Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem jó döntés született! Ez volt az ésszerű megoldás. A szezon már régen elúszott, meg kell nézni, mit tud, és lehetőséget kell adni a fejlődésre.Arizona tavalyi útját járjuk... ez az ésszerű megoldás. Már láttuk, hogy mire képes, ha van ideje amolyan beszari totyorgás = irány az 1/1 netán az 1/2
twitter.com/Redskins/status/1193967404973461510
pbalazs
a drafton te kit választanál? | én Joe Burrow |
több mint 6 éve
Szerintem jó döntés született! Ez volt az ésszerű megoldás. A szezon már régen elúszott, meg kell nézni, mit tud, és lehetőséget kell adni a fejlődésre.twitter.com/Redskins/status/1193967404973461510
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 6 éve
Túlvagyunk a szezon legmegnyugtatóbb fordulóján: a héten esélyünk se volt kikapni!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 6 éve
Kiderül, miért nem lett eltradelve Trent Williams. És, hogy mennyit (se) ér Josh Norman. 😊 😊 😊 www.youtube.com/watch?v=H240nEJXqgE
több mint 6 éve
Nah akkor Trent barátunk NFI listán.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Guice aktiválva.

több mint 6 éve
Ja igen. Shanny Sr. asszem még VP of football operations is volt. Aztán a másodéves QB tartott neki előadást, hogy mit kéne játszani... Ez csak vmi Snyder-Allen trükk, hogy a kövi jelöltnek (Callahan érdekében remélem, hogy nem vállalja el a melót, szimpatikus a faszi...) lehessen mondani, hogy "itt aztán szabad kezet kap a munkához, még a köztes megbízott Callahan is azt csinált, amit akart".Gondolom azt játszat akit akar.Amúgy Callahan olyan full roster controllt kapott, ami Grudennek se volt, ez volt a feltétele, hogy interim elvállalja a HC posztot.... és ebből Callahan mit profitál??
Beszarás azért. Amilyen elbaszott állapotok vannak itt, tényleg senki nem lesz olyan mazochista hülye, hogy elvállalja a vezetőedzőséget...
warr_b
nagir
warr_b
Sztem amúgy jövőre elkezdhetnének valóságsószereplőket is draftolni, lehet az is hozna némi bevételt Danny Boy konyhájára. 1-15-öt meg sztem azokkal is lehetne csinálni. Mittomén meccs közben hullára isszák/szívják magukat a kispadon vagy elkezdenek dugni...Sokkal nagyobb lenne a bevételi margin, mert lehet a számszerű bevétel némileg kevesebb lenne, viszont vmi aktuális feltűnésiviszketegséges kancsó lényegesen olcsóbbért tenné nevetségessé a csapat nevét, mint ez a sok senkiházi.
több mint 6 éve
Gondolom azt játszat akit akar.Amúgy Callahan olyan full roster controllt kapott, ami Grudennek se volt, ez volt a feltétele, hogy interim elvállalja a HC posztot.... és ebből Callahan mit profitál??
Beszarás azért. Amilyen elbaszott állapotok vannak itt, tényleg senki nem lesz olyan mazochista hülye, hogy elvállalja a vezetőedzőséget...
warr_b
nagir

több mint 6 éve
Amúgy Callahan olyan full roster controllt kapott, ami Grudennek se volt, ez volt a feltétele, hogy interim elvállalja a HC posztot.... és ebből Callahan mit profitál??
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Amúgy Callahan olyan full roster controllt kapott, ami Grudennek se volt, ez volt a feltétele, hogy interim elvállalja a HC posztot.Beszarás azért. Amilyen elbaszott állapotok vannak itt, tényleg senki nem lesz olyan mazochista hülye, hogy elvállalja a vezetőedzőséget...

több mint 6 éve
*Against the Bills Defense*Tom Brady: 18-39, 0 TD, 1 INT, 150 Pass Yds, Sacked: 0, Completion Percentage 46% = GREAT
Dwayne Haskins: 15-22, 0 TD, 0 INT, 144 Pass Yds, Sacked: 4, Completion Percentage 68% = BUST
🙄😂

több mint 6 éve
Az első negyedben ezen a meccsen volt ezek után a legtöbb pont 😀Tuti tipp volt 😁Én meg csak megraktam a 37 undert 😀Persze! Na nem sokat, de az elbuktam! 😀😂Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛Azt is megfogadom, persze puszta perverzitásból! 😛 😉
warr_b
nagir
Raktál végül a Bills ellenire? Bejött?
warr_b
nagir
Wyatt
warr_b

több mint 6 éve
Tuti tipp volt 😁Én meg csak megraktam a 37 undert 😀Persze! Na nem sokat, de az elbuktam! 😀😂Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛Azt is megfogadom, persze puszta perverzitásból! 😛 😉
warr_b
nagir
warr_b
nagir
Wyatt

több mint 6 éve
😂😅Persze! Na nem sokat, de az elbuktam! 😀😂Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛Azt is megfogadom, persze puszta perverzitásból! 😛 😉
warr_b
nagir
warr_b
nagir

több mint 6 éve
Én meg csak megraktam a 37 undert 😀Persze! Na nem sokat, de az elbuktam! 😀😂Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛Azt is megfogadom, persze puszta perverzitásból! 😛 😉
warr_b
nagir
warr_b
nagir

több mint 6 éve
Persze! Na nem sokat, de az elbuktam! 😀😂Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛Azt is megfogadom, persze puszta perverzitásból! 😛 😉
warr_b
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
😂Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛Azt is megfogadom, persze puszta perverzitásból! 😛 😉
warr_b
nagir

több mint 6 éve
Azt h sikerült megoldani h?"Akkor hiszek a statisztikáknak, ha én hamisítom!"
AP
10 Att -110 yard, meccs közben!
18 Att -108 yard lett a vége!
steelwolf

több mint 6 éve
Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛Azt is megfogadom, persze puszta perverzitásból! 😛 😉
warr_b
Szerkesztette: nagir

több mint 6 éve
Csak a Jets/Dolphins duó szerzett kevesebb pontot nálunk. Többet viszont hat csapat is nyelt, juhéj 😊
Bye week, aztán újabb roncsderbi a szintén kilátástalan Jets ellen, érdekes lesz az is 😛

több mint 6 éve
Azt h sikerült megoldani h?AP
10 Att -110 yard, meccs közben!
18 Att -108 yard lett a vége!
több mint 6 éve
Kivételesen most a front office-szal vagyok a Trent ügy kapcsán. Kezd gecire unszimpatikus lenni a nigga. Amikor aláírt is ezek az ember ültek az irodában és gyanítom az orvosok is ugyanazok voltak. Bizonyítsa be a rosszhiszemszűséget. Ha kétséget kizáróan igazolja, hogy szándékosan kibasztak vele és/vagy nem tettek meg mindent érte, amikor kiderült, hogy hibáztak, akkor megkövetem és megyek tüzet rakni Allen irodájába. De addig kussoljon. Szopatja a csapatot, de azért arra visszajön, hogy érvényes legyen szerződés szempontból a szezonja. Számító, egomán fasz. Jön ezzel a hülye szöveggel, hogy neki el kell látnia a családját. Hát baszki annyi lóvét keresett eddig, hogy a kamatból elélhetne. Ja, hogy akkor nem telik gyémántórára meg limuzinra? Hát az élet kemény... Nekem egy fos 1000 dolláros gitárra hónapokig kell spórolni, pedig nem vagyok munkanélküli és a diplomámat se azért kaptam, mert ügyesen sportolok. Meg mintha nem mehetne el másik orvoshoz, ha nem ért egyet. Ha ekkora gerinces igazságharcos, akkor mondjon fel vagy a faszomtudja mit lehet a CBA betűi szerint csinálni, de ne jelenjen meg edzésen, ne bohóckodjon (a failed physical haynesworth-i magaslatokat idéz: Albinak a hasa csikart, amikor Shanny megdolgoztatta, ennek meg szorít a sisak...), ne kelljen neki a szezonért járó garantált pénz, hanem álljon ki a pódiumra, mondja meg, hogy ez van, fasza televan ezzel a bandával és ő ide nem jön többet. Perelje be az orvosokat gondatlanságért, a csapatot szerződésszegésért vagy mittomén, de ez nevetséges, irritáló és sértő, főleg a csapattársaira nézve.Más. Sajnos a játékot nem értem annyira, hogy megítéljem, hogy mennyivel volt jobb a bowlingclubos nigga, mint eddig. Én két dolgot láttam: nem adta el a labdát illetve nyugodtan felrakhattunk volna helyette plusz egy falembert és Peterson megoldja a többit, lehet még TD is lett volna. Olyan 15 éven lesem ezt a fos csapatot. Ez a Jason Campell - Jim Zorn érát kezdi felidézni, pedig akkor úgy tűnt, hogy nincs lejjebb.Nem érdekel, hogy rookie. Ha jól értettem a kommentárokat, akkor jelenleg még az is probléma, hogy fejből megjegyezze a játékokat és edzésen az a "kihívás", hogy a puska nélkül kell tudnia a playcall-okat átadni a társaknak. Semmi más dolga nincs (már nyilván a családi brand építésén, bowlinclubbérlésen, jegyszedésen és a családi logóval ellátott sportkocsi rendelésén kívül). Ha meg hülye és tapasztalatlan, akkor a faszért kellett első kört elbaszni rá? Kezd őszintén elegem lenni. Lehet felülök a 49ers bandwagon-ra. Shanny-éket mindig bírtam (na jó, néha nem...) és legalább a színek hasonlóak...
több mint 6 éve
Zsinórban 3 meccs TD nélkül, way to go

több mint 6 éve
Elvileg 3 éves hosszabbítás#Redskins sign Deshazor Everett to an extension.
— Washington Redskins (@Redskins) November 3, 2019
🔗: https://t.co/9LvCtxW6u9 pic.twitter.com/VemORiaDKb
Szerkesztette: pbalazs
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!