NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
45
17
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Ok.... kedvenc TT oltasom a mai cikkekbol:Sehol sincs!
"{...} and Tedric Thompson was awful against the Bengals. When he made that terrible attempt at an interception, I found it hard to believe he was on an NFL roster. As far as I could tell, he started his jump for that ball last Tuesday. Thompson finished the game with zero interceptions, zero pass defenses, one tackle, and two assists. For the love of all that is holy, Quinton Jefferson broke up two passes. Pete Carrol said that Thompson plays like a veteran, but he played like a veteran hanging on to a spot with the practice squad tonight."
12thmanrising.com/2019/09/08/seahawks-fans-12-quick-reasons/
undisputedly
twitter.com/BradyHenderson/status/1170884676375855105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1170884676375855105&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Az megvan, hogy Lockett rájött, hogy duplázzák, majd megsértődött 😀 😀
Kijelenthetjük, hogy legalább annyira felkészületlenül érkeztünk a meccsre, mint a Steelers, Jets…., csak egy picit tehetségesebb a csapat, meg gyengébb az ellenfél.
több mint 6 éve
Ok.... kedvenc TT oltasom a mai cikkekbol:"{...} and Tedric Thompson was awful against the Bengals. When he made that terrible attempt at an interception, I found it hard to believe he was on an NFL roster. As far as I could tell, he started his jump for that ball last Tuesday. Thompson finished the game with zero interceptions, zero pass defenses, one tackle, and two assists. For the love of all that is holy, Quinton Jefferson broke up two passes. Pete Carrol said that Thompson plays like a veteran, but he played like a veteran hanging on to a spot with the practice squad tonight."
12thmanrising.com/2019/09/08/seahawks-fans-12-quick-reasons/
több mint 6 éve
Urak ( nem tudom hogy hölgyek vannak e). Ez volt az elso forumos meccs nezesem koszonom vèlemènyeket mostmar tudom hogy mindenki ugyanugy latja a csapatot . Go hawksIsten hozott, kezdésnek egy elég langyi eredménykövetőbe sikerült csöppenni : D
Fantomas0429
Tessék jönni minden fordulóban!
több mint 6 éve
túléltük. ez a lényeg. Zac Taylor 2019es kor HCja, Carroll nagyon nem, így szeretjük.de aki megmagyarázza nekem h 3.és11re miért van 3 LB a pályán az hatalmas király. Kelleni fog Ansah meg a többet játszó Clowney.
Lockett drop teljesen idegen, de az is mi a faszom h 2 labda megy felé egész meccsen. oké WJII árnyékként követte, de akkor is neki ajduk már a screent ne 3.jára is Carsonnak.
Woods, Griffin, Jefferson, Metcalf, Wilson és Carson dícsérhető
Dissly megit megsérült. faszkivan. és nagyon remélem Poona sérülése nem komoly :/
T2 meg húzzon már el. Annyira de annyira botrányszar a csávó. volt kb 10 évvel ezelőtt egy fehér FS a csapatban kezdőként. szidtuk rendre, nem jut eszembe a neve, kb az ő szintje. szerk: Brian Russell
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Urak ( nem tudom hogy hölgyek vannak e). Ez volt az elso forumos meccs nezesem koszonom vèlemènyeket mostmar tudom hogy mindenki ugyanugy latja a csapatot . Go hawks
több mint 6 éve
Na, ma csak egy felido fert bele, de mielott ujra hirkozebe mennek, meglesem majd a masodikat is.Többnyire egyetértek, Griffin amúgy elég jól tolta ma. Jefferson szintén nagyon nagy meccset játszott, több sack és pass deflection fűződik a nevéhez. Mindenesetre ilyen töketlen playcallinggal kevés csapattal szemben lesz esélyünk. DK pedig egy állat 😊
Egy erdekesseg, amit most mondtak el mielott kilottem a streamet:
2010-ben jott ugye PC, az azota eltelt 9 evben nem kaptunk ki szeptemberben hazainpalyan (most 17-14 a Cincynek)
A meccsrol:
+ DK: Kepes lesz arra amit varunk tole
+ Carson: Nem Lynch, de a liga egyik legjobb allaround futoja.
+Clowney: Amig ki nem jott, hogy nincs secondary es ovatosabbak voltak a Cincy hivasai, addig volt eselye odaerni a palyeknel, amit meg is tett, nagyot nyertunk vele
- Schotty/PC: Ez between the tackles run- ismetles - bootleg -7 yardert sz@rsag nem fog mukodni Lynch nelkul. Lattuk tavaly is, valamiert iden megint ezt akarjak. Elment mellette az ido. Nincs ritmus igy, allando haladasra nem vagyunk kepesek.
-OL: Szokasos
- Secondary: Nincs CB-nk. Hogy ezt palastoljuk, 3 WR-es seteknel is fent hagytuk a 3 LB-t es Kendricks ment az elkapoval, amit ki is hasznaltak tobb TD-re. Masik csodagyerek TT. 17 masodperccel a felido vege elott elkesedesett passz Daltontol, konnyu INt helyett TT megmagyarazhatatlan hulyesege miatt touchdown a Cincynek.
Summa: Rendszerszintu hibak vannak, az O abbol all, hogy Carsonnak sikerul-e atvernie magat a front7-on, ha nem
akkor elore verjul DK-nak (persze csak ha nem er oda a vedelem addig RW-hez), a vedelembennpedig hiaba elit a front7, ha 4(5) kezdo sec jatekosbol egy kezdo szintu.
Hosszu lesz a szezon 😊
undisputedly
több mint 6 éve
Na, ma csak egy felido fert bele, de mielott ujra hirkozebe mennek, meglesem majd a masodikat is.Egy erdekesseg, amit most mondtak el mielott kilottem a streamet:
2010-ben jott ugye PC, az azota eltelt 9 evben nem kaptunk ki szeptemberben hazainpalyan (most 17-14 a Cincynek)
A meccsrol:
+ DK: Kepes lesz arra amit varunk tole
+ Carson: Nem Lynch, de a liga egyik legjobb allaround futoja.
+Clowney: Amig ki nem jott, hogy nincs secondary es ovatosabbak voltak a Cincy hivasai, addig volt eselye odaerni a palyeknel, amit meg is tett, nagyot nyertunk vele
- Schotty/PC: Ez between the tackles run- ismetles - bootleg -7 yardert sz@rsag nem fog mukodni Lynch nelkul. Lattuk tavaly is, valamiert iden megint ezt akarjak. Elment mellette az ido. Nincs ritmus igy, allando haladasra nem vagyunk kepesek.
-OL: Szokasos
- Secondary: Nincs CB-nk. Hogy ezt palastoljuk, 3 WR-es seteknel is fent hagytuk a 3 LB-t es Kendricks ment az elkapoval, amit ki is hasznaltak tobb TD-re. Masik csodagyerek TT. 17 masodperccel a felido vege elott elkesedesett passz Daltontol, konnyu INt helyett TT megmagyarazhatatlan hulyesege miatt touchdown a Cincynek.
Summa: Rendszerszintu hibak vannak, az O abbol all, hogy Carsonnak sikerul-e atvernie magat a front7-on, ha nem
akkor elore verjul DK-nak (persze csak ha nem er oda a vedelem addig RW-hez), a vedelembennpedig hiaba elit a front7, ha 4(5) kezdo sec jatekosbol egy kezdo szintu.
Hosszu lesz a szezon 😊
több mint 6 éve
Onnan lehet tudni, hogy közeledik a szezon, hogy Undi megint epét hány a Patsre valamiért 😀Ahogy nézem, Metcalfet egészségesnek mondjátok, így már az első meccsen is játszhat. Mennyi szerepet (snap, target) tippeltek neki mára?

több mint 6 éve
2010 ben húztunk utoljára top 5 játékost... egy pillanatra sem álltunk ki "tankolni" azóta....Iden van esely igazi NFC-W versenyre. Emberemlekezet ota az elso ev lehet, hogy mind a 4 csapat kompetens iranyitoval jatszik.ne máá, akkor sokkal jobban esik madarat ütni, ha megy közben a szájkarate 😊Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Drága Doki,
Részemről nov 11 és dec 29 a két legfontosabb nap. Tudjátok, csat Titeket oda-vissza 😊
Lehetőségek szerinti sérülés mentes szezont nektek.
(Helm, Undi! ez a jubileumi 10. szezonom, hogy tudunk egymással csevegni és egymást savazni)
diverdoc
Helló, és köszi a jókívánságokat, Titeket is kerüljön el, meg úgy mindenkit.
Gratu a 10-hez (nekem a 12.) 😊
Legyen így, de savazni nem fogok, mert már nem hiszek a rivalizálás intézményében. Oka egyszerű,az egész NFL handicap rendszert ostobának, kontraproduktívnak, és igazságtalannak tartom.
ölellek Helm
Helmut Zimmer
De értem mire gondolsz.
diverdoc
undisputedly
több mint 6 éve
Erről van szóIden van esely igazi NFC-W versenyre. Emberemlekezet ota az elso ev lehet, hogy mind a 4 csapat kompetens iranyitoval jatszik.ne máá, akkor sokkal jobban esik madarat ütni, ha megy közben a szájkarate 😊Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Drága Doki,
Részemről nov 11 és dec 29 a két legfontosabb nap. Tudjátok, csat Titeket oda-vissza 😊
(Helm, Undi! ez a jubileumi 10. szezonom, hogy tudunk egymással csevegni és egymást savazni)
diverdoc
Legyen így, de savazni nem fogok, mert már nem hiszek a rivalizálás intézményében. Oka egyszerű,az egész NFL handicap rendszert ostobának, kontraproduktívnak, és igazságtalannak tartom.
ölellek Helm
Helmut Zimmer
De értem mire gondolsz.
diverdoc
undisputedly

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Iden van esely igazi NFC-W versenyre. Emberemlekezet ota az elso ev lehet, hogy mind a 4 csapat kompetens iranyitoval jatszik.ne máá, akkor sokkal jobban esik madarat ütni, ha megy közben a szájkarate 😊Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Drága Doki,
diverdoc
ölellek Helm
Helmut Zimmer
De értem mire gondolsz.
diverdoc
több mint 6 éve
ne máá, akkor sokkal jobban esik madarat ütni, ha megy közben a szájkarate 😊Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Drága Doki,
diverdoc
ölellek Helm
Helmut Zimmer
De értem mire gondolsz.

több mint 6 éve
Én tényleg kontraproduktívnak tartom. Amúgy van matematikai bizonyítása is, hogy miért rossz ez a story... ha a rangérték alapuló értékelést nézel egyszerűen értelmetlen... Arról nem is beszélve, hogy nem azt a tényezőt korrigálja, ahol a legnagyobb veszteségeket szenvedik el a kevésbé sikeres franchisek.Osztom, de en csak az igazsagossagat vitatom, Hawks meccseken kivul nem is nezek semmit, igy is mind tudjuk, hogy a patriots (LoL, egy becsulet nelkuli frencsajz ilyen nevvel) nyeri iden is.Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Drága Doki,
diverdoc
ölellek Helm
Helmut Zimmer
undisputedly
A rendszer összetevőinek egy paraméterét cseszteti, és amúgy következmény nélküli. Patriotsnak még 2006-ban kicsit drukkoltam, ma már csak rendszer-szinten érdekel, amit csinálnak. Nagyon érdekes lesz az AB használat., egy magas WR draftot követően. A többi nem érdekel.
több mint 6 éve
Osztom, de en csak az igazsagossagat vitatom, Hawks meccseken kivul nem is nezek semmit, igy is mind tudjuk, hogy a patriots (LoL, egy becsulet nelkuli frencsajz ilyen nevvel) nyeri iden is.Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Drága Doki,
diverdoc
ölellek Helm
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Drága Doki,
diverdoc
ölellek Helm
több mint 6 éve
Hello szomszédok. Elindul végre! Már vártuk.Részemről nov 11 és dec 29 a két legfontosabb nap. Tudjátok, csat Titeket oda-vissza 😊

több mint 6 éve
Mar pont kezdtem varni a szezont, amikor ez az undorito move megtortent... Soha nem szurkolok kifejezetten azert, hogy egy csapattal rossz dolgok tortenjenek, de lehet, hogy ezt mar csak mult idoben kellene leirnom. Aki barmennyire is szereti ezt a ligat/jatekot az most gyomorforgato erzest kell tapasztaljon.Hát legalább megúsztuk ezt a jóembert 😀amúgy ennek én is örülök 😉
Hanni
Helmut Zimmer
Es persze semmilyen tamperinget nem fogsz tudni bizonyitani, de akinek van annyi esze, hogy tudja melyik a jobb es melyik a bal keze, az pontosan latja, hogy mennyire szenny csapat ez a Pats.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Hát legalább megúsztuk ezt a jóembert 😀amúgy ennek én is örülök 😉
Hanni
több mint 6 éve
Hát legalább megúsztuk ezt a jóembert 😀
több mint 6 éve
twitter.com/Joe_Fann/status/1170376893830332416?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1170376893830332416&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawksAmúgy Ezekiel Ansah questionable lett hirtelen... csak hogy legyen valami konkrétum is.
több mint 6 éve
Nem igazolnám le a helyetekben, mert Carroll nem bírna vele és nem is tudná használni (nyelvkinyújtás level1000)Adnátok egy 5. Kört Antonio Brownért???!na megkérdezem újra...Igen olvastam AK gondolotait, nyilván elfelejtette hogy a posztra korábban olyan embereket húztunk be, mint Braylon Edwards, Percy "hitman" Harvin, sőt a legendás Terrell Owens is volt a keret tagja...
A.) ha nem tudnátok, hogy McVay / Shanahan ad-e
B.) ha tudnátok hogy McVay / Shanahan ad.
Helmut Zimmer
😀 😀 😀
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Adnátok egy 5. Kört Antonio Brownért???!na megkérdezem újra...Igen olvastam AK gondolotait, nyilván elfelejtette hogy a posztra korábban olyan embereket húztunk be, mint Braylon Edwards, Percy "hitman" Harvin, sőt a legendás Terrell Owens is volt a keret tagja...
A.) ha nem tudnátok, hogy McVay / Shanahan ad-e
B.) ha tudnátok hogy McVay / Shanahan ad.
Helmut Zimmer
😀 😀 😀
több mint 6 éve
Furcsán írod a Tyler Boyd-ot. Szerintem ő lesz a pályán a legjobb WR, kérdés, hogy meg is mutatja-eNem is azt írtam, hogy Ross a legjobb WR Green mögött. 😀
Fast Willie
Boyd-ot a slotban szerintem limitálni fogjuk. Ugye az hátsókörös újoncunk Ugo Amadi néz ki a legjobb NCB-nek, de kétlem hogy ilyen matchupot bevállalunk az első meccsén, úgyhogy jó eséllyel Griffin lesz ráállítva. Azt meg úgy megoldottnak érzem, főleg úgy, hogy a mienk a liga legjobb coverage LB-e, aki a pálya közepén ennél erősebb SWR-eket is megreggelizik, ha jó napja van. 😀
Ross-t meg megkapja a szélen Flowers, és azt azért jobban látom, hogy azon a matchupon megégünk párszor. És ott segítség se lesz a közelben.
több mint 6 éve
Na akkor Cincinnati preview/jósda:Furcsán írod a Tyler Boyd-ot. Szerintem ő lesz a pályán a legjobb WR, kérdés, hogy meg is mutatja-e
D#:
Sikerül kevés ponton tartani a Bengalst.
AJ Green távollétében nem látom azt a fegyvert, aki egész meccs alatt dominálni tudja a saját párharcát, és minden pillanatban életveszélyt jelent. A bust speedster John Rossban látom a legjobban, hogy sebességből megver néha, és hoz néhány nagy játékot a szélen. Amúgy kb hasonló a skillsetjük mint nekünk, Lockett nélkül.
Bold: Griffintől elit teljesítményt, és 1 picket várok.
Nem csak emiatt lesz nehéz dolga Daltonnak, bár Cordy Gleen játéka kérdéses, de vele a fedélzeten se lesz sokkal nyugodtabb meccse a zsebben. Reed és Ansah hiányában is lesz nyomás, Fordtól és Greentől is nagy mecset (és sacket) várok.
A Bengalsnak Mixon lehet most a legerősebb fegyvere, de szerintem őt féken tudjuk majd tartani belül, (Clowney is lubickolni fog futás ellen, meg ott van az elit LB sor is.)
Ha nem kerül hamar nagy hátrányba a Cincinnati, és tömni fogják Mixont, akkor Blairt is érdemes lesz figyelni. Futás ellen igazi Kam pótlékot látok benne, sokszor feljebb küldhetik majd, tud majd villogni. Coverage-ben azért lesz majd 1-2 benézett play-e. 😊
Tippre 1 futott TD-vel meg max 2-3 fieldgoallal zár a Bengals.
(10-13pont)
O#:
A legneccesebb ezen az oldalon is a falak csatája lesz, kiváncsi vagyok, hogy a Dunlap-Geno duó mekkora pusztítás végez majd az OL-ben, vagy esetleg tudtak-e az offseasonban szintet lépni. Főleg hogy Duane Brown questionable.
Savage-el a fedélzeten fosnék, de a jóöreg Russ majdcsak elszaladgál a nyomás elől.
A Bengals fal mögött sehol nincs verhetetlen egység, így a B skillpayer állumányunkkal is ellavírozhatunk azért, bár pontözön nem lesz.
Kiugró teljesítményt egyik WR-től sem várok, várhatóan szépen szét lesznek szórva a labdák 2-3-4 targetekkel fejenként.
Disslyre érdemes lesz figyelni, 20+yardokkal és TDvel fog kitűnni ebből a vanilla O#-ből, Lockettben látom a másik TD elkapást.
A földön a mi futásunk is ölve lesz azért rendesen, Carson közepes teljesítménnyel zár, de 1 TDre azért jó nálam, Pennytől meg kb 8 carry/10 yardot várok.
Most hogy van rugónk, merjük is használni, beverünk legalább 1 FG-t 45+ yardról.
Dickson meg egy félisten, de ezt már tudjuk.
(20-27pont)
Pro tipp: Bengals-Seahawks 13:24
akdestroyer
több mint 6 éve
Na akkor Cincinnati preview/jósda:D#:
Sikerül kevés ponton tartani a Bengalst.
AJ Green távollétében nem látom azt a fegyvert, aki egész meccs alatt dominálni tudja a saját párharcát, és minden pillanatban életveszélyt jelent. A bust speedster John Rossban látom a legjobban, hogy sebességből megver néha, és hoz néhány nagy játékot a szélen. Amúgy kb hasonló a skillsetjük mint nekünk, Lockett nélkül.
Bold: Griffintől elit teljesítményt, és 1 picket várok.
Nem csak emiatt lesz nehéz dolga Daltonnak, bár Cordy Gleen játéka kérdéses, de vele a fedélzeten se lesz sokkal nyugodtabb meccse a zsebben. Reed és Ansah hiányában is lesz nyomás, Fordtól és Greentől is nagy mecset (és sacket) várok.
A Bengalsnak Mixon lehet most a legerősebb fegyvere, de szerintem őt féken tudjuk majd tartani belül, (Clowney is lubickolni fog futás ellen, meg ott van az elit LB sor is.)
Ha nem kerül hamar nagy hátrányba a Cincinnati, és tömni fogják Mixont, akkor Blairt is érdemes lesz figyelni. Futás ellen igazi Kam pótlékot látok benne, sokszor feljebb küldhetik majd, tud majd villogni. Coverage-ben azért lesz majd 1-2 benézett play-e. 😊
Tippre 1 futott TD-vel meg max 2-3 fieldgoallal zár a Bengals.
(10-13pont)
O#:
A legneccesebb ezen az oldalon is a falak csatája lesz, kiváncsi vagyok, hogy a Dunlap-Geno duó mekkora pusztítás végez majd az OL-ben, vagy esetleg tudtak-e az offseasonban szintet lépni. Főleg hogy Duane Brown questionable.
Savage-el a fedélzeten fosnék, de a jóöreg Russ majdcsak elszaladgál a nyomás elől.
A Bengals fal mögött sehol nincs verhetetlen egység, így a B skillpayer állumányunkkal is ellavírozhatunk azért, bár pontözön nem lesz.
Kiugró teljesítményt egyik WR-től sem várok, várhatóan szépen szét lesznek szórva a labdák 2-3-4 targetekkel fejenként.
Disslyre érdemes lesz figyelni, 20+yardokkal és TDvel fog kitűnni ebből a vanilla O#-ből, Lockettben látom a másik TD elkapást.
A földön a mi futásunk is ölve lesz azért rendesen, Carson közepes teljesítménnyel zár, de 1 TDre azért jó nálam, Pennytől meg kb 8 carry/10 yardot várok.
Most hogy van rugónk, merjük is használni, beverünk legalább 1 FG-t 45+ yardról.
Dickson meg egy félisten, de ezt már tudjuk.
(20-27pont)
Pro tipp: Bengals-Seahawks 13:24
Szerkesztette: akdestroyer