Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Jamal Adams felszeletelte az ujját eperlekvár főzés közben, össze kellett cérnázni. Csodás időzítés.

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.

Kérem, használja mindenki a szarkazmus-táblát.
tomz
Ez most szarkazmus volt?!
Helmut Zimmer
peet_24
biztosan nem
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 338
Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.

tomz
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

tomz
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
csak jöjjön a David Moore breakout season ^^

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mi van, augusztus közepén van itt az egykori alumni nap? Szerdán járt viziten Paul Richardson és Justin Britt is.

iktriad
BJ Finney annyira meggyőző, hogy nem kell ide Britt.
Richardson meg hát minek, az a nyomorult 5-700 yard nem fog hiányozni, különben is itt van Lock, a DK (mint intézmény), valamelyik bohócot úgyis behúzzuk, vagy a drogost, vagy az antiszociális viselkedészavarost. Olsen is itt és nem igaz a pletyka hogy 73 éves. Dissly pedig megígérte, hogy idén legalább 5 meccsen egészséges marad. Rendben lesz ez, na!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi van, augusztus közepén van itt az egykori alumni nap? Szerdán járt viziten Paul Richardson és Justin Britt is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Nicsak ki van a Sports Illustrated címlapján.

iktriad
Szerintem az NFC legjobb iranyitoja, liga szinten is Mahomes mogott a 2. legjobb (homersegbol sem tudom Mahomes tavalyi szezonja miatt elso helyre tenni, mert amit a PO-ban csinalt, az tenyleg lenyugozo, Lamarral pedig meg varnek egy evet, hogy ertekeljem).

Nagy kar, hogy karrierje legjobb eveiben (is) roghoz van kotve. Viszont ahogy olvasgattam, a jatekostarsai nagyon elismeroek, most is a Top100-on belul 3. lett azt hiszem es ezt a tobbi jatekos szavazza, ha jol tudom. Cserebe a media valahogy nem igazan figyel oda ra ugy, ahogy megerdemelne (a bulvaron kivul).

Emlekszem amikor draftoltuk, meg azt remeltem, hogy Flynnel fogunk hasitani 😊
undisputedly
Jó volt a csapat körülötte... 😀 😀
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014

iktriad
Szerintem az NFC legjobb iranyitoja, liga szinten is Mahomes mogott a 2. legjobb (homersegbol sem tudom Mahomes tavalyi szezonja miatt elso helyre tenni, mert amit a PO-ban csinalt, az tenyleg lenyugozo, Lamarral pedig meg varnek egy evet, hogy ertekeljem).

Nagy kar, hogy karrierje legjobb eveiben (is) roghoz van kotve. Viszont ahogy olvasgattam, a jatekostarsai nagyon elismeroek, most is a Top100-on belul 3. lett azt hiszem es ezt a tobbi jatekos szavazza, ha jol tudom. Cserebe a media valahogy nem igazan figyel oda ra ugy, ahogy megerdemelne (a bulvaron kivul).

Emlekszem amikor draftoltuk, meg azt remeltem, hogy Flynnel fogunk hasitani 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Hogy legyen jó hír is
- kistatu született a Győri Állatkertben.
-Jamal Adams impresses everyone
 247sports.com/Article/Seattle-Seahawks-Jamal-Adams-LSU-Tigers-Pete-Carroll-NFL-impression-150658000/
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Remek hírek az OL tájáról

twitter.com/gbellseattle/status/1298097945825296384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298097945825296384%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
"OL big issues: picking up/blocking blitzes"
😃😃
Aprósàgok.....

Az azert mókás, hogy az előző években az edzőtáborok alatt mindig az volt a mantra, hogy mennyit fejlődött az OL, és minden fasza lesz. Ezek után persze wilson futott az életéért.
Mi lehet most, ha már ezt a kincstári optimizmust is kidobjuk? 😃
funkyparduc
Álljunk csak meg egy percre. Ezt nem Carrollék nyilatkozták. Ők majd megint jönnek a fejlődéssel, meg potenciállal, meg az egyéb bullshit dumával.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews

twitter.com/gbellseattle/status/1298097945825296384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298097945825296384%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
"OL big issues: picking up/blocking blitzes"
😃😃
Aprósàgok.....

Az azert mókás, hogy az előző években az edzőtáborok alatt mindig az volt a mantra, hogy mennyit fejlődött az OL, és minden fasza lesz. Ezek után persze wilson futott az életéért.
Mi lehet most, ha már ezt a kincstári optimizmust is kidobjuk? 😃

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 094 — Csodabogár
Rapapapa szerint a Texans (az titeket nem izgatna) és a Niners (az már inkább - Sherman és Thomas újra együtt a divízióban?) a legesélyesebb, hogy leigazolja Thomast. És természetesen ott van még mindig opciónak a Cowboys.

iktriad
Álmom teljesülne egy Sherman Thomas tengellyel a 49-ersnél. 😊
Helmut Zimmer

Titans lesz az

több mint 5 éve
Vajon Clowneynak van Linkedin profilja?
több mint 5 éve
Rapapapa szerint a Texans (az titeket nem izgatna) és a Niners (az már inkább - Sherman és Thomas újra együtt a divízióban?) a legesélyesebb, hogy leigazolja Thomast. És természetesen ott van még mindig opciónak a Cowboys.

iktriad
Álmom teljesülne egy Sherman Thomas tengellyel a 49-ersnél. 😊
több mint 5 éve
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Nagyon bírtam a fickót, nem dobtam ki az ET mezemet sem, de nekem is úgy tűnik, hogy valami nem oké egy ideje nála. A mutogatása után 1%-ot sem adnék a visszatérésére.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Javítsatok ki, ha tévednék, én nem emlékszem, hogy Seattleben a Carrollnak való bemutatása kívül volt-e Thomasnak akár egy fél momentuma is, amiből arra lehetett következtetni, hogy ő egy gyökér.
Egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, hogy ez itten milyen secondary lenne:
Griffin (LCB), Adams (SS), Diggs (NB), Thomas (FS), Dunbar (LCB)
több mint 5 éve
Nem tudom, hol és mikor tört el nála valami, ő volt a Hawksból a kedvencem anno.... 😕
dande
Nagy alakja a bajnok csapatnak, a liga legjobb safety-je volt FS-ben, senki sem vitathatja, hogy hatalmas tehetseg volt, aki rengeteg energiat fektetett a jateka tokeletesitesebe.

Mindazonaltal a Hawks fanok tobbsege kozott mindig kerdes volt, hogy a rengeteg sztar jatekos kozul abbol az idobol, ki vagy kik voltak a vezerek stbstb. ET neve is rendre felmerult, de az evek mulasaval arnyalta a kepet sajat magarol. Nalam nyilvan a bemutatasaval "tort" meg valami.

Maxi respect mindenert amit Hawks mezben tett a sikerert, de nem fogok konnycseppet hullajtani erte (es ahogyan olvasom a forumokat, a tobbseg szinten hasonloan all hozza).
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 049 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom, hol és mikor tört el nála valami, ő volt a Hawksból a kedvencem anno.... 😕
több mint 5 éve
Earl Thomast kivagta a Ravens, mert balhezott egy csapattarssal es a jatekostarsai azt javasoltak a vezetesnek, hogy trade-eljek el vagy vagjak ki 😀 Ennyit a nagy "vezerrol".
több mint 5 éve
Marsellus Wallace Seattle Seahawks Baylor Bears 46
Volt nálunk tryouton Naz Jones. Most tök mindegy hogy jön-e vagy sem, csak rácsodálkoztam, hogy nincs csapata.
Emlékeim csalnak, hogy ő azért jól indult karrierje elején vagy tényleg? Mi lett vele?
tüsi91
Én bírtam őt, korrekt kis iparos volt rotációba. Sajnos viszont szinte mindig sérült volt, ha jól emlékszem rookieként játszott vagy 10 meccsen, 18ba szintén sérüléssel bajlódott, aztán mikor tavaly kiderült, h McDowellnek végleg lefőtt a kávé, bepróbáltuk 5tech DEbe még az edzőtábor alatt, hogy aztán megsérüljön... májusba pedig kellett a hely a rookie FAknak, és kitettük a szűrét.