Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Tőlem mondhatja mindegyik a hülyeségeit, bohócot csinálhat magából.Napi tanítás:Kivancsi leszek a nezettsegre majd, de persze lehet majd ezt is a covidra fogni, szoval biztosan mindenki boldog lesz. Majd jovore amikor nem no a sapka, sot, talan csokken is, mert a bevetelek iden elmaradnak, akkor meg majd csodalkoznak a jatekosok, hogy a liga es a csapatok atpolitizalasa fizucsokkenest okoz es megsem olyan kifizetodo a nezok es szurkolok felet -akik atlag fizubol elik a hetkoznapi eletuket, a covid miatt megnovekedett gondokkal es bizonytalansaggal- arrol oktatni, milyen rosszlelkuletu emberek is ok valojaban.
twitter.com/brgridiron/status/1300214722277515264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300214722277515264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Lábjegyzet ckk, akit érdekell:
time.com/5042560/libya-slave-trade/
Helmut Zimmer
Drew Brees (akit amugy allitolag mindenki tisztel es szeret mert jo ember) allitolag a sisakjara ragasztotta a most lelott fekete foszer nevet, akirol kiderult amugy, hogy nemi eroszaktevo 😀 Mar varom, hogy PC mikor teszi ki a molinojat a VMAC-be.
2020 - Eroszakos szexualis bunozoket propagandal a liga, es ha nem tetszik, veled van a baj.
En iden egyedul a Tampara lettem volna kivancsi, hogy kepesek-e valamit alkotni, "underdog" szerepbol, de ezt is kihagyom. Nekem a liga mindig azert volt elvezetes, mert itt nem kellett munkara, tarsadalmi problemakra es egyebekre gondolni, leultel heti 1-2 meccsre, utana olvastal par cikknek, "aldoztal" az idodbol, hogy az emberi teljesitokepesseg es csapatszellem diadalat szemleld rovidke ideig, de mar ezt sem lehet, mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol vagy Wagner tacklejeirol.
Az eletnek ezen pici am megis hatalmas szelete is elmult apolitikusnak lenne es tolja az arcodba a woke propagandat.
SZERK: Itt egy jo iras a Forbes magazintol
www.forbes.com/sites/kirkwakefield/2020/08/28/escape-from-2020--a-case-to-separate-sports-and-politics-for-more-fans-and-higher-ratings/#4d6e155976ad
Most csinaltak kozvelemenykutatast. Az NFL a fanok 24%-at veszitheti:
specials-images.forbesimg.com/imageserve/5f490af436973c50cc9c3c92/960x0.jpg?fit=scale
undisputedly
Mindegy cimborák mind megvettük a Maddent, és vasárnap nem meccset nézünk, hanem játszunk.
több mint 5 éve
Napi tanítás:Kivancsi leszek a nezettsegre majd, de persze lehet majd ezt is a covidra fogni, szoval biztosan mindenki boldog lesz. Majd jovore amikor nem no a sapka, sot, talan csokken is, mert a bevetelek iden elmaradnak, akkor meg majd csodalkoznak a jatekosok, hogy a liga es a csapatok atpolitizalasa fizucsokkenest okoz es megsem olyan kifizetodo a nezok es szurkolok felet -akik atlag fizubol elik a hetkoznapi eletuket, a covid miatt megnovekedett gondokkal es bizonytalansaggal- arrol oktatni, milyen rosszlelkuletu emberek is ok valojaban.
twitter.com/brgridiron/status/1300214722277515264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300214722277515264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
Drew Brees (akit amugy allitolag mindenki tisztel es szeret mert jo ember) allitolag a sisakjara ragasztotta a most lelott fekete foszer nevet, akirol kiderult amugy, hogy nemi eroszaktevo 😀 Mar varom, hogy PC mikor teszi ki a molinojat a VMAC-be.
2020 - Eroszakos szexualis bunozoket propagandal a liga, es ha nem tetszik, veled van a baj.
En iden egyedul a Tampara lettem volna kivancsi, hogy kepesek-e valamit alkotni, "underdog" szerepbol, de ezt is kihagyom. Nekem a liga mindig azert volt elvezetes, mert itt nem kellett munkara, tarsadalmi problemakra es egyebekre gondolni, leultel heti 1-2 meccsre, utana olvastal par cikknek, "aldoztal" az idodbol, hogy az emberi teljesitokepesseg es csapatszellem diadalat szemleld rovidke ideig, de mar ezt sem lehet, mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol vagy Wagner tacklejeirol.
Az eletnek ezen pici am megis hatalmas szelete is elmult apolitikusnak lenne es tolja az arcodba a woke propagandat.
SZERK: Itt egy jo iras a Forbes magazintol
www.forbes.com/sites/kirkwakefield/2020/08/28/escape-from-2020--a-case-to-separate-sports-and-politics-for-more-fans-and-higher-ratings/#4d6e155976ad
Most csinaltak kozvelemenykutatast. Az NFL a fanok 24%-at veszitheti:
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Napi tanítás:twitter.com/brgridiron/status/1300214722277515264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300214722277515264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
több mint 5 éve
jamal adams óta elvesztettem a fonalat. lehet az a trade nagyon jó is, de most nem tartom annak. norton jr miatt izgulok inkább, de valójában már egy kicsit most tele van a tököm az egésszel. nem a drafttal, nem az offal, hanem a puskaporos hanguulattal, a kô alól elôkerült rengeteg társadalomtudóssal, folyamatos karaktergyilkolászással, vagy legalábbis amit én annak látok. De persze én ezt nem érthetem.Szia nem szeretnél írni egy kis elemzést a csapatról Helm cimbora 😄?Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊nem értjetjük mi ezt
SONICS-SEAHAWKS
Helmut Zimmer
Te hogy látod a dolgokat? Mit vársz a csapattól? És mik a realitások?
0
Persze ha nem azt is megértem.
Előre is köszönöm szépen
Rózsa Sándor (betyár)
Az öngyarmatosítás meg szánalomra méltó.
amúgy továbbra sem hiszem, hogy szerethetô lesz ez a szezon.
más elemzésem nincs, hiszen semmit nem láttam a csapatból.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szia nem szeretnél írni egy kis elemzést a csapatról Helm cimbora 😄?Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊nem értjetjük mi ezt
SONICS-SEAHAWKS
Helmut Zimmer
Te hogy látod a dolgokat? Mit vársz a csapattól? És mik a realitások?
0
Persze ha nem azt is megértem.
Előre is köszönöm szépen
több mint 5 éve
Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊nem értjetjük mi ezt
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Dorsett és Ursua sérültek úgy tudom és ezért lett leigazolva P-RichEnnyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊Eggyet èrtek!
SONICS-SEAHAWKS
Remelem bejön a tipp .
Állitolag Alton Robinson pass rusher hatalmas pozitiv meglepetes mindenkinek , bar azt is mondtak h ultra jo Wr sorunk van erre leigazoltak Richardsont szoval megse volt olyan jo az se 😂
Fantomas0429
több mint 5 éve
Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊Eggyet èrtek!
SONICS-SEAHAWKS
Remelem bejön a tipp .
Állitolag Alton Robinson pass rusher hatalmas pozitiv meglepetes mindenkinek , bar azt is mondtak h ultra jo Wr sorunk van erre leigazoltak Richardsont szoval megse volt olyan jo az se 😂
több mint 5 éve
Ennyit nekünk is ért volna, ha nem adunk egy valag draft valuet Adamsért. Igazoljuk vissza Clowneyt, mert ez így nagyon gyengus lesz, hacsak nem jön be a Collier 10+ sackes tippem 😊
több mint 5 éve
Valaki elégedett, hogy itt lehet. Getting traded to Seattle was truly a blessing. I feel it manifesting!
— Jamal Adams (@Prez) August 29, 2020
több mint 5 éve
Hivatalos: Paul Richardson ismét a csapatban(egy pár napig biztosan)!The #Seahawks have signed WR Paul Richardson, sources say. He's back in Seattle.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) August 29, 2020
több mint 5 éve
Addig meg Trub elviszi őket 😆Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.Köztudott, hogy Saint Nick a playoffban jó, nem a preseasonban.
iktriad
tomz
több mint 5 éve
Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.Köztudott, hogy Saint Nick a playoffban jó, nem a preseasonban.
iktriad
több mint 5 éve
Sírok emberek. 😀Az emberek is sírnak 😀
akdestroyer
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ketten voltak itt tryouton. Slotert Höri nagyon méltatta a Lionos csapatbeharangozójában (amiből még mindig nincs Seattle-ös rész itteni betyárunk legnagyobb bánatára), nem lenne hülyeség aláíratni.Nem is lesz..... Szerintem.... én már lemondtam róla...
Among the upcoming tryouts on today's transaction wire:
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 27, 2020
QB DeShone Kizer with the #Lions
QB Kyle Sloter and WR Justin Hardy with the #Seahawks
iktriad
több mint 5 éve
Ketten voltak itt tryouton. Slotert Höri nagyon méltatta a Lionos csapatbeharangozójában (amiből még mindig nincs Seattle-ös rész itteni betyárunk legnagyobb bánatára), nem lenne hülyeség aláíratni. Among the upcoming tryouts on today's transaction wire:
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 27, 2020
QB DeShone Kizer with the #Lions
QB Kyle Sloter and WR Justin Hardy with the #Seahawks
több mint 5 éve
Az semmi, még Folesról is a tavalyi éve ellenére. És ami a legdurvább, a helyi beatek szerint Trubisky egyelőre jobb nála az edzéseken.Chicagoban még elhitték róla, hogy focistaHa már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
Kérem, használja mindenki a szarkazmus-táblát.
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
Sebii
több mint 5 éve
óriási ötlet volt Ungert odaadni érte, tökre nem hiányzott a falbólChicagoban még elhitték róla, hogy focistaHa már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
Sebii
több mint 5 éve
Chicagoban még elhitték róla, hogy focistaHa már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
BigBaltazar
több mint 5 éve
Ha már Olsen szóba került, Jimmy Grahamnek van csapata?Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
peet_24
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Jamal Adams felszeletelte az ujját eperlekvár főzés közben, össze kellett cérnázni. Csodás időzítés.Modern ferfi, kiveszi a reszet a hazimunkabol. Dicseretes 😀
tomz
több mint 5 éve
Ez szarkazmus volt! na jó, abbahagyom 😊biztosan nemEz most szarkazmus volt?!Az a baj, hogy már 20÷-os pontossággal sem tudom eldönteni, hogy mikor van szarkazmus a hozzàszólásokban.Ez most szarkazmus volt?!
tomz
Helmut Zimmer
peet_24
Helmut Zimmer
Felkészül Hauschka?
Szerkesztette: peet_24