Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
bomba ötlet volt kihagyni az előszezont.
több mint 5 éve
pubi Seattle Seahawks 11
Valaki tudja hogy sérültjeinknek mennyit kell kihagyni?
Rózsa Sándor (betyár)
Ez a legfrissebb infó eddig:
 www.seahawks.com/news/seahawks-injury-updates-following-sunday-night-s-35-30-win-over-new-england
tomz
Irvin, keresztszalag 😟
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 960 — Fantomas0429
Esküszöm nektek a a Superbowl győzelem nem adott akkora elègtètelt mint az most hogy az NBC /CBS es mindenki Amerikában arrol beszèl vègre hogy Russel Wilson a legjobb qb, ès ezzel sokan vitatkozhatnak de egyetlen qb van aki elit szinten jatszik es jobba teszi a csapattarsait nem pedig a tarsak segitik ki!
Megèltük!!!
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 769
Dankesün, ez nem volt meg.
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Jah, már párszor meg akartam kérdezni, hátha van valakinek infója róla:
Adams jobb kezén az a nagyon durva kézgép prevenció, vagy volt régebben már sérülése ott?
tomz
Multhéten osszeszedett egy kisebb konyokserulest valoszinuleg amiatt hordja elotte nem lattam rajta
több mint 5 éve
Jah, már párszor meg akartam kérdezni, hátha van valakinek infója róla:
Adams jobb kezén az a nagyon durva kézgép prevenció, vagy volt régebben már sérülése ott?
több mint 5 éve
Rózsa Sándor (betyár)
Ez a legfrissebb infó eddig:
 www.seahawks.com/news/seahawks-injury-updates-following-sunday-night-s-35-30-win-over-new-england
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Toronymagasan ligautolsok vagyunk benyelt passzolt yardokban:

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
Tragikus ez a része a játékunknak.
Helmut Zimmer
70-es évek, Ajax taktika. Több gólt rúgni mint az ellenfél. Amíg Wilson így játszik nem lesz gond. Szerintem.
garrett27
Az ezzel a baj, hogy nem lehet minden meccsen 5 TD-t dobni. Amelyik offense ilyen magas fordulaton pörög év elején, az csapágyas lesz az év végére. Láttunk már sokat ilyet az elmúlt években.

Decemberben dől el a rájátszás, ha addig tudja hozni RW ezt az csodás, de ő is ember.
Jobb lenne ha D összeállna oktober kornyekere inkabb.
funkyparduc
49er tavalyi év kezdetétől jól pörgött.
És azért elég jól bírták az évet
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Szerintem az volt a terv, hogy Taylorral húzunk egy Clarkot (ez még lehet, hogy bejön) és Clowney valahogy újraszerződik. Úgyhogy ezt úgy kell felfogni, hogy a két kezdő DE nem játszik 😊 Ha megnézzük a passzsiettő állományt:
- Mayowa szituációs rusher, annak fasza
- Irvin szituációs rusher, annak fasza
- Green is simán rendben lenne, ha egy elit pass rusher lenne a másik oldalon
- Collierben van valamennyi bizodalmam, talán ettől az utolsó meccsdöntő playtől megindul fölfelé a teljesítménye
- Robinson meg mégiscsak egy 5. körös rookie, az, hogy ő tehetséges 1-2 év múlva manifesztálódhat sackekben, meg hurrykben

Summa summarum a DE poszt mélysége nagyon fasza. 😊
A magassággal vannak gondok.

Viszont Blair sérülésével új hiányposztunk lett. Javasolnék egy picit balhés fogyatékost, akit mostmár csak Seattleben szeretnek, itt se biztos, hogy oly nagyon. Ő lenne a centerfielder safety, Diggs meg mehetne nickelbe.
SONICS-SEAHAWKS
ET játéka kurvára hiányzik... .
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az volt a terv, hogy Taylorral húzunk egy Clarkot (ez még lehet, hogy bejön) és Clowney valahogy újraszerződik. Úgyhogy ezt úgy kell felfogni, hogy a két kezdő DE nem játszik 😊 Ha megnézzük a passzsiettő állományt:
- Collierben van valamennyi bizodalmam, talán ettől az utolsó meccsdöntő playtől megindul fölfelé a teljesítménye
- Robinson meg mégiscsak egy 5. körös rookie, az, hogy ő tehetséges 1-2 év múlva manifesztálódhat sackekben, meg hurrykben

Viszont Blair sérülésével új hiányposztunk lett. Javasolnék egy picit balhés fogyatékost, akit mostmár csak Seattleben szeretnek, itt se biztos, hogy oly nagyon. Ő lenne a centerfielder safety, Diggs meg mehetne nickelbe.
SONICS-SEAHAWKS
Ezt az utolsó gondolatodat nagyon adnám
Szerintem vele a PO-ban bárki ellen lenne esélyünk.
Ki tudja talán.... De sajna sok reményt nem látok ET re..
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com

több mint 5 éve
Ha ez az egyetlen eselyunk akkor elvezzuk Wilson legi paradejat a playoffig es remenykedjunk h a kovetkezo drafton a masodik korig lecsuszik Dk Metcalf De valtozatba 😂😂

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Hátha ad Colliernek egy kis löketet a mai meccs. Egy 1. körösnek ideje lenne érdemben is belépni a játékba. Ahogy elnéztem a fizikai adottságai megvannak hozzá.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050
Sokat elmond a DE állományról, hogy a mindent eldöntő drive-ban az újonc MLB-t küldtük támadni az irányítót. Tragikomédia.
több mint 5 éve
Szerintetek van megoldas a pass rushra? Valaki aki igazolhato?
En hetek ota minden seahawks mediaban azt halottam higy Alton Robinson mennyire jo es mekkora remenyseg de egy snapet se kapott eddig 😂 szoval ......
több mint 5 éve

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
Helmut Zimmer
70-es évek, Ajax taktika. Több gólt rúgni mint az ellenfél. Amíg Wilson így játszik nem lesz gond. Szerintem.
garrett27
Az ezzel a baj, hogy nem lehet minden meccsen 5 TD-t dobni. Amelyik offense ilyen magas fordulaton pörög év elején, az csapágyas lesz az év végére. Láttunk már sokat ilyet az elmúlt években.

Decemberben dől el a rájátszás, ha addig tudja hozni RW ezt az csodás, de ő is ember.
funkyparduc
Inkább most legyen kissé rozsdás a védelem, mint majd december tájékán. Nem létezik hogy nem kapják el a fonalat. Akkor pedig ki tudja hol lehet az út vége.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
Helmut Zimmer
garrett27

funkyparduc
Nagyon egyet értek veled...
Majd valaki nézze meg, hogy Adams (hült) helyén hány yardot szopunk.
Értek mindent....de ez nem jó.
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 483 — Erin Elite Andrews

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
Helmut Zimmer
garrett27

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
Helmut Zimmer
garrett27
Irigylem a kincstári optimizmusodat, de sajnos nem látom ezzel a védekezéssel hogyan tudnánk felvenni a versenyt egy Saints-el vagy Packers-sel.
Ami még nekem szemet szúrt, hogy Wagner nagyon el volt tűnve. Kezd megkopni a jó öreg Bobby, vagy egy JMD zsenije, hogy ennyire ki tudta zárni a játékból.

Viszont, hogy a jó dolgokról is essen szó, amellett hogy Wilson zseni, Schotti is nagyon szépen hívta a playeket és az OL is elég szépen muzsikált magukhoz képest.
több mint 5 éve
Spigo New England Patriots 1 249 — Patriots GM
1.) Tényleg többet passzoltattuk Wilsont első szándékból 1&2.kísérletekre a szokásosnál, vagy csak az érzékeim csalnak meg?
2.) Bazki milyen TD-k voltak ezek? A Metcalfnak adott passzt, a tv-ben látta Josh Allen, és azóta zokog.
akdestroyer
Azt nem tudom, hogy többet passzoltok-e, de gondolom igen. A Pats csak 7db 3rd down tudott kiharcolni ellenetek a meccsen, ami nagyon kevés. 2018 óta nem volt ilyen.
több mint 5 éve

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
Helmut Zimmer

több mint 5 éve

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
több mint 5 éve
Pont azt akartam írni, hogy mennyire értelmetlen volt ez. 😕 Mindegy!
Josh Allent lehet kritizálni, mert szeleburdi, de a dobótechnikája, és a zseb mozgása teljesen rendben van, főleg egy 3-ad éveshez képest.

1.) Tényleg többet passzoltattuk Wilsont első szándékból 1&2.kísérletekre a szokásosnál, vagy csak az érzékeim csalnak meg?
2.) Bazki milyen TD-k voltak ezek? A Metcalfnak adott passzt, a tv-ben látta Josh Allen, és azóta zokog.
akdestroyer
Ehhez egy kis adalék, szerintem most nem érdemes fikázni Allent:

700+ passing yards, 6+ TDs, 0 INTs, first two weeks of a season:
Peyton Manning, 2013
Tom Brady, 2015
Patrick Mahomes, 2019
Josh Allen, 2020

(Via @Statheadhttps://t.co/ub8xZoXx46 #BillsMafia pic.twitter.com/pKII39WCiy

— ProFootballReference (@pfref) September 20, 2020
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 739
akdestroyer
Ehhez egy kis adalék, szerintem most nem érdemes fikázni Allent:

700+ passing yards, 6+ TDs, 0 INTs, first two weeks of a season:
Peyton Manning, 2013
Tom Brady, 2015
Patrick Mahomes, 2019
Josh Allen, 2020

(Via @Statheadhttps://t.co/ub8xZoXx46 #BillsMafia pic.twitter.com/pKII39WCiy

— ProFootballReference (@pfref) September 20, 2020
  Felkapott fórum témák