NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Már a Seahawks hivatalos honlapjának is feltűnt ez a nagy exodus az irányunkba: 😀😀
Chris Clemons signs with (whom else?) the Jaguars
 www.seahawks.com/news/articles/article-1/Chris-Clemons-signs-with-whom-else-the-Jaguars/e2b30d91-e1a0-482e-9ea1-e2b8035b7c17

Ha már Clemons, csináltak nálunk vele egy 11 perces kis beszélgetést, miközben elvitték egy fuvarra - hátha érdekel itt valakit:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Free-Agency-Ridealong-Chris-Clemons/009dc2b8-7045-49c1-949d-81dc961f5b9biktriad
Ti legalább egy szimpatikus "fiókcsapat" vagytok. Inkább oda menjenek mint Friscoba vagy Arizonába.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Melton szerződés nélkül távozik, megy Dallasba
nem akarnak senkit sem túlfizetni.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már a Seahawks hivatalos honlapjának is feltűnt ez a nagy exodus az irányunkba: 😀😀
Chris Clemons signs with (whom else?) the Jaguars
 www.seahawks.com/news/articles/article-1/Chris-Clemons-signs-with-whom-else-the-Jaguars/e2b30d91-e1a0-482e-9ea1-e2b8035b7c17

Ha már Clemons, csináltak nálunk vele egy 11 perces kis beszélgetést, miközben elvitték egy fuvarra - hátha érdekel itt valakit:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Free-Agency-Ridealong-Chris-Clemons/009dc2b8-7045-49c1-949d-81dc961f5b9b
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Majd elfelejtettem, Brandon közel van a szerződéshez Bostonban.
Szerintetek mit kapna a legjobb haverjától, Shermantől?
"Figyelj, mondd ám meg Revisnek,hogy én vagyok a legjobb!!!!" 😀

Nem lenne rossz 😊

Free agent DT Henry Melton will visit the Seahawks on Friday.
As if the Seahawks needed to get stronger up front on the defensive line. Melton, 27, entered free agency as our No. 12 overall player available and would have been higher if he wasn't coming off a September torn ACL. Melton's market has been relatively quiet -- he's visited the Vikings -- but if he's struggling to find better than one-year offers, going to Seattle to rehab his value on a prove-it deal could be the best option. Melton had 13 sacks from 2011-12.
több mint 11 éve
Megértem, bárhová igazol is, ha onnan kapja a legjobb ajánlatot, de azért ez abszurd lenne 😀

Free agent CB Walter Thurmond has left his Jaguars visit and will meet with the 49ers next.undisputedly
Eagles lenne neki való...
Kik fogjákpótolni a őket?
Maxwell?

Marmint Browner es Tru...
Érdekes lesz hogy gyengébb vedelemben mit is csinálnak majd...
Persze ha pályára engedik őketJanek
Maxwell és Lane is bizonyította már többször is,hogy lehet rájuk számítani.
Jelenleg a Sherm-Maxi-Lane hármas, plusz ugye a tavaly draftolt rookie aki IR-re volt téve egész évben, szóval sokat nem tudunk róla. Szerintem hátsó körben megint jön egy project CB.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Megértem, bárhová igazol is, ha onnan kapja a legjobb ajánlatot, de azért ez abszurd lenne 😀

Free agent CB Walter Thurmond has left his Jaguars visit and will meet with the 49ers next.undisputedly
Eagles lenne neki való...
Kik fogjákpótolni a őket?
Maxwell?

Marmint Browner es Tru...
Érdekes lesz hogy gyengébb vedelemben mit is csinálnak majd...
Persze ha pályára engedik őket

több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
ja meg majd elfelejtem, Hauschkával mi van? Kell ez az ember.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Atyaég... ennyi aggódást... minek?
SeaSzilaHawk
Szerintem nagy needünk csak WR és OG/OT, a többi posztra csak a backupokra kellenek emberek.
WR és OLine-t pedig a draftról simán megoldjuk.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
 www.fieldgulls.com/seahawks-analysis/2014/3/12/5502444/nfl-free-agency-2014-what-recent-deals-mean-for-earl-thomas-richard
legyen ígybraxa88
Sherman kell mindenképpen, Thomas meg az egyik kedvencem. Az a fickó egyszerűen nélkülözhetetlen! Szerintem.garrett27
mindkettő kell!!
ezért basztunk ki kulcsjátékosokat is, jövőre meredek lesz megtartani mindkettőtfunkyparduc
vedd hozzá Wilsont is, ő nem kell? 😊

több mint 11 éve
hátja, hatcher ennyiért nem kell

közben wt3 friscoba tart, menjen ha verést akar 😀

rice lehet visszajön olcsóbbért. örülnék
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Hatcher majdnem évi 7 milláért írt alá a Redskins-hez. Természetes, hogy a McD szerepre mi nem szánunk ennyi pénzt.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Szila te melyik fórumot olvasod? 😊
több mint 11 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Egy Darrelle Revis, Browner CB páros azért komoly lenne a Patsnél...

http://seahawks.hu
több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Atyaég... ennyi aggódást... minek?
Az NFL legjobb rosteréből elment egy pár játékos... na bummm...
Nem hoztunk sztárjátékost az FA-ról... na bummm...
Nem is értem ezt a krízis hangulatot... emberek, a Lombardi-t vittük haza... mindenki nyugodjon le a pic.ába...
Majd feltöltjük a roster-t, és kihullanak majd a nem oda valók.
Mostanra azért bízhatnátok a FO-ban annyira, hogy nem hiába csinálnak vagy épp nem csinálnak valamit...
Medvepapának igaza van, nem kell rohanni, nem hajt a tatár... aki kell azt majd megszerezzük.
Am meg a csapatunkból azért távoznak ennyien, mert nyilván egy gyűrűvel jobb szerződéseket lehet máshol kisajtolni. Majd jönnek mások, akik legalább éhesek lesznek.
Nyugella van, sunrise és SB győzelem 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635

Nálunk jó helyen lenne 😊
több mint 11 éve

Free agent CB Walter Thurmond has left his Jaguars visit and will meet with the 49ers next.
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
 www.fieldgulls.com/seahawks-analysis/2014/3/12/5502444/nfl-free-agency-2014-what-recent-deals-mean-for-earl-thomas-richard
legyen ígybraxa88
Sherman kell mindenképpen, Thomas meg az egyik kedvencem. Az a fickó egyszerűen nélkülözhetetlen! Szerintem.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
legyen így
több mint 11 éve
Vince Wilfork cut-ot kért a Patstől, hozzá mit szólnátok? 😛bence182
mégis minek?
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Vince Wilfork cut-ot kért a Patstől, hozzá mit szólnátok? 😛bence182
Én bírom a palit, de nekünk ott van erre a célra Mebane, Jesse Williams, Tony McDaniel. Szóval nem nagyon fér el, inkább pass rush DT kéne nekünk.
több mint 11 éve
bence182 Seattle Seahawks 5
Vince Wilfork cut-ot kért a Patstől, hozzá mit szólnátok? 😛
több mint 11 éve
Amúgy sztem kajak elhozhatnánk Britt-et. Képességek alapján szerintem nagyon jó, a durva sérülése előtt egyértelmű No1 rw volt, csak utána nem sikerült visszarázódnia, mert az agya helyén egy zsák mosott szar van, de szerintem PC-ék helyre tudnák tenni. Plusz tuti óccsó lenne.Duff
egyetértek
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Amúgy sztem kajak elhozhatnánk Britt-et. Képességek alapján szerintem nagyon jó, a durva sérülése előtt egyértelmű No1 rw volt, csak utána nem sikerült visszarázódnia, mert az agya helyén egy zsák mosott szar van, de szerintem PC-ék helyre tudnák tenni. Plusz tuti óccsó lenne.
több mint 11 éve
Clemons 4 évre aláírt hozzánk. Igazad lett undisputedly, tényleg nem Bryant volt az utolsó igazolásunk tőletek idén sem.iktriad
Wohoo! Na, akkor most már biztos,hogy nézem majd felvételről a Jax meccseket idén 😊
Jól jártatok vele. Szerintem még legalább 2 jó év van benne. Idén a sérülésből visszatérve kicsit rozsdás volt, de a PO-ra már jó formában volt, és a döntőben is aprított 😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Clemons 4 évre aláírt hozzánk. Igazad lett undisputedly, tényleg nem Bryant volt az utolsó igazolásunk tőletek idén sem.