Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Napi tanítás:
 twitter.com/brgridiron/status/1300214722277515264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300214722277515264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks

Lábjegyzet ckk, akit érdekell:
 time.com/5042560/libya-slave-trade/
Helmut Zimmer
Kivancsi leszek a nezettsegre majd, de persze lehet majd ezt is a covidra fogni, szoval biztosan mindenki boldog lesz. Majd jovore amikor nem no a sapka, sot, talan csokken is, mert a bevetelek iden elmaradnak, akkor meg majd csodalkoznak a jatekosok, hogy a liga es a csapatok atpolitizalasa fizucsokkenest okoz es megsem olyan kifizetodo a nezok es szurkolok felet -akik atlag fizubol elik a hetkoznapi eletuket, a covid miatt megnovekedett gondokkal es bizonytalansaggal- arrol oktatni, milyen rosszlelkuletu emberek is ok valojaban.

Drew Brees (akit amugy allitolag mindenki tisztel es szeret mert jo ember) allitolag a sisakjara ragasztotta a most lelott fekete foszer nevet, akirol kiderult amugy, hogy nemi eroszaktevo 😀 Mar varom, hogy PC mikor teszi ki a molinojat a VMAC-be.

2020 - Eroszakos szexualis bunozoket propagandal a liga, es ha nem tetszik, veled van a baj.

En iden egyedul a Tampara lettem volna kivancsi, hogy kepesek-e valamit alkotni, "underdog" szerepbol, de ezt is kihagyom. Nekem a liga mindig azert volt elvezetes, mert itt nem kellett munkara, tarsadalmi problemakra es egyebekre gondolni, leultel heti 1-2 meccsre, utana olvastal par cikknek, "aldoztal" az idodbol, hogy az emberi teljesitokepesseg es csapatszellem diadalat szemleld rovidke ideig, de mar ezt sem lehet, mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol vagy Wagner tacklejeirol.

Az eletnek ezen pici am megis hatalmas szelete is elmult apolitikusnak lenne es tolja az arcodba a woke propagandat.

SZERK: Itt egy jo iras a Forbes magazintol
 www.forbes.com/sites/kirkwakefield/2020/08/28/escape-from-2020--a-case-to-separate-sports-and-politics-for-more-fans-and-higher-ratings/#4d6e155976ad

Most csinaltak kozvelemenykutatast. Az NFL a fanok 24%-at veszitheti:

specials-images.forbesimg.com/imageserve/5f490af436973c50cc9c3c92/960x0.jpg?fit=scale
undisputedly
Tőlem mondhatja mindegyik a hülyeségeit, bohócot csinálhat magából.

Mindegy cimborák mind megvettük a Maddent, és vasárnap nem meccset nézünk, hanem játszunk.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Napi tanítás:
 twitter.com/brgridiron/status/1300214722277515264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300214722277515264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks

Helmut Zimmer
Kivancsi leszek a nezettsegre majd, de persze lehet majd ezt is a covidra fogni, szoval biztosan mindenki boldog lesz. Majd jovore amikor nem no a sapka, sot, talan csokken is, mert a bevetelek iden elmaradnak, akkor meg majd csodalkoznak a jatekosok, hogy a liga es a csapatok atpolitizalasa fizucsokkenest okoz es megsem olyan kifizetodo a nezok es szurkolok felet -akik atlag fizubol elik a hetkoznapi eletuket, a covid miatt megnovekedett gondokkal es bizonytalansaggal- arrol oktatni, milyen rosszlelkuletu emberek is ok valojaban.

Drew Brees (akit amugy allitolag mindenki tisztel es szeret mert jo ember) allitolag a sisakjara ragasztotta a most lelott fekete foszer nevet, akirol kiderult amugy, hogy nemi eroszaktevo 😀 Mar varom, hogy PC mikor teszi ki a molinojat a VMAC-be.

2020 - Eroszakos szexualis bunozoket propagandal a liga, es ha nem tetszik, veled van a baj.

En iden egyedul a Tampara lettem volna kivancsi, hogy kepesek-e valamit alkotni, "underdog" szerepbol, de ezt is kihagyom. Nekem a liga mindig azert volt elvezetes, mert itt nem kellett munkara, tarsadalmi problemakra es egyebekre gondolni, leultel heti 1-2 meccsre, utana olvastal par cikknek, "aldoztal" az idodbol, hogy az emberi teljesitokepesseg es csapatszellem diadalat szemleld rovidke ideig, de mar ezt sem lehet, mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol vagy Wagner tacklejeirol.

Az eletnek ezen pici am megis hatalmas szelete is elmult apolitikusnak lenne es tolja az arcodba a woke propagandat.

SZERK: Itt egy jo iras a Forbes magazintol
 www.forbes.com/sites/kirkwakefield/2020/08/28/escape-from-2020--a-case-to-separate-sports-and-politics-for-more-fans-and-higher-ratings/#4d6e155976ad

Most csinaltak kozvelemenykutatast. Az NFL a fanok 24%-at veszitheti:

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Napi tanítás:

több mint 5 éve
Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊
SONICS-SEAHAWKS
nem értjetjük mi ezt
Helmut Zimmer
Szia nem szeretnél írni egy kis elemzést a csapatról Helm cimbora 😄?
Te hogy látod a dolgokat? Mit vársz a csapattól? És mik a realitások?
0
Persze ha nem azt is megértem.
Előre is köszönöm szépen
Rózsa Sándor (betyár)
jamal adams óta elvesztettem a fonalat. lehet az a trade nagyon jó is, de most nem tartom annak. norton jr miatt izgulok inkább, de valójában már egy kicsit most tele van a tököm az egésszel. nem a drafttal, nem az offal, hanem a puskaporos hanguulattal, a kô alól elôkerült rengeteg társadalomtudóssal, folyamatos karaktergyilkolászással, vagy legalábbis amit én annak látok. De persze én ezt nem érthetem.
Az öngyarmatosítás meg szánalomra méltó.
amúgy továbbra sem hiszem, hogy szerethetô lesz ez a szezon.
más elemzésem nincs, hiszen semmit nem láttam a csapatból.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊
SONICS-SEAHAWKS
nem értjetjük mi ezt
Helmut Zimmer
Szia nem szeretnél írni egy kis elemzést a csapatról Helm cimbora 😄?
Te hogy látod a dolgokat? Mit vársz a csapattól? És mik a realitások?
0
Persze ha nem azt is megértem.
Előre is köszönöm szépen
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS
nem értjetjük mi ezt
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
SONICS-SEAHAWKS
Eggyet èrtek!
Remelem bejön a tipp .
Állitolag Alton Robinson pass rusher hatalmas pozitiv meglepetes mindenkinek , bar azt is mondtak h ultra jo Wr sorunk van erre leigazoltak Richardsont szoval megse volt olyan jo az se 😂
Fantomas0429
Dorsett és Ursua sérültek úgy tudom és ezért lett leigazolva P-Rich
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
SONICS-SEAHAWKS
Eggyet èrtek!
Remelem bejön a tipp .
Állitolag Alton Robinson pass rusher hatalmas pozitiv meglepetes mindenkinek , bar azt is mondtak h ultra jo Wr sorunk van erre leigazoltak Richardsont szoval megse volt olyan jo az se 😂
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Ngakoue a Vikingse .
2. Kor + kondicionalis 5. Kor.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valaki elégedett, hogy itt lehet.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hivatalos: Paul Richardson ismét a csapatban(egy pár napig biztosan)!
több mint 5 éve
mum Seattle Seahawks 49
Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.
iktriad
Köztudott, hogy Saint Nick a playoffban jó, nem a preseasonban.
tomz
Addig meg Trub elviszi őket 😆
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.
iktriad
Köztudott, hogy Saint Nick a playoffban jó, nem a preseasonban.
több mint 5 éve
Sírok emberek. 😀
akdestroyer
Az emberek is sírnak 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ketten voltak itt tryouton. Slotert Höri nagyon méltatta a Lionos csapatbeharangozójában (amiből még mindig nincs Seattle-ös rész itteni betyárunk legnagyobb bánatára), nem lenne hülyeség aláíratni.

iktriad
Nem is lesz..... Szerintem.... én már lemondtam róla...
több mint 5 éve
Ketten voltak itt tryouton. Slotert Höri nagyon méltatta a Lionos csapatbeharangozójában (amiből még mindig nincs Seattle-ös rész itteni betyárunk legnagyobb bánatára), nem lenne hülyeség aláíratni.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Sírok emberek. 😀

több mint 5 éve
Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.

Kérem, használja mindenki a szarkazmus-táblát.
tomz
Ez most szarkazmus volt?!
Helmut Zimmer
peet_24
biztosan nem
Helmut Zimmer
Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊

Felkészül Hauschka?
peet_24
Ha már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?
BigBaltazar
Chicagoban még elhitték róla, hogy focista
Sebii
több mint 5 éve
alakul ez

twitter.com/brgridiron/status/1299439248341426176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1299439248341426176%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnfl
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 338
Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.

tomz
Helmut Zimmer
peet_24
biztosan nem
Helmut Zimmer

Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
Sebii
óriási ötlet volt Ungert odaadni érte, tökre nem hiányzott a falból
több mint 5 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 943

tomz
Helmut Zimmer
peet_24
biztosan nem
Helmut Zimmer

Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

tomz
Helmut Zimmer
peet_24
biztosan nem
Helmut Zimmer

Felkészül Hauschka?
peet_24

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jamal Adams felszeletelte az ujját eperlekvár főzés közben, össze kellett cérnázni. Csodás időzítés.
tomz
Modern ferfi, kiveszi a reszet a hazimunkabol. Dicseretes 😀
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 338

tomz
Helmut Zimmer
peet_24
biztosan nem
Helmut Zimmer

Felkészül Hauschka?

Szerkesztette: peet_24