Seattle Seahawks
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
Kérem, használja mindenki a szarkazmus-táblát.
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Ez most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Mi van, augusztus közepén van itt az egykori alumni nap? Szerdán járt viziten Paul Richardson és Justin Britt is.BJ Finney annyira meggyőző, hogy nem kell ide Britt.
Possible reunion in Seattle between the #Seahawks and WR Paul Richardson. Sources say the team’s former second-round pick is at the facility today for COVID-19 testing. He’ll go through protocol and could sign later this week.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) August 26, 2020
The Seahawks had another familiar player in for a visit today: C Justin Britt, who was released earlier this offseason. He was a long time starter in Seattle.
— Field Yates (@FieldYates) August 26, 2020
iktriad
Richardson meg hát minek, az a nyomorult 5-700 yard nem fog hiányozni, különben is itt van Lock, a DK (mint intézmény), valamelyik bohócot úgyis behúzzuk, vagy a drogost, vagy az antiszociális viselkedészavarost. Olsen is itt és nem igaz a pletyka hogy 73 éves. Dissly pedig megígérte, hogy idén legalább 5 meccsen egészséges marad. Rendben lesz ez, na!
Possible reunion in Seattle between the #Seahawks and WR Paul Richardson. Sources say the team’s former second-round pick is at the facility today for COVID-19 testing. He’ll go through protocol and could sign later this week.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) August 26, 2020
The Seahawks had another familiar player in for a visit today: C Justin Britt, who was released earlier this offseason. He was a long time starter in Seattle.
— Field Yates (@FieldYates) August 26, 2020
Szerkesztette: iktriad
Jó volt a csapat körülötte... 😀 😀Nicsak ki van a Sports Illustrated címlapján.Szerintem az NFC legjobb iranyitoja, liga szinten is Mahomes mogott a 2. legjobb (homersegbol sem tudom Mahomes tavalyi szezonja miatt elso helyre tenni, mert amit a PO-ban csinalt, az tenyleg lenyugozo, Lamarral pedig meg varnek egy evet, hogy ertekeljem).
SI Cover Story: The Impossibilities of Russell Wilson
— Sports Illustrated (@SInow) August 25, 2020
Coaches, trainers, academics and Wilson himself—watching three of his greatest hits in a film session—attempt to explain how "Russell Wilson Things" come to be: https://t.co/ghIPXCt96I pic.twitter.com/tSLi1FJkbQ
iktriad
Nagy kar, hogy karrierje legjobb eveiben (is) roghoz van kotve. Viszont ahogy olvasgattam, a jatekostarsai nagyon elismeroek, most is a Top100-on belul 3. lett azt hiszem es ezt a tobbi jatekos szavazza, ha jol tudom. Cserebe a media valahogy nem igazan figyel oda ra ugy, ahogy megerdemelne (a bulvaron kivul).
Emlekszem amikor draftoltuk, meg azt remeltem, hogy Flynnel fogunk hasitani 😊
undisputedly
Nicsak ki van a Sports Illustrated címlapján.Szerintem az NFC legjobb iranyitoja, liga szinten is Mahomes mogott a 2. legjobb (homersegbol sem tudom Mahomes tavalyi szezonja miatt elso helyre tenni, mert amit a PO-ban csinalt, az tenyleg lenyugozo, Lamarral pedig meg varnek egy evet, hogy ertekeljem).
Coaches, trainers, academics and Wilson himself—watching three of his greatest hits in a film session—attempt to explain how "Russell Wilson Things" come to be: https://t.co/ghIPXCt96I pic.twitter.com/tSLi1FJkbQ
iktriad
Nagy kar, hogy karrierje legjobb eveiben (is) roghoz van kotve. Viszont ahogy olvasgattam, a jatekostarsai nagyon elismeroek, most is a Top100-on belul 3. lett azt hiszem es ezt a tobbi jatekos szavazza, ha jol tudom. Cserebe a media valahogy nem igazan figyel oda ra ugy, ahogy megerdemelne (a bulvaron kivul).
Emlekszem amikor draftoltuk, meg azt remeltem, hogy Flynnel fogunk hasitani 😊
Szerkesztette: undisputedly
- kistatu született a Győri Állatkertben.
-Jamal Adams impresses everyone
247sports.com/Article/Seattle-Seahawks-Jamal-Adams-LSU-Tigers-Pete-Carroll-NFL-impression-150658000/
Álljunk csak meg egy percre. Ezt nem Carrollék nyilatkozták. Ők majd megint jönnek a fejlődéssel, meg potenciállal, meg az egyéb bullshit dumával.Remek hírek az OL tájáról"OL big issues: picking up/blocking blitzes"
twitter.com/gbellseattle/status/1298097945825296384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298097945825296384%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
😃😃
Aprósàgok.....
Az azert mókás, hogy az előző években az edzőtáborok alatt mindig az volt a mantra, hogy mennyit fejlődött az OL, és minden fasza lesz. Ezek után persze wilson futott az életéért.
Mi lehet most, ha már ezt a kincstári optimizmust is kidobjuk? 😃
funkyparduc
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
Remek hírek az OL tájáról"OL big issues: picking up/blocking blitzes"
twitter.com/gbellseattle/status/1298097945825296384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298097945825296384%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
😃😃
Aprósàgok.....
Az azert mókás, hogy az előző években az edzőtáborok alatt mindig az volt a mantra, hogy mennyit fejlődött az OL, és minden fasza lesz. Ezek után persze wilson futott az életéért.
Mi lehet most, ha már ezt a kincstári optimizmust is kidobjuk? 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
Rapapapa szerint a Texans (az titeket nem izgatna) és a Niners (az már inkább - Sherman és Thomas újra együtt a divízióban?) a legesélyesebb, hogy leigazolja Thomast. És természetesen ott van még mindig opciónak a Cowboys.Álmom teljesülne egy Sherman Thomas tengellyel a 49-ersnél. 😊
A few other teams to watch for #Ravens S Earl Thomas upon him being released: The #49ers and #Texans. They should be among those inquiring, along with the #Cowboys. Thomas, of course, will have a market.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 23, 2020
iktriad
Helmut Zimmer

Titans lesz az
Rapapapa szerint a Texans (az titeket nem izgatna) és a Niners (az már inkább - Sherman és Thomas újra együtt a divízióban?) a legesélyesebb, hogy leigazolja Thomast. És természetesen ott van még mindig opciónak a Cowboys.Álmom teljesülne egy Sherman Thomas tengellyel a 49-ersnél. 😊
A few other teams to watch for #Ravens S Earl Thomas upon him being released: The #49ers and #Texans. They should be among those inquiring, along with the #Cowboys. Thomas, of course, will have a market.
iktriad
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
Egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, hogy ez itten milyen secondary lenne:
Griffin (LCB), Adams (SS), Diggs (NB), Thomas (FS), Dunbar (LCB)
Nem tudom, hol és mikor tört el nála valami, ő volt a Hawksból a kedvencem anno.... 😕Nagy alakja a bajnok csapatnak, a liga legjobb safety-je volt FS-ben, senki sem vitathatja, hogy hatalmas tehetseg volt, aki rengeteg energiat fektetett a jateka tokeletesitesebe.
dande
Mindazonaltal a Hawks fanok tobbsege kozott mindig kerdes volt, hogy a rengeteg sztar jatekos kozul abbol az idobol, ki vagy kik voltak a vezerek stbstb. ET neve is rendre felmerult, de az evek mulasaval arnyalta a kepet sajat magarol. Nalam nyilvan a bemutatasaval "tort" meg valami.
Maxi respect mindenert amit Hawks mezben tett a sikerert, de nem fogok konnycseppet hullajtani erte (es ahogyan olvasom a forumokat, a tobbseg szinten hasonloan all hozza).
Volt nálunk tryouton Naz Jones. Most tök mindegy hogy jön-e vagy sem, csak rácsodálkoztam, hogy nincs csapata.Én bírtam őt, korrekt kis iparos volt rotációba. Sajnos viszont szinte mindig sérült volt, ha jól emlékszem rookieként játszott vagy 10 meccsen, 18ba szintén sérüléssel bajlódott, aztán mikor tavaly kiderült, h McDowellnek végleg lefőtt a kávé, bepróbáltuk 5tech DEbe még az edzőtábor alatt, hogy aztán megsérüljön... májusba pedig kellett a hely a rookie FAknak, és kitettük a szűrét.
Emlékeim csalnak, hogy ő azért jól indult karrierje elején vagy tényleg? Mi lett vele?
tüsi91