NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Hétről hétre egyre inkább franchise QB-nak néz kiHát nem
gabokocka
több mint 5 éve
Hétről hétre egyre inkább franchise QB-nak néz kiAbszolut korrekt teljesítményt hozott, és ezt nem csak a számok alapján mondom, ténylegesen végignéztem tegnap a meccset, és jól nézett ki amit csinál.
gabokocka
Csodálkoztam is, hogy Arians így kifordult magából, hogy teljesen jó playeket hív. 😊
több mint 5 éve
Hétről hétre egyre inkább franchise QB-nak néz kiAz elmult harom evben folyton volt 3-4 hasonloan jo meccse, majd a tobbin sorra csinalja a baromsagait. Semmi ujdonsag. Ilyen elkaposorrol sokan csak almodnak, o evek ota semmit sem er el veluk.
gabokocka
több mint 5 éve
braxa88
12 534
azért a pick6 meg volt biztosamibiztos 😀Hétről hétre egyre inkább franchise QB-nak néz kiElit célpontjai vannak, az OL Donaldékat dominálta (tudom szürreálisan hangzik, de ez történt) és van egy egész jó edzője.
gabokocka
Mondhatni ideálisak a körülmények.
empty taxi
több mint 5 éve
Hétről hétre egyre inkább franchise QB-nak néz kiElit célpontjai vannak, az OL Donaldékat dominálta (tudom szürreálisan hangzik, de ez történt) és van egy egész jó edzője.
gabokocka
Mondhatni ideálisak a körülmények.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hétről hétre egyre inkább franchise QB-nak néz ki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Winston Wtf....Mert mi csinált vagy nem csinált?
gabokocka
Amúgy rendesek vagytok, életben tartjátok a Buccaners topicot 😉 :😛
több mint 5 éve
Winston Wtf....
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Volt az öt is, de ki számolja (első két XP-t kihagyta meg a meccs végi 34 yardosat, ahol sikerült 5 yardos büntit szedni, mert addig magyarázták, hogy állítsák vissza a támadóórát, hogy lepörgött, na az parádés volt)Winstont most épp miért?Matt Gayt még nem kúrták seggbe?Megjegyzem először az OC-t kene, utána Winstont aztán Gayt.
ThundersNFL
Toca
Ez most teljes mértékben a kickeren ment el, 4 pontot hagyott a pályán egy 1 ponttal elbukott meccsen.
gabokocka
több mint 5 éve
Az elmúlt két meccsen nem volt kretén, mindkettőn szállította a W-t, csak itt most szabotálta a kicker.
több mint 5 éve
Nem láttam a meccset, szóval bizonyára igazad van. Ettől még az alapfelállás nem változikMondjuk eleteben eloszor ez a kreten megnyerte a meccset, de a rugo Vinatierizett egyet. Szoval ezuttal szegeny Hamiszt nem lehet rugdosni, ellenben Gayt...Mert egy kretén. Azért mindig lehet rugdosni.Winstont most épp miért?Matt Gayt még nem kúrták seggbe?Megjegyzem először az OC-t kene, utána Winstont aztán Gayt.
ThundersNFL
Toca
Ez most teljes mértékben a kickeren ment el, 4 pontot hagyott a pályán egy 1 ponttal elbukott meccsen.
gabokocka
Gyurma Pappa
Stez
több mint 5 éve
Mondjuk eleteben eloszor ez a kreten megnyerte a meccset, de a rugo Vinatierizett egyet. Szoval ezuttal szegeny Hamiszt nem lehet rugdosni, ellenben Gayt...Mert egy kretén. Azért mindig lehet rugdosni.Winstont most épp miért?Matt Gayt még nem kúrták seggbe?Megjegyzem először az OC-t kene, utána Winstont aztán Gayt.
ThundersNFL
Toca
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Mert egy kretén. Azért mindig lehet rugdosni.Winstont most épp miért?Matt Gayt még nem kúrták seggbe?Megjegyzem először az OC-t kene, utána Winstont aztán Gayt.
ThundersNFL
Toca
gabokocka
több mint 5 éve
Winstont most épp miért?Matt Gayt még nem kúrták seggbe?Megjegyzem először az OC-t kene, utána Winstont aztán Gayt.
ThundersNFL
Toca
több mint 5 éve
Matt Gayt még nem kúrták seggbe?Megjegyzem először az OC-t kene, utána Winstont aztán Gayt.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Matt Gayt még nem kúrták seggbe?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
De egyébként mi alapján várta bárki is hogy Winston jobb lesz?lehet úgy vótak vele, hogy Arians mégiscsak coach.
Pedig az elkapo gárdája nem rossz , a fal nem jó de nem is terített betli.
Toca
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
De egyébként mi alapján várta bárki is hogy Winston jobb lesz?Pedig az elkapo gárdája nem rossz , a fal nem jó de nem is terített betli.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Arians elég érdekesen ment neki a nyilvánosság előtt Howardnak.
több mint 5 éve
Az biztos, hogy sajna ki kell mondani, Winston bust. Pedig mostanáig én is adtam esélyt neki...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Az én vízióm a következő: jön most 3-4 én búbánatos lófasz, amely után Licht és Winston repül, Arians nyugdíjba megy. Jön egy új GM, aki elhozza tampába az addigra a Nebraskából stabil top 15ös csapatot faragó Scott Frostot (aki harmatos fingi-lingi profi karrierje során még tampában is játszott pár meccset), és teljes rebuilding indul meg, és Frost 2. 3. évében összehoz egy kb 9-7es playoff részvételt. Erre viszont várhatunk vagy 6 évet. Gyakorlatilag jelenleg továbbra is ugyanolyan fogalmatlan az egész brigád mint Koetter, Smith, Schiano vagy akár Gruden alatt. Igen Grudent írtam, azt a Grundent, aki beült abba a ferráriba, amit Tony Dungy összerakott, amit aztán gyakorlatilag pár éve re rá nekivezetett a falnak és totálkárosra törte.valami oka csak van, hogy Tony Dungy nem tudott Super Bowlt nyerni azzal a Ferrarival.
TheBerzerker
több mint 5 éve
Az én vízióm a következő: jön most 3-4 én búbánatos lófasz, amely után Licht és Winston repül, Arians nyugdíjba megy. Jön egy új GM, aki elhozza tampába az addigra a Nebraskából stabil top 15ös csapatot faragó Scott Frostot (aki harmatos fingi-lingi profi karrierje során még tampában is játszott pár meccset), és teljes rebuilding indul meg, és Frost 2. 3. évében összehoz egy kb 9-7es playoff részvételt. Erre viszont várhatunk vagy 6 évet. Gyakorlatilag jelenleg továbbra is ugyanolyan fogalmatlan az egész brigád mint Koetter, Smith, Schiano vagy akár Gruden alatt. Igen Grudent írtam, azt a Grundent, aki beült abba a ferráriba, amit Tony Dungy összerakott, amit aztán gyakorlatilag pár éve re rá nekivezetett a falnak és totálkárosra törte.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 902
Winston vállalhatatlan, használhatatlan.... el kell kezdeni qb-t néznünk, mert vele sehova nem tart a offense.Gyakorlatilag ő vert meg titeket tegnap
Viszont nekem a D kifejezetten tetszett, csak nem tudom eldönteni hogy ez a 49ers érdeme-e, vagy tényleg pislákol náluk valami 😀
Greg666
több mint 5 éve
Winston vállalhatatlan, használhatatlan.... el kell kezdeni qb-t néznünk, mert vele sehova nem tart a offense.Viszont nekem a D kifejezetten tetszett, csak nem tudom eldönteni hogy ez a 49ers érdeme-e, vagy tényleg pislákol náluk valami 😀
több mint 5 éve
Ha Koetter után Arians és Lefty se tud értelmet verni bele idén, akkor jövőre draftolni kell egy új QB-t az 1. körben.Sosem volt kepes okosan jatszani. Pontosan ugyanaz a gyengebbik Roethlisberger-klon, aki az egyetemen is volt. Allandoan belefut a vedokbe, a zsebben rosszul mozog, a nyomast nem erzi, sokaig tartja a labdat, nem is olvassa jol a vedelmeket. Ha Evans uresen van, fix, hogy nem dobja fele, ha harman vannak rajta, tutira odadobja a labdat. Ja, es pontatlan is, holott a drafton arra nyalazott mindenki, hogy mennyire felelmetesek a hosszu passzai.Winston nem fogja sokáig húzni ígyelképesztő hogy még mindig mennyire bután tud játszani.
Amadeus
braxa88
Alig fejlodott valamit az elmult evekben.
Stez