Seattle Seahawks
Az első 3 hazai meccsen idén nem számíthattok a 12. emberre.Szerintem ez így még túl felelőtlen.
We have made the difficult decision to play at least our first three home games without fans in attendance.
— Seattle Seahawks (@Seahawks) August 19, 2020
More information: https://t.co/doxu0MWjtN pic.twitter.com/3T3s4WYJ4g
iktriad
Szerintem Maddenben kéne lejátszani!
We have made the difficult decision to play at least our first three home games without fans in attendance.
— Seattle Seahawks (@Seahawks) August 19, 2020
More information: https://t.co/doxu0MWjtN pic.twitter.com/3T3s4WYJ4g
Igaz, csak elkapni tud 😛Ez így is van, főleg azért nem lehet mert 1 dimenziós playa.Akkor olvass vissza kérlek kicsit alaposabban.Csak 1 embert írj kérlek. Én sehol sem olvastam ezt.www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Sokan a mai napig nem tartják semmire és sok embernel meg mindig bust kategória 😄 sajnos...
Rózsa Sándor (betyár)
gordon
Pontosan nem tudom idézni de a lényege az hogy 1 év után még senkirol sem lehet kijelenteni azt hogy bust e vagy sem. És hoztak rá számtalan példát.
De kicsit akkor átfogalmazom.
Sok ember még nem tudja biztosra hogy bust lesz e vagy sem. Mert egy év után semmit sem lehet kijelenteni.
Rózsa Sándor (betyár)
Én azt kértem, hogy nevezz meg akár csak egy valakit a "sok ember közül" akinél még mindig bust kategória.
De csak az is elég lenne ha nem dobálnál hangzatos "lózungokat" minden tartalom nélkül...
sorry az off-ért.
gordon
Szőr szál hasogatás amit csinálsz de lelked rajta 😉Ez így is van, főleg azért nem lehet mert 1 dimenziós playa.Akkor olvass vissza kérlek kicsit alaposabban.Csak 1 embert írj kérlek. Én sehol sem olvastam ezt.www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Sokan a mai napig nem tartják semmire és sok embernel meg mindig bust kategória 😄 sajnos...
Rózsa Sándor (betyár)
gordon
Pontosan nem tudom idézni de a lényege az hogy 1 év után még senkirol sem lehet kijelenteni azt hogy bust e vagy sem. És hoztak rá számtalan példát.
Sok ember még nem tudja biztosra hogy bust lesz e vagy sem. Mert egy év után semmit sem lehet kijelenteni.
Rózsa Sándor (betyár)
Én azt kértem, hogy nevezz meg akár csak egy valakit a "sok ember közül" akinél még mindig bust kategória.
De csak az is elég lenne ha nem dobálnál hangzatos "lózungokat" minden tartalom nélkül...
sorry az off-ért.
gordon
Árnyalati különbségek vannak aközött hogy azt gondolod hogy bust lesz vagy jelenleg még mindig az.
Az én kijelentésm az hogy nem nem az és nem is lesz az.
Hanem egy sokoldalú évente 800- 1000 yardos és 8-12Tds elkapo lesz lett a kedvencem.
Nesze neked lózung🤪
Ez így is van, főleg azért nem lehet mert 1 dimenziós playa.Akkor olvass vissza kérlek kicsit alaposabban.Csak 1 embert írj kérlek. Én sehol sem olvastam ezt.www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
gordon
Rózsa Sándor (betyár)
sorry az off-ért.
Akkor olvass vissza kérlek kicsit alaposabban.Csak 1 embert írj kérlek. Én sehol sem olvastam ezt.www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
gordon
Csak 1 embert írj kérlek. Én sehol sem olvastam ezt.www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
Vagy elkapja a lasztit... vagy odadobja... 😀Vagy visszamegy az időben, és nyom egy cut blockot Malcolm Butleren.Lófaszt. Az első 4&out után lefele jövet hasba rúgja norton jr. - t, letépi róla a fülest és amikor nincs pályán az o akkor hívja a defense playeket....és, ha nagy a baj a D fronton beáll passrushernek. 😊www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
Helmut Zimmer
peach
akdestroyer
Vagy visszamegy az időben, és nyom egy cut blockot Malcolm Butleren.Lófaszt. Az első 4&out után lefele jövet hasba rúgja norton jr. - t, letépi róla a fülest és amikor nincs pályán az o akkor hívja a defense playeket....és, ha nagy a baj a D fronton beáll passrushernek. 😊www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
Helmut Zimmer
peach
Lófaszt. Az első 4&out után lefele jövet hasba rúgja norton jr. - t, letépi róla a fülest és amikor nincs pályán az o akkor hívja a defense playeket....és, ha nagy a baj a D fronton beáll passrushernek. 😊www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
Helmut Zimmer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
...és, ha nagy a baj a D fronton beáll passrushernek. 😊www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
www.facebook.com/454363198052404/posts/1771205896368121/?d=null&vh=eHatalmas a srác 🤩 én mondtam hogy brutal lesz.
steelwolf
Erre gondolsz? 😊 😊 😊Mondjuk GregWill sémája kifejezetten érdekes.A magyar Trash Talknak egyelőre vége, de Seattleben és a Jetsnél van igény a folytatásra.Carrollnak mindig nagyon okos beszólni, ahogy tette (talán) Rex is anno Bills színekben, akkor azt hiszem azt mondta az öreg, hogy "bárcsak a saját fiaival foglalkozna...."Seahawks head coach Pete Carroll’s response to Jets defensive coordinator Gregg Williams saying Jamal Adams “might get bored” playing in Seattle’s scheme.
— Field Yates (@FieldYates) August 13, 2020
“We don’t make as many mistakes as he does.”
iktriad
Annak amúgy kifejezetten örülök, ha Carroll egy bűnözőt elküld a picsába.
Helmut Zimmer
Amadeus
Mondjuk GregWill sémája kifejezetten érdekes.A magyar Trash Talknak egyelőre vége, de Seattleben és a Jetsnél van igény a folytatásra.Carrollnak mindig nagyon okos beszólni, ahogy tette (talán) Rex is anno Bills színekben, akkor azt hiszem azt mondta az öreg, hogy "bárcsak a saját fiaival foglalkozna...."Seahawks head coach Pete Carroll’s response to Jets defensive coordinator Gregg Williams saying Jamal Adams “might get bored” playing in Seattle’s scheme.
iktriad
Helmut Zimmer
A magyar Trash Talknak egyelőre vége, de Seattleben és a Jetsnél van igény a folytatásra.Carrollnak mindig nagyon okos beszólni, ahogy tette (talán) Rex is anno Bills színekben, akkor azt hiszem azt mondta az öreg, hogy "bárcsak a saját fiaival foglalkozna...."Seahawks head coach Pete Carroll’s response to Jets defensive coordinator Gregg Williams saying Jamal Adams “might get bored” playing in Seattle’s scheme.
iktriad
Seahawks head coach Pete Carroll’s response to Jets defensive coordinator Gregg Williams saying Jamal Adams “might get bored” playing in Seattle’s scheme.
Szerkesztette: iktriad
Ezért szeretek ide járni, azt se tudtam hogy van/volt ilyen játékosunk.Én még kevesebb embert ismerek a Seahawks keretéből, mint te. 😉 Szóval jobb vagy nálam. 😊
Nem vagyok egy iktriad, na. 😀
akdestroyer
Szerkesztette: iktriad
Nem vagyok egy iktriad, na. 😀
Griffen és Daniels együtt nem került volna 10 misibe... valaki el tudja magyarázni, PCék mit láthatnak a Dlineunkba?Most már azt mondom, Clowney-t szedjük fel a piacról óccsóért és fejezzük be a találgatást hogy ki nyomja a pass rusht. Fárasztó ahogy repkednek a nevek, az Öreg tolja a szózatot a kék napszemcsiben, aztán sehol semmi. Adams a fedélzeten, ez oké, Dunbarról is tudni kellene már valami véglegeset, hogy a liga is megbocsájt-e neki, meg stb.
Marsellus Wallace
Az OL körül nagy a csend (legalábbis nekem). Nem látom Wilson életbiztosítását RG és RT fronton.
Wagnert pedig mindenki hagyja békén, nyilván nem volt egy top éve a tavalyi, de az Everestről csak lefelé vezet az út. El fog dőlni idén, hogy marad-e a csúcson vagy tényleg öregszik ő is.
Griffenről meg a Cowboysról csak annyit, minden évben baromi jó csapatuk van, aztán valahogy a végére betojik a rendszer. Azért Griffent sajnálom, befért volna hozzánk.
Csak kezdődjön már a szezon, addig meg marad a baseball.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
Nem, jól láttad Peti, nagyon sok downhill típusú játékot játszott. 😊akkor biztos rosszul láttam, hogy iszonyat sokat lassult, és bizony nem ért oda mindenhova.Az LB sort gondold át...szegény Wagner tavaly eléggé megindult a lejtőn.A face-n használt "vicces" gomb nincs a fórumon ?
Ha tietek a legjobb LB sor, akkor a Cards(bár ők 3-4) és 9ers LB sor milyen?
Szvsz kicsit túlteng az elit szó a hsz-edben, de egye fene 😀
petey
Mondjuk igaz, a megelőző évi 99,5%-os tackle success ratehez képest általában csak lefelé van..
Cardinals? What ? 😀
Nadal17
Cards LB sor Isaiah, Jones, Campbell nem egy rossz sor, mi a gond?
petey