Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Régen volt már olyan ( talán még soha ) hogy egy vereség után nem volt keserű a szájízem... de szerintem ez most azaz eredmény ami után boldogok lehetünk ha szabad ilyet mondani. külön funfact. hogy nem lett kiütve RW és volt futó játékunk ( Carson 6.1-es átlag 19 kisérletből, Davis 5.7-es átlag 12 kisérlet)
több mint 7 éve
Just for the record, 2 pontos volt ez a vereség. És ez az ordas nagy edzői balfaszság a végén az időkéréssel nálam is már kiverte a biztosítékot. Van erre valami minimálisan is értelmezhető magyarázat?
több mint 7 éve
Ennek a 3 pontos vereségnek én kifejezetten örülök (nyilván nem a vereség része miatt), mert egyrészt nem nyerni járnak majd hozzánk a csapatok (a LAR-től ki lehet kapni, mert olyan WIN-NOW módban vannak, hogy az embertelen), másrészt a felrótt dolgokban sokat javultunk (sajnos nem tudtam nézni a meccset, csak a statokat böngészem). 2 sack összesen ; 3. kísérlet 7/12; hibátlan kicker; csak 1 bünti Ifedin, 2 int a deftől, ezeknek igenis tudok örülni. Írtam valahol, hogy PC egy jó edző, motivátornak pedig elképesztő. Ha a feltüzelésen múlna csak a dolog, valószínűleg kibuggyannának a Lombardi trófeák a CenturyLink Field-ről. (csak az edzőválasztás, meg a draft ne lenne)Ezt a csapatot azért szeretem és követem már 10+ éve, mert érzelmeket vált ki. Megkönnyeztem a saints elleni beast mode futást és magamból kikelve tudok dühöngeni a sokadik elcseszett draft után is. Nem egy sótlan csapat (minden tiszteletem a chargers szurkolóinak például), de ezzel együtt jár a kemény kritika is.
több mint 7 éve
..... bár én még ilyen melysegekben nem tudok belemenni a szakmazasba mert csak most ismerkedek ezzel gyonyoru sportal , .....Nagyon gyanús 😀 😀 😀
Bundi1986
több mint 7 éve
...mondjuk tényleg nincs 2 jó szavatok a csapathoz… ami amúgy közel sem olyan rossz amilyennek kb. mindenki beharangozta... és kifejezetten élni akar az összes hibájával együtt.
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
A tényleg nem értem ezt a mentalitast🤔 amit ti ketten képviseltek ( és nem a hozzáértéseteket kerdojelezem meg Undi és Akdestroyer ) de mindegy szerencsére én nem ez a típus vagyok és belátom teljesen felesleges mondanom bármit is nektek ti akkor is megkeseredes a negativ gondolkozas iskolapeldai maradtok !! De sebaj ígérem többet egy árva szót sem szólok emiatt! Ti ilyenek vagytok és kész 😉😃 ezt is tudni kell elfogadniAz, hogy mindenki SEA szurkoló itt, az gondolom világos. Az, hogy mindenki annak örülne, hogy sikeres legyen a csapat, az sem új. Én pl 2005 óta követem a csapatot, végignéztem sok történést. Ha valaki látja ennek a mostani állapotnak a hibáit és a megoldásra gondol, az nem feltétlenül áruló és negatív, csak esetleg jobbá szeretné tenni a csapatot és az érzelemszurkoláson túlmutató dolgokkal is foglalkozik...
Bundi1986
Hamár 8-8 körüli csapat leszünk idén, akkot legyünk u.o. mumusok a ramsnek, mint amilyenek ők voltak nekünk 😀 gohawks
Szerkesztette: peet_24
több mint 7 éve
Nyílván ott fogunk szurkolni ma este, bármilyen szar is a csapat, vagy bármilyen kilátástalan is a meccs, de ezen felül szerintem az is a szurkolói kultúra része, hogy miután RW-ra 1,5 sec alatt ér oda a passrush, beírja az ember az eredménykövetőbe hogy; "Ifedi te világtalan gyökér!"Wilson nem elég néger a top3-hoz
Vagy hogy "PC monnyonle!"
Nyílván ezekre is lesz ma este példa, főleg egy kiadós blowjob után...
Ettől függetlenül, persze, ki nem szarja le az esélyeket!
Go Hawks!
Wilson pedig top3!
akdestroyer
😀
több mint 7 éve
Ez a tultolt tailgate party mentalitas csak elveszi a moderate kommentelok kedvet.Azért én még mindig nem zárnám ki azt a teóriát, hogy éppen Helm trollkodja szét a topicot.
undisputedly
Ha mégsem, akkor meg nekünk is lesz egy Gyuszi34-ünk. 😊
Undi te mit éreznél sikernek ma este?Mármint a wintől eltekintve.
Szoros vereség? Ha sikerülne limitálni némiképpen azt a csodaoffenset? Vagy azt a csodafalat? Legalább 3 épkézláb TD drive? Max 1 kihagyott FG? Vagy csak ne vakarjuk le az arcunk?
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 7 éve
Ez a tultolt tailgate party mentalitas csak elveszi a moderate kommentelok kedvet.
több mint 7 éve
Nyílván ott fogunk szurkolni ma este, bármilyen szar is a csapat, vagy bármilyen kilátástalan is a meccs, de ezen felül szerintem az is a szurkolói kultúra része, hogy miután RW-ra 1,5 sec alatt ér oda a passrush, beírja az ember az eredménykövetőbe hogy; "Ifedi te világtalan gyökér!"Vagy hogy "PC monnyonle!"
Nyílván ezekre is lesz ma este példa, főleg egy kiadós blowjob után...
Ettől függetlenül, persze, ki nem szarja le az esélyeket!
Go Hawks!
Wilson pedig top3!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 7 éve
Sőt, szerintem Wilsonnak sokkal többet jelent az, hogy te itt Magyarországról szurkolsz neki a gép elől, így sokkal könnyebb megcsinálnia a TD-drive-ot, mintha a meccsen effektíve kint lévőkre figyelne 😊Attól, hogy nyilván annak szurkol itt mindenki, hogy a saját csapata nyerjen, itt még szoktak értelmes párbeszédek és viták is kialakulni, mert marha érdekes lenne a fórum, ha minden topicban az lenne, hogy nyerünk és kész. Ha meg nem, akkor a pislogás, hogy de miért nem.
Eléggé sok dolog fel lett sorolva, mi alapján van kisebb esélyetek a győzelemre, egyiket sem láttam, hogy megpróbáltad volna megcáfolni, hogy mégis melyik párharcokban lehet ezek közül szerinted a Seahawksnál az előny a meccs során, vagy alternatív opciókat felhozni, hogy akkor viszont ezek miatt igen.
Azzal nehéz vitatkozni, hogy nyerünk, mert kiszurkoljuk itthonról 😀

több mint 7 éve
Basszus kúrvara nem értem ezt a mentalitast 😠😠😠 Basszus szurkolok lennénk vagy mi a pocs !!!úgy érzem nem vagytok tisztaba a szo jelentesével sokan ☝☝☝ Sajnos .......... Basszus nem azt kéne analizalni hogy s minkent fogunk kikapni !!! Hanem hogy kiszurkoljuk a gyozelmet meg akkor is ha nem vagyunk az esélyesek ☝☝☝ szóval HAJRÁ SEAHAWKS és csak azért iste összekevered a szurkolást az esélylatolgatással. senki nem írta itt, hogy nem fog szurkolni a csapatnak..basszus..
Bundi1986
több mint 7 éve
Basszus kúrvara nem értem ezt a mentalitast 😠😠😠 Basszus szurkolok lennénk vagy mi a pocs !!!úgy érzem nem vagytok tisztaba a szo jelentesével sokan ☝☝☝ Sajnos .......... Basszus nem azt kéne analizalni hogy s minkent fogunk kikapni !!! Hanem hogy kiszurkoljuk a gyozelmet meg akkor is ha nem vagyunk az esélyesek ☝☝☝ szóval HAJRÁ SEAHAWKS és csak azért isÉn sem, az az igazi szurkoló aki megmondja, hogy mindig nyer a csapata és a csoport ellenfeleknek meg megmondja, hogy csúnyán kifognak kapni!
Bundi1986
Csak ezzel a mentalitással lehet igazán sikeres és hithű szurkoló az ember.
több mint 7 éve
Én hagynám, sőt segíteném a rams offense előrehaladását. Minél előbb jussanak el a red zone-ig. A hosszú játékokra védekeznék csak, amúgy adnék területet. RZ határán fordítanék, a CBek már a LOS-en kizökkentik a WR gárdát, mindenki más futásra figyel. Ott kell megtartani őket FG-on. Offense oldalon nem középső, sok variációs futás, RW optionnal, a RW-k pedig hosszú routon, hogy szakadjon a pálya. Szép, hosszú driveok. RZ határán RW menekülős "hosszú" TD Baldwinnak. Gyakorlatilag a Rams D kivéreztetése. Pár éve alkalmasak lettünk volna erre 😀
több mint 7 éve
Én végeredményre tippelnék: 10-34, nem ide.Legyen igazad, -7,5-ről raktam a Ramst.
Bold2: Wilson 5 vagy 5+ zsákot kap csak az első félidőben.
akdestroyer
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Én végeredményre tippelnék: 10-34, nem ide.Bold2: Wilson 5 vagy 5+ zsákot kap csak az első félidőben.
több mint 7 éve
Holnap jön a Rams. Ki mire számít?Bold prediction: Lesz egy trick play TD-nk.
Főbb matchupok:
1. Donald&Suh vs. Fluker&Sweezy azaz a passprotection thémája.
2. Donald&Suh vs. belső futások
3. Gurley vs. Hox védőfal futás ellen
4. McVay zsenije az O#-ben vs. Carrol a D# élén
5. Bármelyik WR vs. Hox RCB
6. Rams D# vs. Schotty által felprogramozott O#/rövid ütemjátékok/TE dominancia (hosszú játékok hiányában ugye, mert arra nem lesz se idő, se tiszta zseb)
7. Hox passrush vs. Rams OL
8. Ifedi vs bárki
Az lenne a kérdésem, hogy ki melyik párharcban látja azt, hogy esetleg nem fogjuk dominálni?
Mi lesz a végeredmény?
akdestroyer
több mint 7 éve
Holnap jön a Rams. Ki mire számít?Főbb matchupok:
1. Donald&Suh vs. Fluker&Sweezy azaz a passprotection thémája.
2. Donald&Suh vs. belső futások
3. Gurley vs. Hox védőfal futás ellen
4. McVay zsenije az O#-ben vs. Carrol a D# élén
5. Bármelyik WR vs. Hox RCB
6. Rams D# vs. Schotty által felprogramozott O#/rövid ütemjátékok/TE dominancia (hosszú játékok hiányában ugye, mert arra nem lesz se idő, se tiszta zseb)
7. Hox passrush vs. Rams OL
8. Ifedi vs bárki
Az lenne a kérdésem, hogy ki melyik párharcban látja azt, hogy esetleg nem fogjuk dominálni?
Mi lesz a végeredmény?
több mint 7 éve
Ez egyértelmű edzői felelősség. Nem igaz, hogy ezt senki nem vette észre (ugye Cable mester), Ifedi egy tufa paraszt, tőle ne várjuk el, hogy gondolkozzon.twitter.com/bendixennfl/status/1047635988997128193?s=21Ne már. Hány nála értelmesebb ember a közelébe se jut hogy egy NFL csapat rosterén legyen nem hogy kezdő. Ha már ilyen tufa az edző miért nem szól rá?
winston
Matthew99
több mint 7 éve
twitter.com/bendixennfl/status/1047635988997128193?s=21Ne már. Hány nála értelmesebb ember a közelébe se jut hogy egy NFL csapat rosterén legyen nem hogy kezdő. Ha már ilyen tufa az edző miért nem szól rá?
winston

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nálunk Stork biccentett mindig a Broncos-védőknek, hogy jön a snap, ki is lett vágva.

több mint 7 éve
twitter.com/bendixennfl/status/1047635988997128193?s=21mindig is tudtuk, hogy egy zseni és páratlan játékos 😀
winston
több mint 7 éve
Az nem playbook hanem életösztön.Jogos, de ugye ha omlik a zseb ő menekül, csak idén ez nem jellemző.Szerintetek Rams ellen fogunk látni Wilson futásokat? Mármint tuti hogy ol nem bírja majd Donald-at, csak hogy playbook épülhet most Wilson futkározására?Szerintem erre nem lehet playbookot csinálni. Behívnak egy Wilson fut playt aztán találkozik Suh-val vagy Donalddal és a következő hívás a kiskocsi lesz.
Oszi
Matthew99
Oszi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.