
1.) Tényleg többet passzoltattuk Wilsont első szándékból 1&2.kísérletekre a szokásosnál, vagy csak az érzékeim csalnak meg?
2.) Bazki milyen TD-k voltak ezek? A Metcalfnak adott passzt, a tv-ben látta Josh Allen, és azóta zokog.

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Megnéztem az összefoglalót. Ez a végjáték felért egy visszavágóval a SB-ért. (Sajnos csak majdnem). Tudtam az eredményt, mégis sík ideg lettem. A lényeg a 2-0.
garrett27
Ez a meccs mentálisan adhat dokat a csapatnak, és valszeg Carrollban is megtört az egy yardos átok. Nem azt mondom, hogy ipiapacs BB a fogó, de a majom nem kell, hogy tovább üljön Caroll vállán.
több mint 5 éve
Ez jó mulattság volt. Sajnos Wilson még ennek a secondarynek is sok, meg azért mókás elképzelés volt, amikor Bentley próbálta meg utolérni. Na jó, kicsit inkább szomorú. Jó kis meccs volt, a végére még maradt egy kis izgalom is, majd az SB-n megcsináljuk 😊)

több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Megnéztem az összefoglalót. Ez a végjáték felért egy visszavágóval a SB-ért. (Sajnos csak majdnem). Tudtam az eredményt, mégis sík ideg lettem. A lényeg a 2-0.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 769
És hogy megmutassa milyen is a sötét oldal ma lerak egy 300+yardos és 3 TD mérkőzést az asztalra 😊☝️
Rózsa Sándor (betyár)
Ámen, úgy legyen.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nahh, a Sötét Nagyúr csak-csak addig magyarázott neki, amíg el nem indult a sötét oldal felé... 😉
tomz
És hogy megmutassa milyen is a sötét oldal ma lerak egy 300+yardos és 3 TD mérkőzést az asztalra 😊☝️
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 769
Nahh, a Sötét Nagyúr csak-csak addig magyarázott neki, amíg el nem indult a sötét oldal felé... 😉
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 bleacherreport.com/articles/2909815-seahawks-russell-wilson-says-hes-the-best-qb-in-nfl-without-a-doubt

😀 😀 😀
több mint 5 éve
Megszeretném rakni hogy a Sea 6,5pontnal többel nyer 500 euróval.
Kinek mi a velemenye róla? Lehet benne ráció? Vagyunk ennyire jók? Wilson idén passzolni fog inkább mint hogy futtatjuk a diszno bőrt?
Rózsa Sándor (betyár)
Küldd el inkább nekem 😊

Én az 50 pont undert mondanám 1.5-szeres szorzóért kecsegtetőnek. A Pats a leglassabban játszó csapat lett (nyilván más megközelítés kellett a korábbi évekhez képest), ellenünk ti is többet futtok majd valszeg, mert sok DB lesz fent, gyorsan pöröghet a meccs.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kinek mi a velemenye róla? Lehet benne ráció? Vagyunk ennyire jók? Wilson idén passzolni fog inkább mint hogy futtatjuk a diszno bőrt?
Rózsa Sándor (betyár)
ha már ennyid van akkor ki tudsz köhögni pár perces hívást is 😀
 hu.ezo.tv/josok
petey
Danke 😄☝️
De ez miben segít a kérdésem megválaszolásában?
Felhivnám a "szeretném" szóra a figyelmedet. De ez még nem eldöntött tény nálam. Ezért is lennék kíváncsi más szurkolok véleményére és megérzésére.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 710 — Csodabogár
Rózsa Sándor (betyár)
ha már ennyid van akkor ki tudsz köhögni pár perces hívást is 😀
 hu.ezo.tv/josok

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
off:
Undinak szeretettel:
több mint 5 éve

Wyatt
Seattle kici piznisz
undisputedly
Azért ennél nagyobb dicséret nincs! Ennek az embernek a dicsérete többet ér, mint akárhány pro bowl...
...amúgy én is ezt gondolom.... RW megérkezett
Helmut Zimmer
Egyetértek, azért ő elég sokat tapasztalt az elmúlt évtizedekben, igencsak jó játékosokkal, ez már egy nyílt udvarlás kb 😊)
Wyatt
szokott ilyet csinálni, annak idején ronnie brownt dicsérte mindig, sokszor egyetlenként
briareos
tehát akkor 15 évente :
Helmut Zimmer
@
@

twitter.com/NFL/status/1060334467514957824?s=20
hegedusggergo
Jajj hagyjuk már a zavarórepüléseket 😀
több mint 5 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 105

Wyatt
Seattle kici piznisz
undisputedly
Azért ennél nagyobb dicséret nincs! Ennek az embernek a dicsérete többet ér, mint akárhány pro bowl...
Helmut Zimmer
Egyetértek, azért ő elég sokat tapasztalt az elmúlt évtizedekben, igencsak jó játékosokkal, ez már egy nyílt udvarlás kb 😊)
Wyatt
szokott ilyet csinálni, annak idején ronnie brownt dicsérte mindig, sokszor egyetlenként
briareos
tehát akkor 15 évente :
Helmut Zimmer
@
@

Szerkesztette: hegedusggergo

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 5 éve

Wyatt
Seattle kici piznisz
undisputedly
Helmut Zimmer
Wyatt
briareos
tehát akkor 15 évente :
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Wyatt
Seattle kici piznisz
undisputedly
Helmut Zimmer
Wyatt

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Wilson 2024-ben megy BB-hez SB-t nyerni? 😉
funkyparduc
Vagy BB pályázik Carroll székére 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 483 — Erin Elite Andrews
Wilson 2024-ben megy BB-hez SB-t nyerni? 😉

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve

Wyatt
Seattle kici piznisz
undisputedly
Helmut Zimmer

több mint 5 éve

Wyatt
Seattle kici piznisz
undisputedly
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Wyatt
Seattle kici piznisz
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 488 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.