NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Tudom,hogy ezek csak dobálózások a részemről,de én nem maradnék Winstonnál,alapvetően szimpatikus volt nekem az elejétől kezdve,kivéve amikor elkezdte enni a W-t de 5.évére összehozott egy ennyire kiegyensúlyozatlan és megbízhatatlan szezont az talán rosszabb mint,ha csak kiegyensúlyozottan vagy közepesnél rosszabb-gondolok itt Mariotára vagy Trubiskyra.Láttam most egy kommentet és szerintem illik Winstonra: Olyan mint a 9 éves gyerek aki maddenezik a 99-es irányítójával. Kell az új irányító szerintem.Bridgewaterért Tradelnék esetleg.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
Na jöhet Rivers?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Winston 3d annyi InT dobna majd megnyerték volna az NFCt 😛
több mint 4 éve
Hightower94
232
OLB Shaq Barrett and WR Chris Godwin named to the AP's NFL All-Pro Second Team.
— Tampa Bay Buccaneers (@Buccaneers) January 3, 2020
📰: https://t.co/zNOmjp6Cn7 pic.twitter.com/Ef8a1rZjAX
Nem is olyan rossz , csak Winston nem dobna annyi INT-et
több mint 4 éve
Én meg csak arra gondoltam,h Arians mindig is ilyen volt. Tegnap v 10 percen át kérdezgették Winstonról. Elmondta azt is, h Jameis rövidlátó (eredményjelzőt nem tudja elolvasni, de a pályán látja mi van előtte, néha Davids féle szemüvegben tolja). Meg h a szezon a lehető legrosszabb módon ért véget, ennél kitalálni se tudna rosszabbat (picksix az OT-ban), meg h kurva nehéz dolga lesz kielemezni Winston játékát, mert egyszerűen annyi rossz dolog van, ami elhomályosítja a jókat (amik meg szintén annyira jók, h csak pár QB képes rá).Nem ez a lényeg. Nyilván lehet nyerni elit irányítókkal meccseket. De ha a kezdő irányítódra azt mondod, hogy ha VELE (ezzel a tökkel) IS sikerült nyerni, akkor mással is tudunk. Na most nem lepne meg ezek után, ha Winstont innentől nem érdekelné tovább a Buccaneers, hiszen ha a saját edződ így áll hozzád, így nyilatkozik rólad, akkor minek itt maradni.Ugyan miért?Nagyon azt csiripelik, hogy a Bucs vele tervezi a jövőt, de csak a következő szezonban akarják eldönteni, hogy nagy pénzt adnak-e neki.www.facebook.com/fuzovelkifele/posts/10156424495576431
Cruyffista
Asszem eldőlt 😮 😀
Wyatt
Wilsonnal, Mahomesal, Watsonnal is valszeg nyertek volna meccset. Azt nem mondta, hogy elérhető is más QB, akivel meccset nyerne a csapat. (+ egyébként is annyira triviális a válasz, ki mondana ilyen kérdésre nemet? evidens h lehetne mással is nyerni)
Borbinho
Wyatt
Nem tudja, h ki lehet-e javítani azokat a hibákat, amik Winstont jellemzik, de h ez lesz az offseasonban (az egyik legfontosabb) dolga, h kiértékelje Winston teljesítményét és h lehet-e annyit javítani, amivel már megérné folytatni vele.
Winstonnak meg annyira sok opciója nem biztos hogy lesz, főleg h elmondta többször, h ő maradni szeretne.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem ez a lényeg. Nyilván lehet nyerni elit irányítókkal meccseket. De ha a kezdő irányítódra azt mondod, hogy ha VELE (ezzel a tökkel) IS sikerült nyerni, akkor mással is tudunk. Na most nem lepne meg ezek után, ha Winstont innentől nem érdekelné tovább a Buccaneers, hiszen ha a saját edződ így áll hozzád, így nyilatkozik rólad, akkor minek itt maradni.Ugyan miért?Nagyon azt csiripelik, hogy a Bucs vele tervezi a jövőt, de csak a következő szezonban akarják eldönteni, hogy nagy pénzt adnak-e neki.www.facebook.com/fuzovelkifele/posts/10156424495576431
Cruyffista
Asszem eldőlt 😮 😀
Wyatt
Wilsonnal, Mahomesal, Watsonnal is valszeg nyertek volna meccset. Azt nem mondta, hogy elérhető is más QB, akivel meccset nyerne a csapat. (+ egyébként is annyira triviális a válasz, ki mondana ilyen kérdésre nemet? evidens h lehetne mással is nyerni)
Borbinho
több mint 4 éve
Ugyan miért?Nagyon azt csiripelik, hogy a Bucs vele tervezi a jövőt, de csak a következő szezonban akarják eldönteni, hogy nagy pénzt adnak-e neki.www.facebook.com/fuzovelkifele/posts/10156424495576431
Cruyffista
Asszem eldőlt 😮 😀
Wyatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nagyon azt csiripelik, hogy a Bucs vele tervezi a jövőt, de csak a következő szezonban akarják eldönteni, hogy nagy pénzt adnak-e neki.
Cruyffista
Asszem eldőlt 😮 😀
több mint 4 éve
Komolyan sztem trollkodik 😀 ekkora király nem lehet csak úgy valaki... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Sikerült méltó módon lezárni a szezont 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
És mindig ellenünk jön be neki 😛 😀Winston az a csávó az asztalnál, aki mindig lapot húz 19-re, no matter what.Az semmi. Fitzmagic huszra is!
Amadeus
ulpianus
több mint 4 éve
Winston az a csávó az asztalnál, aki mindig lapot húz 19-re, no matter what.Az semmi. Fitzmagic huszra is!
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Winston az a csávó az asztalnál, aki mindig lapot húz 19-re, no matter what.Nekem ne mondd, én imádom nézni, mondjuk úgy könnyebb, hogy nem nálunk játszik 😊A mai után csak átgondolják 😊két qb él a földön: goff és winston. ha választani kéne, én istenbiza ráklábot húznám, inkább neki adnék 100milliót. legalább cirkuszt kapnak a népek és némi esélyt a győzelemre, egy kiugró szezonra.
gabokocka
gedam
gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Nekem ne mondd, én imádom nézni, mondjuk úgy könnyebb, hogy nem nálunk játszik 😊A mai után csak átgondolják 😊két qb él a földön: goff és winston. ha választani kéne, én istenbiza ráklábot húznám, inkább neki adnék 100milliót. legalább cirkuszt kapnak a népek és némi esélyt a győzelemre, egy kiugró szezonra.
gabokocka
gedam
több mint 4 éve
A mai után csak átgondolják 😊
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Nagyon azt csiripelik, hogy a Bucs vele tervezi a jövőt, de csak a következő szezonban akarják eldönteni, hogy nagy pénzt adnak-e neki.
több mint 4 éve
Winston kretén, de kétségtelen, hogy nagy playmaker is egyben, nem tudom elképzelni, hogy ne maradjon a ligában, amíg a karja meglesz hozzá. Fekete Fitzmagic 😊
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Mondjuk egy olyan forgatókönyvön röhögnék, ha Brady visszavonul Billy bá elviszi Winstont, oszt embert farag belőle, nyer vele 2-3 gyűrűt...De mondjuk egy Rivera szerű edzővel is megnézném, mert abban egyetértünk, hogy nála fejben vannak a gondok, és Tampa messze nem a legideálisabb hely neki.
több mint 4 éve
Ja, hát a Tampa egésze szar, ez tény. Futás nélkül meg ezzel a védelemmel nem fognak sosem messze jutni, ez nyilvánvaló.Én másként látom.Basztak már ki QB-t egy 5000+ yardos, 35+ TD-s alapszakasz után? Ahogy elnézem, jó esély van rá, hogy ez meglesz Winstonnak.Az a helyzet, hogy meccsenként van 40 kísérlete, 61,7%-os pontossága és 87.9-es ratingje. Ez minden csak nem jó. Azért van ennyi yardja meg egy Evans meg egy Goodwin a célpontja, akiket ha eltalál, akkor az 20 yard. De 10-ből alig 6 labdája talál... Két ilyen elkapóval egy Prescott/Carr szintű irányító 10+ W-vel állna, és szándékosan nem a szigorúan vett elit irányítókat írtam.
Cruyffista
Gyurma Pappa
Prescott és Carr nem hozna ilyen számokat, és több W se lenne érdemben, ahhoz maga a csapat nem elég jó. A 2 top WR se állna úgy Winston nélkül, ahogy áll most. Amiket megdob Winston, azokat nagyon kevesen tudnak megdobni, a gond az, hogy csinál mellé olyan brainfartokat, amikre Trubisky is csak csettint. Hihetetlen a csávó, egy emberbe költözött egyszerre Manning és Bortles.
Fingom sincs mi lesz a sorsa, mert ilyen QB-t nem viszel el backupnak, mert attól azt várod, hogy amíg nincs a kezdőd, ne bassza el a meccseket, extra se kell, de legyen megbízható. Na most ennek ő a totális fordítottja.
gabokocka
Szerintem a két WR hozna ilyen számokat máshol is, nem úgy értettem, hogy a QB-kat cseréljük ki, hanem a két WR-t küldjük el máshova 😊 Ez mondjuk tényleg nem volt egyértelmű részemről.
Winstonnak a fegyelmével, a koncentrációjával és úgy általában mint ember vannak gondok. Ezt meg nem fogja tudni megoldani, ha nem tudta megoldani eddig sem senki. Mindig megy a pályán kívül a nagy megmondások, de ebből semmi nem tud lerakni a pályára. És most nem a nagy játékokról beszélek, hanem a konzisztenciáról, a 4 negyeden át tartó figyelemről stb. 3 meccsen zsinórban az első playre nem dob egy jó QB INT-t...
Szerintem tőle elbúcsúzhatunk, nem hiszem, hogy olyan nagy piaca lenne. Ha Arians beveri a fejét és megtartja, akkor hajrá, de szerintem ez nem fog megtörténni. Legnagyobb peche az lenne a Tampának, ha most valahogy összekalapálnak egy 0.500-as szezont, vagy akár egy 9-7-t is lehet, akkor elhihetik, hogy Winston jó lesz valamire. És akkor viszont élvezhetik majd a 3-4. helyeket a további pár évben még.
több mint 4 éve
Én másként látom.Basztak már ki QB-t egy 5000+ yardos, 35+ TD-s alapszakasz után? Ahogy elnézem, jó esély van rá, hogy ez meglesz Winstonnak.Az a helyzet, hogy meccsenként van 40 kísérlete, 61,7%-os pontossága és 87.9-es ratingje. Ez minden csak nem jó. Azért van ennyi yardja meg egy Evans meg egy Goodwin a célpontja, akiket ha eltalál, akkor az 20 yard. De 10-ből alig 6 labdája talál... Két ilyen elkapóval egy Prescott/Carr szintű irányító 10+ W-vel állna, és szándékosan nem a szigorúan vett elit irányítókat írtam.
Cruyffista
Gyurma Pappa
Prescott és Carr nem hozna ilyen számokat, és több W se lenne érdemben, ahhoz maga a csapat nem elég jó. A 2 top WR se állna úgy Winston nélkül, ahogy áll most. Amiket megdob Winston, azokat nagyon kevesen tudnak megdobni, a gond az, hogy csinál mellé olyan brainfartokat, amikre Trubisky is csak csettint. Hihetetlen a csávó, egy emberbe költözött egyszerre Manning és Bortles.
Fingom sincs mi lesz a sorsa, mert ilyen QB-t nem viszel el backupnak, mert attól azt várod, hogy amíg nincs a kezdőd, ne bassza el a meccseket, extra se kell, de legyen megbízható. Na most ennek ő a totális fordítottja.
több mint 4 éve
Basztak már ki QB-t egy 5000+ yardos, 35+ TD-s alapszakasz után? Ahogy elnézem, jó esély van rá, hogy ez meglesz Winstonnak.Az a helyzet, hogy meccsenként van 40 kísérlete, 61,7%-os pontossága és 87.9-es ratingje. Ez minden csak nem jó. Azért van ennyi yardja meg egy Evans meg egy Goodwin a célpontja, akiket ha eltalál, akkor az 20 yard. De 10-ből alig 6 labdája talál... Két ilyen elkapóval egy Prescott/Carr szintű irányító 10+ W-vel állna, és szándékosan nem a szigorúan vett elit irányítókat írtam.
Cruyffista
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Basztak már ki QB-t egy 5000+ yardos, 35+ TD-s alapszakasz után? Ahogy elnézem, jó esély van rá, hogy ez meglesz Winstonnak.30 td 24 int, a gyerek kb ész nélkül dobál mindenfele.
Cruyffista
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Basztak már ki QB-t egy 5000+ yardos, 35+ TD-s alapszakasz után? Ahogy elnézem, jó esély van rá, hogy ez meglesz Winstonnak.Nope.
Cruyffista
5000 yardos alapszakasza csak Breesnek ('08, '11, '12, '13, '16), Bradynek ('11), Mahomesnak ('18), Peyton Manningnek ('13), Marinonak ('84), Roethlisbergernek ('18) és Staffordnak ('11) van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...