NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
17
9
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Adnátok egy 5. Kört Antonio Brownért???!Nem értem a kérdést.
A.) ha nem tudnátok, hogy McVay / Shanahan ad-e
B.) ha tudnátok hogy McVay / Shanahan ad.
Helmut Zimmer
Most tényleg azon filozofálunk, hogy idehozzuk-e valakit, aki Richard Sherman személyiségével és Malik McDowell hozzállásával egyszerre rendelkezik? 😀
Ingyen se.
Agyhalott.
több mint 6 éve
Kis játék amire visszanézhetunk:O# MVP: Russell W.
D# MVP: Bobby W.
Legnagyobb pozitív meglepetés: OLine
Legerősebb egység: front7
Legnagyobb negatív meglepetés: Shaquill Griffin
Leggyengébb egység: Secondary
Mérleg: 10-6
PO: Igen
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Adnátok egy 5. Kört Antonio Brownért???!A.) ha nem tudnátok, hogy McVay / Shanahan ad-e
B.) ha tudnátok hogy McVay / Shanahan ad.
több mint 6 éve
Igen, rookie eveben olyan jo volt, hogy gyakorlatilag konnyu szivvel engedtuk el Sherm teljesitmenyet, de tavaly osszeesett a jateka es az egyik legrosszabb volt a csapatban.Jaja, Képben vagyok, de a jó első év után (Shaquill) úgy rémlik a másodiknál inkább csalódott itt benne a brigád. Aztán lehet csak kívülről jött ez le 😊Tobbnyire a testveret, az LB pozicioban levo Shaquem Griffint ekeztek a tobbiek (o az aki fogyatekossaggal jatszik).Legnagyobb negativ meglepetes: Shaquill GriffinAhogy így olvasok már a srácról véleményeket itt nálatok, ezt nem érezném meglepőnek részetekről, csak azt, ha jól játszana 😊
undisputedly
kristóf17
undisputedly
kristóf17
A testvere hatalmas pozitiv sztori, kellett tavaly, miutan kicsit toxikus volt ket eve a szezonunk, de nem mutatta jelet, hogy a teljesitmenye ide valo lenne es ahogyan Helm is irja, miatta nem volt hely Callitronak...
több mint 6 éve
Jaja, Képben vagyok, de a jó első év után (Shaquill) úgy rémlik a másodiknál inkább csalódott itt benne a brigád. Aztán lehet csak kívülről jött ez le 😊Tobbnyire a testveret, az LB pozicioban levo Shaquem Griffint ekeztek a tobbiek (o az aki fogyatekossaggal jatszik).Legnagyobb negativ meglepetes: Shaquill GriffinAhogy így olvasok már a srácról véleményeket itt nálatok, ezt nem érezném meglepőnek részetekről, csak azt, ha jól játszana 😊
undisputedly
kristóf17
undisputedly
több mint 6 éve
Szerintem a két csávó aktív ekézése független. A CB csávó csalódás volt Sherman helyén, az LB meg kiszorított olyan játékosokat, akiket szeretünk, és többre értékelünk nála... de erről a csávó nem tehet.Tobbnyire a testveret, az LB pozicioban levo Shaquem Griffint ekeztek a tobbiek (o az aki fogyatekossaggal jatszik).Legnagyobb negativ meglepetes: Shaquill GriffinAhogy így olvasok már a srácról véleményeket itt nálatok, ezt nem érezném meglepőnek részetekről, csak azt, ha jól játszana 😊
undisputedly
kristóf17
undisputedly
több mint 6 éve
Tobbnyire a testveret, az LB pozicioban levo Shaquem Griffint ekeztek a tobbiek (o az aki fogyatekossaggal jatszik).Legnagyobb negativ meglepetes: Shaquill GriffinAhogy így olvasok már a srácról véleményeket itt nálatok, ezt nem érezném meglepőnek részetekről, csak azt, ha jól játszana 😊
undisputedly
kristóf17
több mint 6 éve
O# MVP: DangeRussD# MVP: Bobby Wagner
Legnagyobb pozitív meglepetés:
-WR corps, 3 elkapó is 800 yard felett zár majd (Lockett, DK, Jennings/Ursua)
-Will Disslyből idén szupersztár lesz, és felkerül a Kelce-Kittle-Ertz polcra.
Legerősebb egység:
LB, of course
Legnagyobb negatív meglepetés:
Rashaad Penny, máramennyire ez meglepetés lesz. Inside runok 1-2 yardért, orrvérzésig.
Leggyengébb egység:
Secondary, muhahaha. 20+yardos benyalt játékok 3&10-re, meg mistackle hegyek.
Mérleg: 10-6
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
O# MVP: Russell Wilson D# MVP: Bobby Wagner
Legnagyobb pozitív meglepetés: Shaquill Griffin
Legerosebb egyseg: Special teams
Legnagyobb negativ meglepetes: Rashaad Penny
Leggyengebb egyseg: safety-sor
Merleg: 12-4
több mint 6 éve
Legnagyobb negativ meglepetes: Shaquill GriffinAhogy így olvasok már a srácról véleményeket itt nálatok, ezt nem érezném meglepőnek részetekről, csak azt, ha jól játszana 😊
undisputedly
több mint 6 éve
Kis jatek amire visszanezhetunk:O# MVP: RW
D# MVP: Clowney
Legnagyobb pozitiv meglepetes: Poona (liga top3 belso falember lesz)
Legerosebb egyseg: liga legerosebb front7-je week7 utan
Legnagyobb negativ meglepetes: Shaquill Griffin
Leggyengebb egyseg: CB sor
Merleg: 11-5
több mint 6 éve
Shermanhez csak annyit, hogy én kurvára szívtam a fogam amikor hozzánk került. de tavaly is és idén is meglepő volt, hogy mennyire más arcát mutatta. csupa mosoly, derű az ember, és egy darab trash nem volt TC alatt. és nem lehet azt mondani, hogy mert azért mert nyer a csapat 😀 szóval eddig pozitív, majd meglátjuk idén, miután full egészséges lett.ja... örülünk, hogy már nem a régi 😀
petey
több mint 6 éve
Shermanhez csak annyit, hogy én kurvára szívtam a fogam amikor hozzánk került. de tavaly is és idén is meglepő volt, hogy mennyire más arcát mutatta. csupa mosoly, derű az ember, és egy darab trash nem volt TC alatt. és nem lehet azt mondani, hogy mert azért mert nyer a csapat 😀 szóval eddig pozitív, majd meglátjuk idén, miután full egészséges lett.
több mint 6 éve
A Jags el is vitte waiveren.Tudok nagyobb böszmeséget...Én kurvára bízom most Caroll-banAz azért jó nagy böszmeség volt fiatal barátom! 😀
GM játékban behúztam Polite ot a 2. körben 😊
gordon
Csak a csodához való csekély lehetőségnek örülünk, gyakorlatilag meg nincs 15% esély se, hogy roster fog. 😀
akdestroyer
Calitro cut.....
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
53 right now:QB (2) - Russell Wilson, Geno Smith
RB (4) - Chris Carson, Rashaad Penny, Travis Homer, C.J. Prosise
FB (1) - Nick Bellore
WR (7) - Tyler Lockett, David Moore, Malik Turner, Jaron Brown, Gary Jennings Jr, D.K. Metcalf, John Ursua
TE (2) - Will Dissly, Nick Vannett
OL (9) - Duane Brown, Germain Ifedi, George Fant, Ethan Pocic, Justin Britt, Mike Iupati, D.J. Fluker, Joey Hunt, Jamarco Jones
DE (6) - Jadeveon Clowney, Branden Jackson, Quinton Jefferson, Rasheem Green, Ezekiel Ansah, L.J. Collier
DT (3)- Poona Ford, Al Woods, Bryan Mone
LB (6) - Bobby Wagner, K.J. Wright, Mychal Kendricks, Shaquem Griffin, Cody Barton, Ben Burr-Kirven
CB (5) - Shaquill Griffin, Tre Flowers, Neiko Thorpe, Parry Nickerson, Akeem King
S (5) - Tedric Thompson, Bradley McDougald, Lano Hill, Marquise Blair, Ugo Amadi
ST (3) - Jason Myers, Michael Dickson, Tyler Ott
Keretek kívül (fontosabbak): Ed Dickson, Nazair Jones, Jarran Reed
több mint 6 éve
D. Brown-nak koszonjuk azert meg a kozremukodest 😀www.youtube.com/watch?v=h16QRaOWFcI&feature=player_embedded
több mint 6 éve
Shermannel nem lehet mit csinálni, bővebben lásd antiszociális viselkedészavar szócikket. Nem tudsz hatni rá, ő jobbnak, és okosabbnak képzeli magát mindenkinél. Azért felkérdezte Carrollt, hogy miért csak a végén draftolta...Nem tudok Stezhez sokat hozzátenni.De pont erről van szó, hogy nem tudja annyira megfogni a játékosokat, hogy ne csináljanak baromságokat, ne mérgezzék az öltözőt vagy legalább ne kerüljön csapaton kívülre ha ellentét van.
Kicsit tegyünk rendet, hogy Carroll a gól vonalon passzoltat, az egy taktikai döntés, a csapatépítés meg stratégiai kérdés.
Richard Sherman gondol, amit akar, mi meg Shermanről gondolunk amit akarunk... csak ez Richard Shermant semmilyen szinten nem érdekli egy percre sem, mert Sherman menyországában nincs isten, csak Richard Sherman. Hogy más csapatokkal mit tett az egy dolog, de az ember a saját társaira ráment.
Szerinte Russell Wilson -aki éppen a csontjait törte a csapatért- nem elég fekete -jelentsen bármit is.
Szerinte Russell Wilson túl magas piedesztálon volt, pedig a védelem hozta a meccseket. Annyi szert kavart, amennyi nincs.
Szerinte Carroll hülye.... ennyi.
Bennett hazudott több alkalommal a vegasi lövöldözés kapcsán. Az LI eseményekről inkább nem beszélek, mert bizonyíték hiányában ejtették a vádat.
Thomas más, ő egy remek srác. 3 év alatt a meccek 55%-ban játszott. Sherman jó sok alkalommal mérgezte őt is.
Kris Rich (DB edző-DC) szerepe nem tisztázott.
Helmut Zimmer
Meg lehet azt mondani, hogy ez "csak" Sherman, de ki/kik voltak a példaképek, véleményvezérek a csapatban ha nem ők?
Egy Polite-ot az említett dolgokkal vajon mennyire tudna motiválni? Nem egy csapat megbukott ezzel...
Solymi
Itt egy döntés van, márpedig, hogy mikor vágod ki.
A véleményvezérek, a csapat jó szellemei elszerződtek 14 után. Wagner rise pedig egy konkrét kitakarítással járt.
Itt egy valós hiba volt, az pedig Tom Cable stábban tartása.
több mint 6 éve
Nem tudok Stezhez sokat hozzátenni.De pont erről van szó, hogy nem tudja annyira megfogni a játékosokat, hogy ne csináljanak baromságokat, ne mérgezzék az öltözőt vagy legalább ne kerüljön csapaton kívülre ha ellentét van.
Kicsit tegyünk rendet, hogy Carroll a gól vonalon passzoltat, az egy taktikai döntés, a csapatépítés meg stratégiai kérdés.
Richard Sherman gondol, amit akar, mi meg Shermanről gondolunk amit akarunk... csak ez Richard Shermant semmilyen szinten nem érdekli egy percre sem, mert Sherman menyországában nincs isten, csak Richard Sherman. Hogy más csapatokkal mit tett az egy dolog, de az ember a saját társaira ráment.
Szerinte Russell Wilson -aki éppen a csontjait törte a csapatért- nem elég fekete -jelentsen bármit is.
Szerinte Russell Wilson túl magas piedesztálon volt, pedig a védelem hozta a meccseket. Annyi szert kavart, amennyi nincs.
Bennett hazudott több alkalommal a vegasi lövöldözés kapcsán. Az LI eseményekről inkább nem beszélek, mert bizonyíték hiányában ejtették a vádat.
Thomas más, ő egy remek srác. 3 év alatt a meccek 55%-ban játszott. Sherman jó sok alkalommal mérgezte őt is.
Helmut Zimmer
Meg lehet azt mondani, hogy ez "csak" Sherman, de ki/kik voltak a példaképek, véleményvezérek a csapatban ha nem ők?
Egy Polite-ot az említett dolgokkal vajon mennyire tudna motiválni? Nem egy csapat megbukott ezzel...
több mint 6 éve
Pfff...Csak nem tudom mennyi érvénye maradt így az always competition mantrának, hogy közben meg lapátra tettünk mindenkit aki valamit is mutatott a preseasonban.
Számomra amúgy Carroll annyira rokonlélek RW-al. Egy ösztönös zseni a posztján, akiért érdemes csukott szemmel rajongani, csak ezek a brainfartok ne lennének néha, ami a csomaghoz jár. 😀
De hát pont ettől lesz igazán emberi a dolog. 😀
több mint 6 éve
Tudok nagyobb böszmeséget...Én kurvára bízom most Caroll-banAz azért jó nagy böszmeség volt fiatal barátom! 😀
gordon
Csak a csodához való csekély lehetőségnek örülünk, gyakorlatilag meg nincs 15% esély se, hogy roster fog. 😀
akdestroyer
Calitro cut.....
több mint 6 éve
Én kurvára bízom most Caroll-banAz azért jó nagy böszmeség volt fiatal barátom! 😀
gordon
több mint 6 éve
Nem tudok Stezhez sokat hozzátenni.Kicsit tegyünk rendet, hogy Carroll a gól vonalon passzoltat, az egy taktikai döntés, a csapatépítés meg stratégiai kérdés.
Nem mondtam, hogy homály az FO edzői stábja, de nem gondolom, hogy PC tudna ezzel az emberrel bármit is kezdeni, de majd kiderül.De akkor megsem tudsz eseteket mondani, csak ravagtal harom nevet, akik tavoztak. 8)pontosan mire gondolsz?Azokra az esetekre amik Shermannal, Bennettel, Thomassal történtek. Meg a fene tudja még melyikekről, pontosan nem emlékszem ezekre.Helmut ZimmerCaroll mint aki tud hatni az emberekre?Gordon marhara nem lusta. O odament a comp. draftra es olyan volt, mint Andre Johnson.Josh Gordon.Igen, egy lusta, beleszarom típusú játékos sokáig megmarad BB-nél 😊PS: Jazz, Hollister és a jetsből Jachai Polite. Király, megneveljük és kezdő szint 😀de amúgy komolyan. Tipik Seahawks/Patriots pick up.
braxa88
Amadeus
Wyatt
BB amúgy szereti próbára tenni a máshonnan kirakott srácokat szotyiért.
Amadeus
Polite meg jobban beleszart, mint Arden Key, ami oriasi muveszet. A rettenetes Jets-edge rusher-sorba sem akartak megtartani, annyira keveset nyujtott, es olyan vacak a hozzaallasa.
Gordon egy fuggo kuki, de o a palyan (edzesen, meccsen, felmerokon) odateszi magat rendesen, nem veletlenul kapta meg a 100. eselyt is. Ha Polite nem valtoztat, o biztosan nem fogja megkapni a kovetkezot, mert messze nem olyan tehetseg, hogy ezt megengedhetne maganak, es az edzok sokkal jobban szeretik azt, aki kevesbe tehetseges, de megszakad, hogy abbol a legtobbet hozza ki.
Ettol fuggetlenul szerintem is jo helyre kerult, ert ha van edzo, aki talan kepes lehet ra hatni, az pont Carroll. Vesziteni nem lehet vele, viszont ha sikerul elernie, hogy hajtson es kuzdjon, akkor lehet nagy nyereseg.
En ezt teljesen nem zarom ki, de egyelore azert ketsegesnek tartom
Wyatt
Nemtom, az utobbi evek torteneseibol nem ez szurodott le.
Solymi
Solymi
Ebbol a harombol egy balhes volt, nem mellesleg egy idiota, egy nyolc idenyen at volt a csapatnal, es mar azert tavozott, mert erezhetoen tul volt a zenitjen, emiatt a Seahawks nem akarta szetfizetni --> a szerzodeseket a GM targyalja, nem a HC.
Thomas kilenc idenyen at volt a Seahawksnal, es a tavalyi ev elott az egvilagon nem volt hiszti es balhe, de a Seahawks ot sem akarta mar 30 evesen szetfizetni, o viszont egy percig sem titkolta, hogy bankot akar robbantani --> a szerzodeseket a GM targyalja, nem a HC.
Sokan gondoljak, hogy mekkora homaly a Seahawks FO-ja es edzoi stabja, mert ket ikonikus alakjat hagytak elmenni a csapatnak, de azert ezek a dolgok elegge tul vannak lihegve, a futball pedig uzlet, valoszinuleg mindegyik edzo kenye-kedve szerint osztogatna a zsozsot XY-nak, ha tehetne, de a fizetesi sapka mellett ketszer is at kell gondolni ezeket. A Seattle-nek meg kellett hoznia nehany kemeny dontest, ami sokaknak faj, de ez egy ilyen szakma.
Szerintem a Hawks FO-ja meg mindig a liga elso feleben van. Akadnak hulyesegei PC-nek is, de kivalo edzo es motivator.
Stez
Amúgy én nem tartom rossz edzőnek, sőt, az egyik legjobbnak tartom, de ahogy undisputedly is írta ill. ahogy a cikkekben van, egy adott idő után nem tudja rendesen motiválni a játékosokat.
Illetve Shermanéknál szerintem az elvesztett SB tette be a kaput, ott valami megtört bennük és talán azóta nem tudnak PC-re mint vezetőre tekinteni.
Ezek után nem hiszem, hogy Polite-ot teljesen vagy hosszabb távon tudja motiválni, de kiderül.
De ha linkeket kértél, kikerestem egy-kettőt:
www.espn.com/nfl/story/_/id/22786746/richard-sherman-san-francisco-49ers-says-seattle-seahawks-coach-pete-carroll-message-became-stale
deadspin.com/richard-sherman-is-fed-up-with-throwing-from-the-goal-l-1790182465
www.kiro7.com/news/local/michael-bennett-joins-richard-sherman-in-saying-pete-carrolls-seahawks-message-got-stale/734777058
247sports.com/nfl/seattle-seahawks/Article/Michael-Bennett-revelation-shows-Pete-Carroll-has-messaging-problem-117468763/
Solymi
több mint 6 éve
Nem mondtam, hogy homály az FO edzői stábja, de nem gondolom, hogy PC tudna ezzel az emberrel bármit is kezdeni, de majd kiderül.De akkor megsem tudsz eseteket mondani, csak ravagtal harom nevet, akik tavoztak. 8)pontosan mire gondolsz?Azokra az esetekre amik Shermannal, Bennettel, Thomassal történtek. Meg a fene tudja még melyikekről, pontosan nem emlékszem ezekre.Helmut ZimmerCaroll mint aki tud hatni az emberekre?Gordon marhara nem lusta. O odament a comp. draftra es olyan volt, mint Andre Johnson.Josh Gordon.Igen, egy lusta, beleszarom típusú játékos sokáig megmarad BB-nél 😊PS: Jazz, Hollister és a jetsből Jachai Polite. Király, megneveljük és kezdő szint 😀de amúgy komolyan. Tipik Seahawks/Patriots pick up.
braxa88
Amadeus
Wyatt
BB amúgy szereti próbára tenni a máshonnan kirakott srácokat szotyiért.
Amadeus
Polite meg jobban beleszart, mint Arden Key, ami oriasi muveszet. A rettenetes Jets-edge rusher-sorba sem akartak megtartani, annyira keveset nyujtott, es olyan vacak a hozzaallasa.
Gordon egy fuggo kuki, de o a palyan (edzesen, meccsen, felmerokon) odateszi magat rendesen, nem veletlenul kapta meg a 100. eselyt is. Ha Polite nem valtoztat, o biztosan nem fogja megkapni a kovetkezot, mert messze nem olyan tehetseg, hogy ezt megengedhetne maganak, es az edzok sokkal jobban szeretik azt, aki kevesbe tehetseges, de megszakad, hogy abbol a legtobbet hozza ki.
Ettol fuggetlenul szerintem is jo helyre kerult, ert ha van edzo, aki talan kepes lehet ra hatni, az pont Carroll. Vesziteni nem lehet vele, viszont ha sikerul elernie, hogy hajtson es kuzdjon, akkor lehet nagy nyereseg.
En ezt teljesen nem zarom ki, de egyelore azert ketsegesnek tartom
Wyatt
Nemtom, az utobbi evek torteneseibol nem ez szurodott le.
Solymi
Solymi
Ebbol a harombol egy balhes volt, nem mellesleg egy idiota, egy nyolc idenyen at volt a csapatnal, es mar azert tavozott, mert erezhetoen tul volt a zenitjen, emiatt a Seahawks nem akarta szetfizetni --> a szerzodeseket a GM targyalja, nem a HC.
Thomas kilenc idenyen at volt a Seahawksnal, es a tavalyi ev elott az egvilagon nem volt hiszti es balhe, de a Seahawks ot sem akarta mar 30 evesen szetfizetni, o viszont egy percig sem titkolta, hogy bankot akar robbantani --> a szerzodeseket a GM targyalja, nem a HC.
Sokan gondoljak, hogy mekkora homaly a Seahawks FO-ja es edzoi stabja, mert ket ikonikus alakjat hagytak elmenni a csapatnak, de azert ezek a dolgok elegge tul vannak lihegve, a futball pedig uzlet, valoszinuleg mindegyik edzo kenye-kedve szerint osztogatna a zsozsot XY-nak, ha tehetne, de a fizetesi sapka mellett ketszer is at kell gondolni ezeket. A Seattle-nek meg kellett hoznia nehany kemeny dontest, ami sokaknak faj, de ez egy ilyen szakma.
Szerintem a Hawks FO-ja meg mindig a liga elso feleben van. Akadnak hulyesegei PC-nek is, de kivalo edzo es motivator.
Stez
Amúgy én nem tartom rossz edzőnek, sőt, az egyik legjobbnak tartom, de ahogy undisputedly is írta ill. ahogy a cikkekben van, egy adott idő után nem tudja rendesen motiválni a játékosokat.
Illetve Shermanéknál szerintem az elvesztett SB tette be a kaput, ott valami megtört bennük és talán azóta nem tudnak PC-re mint vezetőre tekinteni.
Ezek után nem hiszem, hogy Polite-ot teljesen vagy hosszabb távon tudja motiválni, de kiderül.
De ha linkeket kértél, kikerestem egy-kettőt:
deadspin.com/richard-sherman-is-fed-up-with-throwing-from-the-goal-l-1790182465
www.kiro7.com/news/local/michael-bennett-joins-richard-sherman-in-saying-pete-carrolls-seahawks-message-got-stale/734777058
247sports.com/nfl/seattle-seahawks/Article/Michael-Bennett-revelation-shows-Pete-Carroll-has-messaging-problem-117468763/
több mint 6 éve
Jaron Brownt visszahoztuk Dickson pedig IR-re ment, vissza is állt a preseason alatti elkapó sor.
több mint 6 éve
www.google.hu/search?q=quad+crash+meme&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiQkeGU4LLkAhUxxosKHSOVDF0Q_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=616&dpr=2#imgrc=x9Ce5XPYAd0qMMMalik WHoaaaaa!!!! McDowell, a McDonald's raktárosa. Nos őt nagyon rossz útra térítette Carroll
The Wrong Turn X c horror befejező epizódját látták, Tölgyeim é Suraim
Szerkesztette: Willie Parker