Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
-Lynch kb az legelső playben volt benn csak, akkor is passz volt 😀
-Wilson kurvajól tolta, nagyon jókor választott futást, passzai is ültek. volt egy TD passza is, de Baldwint kilökték az end zonebol, ha kicsit nagyobb és erősebb a WR akkor sima TD.
-OL is bíztató volt. Nem játszott még Okung és Unger, de Carpenter visszatért. Jeanpőierre sztem a liga legjobb cserecentere, Brittet most nem nagyon verték meg, jó lesz ő. futzásblokk is tetszett. De azért hozzá kell tenni, h a Chargers front7 az nem Rams.
-Richardson felé msot csak 1 hosszú passz ment. Azt nem értem h ő miért nem kap esélyt Wilsonnal a pályán. előtte volt fenn Bates, Lockette és Walters is.
-Miller-Willson TE duó is tetszik. blokkolásban egyik és elkapásban másik jó

-DLben főleg Schofield és Scruggs volt jó. Marsh meglepett h játszott, azt hittem pár hetet ki kell hagyni, de nem ami jó. Nem volt rossz, annyira nem villogott mint mult héten, de rossz sem volt. Mayowanak volt egy 3rd down sackje. ez kell tőle! Bennett nem játszott, nem tudom miért. Avril is jó volt, végig verte Flukert.
-LB sorban megint sok volt hiámnyzó, volt is baj rendesen. Wright szokás szerint jó volt, meg Morgan is most. De Pierre-Louis nekem gyenge volt, a többi csere is. Coyle viszont sztem rosteren végzi
-Maxwellre 2 passz ment, egy 15yardos elkapás, és egy DPI gyanus incomplete. szezonra reméljük összekapja magát.
-Sheard, Terrel és a többi csereS (kivéve Johnson aki kezdett Chancellor helyén) botrány.
-Simon jó volt. volt egy pick6e, amit elvettek a semmiért.

-Ryan is jó volt. puntolnia egyszer sem kellett, de holdernek jó volt 😀

szal egy bizakodásra okot adó meccs volt. Kisit sajnáltam h Rivers csak egy driveban volt fenn.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 263
+ Wilson is megkapta, amit akart:

Mondjuk megérdemelte, mert jól játszott.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 263
Hagytuk magunkat.
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
CenturyLink Field erődemonstráciò pipa, amúgy meg preseason 2.0. 😉

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
futkosnak a RW klónok
több mint 11 éve
a kezdők lementek. hát elég domináns performansz volt 😊
több mint 11 éve
ma éjjel újra meccs. meg is nézem élőben.
-Az OL a kezdősorral lép pályára azaz Okung, Carpenter, Unger, Sweezy, Britt.
-Brittre továbbra is nagyon kiváncsi vagyok mit tud.
-Lynch is valszeg kap majd 1-2 driveot
-Harvin fene tudja. Én örülnék ha látnám. nem sérült, 100%os meg minden, szal hajrá. Remélem Richardson kap lehetőséget az első csapattal.
-Michael is mutathatna valamit.

Defense:
-Marsh megsérült pár hétre pihen. Mayowa remélem ma villogni fog. DLből még Kevin Williams érdekel mit tud még
-Wagner még maródi, szal Coyle a kezdő MLB. Mellette Wright és Morgan kezd (Irvin és Smith még nem).
-Chancellor valszeg visszatéárhet így a secondaryben nincs hiányzó. Simon remélem végigbírja a meccset 😀 AJ Jefferson nagyon jó volt az első meccsen, ha most is így folytatja akkor rosterre odaérhet mint 5. CB
több mint 11 éve
Keth Price még nálunk van?davekid
nincs. még TC előtt ki lett vágva
több mint 11 éve
davekid 349 — Go Big Red
Keth Price még nálunk van?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 11 éve
nincs baha Harvinnak. tegnap lennmaradt, majd később visszament sisakban edzeni.
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Kicsi a világ: Pete Carroll a héten elhunyt színész, Robin Williams évfolyamtársa volt a középiskolában...baggio
Nagy kár Williamsért, szívesen néztem a filmjeit, R.I.P.

Más: Harvin megint gallyra ment. Most a bokája.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Kicsi a világ: Pete Carroll a héten elhunyt színész, Robin Williams évfolyamtársa volt a középiskolában...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Pihenésképpen Carroll is nyakonbaszatta magát egy vödör jéggel, miután Sarkasian (USC) és Goddell is kihívták az Ice Bucket Challenge-ben (rákbetegeket segítő alapítványnak gyűjtenek pénzt). ő meg továbbdobta a csoport HC-inek (szegény Harbaugh-t már a fél liga kihívta 😀)

amp.twimg.com/v/7264df32-bb4d-4cf6-889a-0d21f25d69a7berger90
Nem rákbetegség hanem ALS.
Kihívta Arians-t aki egy nappal előtte csinálta meg 😊
Amúgy classy volt hogy a napi interjú után csinálta, riporter vette is el a diktafont a pultról 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Pihenésképpen Carroll is nyakonbaszatta magát egy vödör jéggel, miután Sarkasian (USC) és Goddell is kihívták az Ice Bucket Challenge-ben (rákbetegeket segítő alapítványnak gyűjtenek pénzt). ő meg továbbdobta a csoport HC-inek (szegény Harbaugh-t már a fél liga kihívta 😀)

amp.twimg.com/v/7264df32-bb4d-4cf6-889a-0d21f25d69a7

Mindig jövőre
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Clemons ugye elment, és leginkább 3rd down defensenél hiányozhat
az első meccsen így élltunk fel 3rd downoknál(kezdő D): Avril - Bennett - Kevin Williams - Mayowa
Itt Mayowa a lényeg. sokan írják h breakout szezont várnak tőle. broncos ellen nem volt momentuma, de azért az egy nagyon jó OL.
Ha valahol gyengülhetünk tavalyról az 3rd down defense. és ott clemons hiányát megérezheti a csapat. Ezért fog kelleni Mayowa jó játéka(esetleg még Irvin ha DE lesz 3rd downnál)braxa88
Igen, ez tényleg fontos szegense a szituációs játéknak. Clem amúgy hozott egy sacket 3 snap alatt ha jól emlékszem, most a Jags preseason meccsén.
Amúgy Marsh amennyiben bejön, lehet használni kreatívan, de tény, Mayowa kellene,hogy átvegye a szerepet, vagy pedig Irvin mint speed edgerusher bekerülhet.
több mint 11 éve
Clemons ugye elment, és leginkább 3rd down defensenél hiányozhat
az első meccsen így élltunk fel 3rd downoknál(kezdő D): Avril - Bennett - Kevin Williams - Mayowa
Itt Mayowa a lényeg. sokan írják h breakout szezont várnak tőle. broncos ellen nem volt momentuma, de azért az egy nagyon jó OL.
Ha valahol gyengülhetünk tavalyról az 3rd down defense. és ott clemons hiányát megérezheti a csapat. Ezért fog kelleni Mayowa jó játéka(esetleg még Irvin ha DE lesz 3rd downnál)
több mint 11 éve
Még mély a víz a srácoknak, úgyhogy kell a türelem a részünkről is. A futást nézve...szóval kell még Lynch. Richardson nekem tetszett, Marsh szintén, ha lesz rutinja nem fog úgy lecsúszni a tackle-ről mint Osweiler futásánál (majdnem megvolt). O fal továbbra sincs, de ami a legjobban fájt, hogy meg sem tudtuk szagolni PM kölnijét. Szóval van még meló bőven, de érdemben csak a 4. PS meccs után kell majd elemezni a dolgokat.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
végre én is megnéztem
hát falba nagyon kellenek vissza a kezdők. Britt meg. hát... sokat fogjuk idén szidni nagyon sokat.
Richardson 4ből 4et elkapott a felé menők közül. de nehéz dolga nem volt.
védelem: a cserecseréi LBk játszottak főleg, meg a legelején kicsit Wright és Morgan. nagyon szarok voltak. a 47es LB nem is tudom ki vicces volt 😀 de teljesen tökmind1 ugysem kerülnek csapatba
Simon meg 😀 preseason meccsen kiállítják. nem láttuk így még mindig mit tud passz ellen.
Maxwellt szétszedte Peyton és Thomas. ez a legnagyobb negatívum!
Marsh jó volt még, belülről rendre nyomást tudott generálni.
nagyon sokan hiányoztak a kezdők közül, szal még 1. negyedet sem lehet igazán értékelni. edzésnek és tapasztalatnak jó volt.
több mint 11 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Láttam a meccset, az első csapat nagyjából rendben volt, a cserék gyengébbek mint a Broncos cseréi, kb. ennyi, ja meg az, hogy Pryor továbbra se az igazi, Osweiler meg nem rossz, elkapásban Richardson jó volt, a (csere)linebackerek sokszor kerültek rossz pozícióba, így a futás elleni védekezés viszonylag gyenge volt, a futás pedig szintén gyenge, gyakorlatilag nem volt egy egészséges 10 yardtól hosszabb futás a RB-ek részéről (tehát a (csere)fal is gyenge volt). Ja és igen, baromi sok zászló volt.
több mint 11 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Megnéztem, bár az a kis viharszünet nem kellett volna bele
több mint 11 éve
senkise nézte? 😀braxa88
Már lehúztam az ukrán tesóktól, de még gyűjtök erőt a megtekintéséhez.

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
senkise nézte? 😀braxa88
Én néztem belőle 10 percet mielőtt mentem melózni de rohadt sok sárga zászló volt. És akkor volt a majdnem 90 yardos egyenlítő drive 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
senkise nézte? 😀
több mint 11 éve
Mivel PS meccs, nincs igazán jelentősége, de hogy a Vadlovak agyon akarnak taposni bennünket a SB KO miatt az tuti.

több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
valszeg kihagyja a holnapi meccset: Norwood, Okung, Carpenter, Ricahrdson, J.Staten, Wagner, Irvin, M.Smith, Chancellor, Toomer, Pinkins.
elég sok a sérült. remélem a meccsen nem csatlakozik hozzá senkisem

akikre leginkább kiváncsi leszek:
-Christine MIchael. RB. Még nem láttuk őt igazán. Állítólag jó, meg minden. Meg kéne mutatni miért csak 2 évre terverznek Lynch-csel
-Phil Bates, WR. Nagyon áradozik róla mindenki. Norwood sérülése miatt rosterre kerülhet
-Eric Winston, RT. A kezdő RT poszt legnagyobb esélyese, de sztem holnap nem ő kezd
-Benson Mayowa, DE. Idén is sok jóhír jön róla, sok távozó miatt bekerülhet az aktív rotációba
-Tharold Simon. Remélem ő nagyon jó, mert Maxwell szerződése lejár jövőre.

Nincs egy rookie se, mivel mind sérült 😀 pár napja egy edzésen csak Small edzett a draftol rookiek közül...braxa88
azt lehet tudni, hogy mennyire komoly a rookiek sérülése? játszhatnak még az előszezonban?funkyparduc
Norwoodl a komoly ő valszeg sokáig maródi
Ricahrdson már edzett limit nélkül. többiről nem nagyon van infom de igazábol csak a két WR fontos szerintem.braxa88
Nálam még Cassius Marsh is nézendő, ha játszik. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"