Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 831 — SuperBowl Champions 2013/2014
Al Woods közben az egykor Seahwaks játékosok körében nagyon népszerű Jagsbe igazolt 1 évre.

twitter.com/NFL_Stats/status/1242209761426313217?s=20
Apex
5. körért egy remek corner. Szépen lehúzta a Seahawkst a Redskint ezzel.
iktriad
várjuk meg a fizetési igényt
Amadeus
Nyilvan megallapodtak vele, mielott hoztuk. Azon se lennek meglepodve, ha hagynak az egy evest kifutni, es tesztelne a piacot jovore a salary cap novekedessel es uj CBA-val.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 450
Al Woods közben az egykor Seahwaks játékosok körében nagyon népszerű Jagsbe igazolt 1 évre.

Apex
iktriad
várjuk meg a fizetési igényt
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Én sem látom ennyire siralmasnak, bár az OL-t igen, az szerintem is el van baszva, de az szerintem rendszer szinten van elbaszva, egy szint alatt mindegy már kik jönnek.

DL-ben opponálok:
Clowney egy Crowd controller, a sokat emlegetett Griffen meg Edge.(szereti a telecastert, a Vox AC 30-at, és sok delayt használ-muhahahahaha)

A nagy baj az, hogy tavaly nem működött a D Front összetétel.
Ford a természetes anchor scrimmage control, ehhez képest terelgette a nyájat folyamatosan és pont emiatt kellett az LB sornak 3 irányba játszania.
Fordot szeretjük, de hány olyan jelenet volt, mikor Ford tolja be a népet 5 yardra a scrimmagetől, miközben a labda már teljesen másik irányba mozog. Jefferson jó kis játékos, de mindegy.... (nem csodálkoztam, hogy kiesett) Reed kihagyta az első 6 meccset teljesen fogalmatlan volt. Clowney viszont jól terelgette a népet, de az egy alapvető félreértés, hogy ő Edge. Nem az, túl nagy, túl széles, kúrvára nem tud úgy beütni, mint Frank Clark, akinek kb. olyan BAL keze van, amiről Mack álmodik...a jobb is Ok, de az a többi elitnek is van. Funfact: Collier selling pointja a bal keze szintén.

Annak idején 7 év telt el, hogy a "zseniális Marvin Lewis" 3 as UT-ként, meg 7 Edgeként próbálta használni minden idők 5-ösét Justin Smitht.
7 év után Nolan mondta azt, hogy: "de hát ez a gyerek nem edge", és Justin Smith legenda lett. Aldon Smith a hátán vitt be 12-13 sacket egy idényben.

Mario Williamsnél ugyanígy nyomatták, hogy edge, mert valamelyik félkegyelmű Scout, meg prospect értékelő kitalálta. Aztán elment a Billsbe, és Marcell Dareus, meg Kyle Williams mellett megtalálta a helyét crowd contollerként és bement 2 alkalommal még a probowlba.

El kell engedni ezt a Clowney Edge dolgot, ő crowd controller, és erre rájött a piac, ezt árazzák (amúgy nem magamtól vagok ilyen tájékozott-idegen tollakkal ékeskedem, lopom az árvák könnyét....stb.). Én azt gondolom, hogy ez a DL teljesen más lesz akkor, ha végre helyükre kerülnek a szerepek, és mondjuk Reed nem teljesen felkészületlenül esik be a szezon közepén.

Fontosabb igazolasok:

Csempionship:
-

Jo
TE - Greg Olsen, 1year, $7 million $5.5 million guaranteed
CB - Quinton Dunbar, received from Redskins for 5th rd. pick #162
G/C- B J Finney, 2 yrs. $8 mil

Elmegy
DE - Bruce Irvin, nincs info
DT - Jarran Reed, 2 ev 23 millio

Gyenge, wtf
OT- u/k- Brandon Shell, 2 yrs. $11millio
OT- u/k- Cedric Ogbuehi, 1yr. up to $3.3 millio
OG- u/k- Chance Warmack, 1 year

(Fun fact: Kb. 10 milliot kifizetunk iden ennek a 3 toltelek Ifedi 2.0-nak, ahelyett, hogy hoztuk volna kb. annyiert Conklint)

Eligazolt:
George Fant OT/TE - Jets
Quinton Jefferson DE - Bills
Al Woods DT - Jax

DRAFT:
Eddig nem igazoltunk project futot sem, pedig a jelenlegi allomany a serulesek miatt javitasra szorul. Ez azt jelenti, hogy reachelni fogunk valami 6. koros futoert az elso korben. Amolyan Penny 2.0 lesz.

CB meg van oldva, habar Griffin es Dunbar szerzodese is jovore jar le, utobbival most lehetne hosszabbitani olcson.

Hoztunk 4 OL-t jelentos penzert, amikor rookie penzert betarazhattunk volna az idei drafton ami eros OL teren. Nem hoztunk viszont jelentos erositest a DL-be, holott a draft gyenge ezen a teren. Elkapo sem jott, igy valoszinuleg azt is a drafton probaljuk meg.
undisputedly
Én nem látom ennyire siralmasnak a helyzetet. Jobban örülök a 4 OL szerzeménynek, mintha Ifedi vagy Fant kapott volna egy hosszútávú 10M feletti átlagú szerződést. Egyik sem kezdő szint. Valószínűleg Ogbuehitöl és Warmacktol könnyű lesz megszabadulni, ha camp alatt fogalmatlanok. Finney nem tűnik rossz dealnek, Shell kérdőjel. Ifedit nehéz lesz alulmúlni.
CB poszt megoldottnak tűnik, ha Dunbar újfent megsérūl is inkább egy Flowers legyen rosteren beugrani, mint a korábbi King meg Kalan Reed félék.
Ha a FO meglépi a Britt TT Dickson cutokat és sikerūl Clowneyt visszahozni, akkor depthben minimum ugyanott vagyunk mint előző szezonban és van egy rakat magas pick amit lehet hiányposztokra lőni. Aztán persze jön majd a második körben egy negyedik számú safety és társai. De eddig nem rossz.
Nadal17
több mint 5 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Fontosabb igazolasok:

Csempionship:
-

Jo

Elmegy

Gyenge, wtf

(Fun fact: Kb. 10 milliot kifizetunk iden ennek a 3 toltelek Ifedi 2.0-nak, ahelyett, hogy hoztuk volna kb. annyiert Conklint)

Eligazolt:
George Fant OT/TE - Jets
Al Woods DT - Jax

DRAFT:
Eddig nem igazoltunk project futot sem, pedig a jelenlegi allomany a serulesek miatt javitasra szorul. Ez azt jelenti, hogy reachelni fogunk valami 6. koros futoert az elso korben. Amolyan Penny 2.0 lesz.

CB meg van oldva, habar Griffin es Dunbar szerzodese is jovore jar le, utobbival most lehetne hosszabbitani olcson.

Hoztunk 4 OL-t jelentos penzert, amikor rookie penzert betarazhattunk volna az idei drafton ami eros OL teren. Nem hoztunk viszont jelentos erositest a DL-be, holott a draft gyenge ezen a teren. Elkapo sem jott, igy valoszinuleg azt is a drafton probaljuk meg.
undisputedly
Én nem látom ennyire siralmasnak a helyzetet. Jobban örülök a 4 OL szerzeménynek, mintha Ifedi vagy Fant kapott volna egy hosszútávú 10M feletti átlagú szerződést. Egyik sem kezdő szint. Valószínűleg Ogbuehitöl és Warmacktol könnyű lesz megszabadulni, ha camp alatt fogalmatlanok. Finney nem tűnik rossz dealnek, Shell kérdőjel. Ifedit nehéz lesz alulmúlni.
CB poszt megoldottnak tűnik, ha Dunbar újfent megsérūl is inkább egy Flowers legyen rosteren beugrani, mint a korábbi King meg Kalan Reed félék.
Ha a FO meglépi a Britt TT Dickson cutokat és sikerūl Clowneyt visszahozni, akkor depthben minimum ugyanott vagyunk mint előző szezonban és van egy rakat magas pick amit lehet hiányposztokra lőni. Aztán persze jön majd a második körben egy negyedik számú safety és társai. De eddig nem rossz.
több mint 5 éve
Fontosabb igazolasok:

Csempionship:
-

Jo

undisputedly
Részemről Olsent három éve boldogan fogadtam volna, de szerintem már eljárt felette az idő, persze lehet még a tankban. Dumbar az utolsó két évében IR-en fejezte be a szezont. Finney részemről akkor jó üzlet, ha Britt cut v. visszamegy RT-be, és Ifedi megy melegebb éghajlatra.

És még mindig megkérdezem, ki fog passzt sietetni?
BigBaltazar
Ertheto az Olsennel kapcsolatos kifogasod. Remenykedjunk abban,hogy hasznos kiegeszito lesz. Csokkentett snap szam mellett is jo lehet meg. Tavaly nem mutatkoztak hanyatlas jelei a jatekan.

Dunbarral kapcsolatban en is igy erzek. Papiron jo trade, es minden uj FA elso szezonja utan olvasom, mennyire mas a Seahawks support staffja, mint mas csapatoknal (tobbsegnel). Rendesen figyelnek az etkezesre, egeszsegre, regeneralodasra stb. Clowney is lenyilatkozta, hogy idejott es megtanitottak hogyan etkezzen es vigyazzon a testere. Irvin most visszaigazolt ugye, megkerdeztek milyen tapasztalatokat szerzett Oaklandban es a Panthersnel. Azt mondta, halas, hogy visszajohetett, mert az emlitett csapatoknal rajott, hogy a Hawks egy 1st class frencsajz ami asupport staffot illeti.

Most 15 millio korul vagyunk, a TT, Dickson, Britt kivagasokkal 13-14 milliot csinalhatnank meg, illetve egy KJ atdolgozas is hozhat 3-4 milliot. Osszesen 31-32 millio. Ebbol 7 a draftra, meg szezon kozbenire is kell 5-6, igy 20 million relativ cap spaceunk lehet, ha meglepjuk a cutokat.Ebbe meg egy Griffen vagy Clowney fer bele, mert pl Irvin szamait meg nem ismerjuk.

SZERK: Az a hir jarja, hogy Clowney inkabb var a draft utani helyzetre, illetve az eselyre, hogy orvosi vizsgalatokra utazhasson, mintsem, hogy alairjon most olcsobban. En azt mondom igazoljuk le Griffent.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025

Apex
iktriad
Nevetsegesen egyoldalu trade..

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Fontosabb igazolasok:

Csempionship:
-

Jo

undisputedly
Részemről Olsent három éve boldogan fogadtam volna, de szerintem már eljárt felette az idő, persze lehet még a tankban. Dumbar az utolsó két évében IR-en fejezte be a szezont. Finney részemről akkor jó üzlet, ha Britt cut v. visszamegy RT-be, és Ifedi megy melegebb éghajlatra.

És még mindig megkérdezem, ki fog passzt sietetni?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Fontosabb igazolasok:

Csempionship:
-

Jo

Elmegy

Gyenge, wtf

Eligazolt:
George Fant OT/TE - Jets
Al Woods DT - Jax

DRAFT:

több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Amit idáig Schneiderék csináltak az fos, híg marhatrágya. Részemről ezt a szezont már most elengedtem. A drafton kéne valami nagyot villantaniuk, de arra az utóbbi években már nem képesek.

több mint 5 éve
Diggs és Dunbar is 5.körért szép munka! 😉
braxa88
Papiron jo. Mikor is jatszott le a 2 jatekos egy teljes szezont utoljara?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 614 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Apex
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Ezen a listán jót nevettem Ifedit milyen neveket előzött be 😀 😀
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F0319%2Fr681198_1296x729_16-9.jpg
NFL free agency: Ranking the 15 best remaining free agents
After a wild few days of NFL free agency, we rank the best available players still on the market, starting with a playmaker off the edge in Jadeveon Clowney.
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Hát én most már teljes idegben vagyok. Jó lenne történne már valami.
Matthew99
Engedjetek el, ne remeljetek semmit ettol az FO-tol. Jon meg egy 5. trash toltelek OL aki mashova nem kell (persze nem vet minert, hanem 3-4 milliort) es ezzel lottek is a cap spacenek.

Win now uzemmodban vagyunk. Ujonc passrusherek nagyon ritkan jarulnak hozza a sikerhez elso evukben, ez a draft raadasul tele van jo OL prospectekkel.

Logika azt diktalna, hogy hozol passrushereket a piacrol, hogy a liga leggyengebb DL-jet helyre rakd, majd drafton fokuszalsz az OL-re. Na mi pont ennek ellenkezojet csinaljuk es tudjatok miert? Mert mar kineztek egy 5. korre projektalt futot, elkapot es CB-t akiket az elso es masodik korokben fogunk kihuzni.
undisputedly
OL is overrated because Passruh is overrated 😊
több mint 5 éve
Láttam pletykákat Griffen a Billshez Clowneyt pedig a Titenshez, csak pletykák de a vègèn a pass rushunk Irvin lesz meg Collier.
Fantomas0429
Passrush is overrated! 😊
több mint 5 éve
Matthew99
Engedjetek el, ne remeljetek semmit ettol az FO-tol. Jon meg egy 5. trash toltelek OL aki mashova nem kell (persze nem vet minert, hanem 3-4 milliort) es ezzel lottek is a cap spacenek.

Win now uzemmodban vagyunk. Ujonc passrusherek nagyon ritkan jarulnak hozza a sikerhez elso evukben, ez a draft raadasul tele van jo OL prospectekkel.

Logika azt diktalna, hogy hozol passrushereket a piacrol, hogy a liga leggyengebb DL-jet helyre rakd, majd drafton fokuszalsz az OL-re. Na mi pont ennek ellenkezojet csinaljuk es tudjatok miert? Mert mar kineztek egy 5. korre projektalt futot, elkapot es CB-t akiket az elso es masodik korokben fogunk kihuzni.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 206 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Láttam pletykákat Griffen a Billshez Clowneyt pedig a Titenshez, csak pletykák de a vègèn a pass rushunk Irvin lesz meg Collier.
több mint 5 éve
Az ember idejön minden reggel, reménykedve, hogy valami haladás van, azt ilyeneket lát. Teljesen le vagyok sújtva.

Közvéleménykutatás: Ki az aki Ron Burgundyban tolja a Skype/Zoom/ bármimás megbeszéléseket? 😊
Nálunk mindenkinek fel kell állni megbeszélés előtt 😊
Helmut Zimmer
Wow, ez eleg szadista dolog 😀
több mint 5 éve
Az ember idejön minden reggel, reménykedve, hogy valami haladás van, azt ilyeneket lát. Teljesen le vagyok sújtva.

Közvéleménykutatás: Ki az aki Ron Burgundyban tolja a Skype/Zoom/ bármimás megbeszéléseket? 😊
Nálunk mindenkinek fel kell állni megbeszélés előtt 😊
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 413
Warmack érkezett. Épül a Kínai fal 😛
dande
Megpróbáljuk ellopni a showt BoB elöl. Legendás csere. Azt se tudom ki ez, biztos bivaly falember lehet. akdestroyer
Titans vitte el kb 5-6 eve 1. Korben a top 10ben. Emlekszem anno orultem is neki, mert kiraly propect volt.

Ordas nagy bust lett.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Warmack érkezett. Épül a Kínai fal 😛
dande
Megpróbáljuk ellopni a showt BoB elöl. Legendás csere. Azt se tudom ki ez, biztos bivaly falember lehet.
Jó...jó, de ki fog passzt sietetni?
BigBaltazar
Mi jól tudjuk hogy van átjárás DL és OL között, szóval egy inverzCable-művelettel bárkit átképezhetünk edge-nek, ha nem lesz aki siettessen.
Warmack lehet az új JJ Watt, a neve már 50%-ban stimmel, és benne van az is ugye, hogy Mack.

több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Jobban örülnék/ örültem volna ha inkább 1-2 nagyobb nevet hozunk OL-ba nem pedig másoktól kihulló bustokat akikből majd mi azt hisszük hogy jó játékost faragunk, pont mint Joeckel pár éve nagy meglepetésre ő sem váltotta be az ígéretet.

Btw. a következő hír amit olvasok az remélem Griffen szerződtetése lesz és/ vagy Clowney csak valamelyiküket mostmár kössük le 😀
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
BigBaltazar
Nem elég ha Wilsont siettetik, az OLtek gondoskodik erről is😊 😉?
több mint 5 éve