Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
ROSTER MOVES: #Redskins sign LB Jon Bostic and place LB Reuben Foster on IR.ROSTER MOVE: #Redskins sign T Adam Bisnowaty and waive T Chidi Okeke.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Foster IRFos Teri R.
Amadeus
bontásban
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Hát rátok jár a rúd... Elég komolynak látszik a dolog. Nagyon úgy néz ki hogy a szalagok mellett az ideg is sérült...Nem szep ezt mondani, de karma... Ennek a csavonak a bortonben lenne a helye, nem a palyan. Furcsa az elet, hogy amint visszaterhetett volna, ket perc mulva nullara szakad a terde.
mobile.twitter.com/rapsheet/status/1130592885974474754
Tomcsik
több mint 5 éve
Hát rátok jár a rúd... Elég komolynak látszik a dolog. Nagyon úgy néz ki hogy a szalagok mellett az ideg is sérült...Akkor nagyon nem fog idén játszani.
mobile.twitter.com/rapsheet/status/1130592885974474754
Tomcsik
Maradt kb Kerrigan a LB sorban...
Tipical Redskins 😊
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Hát rátok jár a rúd... Elég komolynak látszik a dolog. Nagyon úgy néz ki hogy a szalagok mellett az ideg is sérült...mobile.twitter.com/rapsheet/status/1130592885974474754
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Hogy lehet egy hszt 2x belájkolni? 😀Fostertől kérdezze meg valaki, hogy mit csinált az elmúlt fél évben, hogy a második playbe sikerült belesérülni.Redskins mezt húzott, semmi extra.
Amadeus
warr_b
Járna.
több mint 5 éve
Fostertől kérdezze meg valaki, hogy mit csinált az elmúlt fél évben, hogy a második playbe sikerült belesérülni.Redskins mezt húzott, semmi extra.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Fostertől kérdezze meg valaki, hogy mit csinált az elmúlt fél évben, hogy a második playbe sikerült belesérülni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Jah, mert eddig is a hurráoptimizmusomról voltam híres 😂Ugyanmár, semmiség... Majd beletanulsz Te is! 😀Haskins-t majd becézhetjük Robert-nek? Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd az első fotók, ahogy Danny fiúval nyomulnak a limóban vagy vmi magángépen...Hiányzott a pozitív szemléleted 😂😉
nexion218
warr_b
nexion218
több mint 5 éve
Ugyanmár, semmiség... Majd beletanulsz Te is! 😀Haskins-t majd becézhetjük Robert-nek? Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd az első fotók, ahogy Danny fiúval nyomulnak a limóban vagy vmi magángépen...Hiányzott a pozitív szemléleted 😂😉
nexion218
warr_b
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
Haskins-t majd becézhetjük Robert-nek? Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd az első fotók, ahogy Danny fiúval nyomulnak a limóban vagy vmi magángépen...Hiányzott a pozitív szemléleted 😂😉
nexion218
több mint 5 éve
Haskins-t majd becézhetjük Robert-nek? Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd az első fotók, ahogy Danny fiúval nyomulnak a limóban vagy vmi magángépen...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
Ééés vissza is tértünk a szokásos balfasz ügymenetünkhöz...Former Washington Redskins LB Zach Brown is heading to the City of Brotherly Love. The Philadelphia Eagles announced Friday morning they signed the 29-year-old to a one-year deal reportedly worth $3 million, according to Pro Football Talk.
warr_b
De mér pont a Sasokhoz? 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Ééés vissza is tértünk a szokásos balfasz ügymenetünkhöz...
több mint 5 éve
Haskins 7-esben fog játszani, Theismann személyesen engedte meg neki.
több mint 5 éve
1 15 Dwayne Haskins QB Ohio StateJó ez, elégedett vagyok. Need-re jöttek a pickek, jónak tűnő játékosok. Szép munka volt kivételesen 😊
1 26 Montez Sweat OLB Mississippi State
3 76 Terry McLaurin WR Ohio State
4 112 Bryce Love RB Stanford
4 131 Wes Martin G Indiana
5 153 Ross Pierschbacher C Alabama
5 173 Cole Holcomb LB North Carolina
6 206 Kelvin Harmon WR NC State
7 227 Jimmy Moreland CB James Madison
7 253 Jordan Brailford DE Oklahoma State
Nekem tetszik a Haskins-pick, hozzá McLaurin sem para, Harmon itt már lényegesen nagyobb pluszt adhat, mint amekkora kockázat van, nekem Love megszerzése is bejön, Moreland és Brailford is nagy fogás a végén, de ha egészséges, Sweat is tök jó.És mindezek mellé talán a legjobb UDFA is itt kötött ki, Te'Von Coney (belső linebacker) révén, szép munka!Bár ezt most másik helyen Raidersnél látom, lol, jó, hogy el tudják dönteni, hova igazol valaki 😀
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
1 15 Dwayne Haskins QB Ohio State 1 26 Montez Sweat OLB Mississippi State
3 76 Terry McLaurin WR Ohio State
4 112 Bryce Love RB Stanford
4 131 Wes Martin G Indiana
5 153 Ross Pierschbacher C Alabama
5 173 Cole Holcomb LB North Carolina
6 206 Kelvin Harmon WR NC State
7 227 Jimmy Moreland CB James Madison
7 253 Jordan Brailford DE Oklahoma State
Nekem tetszik a Haskins-pick, hozzá McLaurin sem para, Harmon itt már lényegesen nagyobb pluszt adhat, mint amekkora kockázat van, nekem Love megszerzése is bejön, Moreland és Brailford is nagy fogás a végén, de ha egészséges, Sweat is tök jó.
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
1 hsszel a tied alatt néz körül. 😊Az amúgy megvan, hogy a drafton Haskins telefonján a csaja meztelen képe volt a háttérkép? 🤣Mivan? 😀 Ezt honnan?
warr_b
Chargers LT
több mint 5 éve
Az amúgy megvan, hogy a drafton Haskins telefonján a csaja meztelen képe volt a háttérkép? 🤣Mivan? 😀 Ezt honnan?
warr_b
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Whoopsie. 😊 😊 😊 www.totalprosports.com/2019/04/26/dwayne-haskins-seems-to-have-his-nude-girlfriend-as-his-phones-background-pics-vid/
több mint 5 éve
Terry McLaurin (WR) jött a harmadik körben. Haskins-szel együtt játszottak az Ohio State-en.Én nagyon csipáztam. Haskins miatt is jó döntés de szerintem alapból is nagyobb tehetség mint pár elé rangsorolt WR idén.
warr_b
Liverpool Fc
több mint 5 éve
On @nflnetwork
, LaDainian Tomlinson predicts that new #Redskins QB Dwayne Haskins is “going to kick the crap out of the Giants for the next 10 years. He’s mad!” One of the most fascinating storylines to watch.
több mint 5 éve
Mintha lett volna még egy comp. pickünk itt a harmadik kör végén, de úgy látom azt elpasszoltuk. Az amúgy megvan, hogy a drafton Haskins telefonján a csaja meztelen képe volt a háttérkép? 🤣
több mint 5 éve
Terry McLaurin (WR) jött a harmadik körben. Haskins-szel együtt játszottak az Ohio State-en.