NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
92
21
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Gratulálok a győzelemhez!
több mint 6 éve
na ez már jobb volt. ne tegyük már Wrightot Jujura,ilyenkor felrugom a laptopot.
Wilson elképesztő volt.
Carson gyalog megy haza, sima meccs miatta lett szoros.
kezdő 4 emberes DLből csak Clowney van ez azért meglátszik.
Griffinről jött egy TD, de sztem helyreállt a srác
Amadi és Blair 0 snap (asszem). azért elnézném őket, a sok baseD helyett
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Csak meglett nagy nehezen az Öreg szülinapi ajándéka!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Ancsa ma sem játszik, eddig az év dealje.LJ Collier lehet kinéz a fűre, lehet nem.... hiszen tényleg csak ahhoz a Steelershez megyünk, ami szerintem soha többé nem lesz annyira nyomorult, mint a Pats ellen...
Na nézzük, akkor az utóbbi évek 1. választásai közül ki kezd ma? Malik? Penny? LJ Collier? egyik nincs az nfl-ben, a másik bust szagú, csere, a harmadik...meg nem biztos hogy pályára kerül. Ezzel kívánok boldog szülinapot Pete Carrollnak!
több mint 6 éve
megtaláltam a Seattle (és Oakland) szurkolók kedvenc egyetemi csapatátNekem azért marad a Clemson és Oregon, de köszi a tippet!😊
twitter.com/si_ncaafb/status/1172568647887462400
r.baggio
több mint 6 éve
@rbaggio Koszi a linket.Elvileg 2. kört kér Miami Fitz-ért.Hol kell aláírni?
Oszi
Schneider bazd+.
Elfelejtek neked mindent.
Okungot, Moffittet, Hauschkát, McDowellt, Galleryt, Harvint, Ungert, Whitehurstot de még Cary Williamst is, bár az nehéz lesz.
Csak telefonálj kérlek!
akdestroyer
@ak wow, azert C-Will engem eleg eroteljesen traumatizalt.
több mint 6 éve
Elvileg 2. kört kér Miami Fitz-ért.Hol kell aláírni?
Oszi
Schneider bazd+.
Elfelejtek neked mindent.
Okungot, Moffittet, Hauschkát, McDowellt, Galleryt, Harvint, Ungert, Whitehurstot de még Cary Williamst is, bár az nehéz lesz.
Csak telefonálj kérlek!
több mint 6 éve
megtaláltam a Seattle (és Oakland) szurkolók kedvenc egyetemi csapatáttwitter.com/si_ncaafb/status/1172568647887462400

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elvileg 2. kört kér Miami Fitz-ért.
több mint 6 éve
És ezzel most javítani akarsz Fitz teljesítményének a megítélésén? 😊Azért az első fordulóban talán ő égett legjobban a Dolphinsból (6/6, 117 yard, 3 TD)Ezek pusztán számok.
Wyatt
Szívesen megnézném az elitnek mondott Gilmore számait is, egy olyan meccsen, ahol minden 2.támadókísérleten 4-5+ másodperce van a QBnak nézelődni.
Meg amúgy is, most tényleg egy olyan meccsből akarunk következtetéseket levonni, ahol még egy QB-nak csúfolt RB is meg tudott dönteni minden franchise-irányítórekordot? 😀
akdestroyer
Igen, az, hogy nincs társa, az mondjuk rengeteget ront a helyzeten, és nyilván jobb lesz, és jobb lenne egy jobb védelemben. De ettől még olyan pocsék meccse volt, amilyen csak lehet és még néhány ilyen, és az 1. kör nagyon messzi álom lesz 😊

több mint 6 éve
Azért az első fordulóban talán ő égett legjobban a Dolphinsból (6/6, 117 yard, 3 TD)Ezek pusztán számok.
Wyatt
Szívesen megnézném az elitnek mondott Gilmore számait is, egy olyan meccsen, ahol minden 2.támadókísérleten 4-5+ másodperce van a QBnak nézelődni.
Meg amúgy is, most tényleg egy olyan meccsből akarunk következtetéseket levonni, ahol még egy QB-nak csúfolt RB is meg tudott dönteni minden franchise-irányítórekordot? 😀
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Kerestem, de nem érdekli az ajánlatotok..:/ Majd draftról megoldja😀Én benne vagyok ebben az 1 és 5 körben,hívid JSt ,hogy mehet vagy szóljak neki én? 😀Azért nem hiszem ,hogy a bevált olcsó és fiatal játékost is tradeljenek.kb az építkezés alapja lehet ő.nem az érte kapott cetli.De azért jó lenne 😀Állítólag megfelelő ellenértékért simán eltradelnék, a Miaminak a draftpick olyan most, mint férfiembernek a pina.
mum
Én meg egy első+ötödik kört úgy vágnék oda, hogy csak úgy suhogna.
A csávó egy igazi Derwin James kaliber, csak ebben a csapatban ez nem látszik annyira jól. Berakhatod FS-nek, CB-nek vagy nickelnek, mindent elit szinten tud. A mai 4-5WR-es felállások korában ez aranyat ér.
És három évig bagóért játszik.
Amúgy is, az általunk használt cover3-nak pont egy ilyen kaliberű FS lenne a lelke (és ha az megoldott, utána és csak is utána lehet upgradelni a CB sort.)
Hiába húzzuk be a 20-as drafton a következő Lattimore-t, ha közben meg TT lepkére vadászik a pálya közepén.
ET-vel a fedélzeten Dalton se tudta volna ilyen flegmán dobálgatni a 20+ yardos bombákat, mert annak meccsenként 3 INT lett volna a vége. Fitzpatrickkal talán visszakapnánk valamit ebből.
De nyílván nem lesz ez. 😀
A drafton majdnem összefostuk magunkat hogy letrédeljünk mindkét pickkel, ahelyett, hogy behúztuk volna Nasir Adderley-t, szóval kb ennyit arról, hogy mit gondolnak JS-ék a safety needről.
Kizárt hogy odaadjunk érte az első kört. Pedig megérné.
Azzal a pickkel még balfaszkodni akarunk majd, 3x hátratrade, majd abból húzni pár reach playert LB, TE meg DT posztra.
akdestroyer
mum
több mint 6 éve
Azért az első fordulóban talán ő égett legjobban a Dolphinsból (6/6, 117 yard, 3 TD)Azért nem hiszem ,hogy a bevált olcsó és fiatal játékost is tradeljenek.kb az építkezés alapja lehet ő.nem az érte kapott cetli.De azért jó lenne 😀Állítólag megfelelő ellenértékért simán eltradelnék, a Miaminak a draftpick olyan most, mint férfiembernek a pina.
mum
A csávó egy igazi Derwin James kaliber, csak ebben a csapatban ez nem látszik annyira jól. Berakhatod FS-nek, CB-nek vagy nickelnek, mindent elit szinten tud. A mai 4-5WR-es felállások korában ez aranyat ér.
Amúgy is, az általunk használt cover3-nak pont egy ilyen kaliberű FS lenne a lelke (és ha az megoldott, utána és csak is utána lehet upgradelni a CB sort.)
Hiába húzzuk be a 20-as drafton a következő Lattimore-t, ha közben meg TT lepkére vadászik a pálya közepén.
ET-vel a fedélzeten Dalton se tudta volna ilyen flegmán dobálgatni a 20+ yardos bombákat, mert annak meccsenként 3 INT lett volna a vége. Fitzpatrickkal talán visszakapnánk valamit ebből.
A drafton majdnem összefostuk magunkat hogy letrédeljünk mindkét pickkel, ahelyett, hogy behúztuk volna Nasir Adderley-t, szóval kb ennyit arról, hogy mit gondolnak JS-ék a safety needről.
Azzal a pickkel még balfaszkodni akarunk majd, 3x hátratrade, majd abból húzni pár reach playert LB, TE meg DT posztra.
akdestroyer

több mint 6 éve
Én benne vagyok ebben az 1 és 5 körben,hívid JSt ,hogy mehet vagy szóljak neki én? 😀Azért nem hiszem ,hogy a bevált olcsó és fiatal játékost is tradeljenek.kb az építkezés alapja lehet ő.nem az érte kapott cetli.De azért jó lenne 😀Állítólag megfelelő ellenértékért simán eltradelnék, a Miaminak a draftpick olyan most, mint férfiembernek a pina.
mum
akdestroyer
több mint 6 éve
Azért nem hiszem ,hogy a bevált olcsó és fiatal játékost is tradeljenek.kb az építkezés alapja lehet ő.nem az érte kapott cetli.De azért jó lenne 😀Állítólag megfelelő ellenértékért simán eltradelnék, a Miaminak a draftpick olyan most, mint férfiembernek a pina.
mum
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Konkrétabbra fordítva a szót, ki mit vár a Steelers ellen?Kaptok egy kijózanító pofont, mert a Bengals elleni játékot követő W ezt még nem adta meg, aztán úgy összeszeditek magatokat, hogy nyertek 8 meccset (ARI, CLE, BAL, TB, SF, CAR, ARI, SF) +talán egy nem várt rangadót és 9–7-tel vagy 10–6-tal PO
Kicsit 'Battle of Bastards' feelingem van. 😀
Pusztan 6 olyan csapat volt ahol minimum 3 LB volt fent a defense jatekok legalabb 90%-aban, de ebbol a 6-bol 5 csapat 3-4 felallast jatszik, tehat a base felallasuk 4 LB. Mi vagyunk az egyetlenek akik 4-3-at jatszunk es nem vagyunk hajlandoak nickel CB-t felhozni 😀Talán nem kellett volna elengedni Justin Colemant. ^.^
undisputedly
Csak úgy mondom.
akdestroyer

több mint 6 éve
Azért nem hiszem ,hogy a bevált olcsó és fiatal játékost is tradeljenek.kb az építkezés alapja lehet ő.nem az érte kapott cetli.De azért jó lenne 😀
több mint 6 éve
Épp jönni akartam kérdezni, hogy ugye ti is odaadnátok érte. Sosem kell csalódni az itt lakókban : D
több mint 6 éve
Amint megláttam, cserét kért Fitzpatrick, Tedric Thompson jutott az eszembe 😀.Szerintem Top20-on kívül húznánk, ha cserélünk érte, odaadnám azt az első kört.
több mint 6 éve
A 3.sort leszámítva.Minkah Fitzpatrick menekülne Miamiból.Ansah (Collier) - Reed (Woods) - Poona (Jefferson) - Clowney (Green)
JS helyében nem AB-ért emelgetném a telefont, hanem erre a srácra repülnék rá. Igen, egy első körrel.
Ő kell nekünk ha védelmet akarunk.
akdestroyer
Kendricks - Wagner - Wright
Griffin - Flowers
McD - Fitz
Ez a korszakos SB gyoztes vedelmunk mogott a frencsajz tortenetenek 2. legjobb defense is lehetne 😀
undisputedly
több mint 6 éve
Minkah Fitzpatrick menekülne Miamiból.1. Nem tudunk jól húzni az 1. körben. Ahelyett, hogy hoznánk valami kétes embert, akiből 2 év alatt bust lesz, fordíthatnánk egy olcsó, "bevált" emberre. 2. Alig lehet leírni, hogy mekkora need lenne. 3. Szárnyalna a morál, mert jól menne a játék a D oldalon, PC meg megint mindenkit fellelkesítene a vérbe.
JS helyében nem AB-ért emelgetném a telefont, hanem erre a srácra repülnék rá. Igen, egy első körrel.
akdestroyer
Konklúzió: Tuti, hogy nem hozzuk el
több mint 6 éve
Minkah Fitzpatrick menekülne Miamiból.Ansah (Collier) - Reed (Woods) - Poona (Jefferson) - Clowney (Green)
akdestroyer
Kendricks - Wagner - Wright
Griffin - Flowers
McD - Fitz
Ez a korszakos SB gyoztes vedelmunk mogott a frencsajz tortenetenek 2. legjobb defense is lehetne 😀
több mint 6 éve
Minkah Fitzpatrick menekülne Miamiból. JS helyében nem AB-ért emelgetném a telefont, hanem erre a srácra repülnék rá. Igen, egy első körrel.
több mint 6 éve
Daltonbol is HoF QB-t csináltunk, szerintem BB-vel is leszunk ilyen jo fejek.Konkrétabbra fordítva a szót, ki mit vár a Steelers ellen?"Keleti part", korai 13-as meccs egy idegenbeli arconcsapassal kezdo Steelers ellen es ha jol emlekszem, a SB gyoztes evet nem szamolva '13-ban, utolja 2006-ban kezdtunk 2-0-al.
akdestroyer
Szoros L.
undisputedly
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Konkrétabbra fordítva a szót, ki mit vár a Steelers ellen?"Keleti part", korai 13-as meccs egy idegenbeli arconcsapassal kezdo Steelers ellen es ha jol emlekszem, a SB gyoztes evet nem szamolva '13-ban, utolja 2006-ban kezdtunk 2-0-al.
akdestroyer
Szoros L.