Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Josszi
3 367
Valójában meglehetősen túlértékelt csapat a Seahawks, hiszen csupa negatív mérlegű ellenfelet vert meg! 😛 😛 😊Helmut Zimmerőőőő igen 😀
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
krankovics
407
Seahawks tippverseny, remélem jövő héttől senki nem lesz hibátlan! 😊seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/23/Tippverseny_helyzetjelentes/
több mint 11 éve
Valójában meglehetősen túlértékelt csapat a Seahawks, hiszen csupa negatív mérlegű ellenfelet vert meg! 😛 😛 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
csak szolok h Tarvaris nyomott egy tökéletes passer ratinget 😀wilsonnak 117.5 jött össze, a balszerencsés pick nélkül neki is lett volna gondolom egy 130-140körüli
amugy Bennett Watt szinten nyomja idén.
több mint 11 éve
Grat a Whez, nagyon nagyon erős és mély ez a csapat! A cseréitek is sokszor túl erősek voltak a mi mai kezdőinknek.iktriadKoszi, tenyleg jo a melyseg nalunk! Viszont szepen mentettetek a mundert.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
braxa88
12 534
bazdmeg 😀amugy köszi Ik
köv két meccs: @texans @colts- nagyon nehezek lesznek.
több mint 11 éve
mi a tököm az a grat a whez?braxa88gondolom Win-hez.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mi a tököm az a grat a whez?
több mint 11 éve
Grat a Whez, nagyon nagyon erős és mély ez a csapat! A cseréitek is sokszor túl erősek voltak a mi mai kezdőinknek.
több mint 11 éve
Nagyon esni fog az eső, szóval a futójáték fontos lehet. Kár hogy a Jags 30. a futásban (51 yardos átlaggal) és 31. a futás levédekezésében...az a vicc, h én sose CBként néztem Blackmonra hanem mint returner 😀 de igyseugyse gondoltam rá h esélye lenne a rosterre. Jaxben meg kezdő 😀braxa88Mindkét kezdő CBnk sérült jelenleg, ezért kezd. Múlt héten nem volt rossz, bár a Raiders volt az ellenfél.
Winston Guy ma nem játszik.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
az a vicc, h én sose CBként néztem Blackmonra hanem mint returner 😀 de igyseugyse gondoltam rá h esélye lenne a rosterre. Jaxben meg kezdő 😀
több mint 11 éve
MJD játszik, Alan Ball nem, szóval Will Blackmon(ismerős? 😀) és Demetrius McCray egy idei 7. körös rookie kezd majd CBben nálunk...
több mint 11 éve
Nézzétek a mi meccsünket... pontzuhatag lesz 😀silent7939A tiétek is izgalmasnak ígérkezik 😊
több mint 11 éve
Nézzétek a mi meccsünket... pontzuhatag lesz 😀
több mint 11 éve
Nálam is Texans-Ravens. Az esèly megvan nagy statisztikai dolgokra, meglátjuk.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Utoljára kb akkor hagytam fel önszántamból a meccsnézéssel, amikor Csárli beállt valamelyik meccsen 😀 Régi "szép" emlékek!Nem szokásom otthagyni a meccset, eredménytől függetlenül. De már a 7 órás idősávra is rá vagyok izgulva. Na de addig szerencsére Derbi, remélem lila veréssel. 😀MedvepapaKezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.iktriad
Amúgy lenne egy érdekes kérdésem. Szerintetek nyerjük a legkevesebb pont/meccs, legkevesebb engedett yard/meccs számokat év végén? 😊
Úgy érzem,ez a védelem talán képes lehet valami "nagy" eredmény elérésére.
Nem csak a kezdő sor elit, de meg is van hozzá a rotáció.
Tavaly a falban pl ez nagyon nem volt meg. Illetve slot cornerben sem voltunk valami erősek.
7 órás sávból nálam egyértelműen a Ravens-Texans lesz a kötelező.
Cushing játékát megnézem,ha tehetem, illetve Hopkins nálam van fantasyban.
több mint 11 éve
Sebii
3 535
Ott melyiket nézitek? Én szerintem a Rams-Cowboyst.Nem szokásom otthagyni a meccset, eredménytől függetlenül. De már a 7 órás idősávra is rá vagyok izgulva. Na de addig szerencsére Derbi, remélem lila veréssel. 😀MedvepapaKezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.iktriad
több mint 11 éve
Nem szokásom otthagyni a meccset, eredménytől függetlenül. De már a 7 órás idősávra is rá vagyok izgulva. Na de addig szerencsére Derbi, remélem lila veréssel. 😀Kezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.iktriad
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Kezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.
több mint 11 éve
Kezdődhetne már..........
több mint 11 éve
Bailey lesz a titkos fegyver. Nem csak az ellenfélnek titkos, még nekünk is. PC-éktől kitelik, hogy bepróbálkoznak vele és bejön. Meg hát nem mindig a Frisco def ellen játszunk. A két Kovács nem átlagos falat egyetlen falnak sem. Okungot meg közben összehegesztik és jön vissza.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Srácok,nem értem mi a probléma 😀Most tudtam meg,hogy nem McQ kezd guardban 😀 😀 😀 😀
Amúgy támogatom Helm ötletét!
több mint 11 éve
krankovics
407
Beharangozó a blogon, Braxa tollából: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/19/3_fordulo_Jaguars__Seahawks/
több mint 11 éve
Ja... mi csak tudjuk 😊játszott T-t, de offseasonben és eddig csak G-t edzett. Ez sokat számít szerintem. Persze Carroll (és Cable) nem riad vissza hogy egy újoncot berakjon kezdőbe, de a Jax ellen kiderül, hogy mennyire fekszik neki a vak oldal. Ha most is szar lesz, akkor simán megfontolandó Bailey kezdetése.A 9ers ellen borzasztóan gyengének tűnt. Lehet mondani, hogy G-ból T-be kellett meccs közben váltania, de ő már játszott T-t, sőt pl. annak lett draftolva anno. Most egy hétig ebben a pozícióban edzett, de még egy ilyen produkció, és sztem PC hozzá fog nyúlni a rookie-hoz. Szubjektív véleményem, hogy helyesen, btw. McQ idén guardban sem váltotta meg a világot. Oké hogy tapasztalt, de eddig idén erőből mindenki megverte, nem is kicsit. Ezt nem lehet kezdőként több meccsen is csinálni.MedvepapaMeglepődnék, ha utána már nem.Fucujaja, a Jags ellen mèg ő kezd... 😉Medvepapanem fasza. next man up. Alvin Bailey.Medvepapathe next man up: McQuistanFucu
(Amúgy meg simán lehet szar tackleöket játszani a ligában, a Cards szurkolók már csak tudják 😀 )Fucu
több mint 11 éve
játszott T-t, de offseasonben és eddig csak G-t edzett. Ez sokat számít szerintem. Persze Carroll (és Cable) nem riad vissza hogy egy újoncot berakjon kezdőbe, de a Jax ellen kiderül, hogy mennyire fekszik neki a vak oldal. Ha most is szar lesz, akkor simán megfontolandó Bailey kezdetése.A 9ers ellen borzasztóan gyengének tűnt. Lehet mondani, hogy G-ból T-be kellett meccs közben váltania, de ő már játszott T-t, sőt pl. annak lett draftolva anno. Most egy hétig ebben a pozícióban edzett, de még egy ilyen produkció, és sztem PC hozzá fog nyúlni a rookie-hoz. Szubjektív véleményem, hogy helyesen, btw. McQ idén guardban sem váltotta meg a világot. Oké hogy tapasztalt, de eddig idén erőből mindenki megverte, nem is kicsit. Ezt nem lehet kezdőként több meccsen is csinálni.MedvepapaMeglepődnék, ha utána már nem.Fucujaja, a Jags ellen mèg ő kezd... 😉Medvepapanem fasza. next man up. Alvin Bailey.Medvepapathe next man up: McQuistanFucu
(Amúgy meg simán lehet szar tackleöket játszani a ligában, a Cards szurkolók már csak tudják 😀 )