Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 10 éve
Freemant a Giants is kirakta... szegénynek annyi.ThrasherNana, még a CFL-ben lehet jövője 😊
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
Freemant a Giants is kirakta... szegénynek annyi.
több mint 10 éve
hát Nicks nem jár OTA-ra. pompás.ennyit arról, hogy Smith tudja-e motiválni. nem véletlen hogy nem is küzdöttünk hogy túlfizessük...
Thrasher
(itt off, de azért megjegyzem, hogy Payton valahogy mindig megoldotta, odaát sokszor beszéltünk erről, hogy mekkora motivátor is ő. csak úgy mondom)
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
hát Nicks nem jár OTA-ra. pompás.most abba ne is menjünk bele, hogy mekkora fasság az, hogy vannak nem kötelező edzések, és hogy milyen hülyén néz ki, hogy a nem kötelező edzésen meg nem jelenés miatt elégedetlen az edző, a léyneg, hoyg ennyi kihagyás után itt kéne lennie a lusta dagadéknak.
több mint 10 éve
haha, jó, tudom, megragadtam a lényeget, de Evans nyilatkozata:Azért most nagyon durván röhögök😀
"It's in the great state of Florida. I'd love to play there [with] the great weather. I don't know if Tampa has a beach or not - I'm not too up-to-date on the [geography] of it. If it has a beach, then it's going to be easy for me, because I grew up in Galveston [Texas], and they have a beach down there."
Tampa BAY Buccaneers...Thrasher
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Üdv. Minden Kalóznak!2 éve követem a liga eseményeit és első perctől a Bucs mellé tettem le a voksom.Sajnos eddig nem sok sikerben volt részem ,részünk...de most minden adott egy sikeres szezonhoz.Sokat erősödött roster,valamelyest gyengülő csoportellenfelek és persze Lovie Smith.
Egyenlőre ennyit,majd megismertek😊
Go Bucs!!
több mint 10 éve
Stylee
480
www.buccaneers.com/multimedia/videos/Mike_Evans_OneHanded_Catch/1b53f8a0-79c8-4869-8f67-e0cf1430950cEzt a videót így naponta 10x megnézem 😀
ő + VJax...omg Glennon 5000 yard 😀Borbinho
több mint 10 éve
www.buccaneers.com/multimedia/videos/Mike_Evans_OneHanded_Catch/1b53f8a0-79c8-4869-8f67-e0cf1430950cő + VJax...omg Glennon 5000 yard 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Nicks egy óriás csecsemő, és ha a HC meg tudja fegyelmezni, akkor ott van benne a potenciál. Schiano erre alkalmatlan volt, Smith talán megoldja.Ha nem, akkor megint le fog sérülni, vagy a túlsúly vagy szimpla igénytelenség miatt.
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
Srácok Carl Nicks-ről mit lehet tudni? Mit jósoltok mi lesz vele?sevarafaabból kiindulva, hogy az 5. körig nem draftoltunk OG-t, és hogy elengedtük Zuttah-t, aki belül bárhol egész jól bevethető, és hogy jelenleg csak noname OG-k vannak rajta kívül a keretben, biztos nagyon jónak látjuk az egészségét.
mert oké, hogy Dietrich-Smith is rotálható, na de akkor meg center nincs.
szal nagyon arra építünk, hogy Nicks végigbírja az évet.
több mint 10 éve
azért várd meg a Bucs szurkolók véleményét is , lehet hogy ők ezt máshogy látják 😀Ez bíztató 😀sevarafaSrácok Carl Nicks-ről mit lehet tudni? Mit jósoltok mi lesz vele?sevarafajó esetben campig kibírja sérülés nélkül aztán mehet az IR-re.Petikievak01
több mint 10 éve
Ez bíztató 😀Srácok Carl Nicks-ről mit lehet tudni? Mit jósoltok mi lesz vele?sevarafajó esetben campig kibírja sérülés nélkül aztán mehet az IR-re.Petikievak01
több mint 10 éve
Srácok Carl Nicks-ről mit lehet tudni? Mit jósoltok mi lesz vele?sevarafajó esetben campig kibírja sérülés nélkül aztán mehet az IR-re.
több mint 10 éve
Srácok Carl Nicks-ről mit lehet tudni? Mit jósoltok mi lesz vele?
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
fú, tudom, hogy ilyenkor direkt ködösítenek az edzők, de Smith eddig őrjítő, néhány nappal azután, hogy Glennonról azt mondta, hogy ő lesza a jövőben a QB-nk, ma McCownra mondta ugyanezt.nem meglepő ez persze, csak hát na.
több mint 10 éve
Brutális csapat épül Tampában:és szerencsére már edző is van 😊
OL: Collins-Nicks-EDS-Edwards/Pamphile-Dotson
WR: Jackson, Evans, Herron
TE: ASJ, Myers
RB: Martin, Sims
Q: McCown, Glennon
DL: Gholston-McCoy-McDonald-Johnson
LB: David-Fletcher-Foster
CB: Verner-Jenkins-Banks
S: Wright-Barron
Nem semmi keret.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Brutális csapat épül Tampában:OL: Collins-Nicks-EDS-Edwards/Pamphile-Dotson
WR: Jackson, Evans, Herron
TE: ASJ, Myers
RB: Martin, Sims
Q: McCown, Glennon
DL: Gholston-McCoy-McDonald-Johnson
LB: David-Fletcher-Foster
CB: Verner-Jenkins-Banks
S: Wright-Barron
Nem semmi keret.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
azt aláírom, hogy talán nem minden prospectet ismerek a legapróbb részletekig. viszont ez most nem fikázás volt, Evans tényleg gecijó, csak a nyilatkozaton röhögtem, lásd alább Thrasher idézésében.egyre kevésbé tudom eldönteni, hogy a riválisaink választásait puszta gyűlöletből fikázod, vagy mert nem ismered a prospecteket, esetleg a needeket, vagy mert szimplán jólesik szembemenni a közkonszenzussal?shawnka"Azta kurva mi lesz itt?!" - ez volt az első mondat ami az eszembe jutott tegnap ASJ kihúzásánál. 3 ekkora állatot megfogni felkötheti a gatyáját bármelyik secondary ellenünk. 6-5, 230 | 6-5, 231 | 6-5, 262 ....Nálunk Yawin Smallwood állítólag képes TE-k ellen a szokottnál hatékonyabban fellépni. Ha picit többet játszatjuk a vártnál, akkor ASJ-vel brutális csatákat fognak tolni, de hát ez még túl messze van, hogy okos legyek. Mindenesetre remélem, hogy igazam lesz, én nagyon szerettem volna, ha ASJ-t mi húzzuk...
D11
Evans meg 😀 😀 😀 😀berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
egyre kevésbé tudom eldönteni, hogy a riválisaink választásait puszta gyűlöletből fikázod, vagy mert nem ismered a prospecteket, esetleg a needeket, vagy mert szimplán jólesik szembemenni a közkonszenzussal?"Azta kurva mi lesz itt?!" - ez volt az első mondat ami az eszembe jutott tegnap ASJ kihúzásánál. 3 ekkora állatot megfogni felkötheti a gatyáját bármelyik secondary ellenünk. 6-5, 230 | 6-5, 231 | 6-5, 262 ....Nálunk Yawin Smallwood állítólag képes TE-k ellen a szokottnál hatékonyabban fellépni. Ha picit többet játszatjuk a vártnál, akkor ASJ-vel brutális csatákat fognak tolni, de hát ez még túl messze van, hogy okos legyek. Mindenesetre remélem, hogy igazam lesz, én nagyon szerettem volna, ha ASJ-t mi húzzuk...
D11
Evans meg 😀 😀 😀 😀berger90
több mint 10 éve
sztem van pár vicc pickünk. herron draft meg 😀😀😀 lesz házifutóverseny dempsel
több mint 10 éve
hozhatnánk pár jó udfa-t Clowney csapatrársát leigazoltuk. sutton asszem vonaton vagyok szal szara net az ic-n 😀 jöhetne c jones. meg lyerla még.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
"Azta kurva mi lesz itt?!" - ez volt az első mondat ami az eszembe jutott tegnap ASJ kihúzásánál. 3 ekkora állatot megfogni felkötheti a gatyáját bármelyik secondary ellenünk. 6-5, 230 | 6-5, 231 | 6-5, 262 ....Nálunk Yawin Smallwood állítólag képes TE-k ellen a szokottnál hatékonyabban fellépni. Ha picit többet játszatjuk a vártnál, akkor ASJ-vel brutális csatákat fognak tolni, de hát ez még túl messze van, hogy okos legyek. Mindenesetre remélem, hogy igazam lesz, én nagyon szerettem volna, ha ASJ-t mi húzzuk...
D11
Evans meg 😀 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
haha, jó, tudom, megragadtam a lényeget, de Evans nyilatkozata:"It's in the great state of Florida. I'd love to play there [with] the great weather. I don't know if Tampa has a beach or not - I'm not too up-to-date on the [geography] of it. If it has a beach, then it's going to be easy for me, because I grew up in Galveston [Texas], and they have a beach down there."
Tampa BAY Buccaneers...