Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Gus reakciója Shermanről(4:30tól) - már értem miért szeretik ennyire a játékosai:www.nfl.com/videos/nfl-senior-bowl/0ap2000000316507/Bradley-breaks-down-South-practice
több mint 11 éve
Baldwin, Lynch és Mebane sem edzett. Ellenben Harvin full edzést tolt.
több mint 11 éve
Kollega Úr!Tavaly javasoltam a barátságosabb légkört, amikor látszott, hogy durva a rivalizálás... akkor azt kaptam, hogy a szurkapiszka belefér...szóval szurkapiszka belefér!
Én beláttam, kicsit izélni, kicsit szűznek maradni nem nagyon lehet!
Mind elmondjuk, hogy ez csak egy játék, de valójában hanyan gondoljuk komolyan? Erre is meg kell érni! Én nagyon sokáig reflexből mondtam, pedig sokkal többet jelent, annyira sokat, hogy vén fejjel beiratkoztam az egyetemre, hogy edző lehessek. Gyerekekkel foglalkozom. Nekem ez már inkább tényleg játék, de a legtöbb kicsiknek már nem az -az apukáknak pláne nem az!
Ez egy durva rivalizálás, ami nem hoz közelebb!
Talán 2007 óta vagyok a fórumon! Nekem Petey volt az egyik legjobb haverom itt. Éppen nem érdekelt, hogy ellenfél szurkolója, Kandót is nagyon kedveltem. Petey első beírása is az volt felém, hogy mekkora verést kapunk a Monster parkban. De ez vicces volt, és végülis segített -helyet kerestem, mert a SF-be uitaztam, és Sea at Frisco meccsre.
Akkoriban a Hox topic volt Endo, Brax, Mad, 12, Attila, és én. A Niners Petey és Kando, Hollywood.
Ment az ugratás, de nem volt ez! Kb. olyan volt, mint a Fins Bills fanok viszonya.
Mi a hox fanok egymással többet veszekedtünk, mint odaát. Meg nálunk sosem volt vezér szurkolkó, itt mindig mindenki elmondhatta a f@szságait.
Akkoriban az NFC west volt a Beggars Banquet, csak gyenge gárdák voltak. A hox azért ment a rájászásba, hogy kiessen.
Ma két Top 5 gárda, és ott a Cards is!
És szétfújt minket ez a nagy rivalizálás,főleg a tavalyi Seattlei meccs volt a fordulópont. Aztán a mi kis civakodó topicunkat is összehozta az élet. A Carroll féle draftok minősítése, RW hátdesokkal rosszabb, mint Luck, és RG3, demég CK, és Tannehill is jobb story. Esetleg idén a Hox 12. helyre sorolása.
Én ezekkel elvagyok, legalább írnak rólunk. Szerintem Endo is elvan, Brax röhög, de pl. Undi az utóbbin rendesen felkúrta magát!
Ha már a szakmaiságot kéred számon, meg megy ez a 10 millió szövetségi kapitány országa, mindenki jobban értett a drafthoz, mint PC! Az a PC, akinek az egyetemen évről évre kipakolták a csapatát, és kezdhette előről!
Megjött és megnyerte a csoportot,megverte SP-t és a regnáló bajnokot a Holmgren féle csapat romjaival. Akkor ment a hirig, hogy 7-9 es csapat miért játszhat otthon.
PC szemétdombot vett át, nem volt nagyon épkézláb játékosa. Megjött Jim, kezdődött a namajdnamost! És igen a Jim féle Niners, ami egyébként nem Harb csapata, ahogy a Steelers sem Tomliné, dominált 1 évig. A Niners éveken át annyira alul teljesített egy P. Willissel, egy Cowboy-val/vel, egy VD-vel, egy Alex Smithel, hogy gyönyörű draft helyeken simán tudtatok további remek játékosokat húzni. A Niners gerince nem hátsó körökből épült. Büntetően erős csapat lett a Niners. Ez a 2010-re velőtrázó keret kapott egy remek edzői gárdát. Persze, hogy jók voltatok, persze, hogy utáltuk, hogy Petey az orrunk alá dörgölte, hogy de semmi esélyünk. Aztán összeállt a védelem, megjött Wilson. És igen tavaly óta egálban vagyunk, ez így korrekt. Otthon Ti , itthon mi!
Szerintem a félidei elemzésben, és a reagálásban voltunk, mi most jobbak. Hasonlóan fizikális a két csapat, de itt a párhuzamok véget érnek. Aki összehasonlítja a 2 front 7-t az nem biztosan érti, hogy a pályán mi zajlik! Maradjunk annyiban, hogy horror mindfa 2.
Sherman: engem nem érdekel, mit beszél, kivel vereti szájba magát csak, hogy mit tesz a csapatért. Vele, és velünk van tele a sajtó, úgy hogy egy ikon, és egy remek gárda az ellenfél!
2005-ben úgy mentünk SB-re, hogy sokan azt sem tudták, ki a Steelers, mit a Steelers, az addigra gyakorlatilag korallzátony sebességére képes Bettis ellenfele. Éreztük is, minden idők egyik legbotrányosabb SB-je volt! Szóval kösz Sherm, az álszent polkorrekt storyk ugyanúgy nem érdekelnek, mint Bazzanit, és Macet a "Nagyon szimpatikus csapat a Lions... " kezdetű mantrák. A "Villian" szerep, jobb, mintha agyon hallgatnak. Majd egyszer beszéljük meg mit jelent, amikor egy CB lőtávot mér az elkapón! Érdekes téma.
Ami köztünk folyik az pont ugyanaz, ami a hőskorban a Steelers, és a Ravens fanok közt folyt. Lesz még békeidő, ráadásul magától. Undi meg szeret elemezni, hatázozott a véleménye.
+1 RW-t az elkapók teszik naggyá, ugye nem komoly! -Bár szerintem mi kritikusabbak vagyunk Vele, mint ti Colinnal.
És, ha már itt tartunk, engem nem érdekel, mit hisztek Colin-ról , mert a Ti dolgotok,. Az viszont gond, hogy itt megy a zsinatolás. Legyetek Vele boldogok, csak hagyjuk már!
Undi! Te is inkább menj át Hozzájuk, és tárgyaljátok ki ott. Tökös gyerek vagy, elmondod Te ezt ott is!
Nem akarok az SB-re készülő csapatom oldalán erről olvasni! Nem érdekel.
Nem kell itt szakmai multról beszélni!Telibedobta Kancellárt, megdobta Shermant, jöhet jövőre is, ennyi, nem érdemel a dolog több szót!
A Ninersnek remek pickjei lesznek, nekünk visszajönnek a sérültjeink, a film forog tovább!
Látod-látod , itt a baj...1.1.A "valakinek dolgozni is kell" megnyilvánulásra nem írok semmit, nem tudod mit beszélsz 😊
Két féle szurkoló van...
2.
Ha te annyira értesz a focihoz , hogyhogy nem az ESPN-en vagy Fox-on szakértesz? Biztos jól fizetnének érte.
Érdekes , az ami neked feltűnik , miért nem tűnik fel annak a sok száz embernek , aki ebben él , mozog és ebben nőtt fel? Ettől függetlenül még az is lehet hogy van némi igazad , de miért nem a saját csapatoddal foglalkozol , miért okoz az örömet neked , hogy leszólsz másokat.
3.
ui: Arra hogy RW jobb mint CK , azt is írhatnánk hogy az elkapói teszik naggyá , de nem teszem , mert a saját kedvenc csapatommal foglalkozok.
Harlequin
2.Az,hogy te két fajta szurkolót ismersz, az a te dolgod.
3.Azért mert 10 éve követem a sportágat és feljött rám a nálamnál jobban értők cikkeiből egy valagnyi információ, az még nem tesz szakértővé,de talán jobb képem van a játékról mint aki 1 vagy 2 éve elvétve követi a játékot.
Az,hogy a csapat akiknek szurkolok lejátszik egy meccset, majd az aktuális ellenfél sorsdöntő mozzanatát minősítem a saját csapatom topicjában, szerintem teljesen rendben van. Ha nem tetszik a tartalma akkor olvasgass 9ers topikot 😊
4. Ha szerinted RW-t az elkapók teszik naggyá, akkor nem tudok érdemben válaszolni.undisputedly
A valakinek dolgozni is kell nem megnyilvánulás volt , csak annyi , hogy most tudok válaszolni , mivel eddig dolgoztam , most értem haza , és most írok... Nem volt mögötte semmi , csak egy tény közlése.
Az a gond , hogy nem magát a a sorsdöntő mozzanatot minősíted , hanem a játékost. Illetve lehet a mozzanatot akarod , csak a játékost sikerül. Nekem ez a sok.
Szerintem RW-t nem az elkapók teszik naggyá , de innen IS lehetne nézni...
Csak egy jelzés volt , hogy az éremnek 2 oldala van.
Lényeg a lényeg! 3 év , 3 főcsoportdöntő , 1 SB és ezt a Niners csinálta meg!Nem a HC , nem CK , nem Gore , hanem a csapat! Ti sem lennétek itt , ha nincs Lynch. Nem menne a passzjáték sem úgy nélküle , ezt beláthatod. Nem én írom először hogy ő a mostani csapatotok lelke.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a csapatoddal , néhány szurkolói megnyilvánulás teszi ellenszenvessé számomra. Lehet a közös csoport teszi , de én el tudnék képzelni ennél "barátságosabb+ légkört is. Miért van az hogy egy NFL meccsen nincs kerítéssel elválasztva a két tábor? Itt meg a fórumon megöljük egymást? Ez vicc! vagy a "magyar mentalitás"?Harlequin
több mint 11 éve
Sherm a CNN csatornán élőben(!!!!!) adott sajtótájékoztatót a történtekről!Remélem itt tartjuk még évekig,hatalmas figura 😊
több mint 11 éve
'NFL Films Presents': The trash-talking cornerback www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap2000000254372/NFL-Films-Presents-The-trash-talking-cornerback
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Aki tud valami új infót Harvinnal kapcsolatban az irja majd le ide 😊,köszi!Stopytelképzelhetetlennek tartom h ne játszon. 3 hét alatt kipihenhető az agyrázkódás.
több mint 11 éve
Aki tud valami új infót Harvinnal kapcsolatban az irja majd le ide 😊,köszi!
több mint 11 éve
Az a gond , hogy nem magát a a sorsdöntő mozzanatot minősíted , hanem a játékost. Illetve lehet a mozzanatot akarod , csak a játékost sikerül. Nekem ez a sok.Azt senki nem vonta kétségbe,hogy az a 3 NFC döntő nem a csapatnak köszönhető.
Lényeg a lényeg! 3 év , 3 főcsoportdöntő , 1 SB és ezt a Niners csinálta meg!Nem a HC , nem CK , nem Gore , hanem a csapat! Ti sem lennétek itt , ha nincs Lynch. Nem menne a passzjáték sem úgy nélküle , ezt beláthatod. Nem én írom először hogy ő a mostani csapatotok lelke.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a csapatoddal , néhány szurkolói megnyilvánulás teszi ellenszenvessé számomra. Lehet a közös csoport teszi , de én el tudnék képzelni ennél "barátságosabb+ légkört is. Miért van az hogy egy NFL meccsen nincs kerítéssel elválasztva a két tábor? Itt meg a fórumon megöljük egymást? Ez vicc! vagy a "magyar mentalitás"?Harlequin
Mondjuk az érdekes kérdés,hogy ha a játék ciklikusságát nézzük, ha van egy csapat olyan jó,hogy odaérjen 3x, és nem tud egy gyűrűt sem szerzni, akkor már később nagyon nehéz, mert jön a vetésforgó, és egy olyan csoportban mint az NFC-West, semmi sem garantálja,hogy jövőre is ott leszel.
Kaepernicket meg akkor "elemzem" amikor a topic megkívánja, szerintem bárki kifejtheti bárkiről a véleményét, főleg mivel általában érveket is teszek a véleményem mögé/mellé/alá.
De mostantól egy ideig biztosan nem fogok róla írni,eleget szerepelt már itt ahhoz képest,hogy ez nem a 9ers topic 😊
A "magyar mentalitás" vitából meg már meg lett töltve itt több tucatnyi virtuális oldal. Ilyen nincs! Mindenhol ugyanilyenek a valamivel több időt a csapatukra fordító fanok.
több mint 11 éve
Látod-látod , itt a baj...1.1.A "valakinek dolgozni is kell" megnyilvánulásra nem írok semmit, nem tudod mit beszélsz 😊
Két féle szurkoló van...
2.
Ha te annyira értesz a focihoz , hogyhogy nem az ESPN-en vagy Fox-on szakértesz? Biztos jól fizetnének érte.
Érdekes , az ami neked feltűnik , miért nem tűnik fel annak a sok száz embernek , aki ebben él , mozog és ebben nőtt fel? Ettől függetlenül még az is lehet hogy van némi igazad , de miért nem a saját csapatoddal foglalkozol , miért okoz az örömet neked , hogy leszólsz másokat.
3.
ui: Arra hogy RW jobb mint CK , azt is írhatnánk hogy az elkapói teszik naggyá , de nem teszem , mert a saját kedvenc csapatommal foglalkozok.
Harlequin
3.Azért mert 10 éve követem a sportágat és feljött rám a nálamnál jobban értők cikkeiből egy valagnyi információ, az még nem tesz szakértővé,de talán jobb képem van a játékról mint aki 1 vagy 2 éve elvétve követi a játékot.
Az,hogy a csapat akiknek szurkolok lejátszik egy meccset, majd az aktuális ellenfél sorsdöntő mozzanatát minősítem a saját csapatom topicjában, szerintem teljesen rendben van. Ha nem tetszik a tartalma akkor olvasgass 9ers topikot 😊
4. Ha szerinted RW-t az elkapók teszik naggyá, akkor nem tudok érdemben válaszolni.undisputedly
A valakinek dolgozni is kell nem megnyilvánulás volt , csak annyi , hogy most tudok válaszolni , mivel eddig dolgoztam , most értem haza , és most írok... Nem volt mögötte semmi , csak egy tény közlése.
Az a gond , hogy nem magát a a sorsdöntő mozzanatot minősíted , hanem a játékost. Illetve lehet a mozzanatot akarod , csak a játékost sikerül. Nekem ez a sok.
Szerintem RW-t nem az elkapók teszik naggyá , de innen IS lehetne nézni...
Csak egy jelzés volt , hogy az éremnek 2 oldala van.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a csapatoddal , néhány szurkolói megnyilvánulás teszi ellenszenvessé számomra. Lehet a közös csoport teszi , de én el tudnék képzelni ennél "barátságosabb+ légkört is. Miért van az hogy egy NFL meccsen nincs kerítéssel elválasztva a két tábor? Itt meg a fórumon megöljük egymást? Ez vicc! vagy a "magyar mentalitás"?
több mint 11 éve
Lockette és Lane hihetetlen special team ászok. Szerencsére Lane elég jó kis CB is mellette, Lockette sajnos nem büszkélkedhet hasonló bizonyítvánnyal a WR poszton, de itt van tőle még egy videó a Rams ellen:Valakinek a visszahordást megakadályozó orbitális tackle GIF nincs meg? ^_^ ^_^Hanni(Y)MarioAna
több mint 11 éve
1.1.A "valakinek dolgozni is kell" megnyilvánulásra nem írok semmit, nem tudod mit beszélsz 😊
Két féle szurkoló van...
2.
3.
Harlequin
4. Ha szerinted RW-t az elkapók teszik naggyá, akkor nem tudok érdemben válaszolni.
több mint 11 éve
Brady, Manning, Rivers, Luck, Rodgers,Cutler, Stafford, Brees,Cam,RW 😉Komolyan ez a szakmai érved? Ez,hogy "mindenki szöveségi kapitány Magyarországon" ? 😀
Várj, kitalálom... mivel én nem vagyok elég jó Qb személyesen,hogy a ligában játszam, ezért nem is alkothatok véleményt igaz? 😀
Tudtam,hogy nso-ról jössz, látszott a korábbi "tevékenységeden" 😉
Amúgy kb ez tőled olyan megnyilvánulás,mint ,hogy Tebow vitte egyedül PO-ba a Denvert anno.
Ha nem tetszik amit látsz, ne nézd a gifet, vagy a meccset. Magyarázd meg nekem,hogy pontosan hol néz más célpont felé Capy fiú? Melyik pillanatban? Ja, igen, értem...,only one read , de várj, bocs, tényleg mekkora paraszt vagyok,hogy one read Qb-nak titulálom... 😊
Egy elit fal mögött, elit védelemmel, és olyan support classal karöltve ami neki van hidd el, korántsam olyan nélkülözhetetlen Ő ebben a csapatban 😊
szerk: van egy olyan érzésem,hogy nincs sok Qb a ligában aki clutch helyzetben 3x adja el a labdát egymás után 😊[/quote]Csak most tudok reagálni , elvégre valakinek dolgozni is kell.
Az irásommal 2 dolgot szerettem volna jelezni.
1.
Két féle szurkoló van . Az egyikre jó példa egy fehérvári hokimeccs. Élőben még nem voltam , de tv-n is átjön. Ott 0-4-nél is zeng a szurkolótábor , megy az éneklés , a "hajrá fiuk" és még nem láttam a híradóban hogy hokiszurkolók verték egymást. Oda szórakozni , a SAJÁT csapatának SZURKOLNI megy ki az ember. A másik véglet egy fradi-meccs , ahol többször hangzik el a "mocskosujpest" meg a "hülyebíró" mint a saját csapat méltatása. Sose értettem miért jó az ellenfelet mocskolni , szerintem ez a szellemi és/vagy lelki szegények sajátja. Nem rád vonatkozik , de ide kívánkozik , hátha felfogod miről csacsogok. Ha megemlítesz valakit , az a minimum ,hogy helyesen írod a nevét és nem aggatsz rá hülye neveket.(RW-t is hívhatnánk Frodónak , mégsem tesszük , pedig szerintem vicces is ráadásul)
2.
Érdekes , az ami neked feltűnik , miért nem tűnik fel annak a sok száz embernek , aki ebben él , mozog és ebben nőtt fel? Ettől függetlenül még az is lehet hogy van némi igazad , de miért nem a saját csapatoddal foglalkozol , miért okoz az örömet neked , hogy leszólsz másokat. Még ezzel sem lenne gond , hisz emberek vagyunk , de olyan meginghatatlan stílusban adod elő , mintha ovodában is tojáslabda lett volna a jeled , és isten őrizz hogy másról meggyőzzön valaki(ez az istenkomplexus?)! Honnan tudod annál a playnél mi volt megbeszélve , mi van a playbookban , mekkora szél fújt és még sorolhatnám? Hibás döntés volt , és rossz dobás , de ettől még nem kell minősítened. Illetve minősíthetsz , ha utánna csinálod ugyanúgy , vagy jobban.
ui2:NSO-ról jövök? Ez nekem új , úgy látszik , megint jobban tudsz valamit , mint az érinetett , jelen esetben én. Igen , olvasom az nso-t IS , meg minden mást IS , ami érdekel az Egri csillagoktól a Popó magazinon át a képújságig. Ezzel nem értem mi gond van?
Én ezzel be is fejeztem , nem folytatom , mert félek Josszinak lesz igaza , felesleges vitatkozni veled.
"Kérem kapcsolja ki..."
több mint 11 éve
És GyurmaPappa majd elmondja ez miért nem volt szabályos😉diverdocÉn? Csak Breesre vonatkozó szabályokhoz értek 😛 Kérdezd atát 😊
Egyébként sisakot letépni nem szabályos, szvsz.

több mint 11 éve
Valakinek a visszahordást megakadályozó orbitális tackle GIF nincs meg? ^_^ ^_^HanniSajnos nincs,de a Rams ellen is átment "Kosba" 😊Azt is szívesen látnám gifben..
több mint 11 éve
Valakinek a visszahordást megakadályozó orbitális tackle GIF nincs meg? ^_^ ^_^HanniKépet tudok adni

És GyurmaPappa majd elmondja ez miért nem volt szabályos😉

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Valakinek a visszahordást megakadályozó orbitális tackle GIF nincs meg? ^_^ ^_^
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
szerk: van egy olyan érzésem,hogy nincs sok Qb a ligában aki clutch helyzetben 3x adja el a labdát egymás után 😊undisputedlysajnos én tudok még egyet 😥
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
eszem ágában nincs védeni Kap-et, de nincs olyan irányító aki nem csinál one reades playt kulcspillanatokban. de hála égnek h így tett, nekünk jó biznisz volt.Kap-et meg hagyjuk meg a ninerseseknek, fájjon nekik a fejük miatta, nekünk itt van harvin, az is elég 😊 engem sokkal jobban érdekel az h mi mit csináltunk faszán, mint hogy ők mit hibáztak. engedjük el ezt a vitát sztem
több mint 11 éve
Mekkora kép! Baldwin és Sherm nézi ahogyan Kearse próbálja elkapni a labdát még egyetemen 😀
több mint 11 éve
lol, akkor Kap. semmi bonyolult :cool:Hát az elején azért lett Capy fiú,mert mindig rosszul írtam a nevét, és a Capy-reklám helye- ital jutott róla eszembe 😀undisputedlynem nehéz nekem sem elfogadni, de mivel a mi csapatunkról van szó, csak hozzászólok 😊De amúgy teljesen felesleges itt folytatni ezt a témát, miért olyan nehéz elfogadni,hogy mi, Hawks fanok ezt látjuk Capy fiúból és kész. Ti meg a jövő irányítóját, ennyi.undisputedlytalán csak a stílus miatt frusztráló a véleményed számoma, a lényegét tekintve semmi bajom vele.
De ezek a lekezelő Capy fiú stb stb...
részemről vége a témának itt. peace (and love if u can) 😀Josszi
ennyi.petey
több mint 11 éve
Hát az elején azért lett Capy fiú,mert mindig rosszul írtam a nevét, és a Capy-reklám helye- ital jutott róla eszembe 😀nem nehéz nekem sem elfogadni, de mivel a mi csapatunkról van szó, csak hozzászólok 😊De amúgy teljesen felesleges itt folytatni ezt a témát, miért olyan nehéz elfogadni,hogy mi, Hawks fanok ezt látjuk Capy fiúból és kész. Ti meg a jövő irányítóját, ennyi.undisputedlytalán csak a stílus miatt frusztráló a véleményed számoma, a lényegét tekintve semmi bajom vele.
ennyi.petey
több mint 11 éve
nem nehéz nekem sem elfogadni, de mivel a mi csapatunkról van szó, csak hozzászólok 😊De amúgy teljesen felesleges itt folytatni ezt a témát, miért olyan nehéz elfogadni,hogy mi, Hawks fanok ezt látjuk Capy fiúból és kész. Ti meg a jövő irányítóját, ennyi.undisputedlytalán csak a stílus miatt frusztráló a véleményed számoma, a lényegét tekintve semmi bajom vele.
ennyi.
több mint 11 éve
De amúgy teljesen felesleges itt folytatni ezt a témát, miért olyan nehéz elfogadni,hogy mi, Hawks fanok ezt látjuk Capy fiúból és kész. Ti meg a jövő irányítóját, ennyi.undisputedlytalán csak a stílus miatt frusztráló a véleményed számoma, a lényegét tekintve semmi bajom vele.
részemről vége a témának itt. peace (and love if u can) 😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
undi, Luck a Chiefs meccsen és a Pats ellen szórta az inteket mintha muszáj lett volna, clutch szituban is ha már vele példálózol.Lucknak nincs olyan jó fala mint nektek, se védelme, ami megnyerné a meccset, neki mennie kellett előre. Ha megkérdőjelezed,hogy Luck jobb passzoló mint Capy, akkor szerintem nem látsz tisztán.
ezenkívül Brees, Manning, Rodgers 1000 éve a ligában vannak, mi meg egy full szezont lenyomó QB-ról beszélünk. minimum 3 év egy QB-nál hogy elérjen egy stabil szintet és kiderüljön mi van benne, PM első szezonja, 3-13 több int mint td. Brees mit csinált San Diegóban?
kezd már szitokszó lenni ez a one read dolog. igen ennél az utsó playnél csak oda nézett. előtte Boldin passzánál, vagy az utolsó drive-ban Gore, Crabtree-t hogy találta meg? ezért írtam trendi fika most Kapet szapulni, de egészségetekre, nem nő minen bokorban NFL ready QB. nem szégyen tanulni, Young is meddig tartotta a táblát Montana mögött? Rodgers Favre mögött?
Adjatok már neki egy kis időt, nem pedig megkérdőjelezhetetlen kijelentésekt tenni.
Wilson és Kap 2 külön személyiség, nem lehet ráhúzni egyiket a másikra. miért nem beszéltek Wilsonról hogy az utolsó 1,5 hónapban mi van vele? ő aztán pláne hamar kimenekül.
nálatok Lynch a csapat szíve/motorja, majd elválik itt is hogy egy brutál futójáték nélkül mi lesz, ha majd elmegy vagy visszavonul.
Kap meg csak fejlődjön, aztán rúgja szét a hátsótokat a következő pár évben 😉 egyelőre élvezzétek ki ezt, van még egy meccs.petey
Ki beszél itt az első éveikről? Én azt mondtam,hogy most jelenleg ezzel a 10 Qb-val előrébb lett volna a frisco!Sőt, 20 Qb-t mondtam, de tíz lett nevesítve.
RW teljesen más tészta, tőle nem kérik,hogy dobjon. Saints elleni 3&8-ra Ő könyörögte ki,hogy doghasson.
De amúgy teljesen felesleges itt folytatni ezt a témát, miért olyan nehéz elfogadni,hogy mi, Hawks fanok ezt látjuk Capy fiúból és kész. Ti meg a jövő irányítóját, ennyi.