Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Ez a Haskins gyerek össze vissza dobálja azt a rohadt tojást. Inkább játszon egy UDFA vagy hozzák vissza CKt. Katasztrófa a srác.
több mint 4 éve
Én azt mondom, inkább menjünk rá a csoportgyőzelemre 😊Így van 2010-ben a Seahawks 7-9-cel hozta az NFC Westet, majd a rájátszásban is nyert egy meccset otthon a Saints ellen (ezen meccsen kapcsolt Beast mode-ba ugye Marshawn Lynch), majd a divisional roundon kikaptak Chicagoban.
Idén a szokásosnál is szarabb az egész East, még akár meg is lehetne. Jelen állás szerint egy 7-9 is elég lehet 😀
Annál rosszabb mérleggel asszem még senki nem jutott playoffba...
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én azt mondom, inkább menjünk rá a csoportgyőzelemre 😊A Giants-cel 2-szer játszotok az megoldható 😊Ez is benne van, akár akaratunk ellenére iswww.nbcsports.com/washington/football-team/ron-rivera-admits-theres-cut-point-dwayne-haskins-hes-not-there-yetElég kényszer helyzetben van de ezt ő is tudta mikor aláírt. Tudom nem szép ilyet mondani, de a legegyszerűbb lenne nektek az 1/1 (az ellenünk való feltámadással lehet ez elúszott 😛) behúzzátok T-Lawt, és akkor megvan a QB, meg C. Younggal a D QB-is. Akkor még inkább bajban leszünk 😛
warr_b
dande
Mondjuk a két new york-i egyletnél egyelőre nem látom, hogy tudnánk szarabbak lenni...
warr_b
empty taxi
Idén a szokásosnál is szarabb az egész East, még akár meg is lehetne. Jelen állás szerint egy 7-9 is elég lehet 😀
Annál rosszabb mérleggel asszem még senki nem jutott playoffba...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
A Giants-cel 2-szer játszotok az megoldható 😊Ez is benne van, akár akaratunk ellenére iswww.nbcsports.com/washington/football-team/ron-rivera-admits-theres-cut-point-dwayne-haskins-hes-not-there-yetElég kényszer helyzetben van de ezt ő is tudta mikor aláírt. Tudom nem szép ilyet mondani, de a legegyszerűbb lenne nektek az 1/1 (az ellenünk való feltámadással lehet ez elúszott 😛) behúzzátok T-Lawt, és akkor megvan a QB, meg C. Younggal a D QB-is. Akkor még inkább bajban leszünk 😛
warr_b
dande
Mondjuk a két new york-i egyletnél egyelőre nem látom, hogy tudnánk szarabbak lenni...
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez is benne van, akár akaratunk ellenére iswww.nbcsports.com/washington/football-team/ron-rivera-admits-theres-cut-point-dwayne-haskins-hes-not-there-yetElég kényszer helyzetben van de ezt ő is tudta mikor aláírt. Tudom nem szép ilyet mondani, de a legegyszerűbb lenne nektek az 1/1 (az ellenünk való feltámadással lehet ez elúszott 😛) behúzzátok T-Lawt, és akkor megvan a QB, meg C. Younggal a D QB-is. Akkor még inkább bajban leszünk 😛
warr_b
dande
több mint 4 éve
www.nbcsports.com/washington/football-team/ron-rivera-admits-theres-cut-point-dwayne-haskins-hes-not-there-yetElég kényszer helyzetben van de ezt ő is tudta mikor aláírt. Tudom nem szép ilyet mondani, de a legegyszerűbb lenne nektek az 1/1 (az ellenünk való feltámadással lehet ez elúszott 😛) behúzzátok T-Lawt, és akkor megvan a QB, meg C. Younggal a D QB-is. Akkor még inkább bajban leszünk 😛
warr_b
több mint 4 éve
www.nbcsports.com/washington/football-team/ron-rivera-admits-theres-cut-point-dwayne-haskins-hes-not-there-yet
több mint 4 éve
Ehh...Just learned that Matt Ioannidis has a torn bicep.....it's possible he could be lost for the year. @WashingtonNFL
— Kevin Sheehan (@kevinsheehanDC) September 28, 2020
pbalazs
több mint 4 éve
Ron Rivera says Dwayne Haskins is still learning and growing but at some point "youre no longer a rookie"
— JP Finlay (@JPFinlayNBCS) September 28, 2020
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Just learned that Matt Ioannidis has a torn bicep.....it's possible he could be lost for the year. @WashingtonNFL
— Kevin Sheehan (@kevinsheehanDC) September 28, 2020
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Srácok: Mi a probléma? 😀 😀 😀Semmi, minden zsír. Sosem látott mélységekben a csoport, az egyetlen ahol csak negatív mérlegű csapatok vannak 😆🤣
Division standings after Week 3:
1) Football Team (1-2)
2) Cowboys (1-2)
3) Eagles (0-2-1)
4) Giants (0-3)
dande
több mint 4 éve
Bármennyire jó is, így teljesen fölösleges neki hosszútávút adni vagy nagyon csapatbarátot kell. Kérdés a piacon ezzel az injury reporttal mennyit kapna és ezzel ő mennyire van tisztában illetve méri fel a sérülékenységből fakadó korlátatit. Illetve itt is a csapatorvosok lesznek a hibásak mint TW-nél.Pont akartam írni...Tekintsünk előre... azért Clevelandben jó lenne nyerni valahogy.Min. 3 meccsre előre, bocs..
warr_b
Brandon Scherff -> IR
nagir
3-5 hét, sprained right MCL.
Lassan rajta is el kell gondolkozni, sokat sérült nagyon. Idén még ugye tag alatt van...
Schweitzer fogja helyettesíteni.
warr_b
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Pont akartam írni...Tekintsünk előre... azért Clevelandben jó lenne nyerni valahogy.Min. 3 meccsre előre, bocs..
warr_b
Brandon Scherff -> IR
nagir
3-5 hét, sprained right MCL.
Lassan rajta is el kell gondolkozni, sokat sérült nagyon. Idén még ugye tag alatt van...
Schweitzer fogja helyettesíteni.
több mint 4 éve
Tekintsünk előre... azért Clevelandben jó lenne nyerni valahogy.Min. 3 meccsre előre, bocs..
warr_b
Brandon Scherff -> IR
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Tekintsünk előre... azért Clevelandben jó lenne nyerni valahogy.
több mint 4 éve
Martin Luther King =/= martin looter kingDe. Má' vót. Sokszor. Szerintem amúgy nem rossz húzás a "névtelenség". Majdnem másfél évet adnak a foggyosoknak, hogy elüljön a hiszti és akkor majd szépen nyugton választanak, remélhetőleg sokkal kisebb külső nyomás alatt. Mert a jelenlegi közhangulat alapján az se lenne eléggé korrekt és érzékeny, ha Washington Blekklájvzmettör vagy Washington Mindenkimocskosfehérrasszisztanáciakinemfeka lenne a csapat új neve és gondolom - remélem - arra jutottak, hogy ilyen hangulatban nem akarnak választani, mer csak vmi bénaság sül ki belőle (pl Red Tails)."Mindenkimocskosfehérrasszisztanáciakinemfeka"
nexion218
Ebből látszik, hogy fingod nincs miről szól a BLM. Vicces, hogy te fehér emberként kb személyes sértésnek veszed, hogy kiáll a jogaiért és egyenlő bánásmódért egy másik (amúgy tényleg lenézett és hátrányosan megkülönböztetett) kisebbség.
Már az, hogy foggyosozol meg fekázol, sokatmondó...
csongi
A bővebb véleményemért kérlek keresd fel jelen topiknak a Redskins név visszavonultatása körüli oldalait.
(Egyébként honnan veszed, hogy fehér vagyok? Mert fekázok meg foggyosozok? És ha roma vagyok? Vagy apám nigériai? Honnan a faszból tudod? Vagy úgy gondoltad, hogy ilyen ocsmányul és tiszteletlenül csak a fehérek szoktak beszélni és ezért tuti fehér vagyok? Nézd meg légy szíves az "előítélet" szótári definícióját !)
Szerkesztette: nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Balfasz Atlanta ezt hogy kúrta el a Dallas ellen? :o
több mint 4 éve
Az is, hogy ezt a BLM-et védi bárki is. 😊De. Má' vót. Sokszor. Szerintem amúgy nem rossz húzás a "névtelenség". Majdnem másfél évet adnak a foggyosoknak, hogy elüljön a hiszti és akkor majd szépen nyugton választanak, remélhetőleg sokkal kisebb külső nyomás alatt. Mert a jelenlegi közhangulat alapján az se lenne eléggé korrekt és érzékeny, ha Washington Blekklájvzmettör vagy Washington Mindenkimocskosfehérrasszisztanáciakinemfeka lenne a csapat új neve és gondolom - remélem - arra jutottak, hogy ilyen hangulatban nem akarnak választani, mer csak vmi bénaság sül ki belőle (pl Red Tails)."Mindenkimocskosfehérrasszisztanáciakinemfeka"
nexion218
Ebből látszik, hogy fingod nincs miről szól a BLM. Vicces, hogy te fehér emberként kb személyes sértésnek veszed, hogy kiáll a jogaiért és egyenlő bánásmódért egy másik (amúgy tényleg lenézett és hátrányosan megkülönböztetett) kisebbség.
csongi
több mint 4 éve
De. Má' vót. Sokszor. Szerintem amúgy nem rossz húzás a "névtelenség". Majdnem másfél évet adnak a foggyosoknak, hogy elüljön a hiszti és akkor majd szépen nyugton választanak, remélhetőleg sokkal kisebb külső nyomás alatt. Mert a jelenlegi közhangulat alapján az se lenne eléggé korrekt és érzékeny, ha Washington Blekklájvzmettör vagy Washington Mindenkimocskosfehérrasszisztanáciakinemfeka lenne a csapat új neve és gondolom - remélem - arra jutottak, hogy ilyen hangulatban nem akarnak választani, mer csak vmi bénaság sül ki belőle (pl Red Tails)."Mindenkimocskosfehérrasszisztanáciakinemfeka"
nexion218
Szerkesztette: csongi
több mint 4 éve
A többi meccs eddig remekül alakul 😊
több mint 4 éve
2011 óta nem kezdtük két győzelemmel a szezont. Gyanítom most sem fogjuk 🙄😆
több mint 4 éve
Legalább egyszerűbb a matek, aki nyert ->PO, aki nem, visz lát jövőre... Draft lottery és kész!😉😀Jó lenne végre egy pozitív mérleg a csopoton belül... az utóbbi tizenpár évben csak kétszer volt, akkor meg is nyertük a csoportot.Jelenleg is pozitív a mérleg.
warr_b
ulpianus
Akkor le is lehet zárni az alapszakaszt a vírus miatt 😛
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
😀Jó lenne végre egy pozitív mérleg a csopoton belül... az utóbbi tizenpár évben csak kétszer volt, akkor meg is nyertük a csoportot.Jelenleg is pozitív a mérleg.
warr_b
ulpianus
Akkor le is lehet zárni az alapszakaszt a vírus miatt 😛