Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
www.foxnews.com/media/cnn-biden-washington-redskins-logo-removed-hat.ampEz olyan kínomban már sírva-röhögös!🤡
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Pierschbacher waive-elése csak nekem meglepő?Ilyen névvel inkább alapítson sörfőzdét 😀
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Aaron Colvin meg Sean Davis is a kirakott játékosok között:Most akartam írni, hogy Reuben Fostert IR-ra rakjuk, így annyi a szezonjának.
empty taxi
Pierschbacher waive-elése csak nekem meglepő?
Steven Montezt is kiraktuk, há' mi lesz így a kisebbsíggel? 🙄😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Aaron Colvin meg Sean Davis is a kirakott játékosok között:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sanyával, ha bírja a lába, lehet akár 5-11 is!Kinéz megint egy max 3-13-as szezon...Hacsak Kovács Sanyi közbe nem lép a fél lábával. Ha meg nem teszi, jövőre jöhet a QB draft. És megint lesz egy magasan vihető Ohio States irányító. 😉
warr_b
iktriad
több mint 4 éve
Kinéz megint egy max 3-13-as szezon...Hacsak Kovács Sanyi közbe nem lép a fél lábával. Ha meg nem teszi, jövőre jöhet a QB draft. És megint lesz egy magasan vihető Ohio States irányító. 😉
warr_b
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Kinéz megint egy max 3-13-as szezon...
több mint 4 éve
Meglepetésre ment az egykori Mr. Irrelevant, Trey Quinn is.Washington has waived Trey Quinn per source...
— John Keim (@john_keim) September 5, 2020
A TE Richard Rodgers is elküldve.
In cut-down news, Washington is releasing TE Richard Rodgers, source said. His dad was also an assistant coach on the team.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 5, 2020
több mint 4 éve
Aki arra fogadott akár 1 hónapja is, hogy Alex Smith ott lesz a Washington 53-as keretén, de Adrian Peterson nem, az 1. fáradjon a kasszához
2. kezdjen el lottózni.
Alex Smith is due $16 million fully guaranteed in 2020, so he'd get paid either way. By keeping him on the roster, Washington gives Smith an opportunity to keep working his way back, and helping its young starter, Dwayne Haskins. https://t.co/IqUvidLPZJ
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 5, 2020
több mint 4 éve
Én nem bánom annyira. Mint mások is leírták már, ilyen teljesítményre bármilyen középső körben választott futó képes. Sőt...Haskins jó lesz 2 | csipkebokor vessző | 😊
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
Ez igaz, de AP pont olyan játékos lehetett volna, akitől ezek a srácok tanulhattak volna.Szerintem az RB pont egy olyan poszt, ahol egy jó újonc hamar fel tud nőni a feladathoz. Miért van az, hogy senki se akarja igazán megfizetni az RB-ket manapság. Mert késői körökben vagy UDFA-k között is simán találhatsz jó futót.Aha, két újonc majd megoldja.A világ legelbaszottabb franchise-a...Majd Alex Smith és minden megoldódik. Antonio Gibson & Bryce Love time. Ez alapján tényleg nem értem, miért nem kellett pl. ide Fournette...
Nem baj, nem kell futni, Haskins szétpasszol mindenkit. Oh wait...
warr_b
iktriad
warr_b
iktriad
Érthetetlen, jó volt tavaly, a lóvéja nem volt sok...
több mint 4 éve
Szerintem az RB pont egy olyan poszt, ahol egy jó újonc hamar fel tud nőni a feladathoz. Miért van az, hogy senki se akarja igazán megfizetni az RB-ket manapság. Mert késői körökben vagy UDFA-k között is simán találhatsz jó futót.Aha, két újonc majd megoldja.A világ legelbaszottabb franchise-a...Majd Alex Smith és minden megoldódik. Antonio Gibson & Bryce Love time. Ez alapján tényleg nem értem, miért nem kellett pl. ide Fournette...
warr_b
iktriad
warr_b
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Kivágtátok AP-t!...
www.nfl.com/news/washington-releasing-running-back-adrian-peterson
bogec7
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Aha, két újonc majd megoldja.A világ legelbaszottabb franchise-a...Majd Alex Smith és minden megoldódik. Antonio Gibson & Bryce Love time. Ez alapján tényleg nem értem, miért nem kellett pl. ide Fournette...
warr_b
iktriad
több mint 4 éve
A világ legelbaszottabb franchise-a...Majd Alex Smith és minden megoldódik. Antonio Gibson & Bryce Love time. Ez alapján tényleg nem értem, miért nem kellett pl. ide Fournette...
warr_b
több mint 4 éve
A világ legelbaszottabb franchise-a... Nem baj, nem kell futni, Haskins szétpasszol mindenkit. Oh wait...
több mint 4 éve
Kivágtátok AP-t!😱 Ez nettó 🌲szság volt, szvsz...
www.nfl.com/news/washington-releasing-running-back-adrian-peterson
bogec7
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Rivera annyira ellett könyvelve oldschool edzőnek, hogy idén futó se lesz a csapatába.
több mint 4 éve
Lavasz lóka ez a Danny fiú 😀pablo, tu e genial!Haskins a kezdő ellenünk.Végetek.
dande
warr_b
(H A) SKINS
csak visszahozták a nevet 😉
sutianap
több mint 4 éve
pablo, tu e genial!Haskins a kezdő ellenünk.Végetek.
dande
warr_b
(H A) SKINS
csak visszahozták a nevet 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Haskins a kezdő ellenünk.Végetek.
dande
több mint 4 éve
Haskins a kezdő ellenünk.
több mint 4 éve
TRADE!Nah, készen is vagyunk, jöhet a szezon!
Washington traded a 2021 sixth-round pick to the #Raiders for tackle David Sharpe and a 2021 seventh-round pick, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 2, 2020
iktriad
több mint 4 éve
TRADE!Washington traded a 2021 sixth-round pick to the #Raiders for tackle David Sharpe and a 2021 seventh-round pick, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 2, 2020