Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 11 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
De egyébként hozzátartozik, hogy azért kell egy tartalék irányító. McCown sérült, most ha Glennonnal is történne ne adj isten valami, ki áll be? Arroyo? 😊

több mint 11 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
😀 Én sem azt mondtam, hogy le kell igazolni. Pont azt mondom, hogy mobilis , de ugyanakkor az elkapóinkat onnantól kb. nem is kell a rosterre tenni, mert csak a helyet foglalják. Én sem tartom jó opciónak. Hajdan azt mondták róla, hogy teljesen olyan, mint Cam newton. Igen, mobilis. Viszont amíg Cam tud passzolni is, addig ő nem.buccaneer
De attól még olyan😊
Azon az apróságon meg, hogy nem annyira pontos ne akadjunk fenn😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
buccaneer 490
😀 Én sem azt mondtam, hogy le kell igazolni. Pont azt mondom, hogy mobilis , de ugyanakkor az elkapóinkat onnantól kb. nem is kell a rosterre tenni, mert csak a helyet foglalják. Én sem tartom jó opciónak. Hajdan azt mondták róla, hogy teljesen olyan, mint Cam newton. Igen, mobilis. Viszont amíg Cam tud passzolni is, addig ő nem.
több mint 11 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Mondjuk olyan falhoz, mint amivel elkezdtük az idényt, ilyen irányító való. Csak az a gond, hogy passzolni nem igazán tud pontosan. akkora a szórása mint egy Remington 870-esnek.buccaneer
😀😀😀

Mindenképpen kell Glennon elé egy olyan irányító, aki tavaly még a lélektani 70-es rateinget se érte el. Köszi! Mert ha le lesz igazolva még azt is kinézem, hogy beteszik elé kezdőnek.

több mint 11 éve
buccaneer 490
Mondjuk olyan falhoz, mint amivel elkezdtük az idényt, ilyen irányító való. Csak az a gond, hogy passzolni nem igazán tud pontosan. akkora a szórása mint egy Remington 870-esnek.
több mint 11 éve
Először én is azt hittem csak poén, de tényleg workout-on van. 😀

több mint 11 éve
Höri
Ez komoly? Először azt hittem április van. Még back upnak is pénzkidobás.

több mint 11 éve
buccaneer 490
Mondjuk csak az az egy szépséghibája volt, hogy Cam Newton valami elképesztően szarul mozgott. Látszik rajta, hogy nincs teljesen rendben. De egyébként valóban, a Steelers simán szétcincált egy elit védelmet.
több mint 11 éve
Megnéztem a Steelets-Panthers meccset. Ha úgy fog játszani a steelers ahogy a panthers ellen akkor ki se kell menni a pályára. Én a következő gondokat látom.

1. Bell és Blount olyan szintet futotta szét az egyébként nem szar panthers védelmet, hogy már szinte sírtam a gyönyörtől. Az első helyre rangsorolt steelers futó szekció konkrétan szét fogja futni a tampai védelmet.

2. Mivel a pass rush-unk se volt túl acélos ezért úgy gondolom teljesen felesleges ezzel erőlködni, mert alapból köztudott, hogy Big Ben igazi szabadulóművész, de a panthers ellen olyan szinten dobálta másod és harmad szándékból a labdákat Brown, de még Miller felé is, hogy elképesztő. Ha a steelers offense megállítása a cél (márpedig az), akkor úgy gondolom, hogy a corner back szekciónak kell összekapnia magát de keményen, hogy levadásszák Brown-t és Wheaton-t. Nem hiszem, hogy lesz tampai sack a meccsen.

3. Támadófallal nemtudom mi lesz. Lesz végül Mankins? Ha nem lesz akkor Keasel és kedves barátai okozta nyomás miatt szegény Glennon többet fog fekve tölteni a pályán mint állva. Newton-ra is olyan nyomást eresztett rá a pittsburgh-i fal, hogy szinte nem is volt olyan game ahol legalább ne siettették volna. Iszonyatos nyomás alatt kellett játszania. Húzta is a bokáját, a végén Anderson fejezte be a meccset.

Összegezve úgy gondolom, hogy nem túl sok jót vizionálhatunk a vasárnap estére. Szerintem elég sima steelers győzelem lesz. A kérdés az, hogy mennyire sikerült helytállni és tompítani a vereség élét.

több mint 11 éve
buccaneer 490
Futóként lehet őt használni. 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 11 éve
V-Jax csuklótörést szenvedett... megvan a sok drop oka. Bár azt írják nem komoly, és egy meccset sem fog kihagyni. Pedig ha négy labdát akar ejteni egy meccsen, lehet jobb lenne. Amúgy milyen az a nem komoly csukló törés? Repedés lehet esetleg?

több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Meg a Ramsesekkel. Rams, Jags, Bucs, Raiders... Jó kis csoport lenne a National Looser League-benD11
mi tágabbak vagyunk? 😮
több mint 11 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
A Raiders szerintem is össze fog azért kaparni egy pár győzelmet, de pl. a Titans könnyen végezhet nagyon hátul, ha Locker ennyire nem vigyáz a labdára. A Jags meg már otthonosan mozog itt a tabella végén 😊buccaneer
Lassan össze kéne járnunk sörözni a jags szurkolókkal😀TheBerzerker
Meg a Ramsesekkel. Rams, Jags, Bucs, Raiders... Jó kis csoport lenne a National Looser League-ben
több mint 11 éve
buccaneer 490
Ja a sör néha segít. 😀 Mondjuk olyan meccsen mint a Falcons elleni már az sem elég, rövid kell! Whisky, hubi, ami jagermeister, ami éppen van otthon. 😊 Bortles most is elszórta kétszer a labdát, de gondolom majd idővel belejön. A Jags szurkolóknak várniuk kell még arra a megváltásra. 😊 Nálunk meg hát reméljük a legjobbakat, de ahogy néztem ezt a Steelers-Panthers meccset, én már annak is örülni fogok, ha Pittsburgh-ben megizzadnak a hazaiak ellenünk. Mert ez a Brown gyerek pl. olyan lazán kapja szét a sec-ünket, ha olyan hülyén játszunk mint múltkor, hogy közben fagyizni fog.
több mint 11 éve
Most jön Bortles, és megváltja a Jagst! 😊 A Raiders-nél viszont van baj rendesen, ráadásul a sérülések sem segítik őket. Nálunk kíváncsi leszek jövőhéten mennyire segített ez a bazi nagy zakó abban, hogy mindenki átértékelje a dolgokat. Illetve, hogy Tedford - Glennon a pályán átlendít -e végre minket a sikertelenségen. Bár én nem nagyon hiszem, hogy ez a képlet hiányzó darabkája. Valóban e között a három csapat között fog eldőlni szerintem is az 1/1

több mint 11 éve
A Raiders szerintem is össze fog azért kaparni egy pár győzelmet, de pl. a Titans könnyen végezhet nagyon hátul, ha Locker ennyire nem vigyáz a labdára. A Jags meg már otthonosan mozog itt a tabella végén 😊buccaneer
Lassan össze kéne járnunk sörözni a jags szurkolókkal😀

több mint 11 éve
buccaneer 490
A Raiders szerintem is össze fog azért kaparni egy pár győzelmet, de pl. a Titans könnyen végezhet nagyon hátul, ha Locker ennyire nem vigyáz a labdára. A Jags meg már otthonosan mozog itt a tabella végén 😊
több mint 11 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Most nézem a meccseket. A Jags-el is kemény versenyben vannak a kalózok. Lesz itt m ég mini bajnokság az 1/1ért a tampa, az oakland és a jags hármas között:😊TheBerzerker
A raiders túl jó
több mint 11 éve
Most nézem a meccseket. A Jags-el is kemény versenyben vannak a kalózok. Lesz itt m ég mini bajnokság az 1/1ért a tampa, az oakland és a jags hármas között:😊

több mint 11 éve
buccaneer 490
A Pittsburgh nagyon jól játszott, szépen építették fel a támadásaikat. Szétszedték a Panthers front sevent, ami valljuk be, emberes munka. régi ismerős LeGarette Blount több mint 100 yardot futott meg egy TD-t is csinált. Szóval Schiano így utólag is bekaphatja.
több mint 11 éve
Ja és azt ne felejtsük el, hogy a Steelers hajnalban otthon döngölte földbe azt a Panthers-t, aki ellen sikerült kikapni. Akkor van bármi esély Pittsburgh-ben ha úgy játszik a csapat, hogy még a nagy Troy is maga alá csinál. Ennek természetesen nincs nagy realitása. Igazi meccs lesz, mert ha meg lehetne jelölni 2. számú csapatot a fórumon az nálam Steelers lenne😊

több mint 11 éve
Mindig a Houston-t emlegetitek de az első 2 meccsen azért nem túl acélos csapatokkal játszottak. Most a 3. körben meg egy vergődő, de azért a szintén vergődő Redskinsnél és tampával kb egy szinten szenvedő Raidersnél jobb Giants el is popsizta őket rendesen, és a JJ Watt bezette betonvédelem be is nyelt 30 pontot.

Én most nagyon kíváncsi leszek, hogy a hosszabb szünet fellazítja-e Lovie elképzeléseit és mi lesz akkor ha Tedford hivja a game-eket Glennon-nak. Lehet, hogy a byeweek előtt kiderül, hogy lehet-e menni az 1/1re. Mert bár a steelers se csillog olyan szép fémszerűen mint pár éve, de még így is csúnya zakóba lehet beleszaladni Pittsburgh-ben.

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Volt egy összevásárolt, bőven Top10 támadófal, futójátékkal. Top10 ST-t összerakta Toub, Angelo tényleg jó játékosokat szedett össze. Kapott egy védelmet, amit továbbvitt, és Top10 egységből csinált Top5-öt. Persze vaskos mázli is kellett a draftokon. Ez a mai napig messzire visz.
füligjimmy
OFF:
Biztos benne van Lovie keze is, de Rivera rakta inkább össze azt a csapatot szvsz. Távozott az SB után, aztán 2007-ben össze is omlott a védelem, mint a kártyavár. Utána két évig vegetáltunk valahol a középmezőny alján, majd Marinellivel táltosodott meg a D# 2010-ben.
több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
hat igen V-Jax nem szokot kielyteni labdát ezzen a meccsen meg asszem 2 is....csupi4
tavaly is dropokkal kezdte az évet, aztán belejött.

a többi beszélgetéshez meg nem, hogy hozzászólni nem tudok értékeset, elovlasni sincs őket energiám, így 4-5 évnyi edzőcserélgetés, meg egy helyben toporgás után.