Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 831 — SuperBowl Champions 2013/2014
Atyaég, még a végén kiderül hogy számít Wilson véleménye!
garrett27
Nem. Ez kb. Ifedi 2.0 igazolas.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Atyaég, még a végén kiderül hogy számít Wilson véleménye!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Csempionship
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Warmack érkezett. Épül a Kínai fal 😛
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Csak en szeretnem, hogy Griffen jojjon Clowney helzyett, ha csak az egyikuk johet? 😀
undisputedly
csak Te, nem csereszabatosak! 😊 Griffent is akarom!

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Csak en szeretnem, hogy Griffen jojjon Clowney helzyett, ha csak az egyikuk johet? 😀
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Így múlik el a világ dicsősége, ha igaz, hogy Clowney ennyiért fog aláírni (valószínűleg ide).
 twitter.com/E_Dilla/status/1241520049992671232
Dante Fowler évi 16-ot kapott Atlantában...
 twitter.com/E_Dilla/status/1241514144198791169
 twitter.com/E_Dilla/status/1241515320294232064
Ami a forrást illeti, 80%-ban lehet bízni benne.
 twitter.com/ArifHasanNFL/status/1241537536859783173
iktriad
Azt azért lájkolnám. Ahhoz képest hogy (nálam) a top10 szabadügynökben bennevolt...
Csak legyen egészséges.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 614 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Így múlik el a világ dicsősége, ha igaz, hogy Clowney ennyiért fog aláírni (valószínűleg ide).
 twitter.com/E_Dilla/status/1241520049992671232
Dante Fowler évi 16-ot kapott Atlantában...
 twitter.com/E_Dilla/status/1241514144198791169
 twitter.com/E_Dilla/status/1241515320294232064
Ami a forrást illeti, 80%-ban lehet bízni benne.
 twitter.com/ArifHasanNFL/status/1241537536859783173

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 450
18 korul volt az ajanlatunk, nem hiszem, hogy abbol csinaltunk 13,5 garantaltat per ev ugy, hogy arcvesztes belkul Clowney elfogadja azt. Inkabb kivar szerintem.
undisputedly
igazából nagyon ketyeg az óra neki a draft miatt, nálatok van az előny.
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Hát ez király, köszi. Nekem kicsit más a sorrendem én pl Raekwon Davist nem tartom oly nagyon sokra, de Epenesa meg első kör közepe nálam. Egyik kedvenc prospectem és imádnám 1/27-en az Laviska Shenault (WR, Colorado). Parádé lenne a Metcalf-Shenault-Lockett WR sor.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 614 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na, végeztem a draftra való felkészüléssel, íme a végső lista,

Ti mit gondoltok? Illetve ki az akinek ti örülnétek, ellenben az én listámon nagyon lent van/nincs is rajta?
akdestroyer
Fantasztikus munka. Viszont mint az FCS hazai (majdnem) felkent védőszentjeként hiányolom Adam Trautmant a TE listáról. Ő szerintem Top 100-as tehetség.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Na, végeztem a draftra való felkészüléssel, íme a végső lista, ami szerint értékelni fogom majd a saját draftunkat:

Jelmagyarázat:
Vörös: Bluechip playerek, akikért mozogni kell felfelé, ha 1/20-ig lecsúsznak.
Piros: Első körös tehetségek.
Narancs: Második körös tehetségek.
Sárga: Harmadik körös tehetségek.
Fehér: Top100-ban húzni elég nagy reach.
Nem szerepel a listán: Top100-ban húzni WTF.

9 lövésünk lesz: (via. undi)
1. kor 27. pick
2. kor 59. pick
2. kor 64. pick (KC-tol Clarkert)
3. kor 101. pick (kompenzacio ET-ert)
4. kor 133. pick
4. kor 144. pick (kompenzacio Coleman-ert)
5. kor 155. pick
6. kor 214. pick (kompenzacio Samar Stephanert)
7. kor 242. pick

Kék négyzettel jelöltem az 1/27-es célpontokat, zöld négyzettel az a 2/59-2/64-eseket.

Kék azaz 1/27:

Nobrainer-húzások:
OT: A Thomas-Wills-Wilfs-Becton kvartettet annyira erősnek tartom, hogy nem csak kötelező a behúzásuk 1/27-en, hanem egyenesen mennék értük felfele, ha 1/20-on még bármelyikük elérhető. Akárki is csúszik akárhol máshol. Ez No-1. prioritás lenne...
DE: A másik nagy hiányposzt, ha Clowney mellé nem érkezik senki más (mondjuk Griffen akinek nagyon örülnék). Az OT-vel ellentétben itt lesz piros színnel jelzett elérhető játékos 1/27-en, és nem is haboznék behúzni bármelyiküket, ha a fent említett támadófalembereket mind kiviszik az első kör első felében.
DT: Hatalmas a need itt is, Brown+Kinlaw jó eséllyel nem lesz már bent, de a Davis-Galimore duónak ugyanúgy tudnék örülni.

Nem dőlnék a kardomba-húzások:
CB: Egyáltalán nem No.1 need, de ha már leszarjuk a lyukakat, és faszságokat húzogatunk, akkor a Fulton-Henderson duóra voksolnék (és félig idevenném Diggs-t is), akik annyira jó játékosok, hogy megérnek egy 1/27-es picket.
OG/C: Hasonló a helyzet Tyler Biadasz-al is - bár itt egy kicsit "Pocic-utánérzésem" van, jobban örülnék ha lecsúszna 59-64 közé, és ott húznánk be.

Jeudy-Lamb-Simmons meg annyira kurvajó játékosok, hogy poszttól függetlenül kihagyhatatlanok 1/27-en, de 99% hogy nem is lesznek már bent, így ezt csak zárójelben.

Zöld azaz 2/59-2/64:

Nobrainer-húzások:
DE: Ez már nyilván függ az 1/27-es húzástól is, de ha az nem DE volt, akkor itt a zölddel jelölt ötösből még mindig jöhet valaki tűzoltásnak - ha csak ki nem visznek mindenkit az 59. előtt. Simán meglehet.
DT: A top tehetségek mögött már nincs komoly felhozatal, szóval itt már csak a Madubuike-Blacklock duóval lennék elégedett. Reach-et lentebből nagyon nem szeretnék.
OT/OG: Nehéz körülírni mekkora lyukak vannak a támadófalban, (a féláron idehozott bust/töltelék emberek garmadája ellenére), így erre a zölddel jelölt hetesre egészen biztos lőnék egyet a második körben.
Nem dőlnék a kardomba-húzások:
CB: A 2.kör végén is lesznek nagyon jó játékosok, és ha az utóbbi 3 év Seahawks LCB kezdőire gondolok, akkor nem is akkora hülyeség ellőni itt egy picket CB-re. Na ők azok akikre megéri.

A kék körhöz hasonlóan itt is vannak még olyanok, akiket poszttól függtlenül muszáj behúzni, ha kicsúsznak a 60-ból, ilyen pl Delpit, vagy az epic WR class bármelyik tagja.

A kardomba dőlök-húzások:
Akik nincsenek bekeretezve, azokat értelemszerűen nem szeretném az első 3 választott közt látni.
QB-ra nincs szükség, nem is húzunk, viszont a RB-TE pickeket is különösen elbaszottnak értékelném, akárkire is mennének. Millió RB és TE van a kereten. Nem is jelöltem be senkit. A 103-as és 133-as pickkel lehet majd elbaszott, üveglábú, 3.körbe várt, reach futóra vadászni, ott már szarok bele, de előtte nem!

A LB-S pickekre már talán nem fejelném be a monitort, de oda se húzzunk a top100-ban, ha lehet.
Köszi!

Na ennyi lett volna így elsőre másodikra.

Ti mit gondoltok? Illetve ki az akinek ti örülnétek, ellenben az én listámon nagyon lent van/nincs is rajta?

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
18 korul volt az ajanlatunk, nem hiszem, hogy abbol csinaltunk 13,5 garantaltat per ev ugy, hogy arcvesztes belkul Clowney elfogadja azt. Inkabb kivar szerintem.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 374 — Whoops, looks like something went wrong.
Úgy tűnik Clowney maradni fog 3 évre, akár mindhárom évre telje garantálttal.
 twitter.com/E_Dilla/status/1241445671011483653
iktriad
Lol, ez a legbutabb szerzodes lenne egy olyan jatekosnak aki szokoevente tud egeszseges maradni.
undisputedly
Ha ebbol deal lesz, akkor evi 13.5 korul tippelem. Ilyen szamot olvastam korabban, de nagyon kevesnek tunt. Viszont ha tenyleg fullosan garantalt lesz, akkor meg realis is lehet a szam.

több mint 5 éve
iktriad
Lol, ez a legbutabb szerzodes lenne egy olyan jatekosnak aki szokoevente tud egeszseges maradni.
undisputedly
Attól függ, mennyi az annyi. Ha emiatt olcsóbban ír alá, mint tervezte, akkor még talán nem is lenne hülyeség.

Mellesleg a Seahawks is fogytán van már az opciókból.
több mint 5 éve
iktriad
több mint 5 éve
több mint 5 éve
En amondo vagyok Griffen legyen az 1. szamu prioritas. Nagyon jo DE es olcsobb is.

Clowney max utana.

Idealis esetben Griffennek egy 3 eves szerzodes, Clowneynak pedig egy 1 eves, ha megjobban megfagy a piaca.
több mint 5 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Clowneynak állítólag évi 18,5M-t ajánlott a Hawks.
Mivel még 20-at sem akar megadni neki senki, plusz offseasonben műtéten esett át, a csapatok pedig nem végezhetnek orvosit a járvány miatt, így elképzelhetőnek tartják, hogy maradna egy évet Seattleben.
Így jövőre újra tesztelhetné a piacot, amikor talán számokban is jobb szezonja lesz és a cap is várhatóan jelentősebb mértékben emelkedik.
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 413
Griffen + Clowney vagy Ngakue tokeletes lenne. Griffen mennyit kerhet kb?
több mint 5 éve
Griffen bejelentette, hogy elhagyja Minnesotat! Most kell lecsapni ra.

twitter.com/TomPelissero/status/1241064165449572352?s=20

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Elhoznám ennyiért is.
Edge rusher nélkül mit akarnénk?!
braxa88
Az a problema, hogy ez a roster tavaly szornyen gyenge volt.

Ha most odaadod az 1. korosod es meg valamelyik hatso koros picked (4. pl.) plusz fizetsz 20 milliot, akkor mit csinalsz a tobbi lyukkal. Kellenek a jol teljesito rookie szerzodesek.

Az OL eddig nem lett sokkal jobb. Jott egy atlag alatti tackle Ifedi helyere, es habar viccesen hangzik, ez erosites. A steelerses srac mar kerdes, foleg ha Britt helyete jott...

DL-ben kevesebben vagyunk, mint tavaly, raadasul Quinton es Al Woods hianyozni is fognak, Clowneyrol nem is beszelve. Ok, bocs, jott a 33(?) eves Bruce Irvin.

Ami igazi gyokerseg az az, hogy Dickson, TT es KJ meg rosteren vannak. FA elott ki kellett volna vagni oket -KJ-t atstrukturalni- es allin menni a jo, de "olcso" jatekosokon akik mind elkeltek mar amig toketlenkedtunk.

Szoval jelenleg az egyetlen eselyunk kb. az, hogy az elmult evtized legjobb draftclassat osszehozzuk es hasitunk majd.

Btw, ismetlem magam, szerintem juliusra nem lesz meg a koronavirus miatt olyan helyzet, hogy OTA/kat lehessen tartani. Ha az edzeseket is meg is oldjak, ketlem, hogy szeptemberben 60 ezres stadionokot lehet majd megtolteni.

Ez pedig felulirja majd az igazolasainkat, mivel mindenki egy evvel idosebb lesz stb.

Meglatjuk.
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Elhoznám ennyiért is.
Edge rusher nélkül mit akarnénk?!
braxa88
Ugyanugy meg kene fizetni kb mint Clowneyt ha nem taget akarunk fizetni neki egy evig, ami megint azt jelentene h lehet csak egy evre hozzuk ide pickekert cserebe😀szoval akkor mar inkabb Clowneyt tartsuk meg szerintem
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
ilyen áron remélem nem hozzuk ide Ngakuet, én Griffen-nek örülnék legjobb még ha korban ő is a legidősebb, de mióta látom stabil szintet hoz és a sérülések sem jellemzőek nála, mint Clowneynál pl. Én a Griffen és Clowney párosnak örülnék legjobban de ha egyikőjük jön/marad már jó.

Szintén védőfal de szerintetek Al Woods nem hozzuk vissza futás ellen egész jó volt viszont elég egyoldalú passz ellen eltűntetik. Olcsón megtartanám.
több mint 5 éve
Maradhat Jacksonvilleben, koszonjuk.