Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Grat fiúk, nem egy szupercsapat ez, de üzembiztosan, kevés hibával hozza a gárda azt, amiben jó.Azt nehéz mondani hogy kevés hibával.
empty taxi
Nálam itt kezdődik a foci, amikor szarul játszol is behúzod a meccset.
Végig jobb volt a WFT, a vége szoros lett. A játék képe nem ezt mutatta.
több mint 4 éve
Grat fiúk, nem egy szupercsapat ez, de üzembiztosan, kevés hibával hozza a gárda azt, amiben jó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Isaiah Wilson says hi 🤣most draftolták 😊D Brown-al mi lett ?kiegett?
Janek
ulpianus
Janek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
most draftolták 😊D Brown-al mi lett ?kiegett?
Janek
ulpianus
több mint 4 éve
D Brown-al mi lett ?Térdsérülés.
Janek

több mint 4 éve
D Brown-al mi lett ?kiegett?
Janek

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Hohó, ez már winning streak, idén először 😆Szerintem ilyen játékkal a következő két meccs is hozható. Elvileg elöl Thomassal és Samuellel kiegészülve.
warr_b
Aztán jöhetnek a csoport meccsek 😊
több mint 4 éve
Hohó, ez már winning streak, idén először 😆

több mint 4 éve
Rossebeket, én ezt min.50%ban az orvosi/fizikó/tréner stáb rovására írom! Persze azt nem lehet kivédeni, ha egy 150kilós ember épp kitámasztva tolja vissza a 130kilós riválisát és közben két másik 120&140es ráesik a lábara, de van fáradásos, túlhajszolt, még meg nem gyógyult, stb. rásérülés, pl...Tiszta Kórház csapat! 😕És ezek ugye csak az enyhébbek, akik kérdőjelesek. Akik hetekre, vagy egész szezonra kidőltek, nincsenek is rajta (Fitz, Sweat, Young pl).
Csak nekem tűnik úgy, hogy az nfc east vonza a sérüléseket minden évben...🤔
nagir
El van átkozva nálunk a gyep, vagy nem tudom... Biztos valami indián sámán műve 😆
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Tiszta Kórház csapat! 😕És ezek ugye csak az enyhébbek, akik kérdőjelesek. Akik hetekre, vagy egész szezonra kidőltek, nincsenek is rajta (Fitz, Sweat, Young pl).
Csak nekem tűnik úgy, hogy az nfc east vonza a sérüléseket minden évben...🤔
nagir
El van átkozva nálunk a gyep, vagy nem tudom... Biztos valami indián sámán műve 😆

több mint 4 éve
Tiszta Kórház csapat! 😕Csak nekem tűnik úgy, hogy az nfc east vonza a sérüléseket minden évben...🤔

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Young acl.
több mint 4 éve
Akkor Young úgy fest idénre már out. Chase Young/Montez Sweat helyett Smith-Williams/Casey Toohill/Shaka Toney 😀
Még Terry eltörhetné a lábát vagy ilyesmi, hogy teljes legyen az élvezet...

több mint 4 éve
Tavaly is vhogy így kezdődött.... 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Ha a kérdőjelesek se játszanának a Tampába, talán lehetne egy meglepi győzelem.. 😊Na😀 Valami ilyenre gondoltam, mondjuk Young sérülése nélkül ☹
Tibcso14
több mint 4 éve
— Washington Football Team (@WashingtonNFL) November 14, 2021
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
igen, azzal vlsz mi ismost hogy jön össze a PO meg a WFT?11-6-tal szerintem be tudunk jutni 😊
ozibozi
warr_b
több mint 4 éve
most hogy jön össze a PO meg a WFT?11-6-tal szerintem be tudunk jutni 😊
ozibozi

több mint 4 éve
most hogy jön össze a PO meg a WFT?
több mint 4 éve
Tudom, csak engem a csapat érdekel, nem Fitz nyomora.A csapat tavaly playoffos volt. Fitz meg sosem. Szerinted kire/mire gondoltam akkor? 😊Csórikám tényleg el van átkozvaMármint a csapat? 😕
Wyatt
warr_b
Wyatt
Te meg inkább játékosnak drukkolsz (Brady), nem csapatnak, elfogadom, hogy van ilyen is, nincs ezzel gond 🙂
Csak kicsit faszkilevős már, hogy állandóan lerokkan az aktuális qb sok-sok éve, csodálom hogy Heinicke még bírja, bár sok köszönet nincs benne (persze Allenben sem lenne ugyanúgy).
Meg úgy általában a fél csapat. Meg évi óta top5 legnehezebb sorsolás. És akkor még ott van Snyder barátunk, meg a névmizéria, meg a zaklatások ügyek meg a sok többi lószar.
Úgyhogy eléggé huszadrangú kérdés nálam, hogy Fitz személy szerint játszik-e playoff meccset, mikor jó eséllyel soha többé nem fog nálunk pályára lépni...

több mint 4 éve
A csapat tavaly playoffos volt. Fitz meg sosem. Szerinted kire/mire gondoltam akkor? 😊Csórikám tényleg el van átkozvaMármint a csapat? 😕
Wyatt
warr_b

több mint 4 éve
Csórikám tényleg el van átkozvaMármint a csapat? 😕
Wyatt

több mint 4 éve
Már konkrétan arra gondoltam, hogy 2005 óta van a ligában, és soha nem jön össze neki a playoff. Anyagilag nem rossz, persze, de eredményügyileg mindig jött valamiCsórikám tényleg el van átkozvaAzert lennek szivesen ennyire elatkozva, hogy evi atlagosan tiz meccsert keressek 82 millio dollart. 😀
Wyatt
Stez