Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Jogos, de ugye ha omlik a zseb ő menekül, csak idén ez nem jellemző.Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.
Oszi
Matthew99
több mint 7 éve
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?dehogynem, Fluker leszedi majd :d
Oszi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.
Oszi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?
több mint 7 éve
Maurica alexandert leigazoltuk ET potlasara igazabol már a roster cut-nàl is furcsaltam miert raktuk ki de visszahoztuk
több mint 7 éve
Mi lesz a terv a Rams ellen?
több mint 7 éve
😊Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊
BigBaltazar
Wyatt
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |Szerintem meg pont csak azt rúgná be. De nem tartok tőle, hogy ilyen helyzet adódna 😊
BigBaltazar

több mint 7 éve
Én sem idegeskedem. | Janikowski úgyis kihagyja a FG-t amivel nyerhettünk volna 😊 |
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Thomas, Dissly out, Kendricks bünti, Wright tökömsetudja, Carson talán és támadnak a Kosok. Hát nem mellettünk szól a tippmix az tuti. Ilyenkor szoktunk nyerni. Én már most nyugodt vagyok.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Akkor már értem a sok kamu büntijét idén :dpl Clay Mattthews szopatta Palmert így.Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊Hát én ezt sose fogom megérteni:Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
twitter.com/thepick6com/status/1047270182597668865
Matthew99
peet_24
Amúgy nem olyan ritka az, de tényleg felesleges rajta fennakadni. A sokat fikázott fociban tök alap, nem csak a bulimeccseken, ha felsegíti jólvan, ha nincs, akkor sincs semmi
Wyatt
diverdoc

több mint 7 éve
pl Clay Mattthews szopatta Palmert így.Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊Hát én ezt sose fogom megérteni:Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
Matthew99
peet_24
Amúgy nem olyan ritka az, de tényleg felesleges rajta fennakadni. A sokat fikázott fociban tök alap, nem csak a bulimeccseken, ha felsegíti jólvan, ha nincs, akkor sincs semmi
Wyatt

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Valamelyik meccsen volt olyan, hogy a védő nyújtotta a kezét, majd elhúzta, kapott érte egy sportszerűtlen viselkedés büntit 😊Hát én ezt sose fogom megérteni:Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
Matthew99
peet_24

több mint 7 éve
Érdekes lesz, Dissly is out egész szezonra, bizniszman eltiltva.. Wright még mindig nem 100%-os, kosok felpakolnak minimum 40pontot szerintem.
több mint 7 éve
Texas CHRISTIAN University.... whatever 😀Hát én ezt sose fogom megérteni:Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
Matthew99
peet_24
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Hát én ezt sose fogom megérteni:Ez megint egy felfújt dolog. Nem, senki sem segíti fel az ellenfél játékosát (nagyon, nagyon, nagyon ritka esetben, talán), ettől nem BW a bunkó, ez így megy a ligában (nem fárasztod magad, hogy az ellenfelednek könnyebb legyen). Majd megtanulja, hogy nem nyújtogatja a kezét. Ha majd Suh-nak nyújtja egy sack után, esetleg az még rá is lép...
Matthew99
több mint 7 éve
Hát én ezt sose fogom megérteni:Szerintem is pofatlan volt, hogy a kezet nyujtotta.
Matthew99
több mint 7 éve
Kendricks határozatlan időre eltiltva: www.nfl.com/news/story/0ap3000000969432/article/seahawks-lb-mychal-kendricks-suspended-indefinitelyvárható volt de reméltük hogy csak később sújt le rá Goodell, legalább amíg Wright nem épül fel :/
empty taxi
több mint 7 éve
Kendricks határozatlan időre eltiltva:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Hát én ezt sose fogom megérteni:twitter.com/thepick6com/status/1047270182597668865

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Egyébként nem küldik el szerintem PC-t max szezon közbe ha nagyon negatív mérleget hozunk, ráadásul Allen betegsége miatt nem tudom mennyire fog most ezzel foglalkozniET-vel kapcsolatban pedig én tisztelem becsülöm és rosszul kezelte mindkét fél az egész sztorit de szerintem mindkettőjük indoka érthető volt. PC-ék nyilván nem akartak belefutni egy ujabb Kam esetbe és végül is nekük lett igazuk, ET meg pont ezért akarta bebiztosítani magát. Viszont ezt a bemutatást én nagy bunkóságnak és tiszteletlenségnek tartom, úgyhogy semmiképp sem tartanám meg (még ha maradt is volna erre bármi esély 😀
több mint 7 éve
dailysnark.com/did-pete-carroll-give-the-middle-finger-back-to-earl-thomas-during-his-postgame-interview/ Hát ezen szakadok most 😀 😀
több mint 7 éve
Te linkelted a Paul Allen cikket az nfl oldaláról. Abból az jött le nekem, hogy bízik a vezetőségben minden csapatánál. Szerintem a betegsége mellett most nem fog borítani...1. tele lesz a csapat lével, jövőre FAn lesz költekezés szépen, így (remélem) nem kapunk majd semmilyen comp.picket.Hát nem csal a szemem, tényleg kormányváltó hangulat van? Tépjetek nekem is sorszámot! 😀
2. Thomas nem fog évi 15-20millás szerződés kapni máshol se, amivel 3.körös comp.picket érne
+ha Carroll és Schneider kivágva, akkor simán hosszabbíthat Thomas az új főnökökkel.
braxa88
Sok szeretettel: www.fieldgulls.com/2018/10/1/17921494/pete-carroll-might-be-holding-the-seattle-seahawks-back
akdestroyer
több mint 7 éve
1. tele lesz a csapat lével, jövőre FAn lesz költekezés szépen, így (remélem) nem kapunk majd semmilyen comp.picket.Hát nem csal a szemem, tényleg kormányváltó hangulat van? Tépjetek nekem is sorszámot! 😀
2. Thomas nem fog évi 15-20millás szerződés kapni máshol se, amivel 3.körös comp.picket érne
+ha Carroll és Schneider kivágva, akkor simán hosszabbíthat Thomas az új főnökökkel.
braxa88
Sok szeretettel: www.fieldgulls.com/2018/10/1/17921494/pete-carroll-might-be-holding-the-seattle-seahawks-back