Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
20-as Brookst nem nem velemenyezem előre.2019: Collier
2018: Penny
2017: - (Malik McDowell / Ethan Pocic)
2016: Ifedy
2015: - (Frank Clark)
()-ben azon év 2.körösei amikor el letz cserélve az 1. körös pick)
Melyikükért is lett volna olyan nagyon nagy kár ha helyettük egy posztján no1 playa érkezik?

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Miért nem kapcsolsz villanyt? Azt na bazd már, hogy atomerőmű mellett nincs áram...Lassan gépelek a sötétben.Jamal Adams a fedélzeten, cserébe többek közt 2 első kör ment New Yorkba!HÁH, MEGELŐZTEM IKTRIADOT.
twitter.com/AdamSchefter/status/1287117325746016261
iktriad
tenorx
iktriad
több mint 5 éve
We know this is shocking, but Jamal Adams appears very happy to not be a Jet anymore pic.twitter.com/scGdYJFMXe
— Barstool Sports (@barstoolsports) July 26, 2020
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez a vezetes egy QRVA NAGY VICC. Amig PC es JS itt van, tobbe nem nezem a meccseinket.Basszus rohadtúl nem akartam egy jó darabig kommentelni de ezt nem bírtam megállni innen Karintiából.
undisputedly
Undi most neked mi bajod van de komolyan ???
Basszus hoztunk egy prémium játékost aki 2 évig (de egyet minimum bagoért játszik)
Eddig az volt mondva hogy nem tudunk draftolni.Most legalabb nem kell ezzel vesződni☝️
Ha visszanézed az elmult két évet ez a játékos akkora upgrade lehet ami pont ahoz kell hogy tovább menjünk Dallas meg Gren Bay szintű csapatokon a rájátszásban.
Kérdezem én egy konferencia döntönél mivel kell több egy sima szurkolonak ????(jo persze tudom Super Bowl de az mindig lutri)
Szóval tenyleg nem értem a kinyilatkoztatásod🤔
Főleg úgy hogy hiányoznál innen plusz neked se lenne jó ha nem láthatod szeretett kis csapatunkat 😊
több mint 5 éve
Mindig örülök ha elit játèkos kerül a csapatba, de nem vagom higy ,Blair/Diggs/Adams trioval ez hogy fog kinezni , csak rotacioba jatszhatnak vagy van erre barmilyen sèma hogy legalabb ketten tudjanak esetleg palyan lenni?Meglehet oldani persze, Adams svájci bicska, fel lehet tolni a boxba, néhany snapet játszott szélső cornerként, slotban is volt sokat, el voltak osztva a snapjei.
Fantomas0429
Ha tudjuk használni akkor szerintem megérte, 20-30 közötti pickek lettek volna és mostanában nem nagyon használtuk fel jól ezeket a választásokat.
több mint 5 éve
Most megkeseredtem már ettől a 2020tól, vagy lett volna tényleg jobb helye ennyi picknek?
több mint 5 éve
Mindig örülök ha elit játèkos kerül a csapatba, de nem vagom higy ,Blair/Diggs/Adams trioval ez hogy fog kinezni , csak rotacioba jatszhatnak vagy van erre barmilyen sèma hogy legalabb ketten tudjanak esetleg palyan lenni?
több mint 5 éve
Azért azt lássuk, hogy ezzel a trade-el elég pofásan fest a secondary. Kell is mondjuk, mert hogy nyomást ki fog generálni az továbbra is óriási rejtély. Én sem vagyok annyira feldobva, McD teljesen oké játékos volt és nekem Blair játéka is nagyon tetszett, aki így nem tudom mennyi pályát fog látni.
több mint 5 éve
2 első kör (meg az apró) Adamsért? Azért ezt még emészteni kell. Elsőre nem ugrottam a plafonig. Na de vajon kell-e nekem mindent érteni amit a PC féle brancs művel?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Úgyis RB-t húztatok volna!Vagy Ifedi szintű OL-t. 😊
Szóval teljesen jó! 😁
steelwolf
több mint 5 éve
Úgyis RB-t húztatok volna!Szóval teljesen jó! 😁
több mint 5 éve
Tarvarious Moore-ra gondoltam 😀 nyilvan am DerwinreTre Bostonnál azért szerintem jobb 😁A jó hír, kb a csapat legjobb pass rushere is megjött egyben Adamsszel.Plusz jo hir h a keleti part 2. legjobb 33asban jatszo safetyje mostantol a csapatnal 😀
twitter.com/FieldYates/status/1287126596378333185
A rossz hír (a feladott ellenérték mellett), hogy olyan jó tárgyalási pozícióban lesz a hosszabbításnál, mint Tunsil volt a Texansban, vagy Ramsey a Ramsben.
iktriad
Borbinho
kapitnono
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ez a vezetes egy QRVA NAGY VICC. Amig PC es JS itt van, tobbe nem nezem a meccseinket.
több mint 5 éve
Tre Bostonnál azért szerintem jobb 😁A jó hír, kb a csapat legjobb pass rushere is megjött egyben Adamsszel.Plusz jo hir h a keleti part 2. legjobb 33asban jatszo safetyje mostantol a csapatnal 😀
A rossz hír (a feladott ellenérték mellett), hogy olyan jó tárgyalási pozícióban lesz a hosszabbításnál, mint Tunsil volt a Texansban, vagy Ramsey a Ramsben.
iktriad
Borbinho

több mint 5 éve
A jó hír, kb a csapat legjobb pass rushere is megjött egyben Adamsszel.Plusz jo hir h a keleti part 2. legjobb 33asban jatszo safetyje mostantol a csapatnal 😀
iktriad
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A jó hír, kb a csapat legjobb pass rushere is megjött egyben Adamsszel.twitter.com/FieldYates/status/1287126596378333185
több mint 5 éve
Win-win.A jets rebuild konceptjebe tokeletes, nektek meg azonnal kell az erosites
több mint 5 éve
Hat ha ugy vesszuk hogy az elso korokkel sosem tudunk ertelmes projektbe kezdeni, ugy nem is draga. McDougaldot sajnalom, jo kis iparos volt ő ott hátul.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Lassan gépelek a sötétben.Jamal Adams a fedélzeten, cserébe többek közt 2 első kör ment New Yorkba!HÁH, MEGELŐZTEM IKTRIADOT.
iktriad
tenorx
több mint 5 éve
Jamal Adams a fedélzeten, cserébe többek közt 2 első kör ment New Yorkba!HÁH, MEGELŐZTEM IKTRIADOT.
iktriad
több mint 5 éve
Jamal Adams a fedélzeten, cserébe többek közt 2 első kör ment New Yorkba! twitter.com/AdamSchefter/status/1287117325746016261
több mint 5 éve
Érkezett Jamal Adams, wow.Két első köröst küldtetek és egy harmadik köröst, cserébe jött Adams meg egy negyedik kör.
több mint 5 éve
Úgy látszik új taggal bővült a Wilson család. Win Harrison Wilson megszületett.
🙂
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏