Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?
Oszi
Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.
Matthew99
Jogos, de ugye ha omlik a zseb ő menekül, csak idén ez nem jellemző.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 895 — je suis poloska
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?
Oszi
dehogynem, Fluker leszedi majd :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man
Oszi
Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Maurica alexandert leigazoltuk ET potlasara igazabol már a roster cut-nàl is furcsaltam miert raktuk ki de visszahoztuk
több mint 7 éve
Mi lesz a terv a Rams ellen?
peet_24
túlélni Londonra 😀
több mint 7 éve
peet_24 Seattle Seahawks 336
Mi lesz a terv a Rams ellen?
több mint 7 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |
BigBaltazar
Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊
Wyatt
😊

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |
BigBaltazar
Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊

több mint 7 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Thomas, Dissly out, Kendricks bünti, Wright tökömsetudja, Carson talán és támadnak a Kosok. Hát nem mellettünk szól a tippmix az tuti. Ilyenkor szoktunk nyerni. Én már most nyugodt vagyok.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Hát én ezt sose fogom megérteni:
 twitter.com/thepick6com/status/1047270182597668865
Matthew99
Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
peet_24
Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊

Amúgy nem olyan ritka az, de tényleg felesleges rajta fennakadni. A sokat fikázott fociban tök alap, nem csak a bulimeccseken, ha felsegíti jólvan, ha nincs, akkor sincs semmi
Wyatt
pl Clay Mattthews szopatta Palmert így.
diverdoc
Akkor már értem a sok kamu büntijét idén :d

több mint 7 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Matthew99
Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
peet_24
Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊

Amúgy nem olyan ritka az, de tényleg felesleges rajta fennakadni. A sokat fikázott fociban tök alap, nem csak a bulimeccseken, ha felsegíti jólvan, ha nincs, akkor sincs semmi
Wyatt
pl Clay Mattthews szopatta Palmert így.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Matthew99
peet_24

több mint 7 éve
Érdekes lesz, Dissly is out egész szezonra, bizniszman eltiltva.. Wright még mindig nem 100%-os, kosok felpakolnak minimum 40pontot szerintem.
több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Matthew99
peet_24
Texas CHRISTIAN University.... whatever 😀

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Matthew99
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Matthew99
Szerintem is pofatlan volt, hogy a kezet nyujtotta.
több mint 7 éve
Kendricks határozatlan időre eltiltva:  www.nfl.com/news/story/0ap3000000969432/article/seahawks-lb-mychal-kendricks-suspended-indefinitely
empty taxi
várható volt de reméltük hogy csak később sújt le rá Goodell, legalább amíg Wright nem épül fel :/
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 214 — Lájkold a zsűrit!
Kendricks határozatlan időre eltiltva:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qhibkr9vfyvrkuze2ggg
Seahawks LB Mychal Kendricks suspended indefinitely
Seahawks linebacker Mychal Kendricks was indefinitely suspended by the NFL on Tuesday following a review into his September guilty plea to insider trading charge.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Egyébként nem küldik el szerintem PC-t max szezon közbe ha nagyon negatív mérleget hozunk, ráadásul Allen betegsége miatt nem tudom mennyire fog most ezzel foglalkozni
ET-vel kapcsolatban pedig én tisztelem becsülöm és rosszul kezelte mindkét fél az egész sztorit de szerintem mindkettőjük indoka érthető volt. PC-ék nyilván nem akartak belefutni egy ujabb Kam esetbe és végül is nekük lett igazuk, ET meg pont ezért akarta bebiztosítani magát. Viszont ezt a bemutatást én nagy bunkóságnak és tiszteletlenségnek tartom, úgyhogy semmiképp sem tartanám meg (még ha maradt is volna erre bármi esély 😀
több mint 7 éve
 dailysnark.com/did-pete-carroll-give-the-middle-finger-back-to-earl-thomas-during-his-postgame-interview/
Hát ezen szakadok most 😀 😀
több mint 7 éve
1. tele lesz a csapat lével, jövőre FAn lesz költekezés szépen, így (remélem) nem kapunk majd semmilyen comp.picket.
2. Thomas nem fog évi 15-20millás szerződés kapni máshol se, amivel 3.körös comp.picket érne

+ha Carroll és Schneider kivágva, akkor simán hosszabbíthat Thomas az új főnökökkel.
braxa88
Hát nem csal a szemem, tényleg kormányváltó hangulat van? Tépjetek nekem is sorszámot! 😀

Sok szeretettel:  www.fieldgulls.com/2018/10/1/17921494/pete-carroll-might-be-holding-the-seattle-seahawks-back
akdestroyer
Te linkelted a Paul Allen cikket az nfl oldaláról. Abból az jött le nekem, hogy bízik a vezetőségben minden csapatánál. Szerintem a betegsége mellett most nem fog borítani...
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
1. tele lesz a csapat lével, jövőre FAn lesz költekezés szépen, így (remélem) nem kapunk majd semmilyen comp.picket.
2. Thomas nem fog évi 15-20millás szerződés kapni máshol se, amivel 3.körös comp.picket érne

+ha Carroll és Schneider kivágva, akkor simán hosszabbíthat Thomas az új főnökökkel.
braxa88
Hát nem csal a szemem, tényleg kormányváltó hangulat van? Tépjetek nekem is sorszámot! 😀

Sok szeretettel:  www.fieldgulls.com/2018/10/1/17921494/pete-carroll-might-be-holding-the-seattle-seahawks-back