Washington Commanders
De nagyon alacsony a meccsre az under (36.5), ha a Bills védelme jó helyen szerez labdát vagy Allenből kijön az irányító, akkor karcos lehet 😕Majd ma...A pozitív mérlegű csapatok közül asszem ti szerzitek a legkevesebb pontot, szóval mehet a családi ház az underre 🤣
Bazsinho
warr_b

Majd ma...A pozitív mérlegű csapatok közül asszem ti szerzitek a legkevesebb pontot, szóval mehet a családi ház az underre 🤣
Bazsinho

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

Cousins has started in 72 straight games dating back to 2015.

www.instagram.com/p/B4VQms6gKnu/?hl=huHajrá Simba 🙂
steelwolf

Csak a Lefty Ruggiero 😁Fedőnevem: Donnie Brasco ... 😉A csapat orvosai elsősorban orvosok! Felesküdtek a hivatásukra. Másod sorban a csapat alkalmazottai. Nem hinném, hogy az USA-ban bárki megengedheti magának, hogy direkt félre diagnosztizáljon, mert az nem csak az állásába, hanem a hivatásába kerül!! Tévedni viszont emberi dolog és az orvos is ember...Te biztos Giants drukker vagy? Figyelek egy ideje, gyanúsan normálisan gondolkozol 😂😆
Ettől függetlenül a lehető legrosszabbul kezelte a helyzetet a Skins. TW-t meg tudom érteni, de a sisak mizéria már túl lép a szimpatikus áldozat határain, nálam.
nagir
warr_b
nagir

Fedőnevem: Donnie Brasco ... 😉A csapat orvosai elsősorban orvosok! Felesküdtek a hivatásukra. Másod sorban a csapat alkalmazottai. Nem hinném, hogy az USA-ban bárki megengedheti magának, hogy direkt félre diagnosztizáljon, mert az nem csak az állásába, hanem a hivatásába kerül!! Tévedni viszont emberi dolog és az orvos is ember...Te biztos Giants drukker vagy? Figyelek egy ideje, gyanúsan normálisan gondolkozol 😂😆
Ettől függetlenül a lehető legrosszabbul kezelte a helyzetet a Skins. TW-t meg tudom érteni, de a sisak mizéria már túl lép a szimpatikus áldozat határain, nálam.
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
A csapat orvosai elsősorban orvosok! Felesküdtek a hivatásukra. Másod sorban a csapat alkalmazottai. Nem hinném, hogy az USA-ban bárki megengedheti magának, hogy direkt félre diagnosztizáljon, mert az nem csak az állásába, hanem a hivatásába kerül!! Tévedni viszont emberi dolog és az orvos is ember...Te biztos Giants drukker vagy? Figyelek egy ideje, gyanúsan normálisan gondolkozol 😂😆
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Nézd, engem alapvetően a csapat érdekel, nem Trent nyomora. Nyilván balfasz a vezetőség, alkalmatlanok, mindenki tudja. De azt nem gondolnám, hogy szándékosan, vagy szopatásból diagnosztizálták félre, egyszerűen ostobák. Azóta viszont az amúgy is rettenetes állapotban lévő csapat egyik legjobb játékosa ott szopatja a csapatot, ahol tudja, ehhez hadd ne tapsikoljak.még daganatot is növesztett.De, persze hogy én vagyok...www.nfl.com/nflnetwork/story/0ap3000001071692/article/trent-williams-reveals-cancer-skins-request-reviewtwitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
warr_b
csak nem te vagy redskins orvosa?
szégyen.
gedam
Nyilván mindent be fog vetni, hisz semmiképpen nem akar már nálunk játszani.
warr_b
gedam

még daganatot is növesztett.De, persze hogy én vagyok...www.nfl.com/nflnetwork/story/0ap3000001071692/article/trent-williams-reveals-cancer-skins-request-reviewtwitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
warr_b
szégyen.
gedam
warr_b
De, persze hogy én vagyok...www.nfl.com/nflnetwork/story/0ap3000001071692/article/trent-williams-reveals-cancer-skins-request-reviewtwitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
warr_b
szégyen.
gedam

twitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester
warr_b
szégyen.
twitter.com/JPFinlayNBCS/status/1189987273326125056?s=19Jah, hát aztán vagy így van, vagy nem.
Ez durva mondjuk
Wester

Ez durva mondjuk
Lesz ez még így se!
Az, de inkább már csak kínunkban röhögünk... vagy inkább sírunk.2éves kisfiam erre csak annyit mondana:LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
— Ian Rapoport (@RapSheet) October 30, 2019
pbalazs
warr_b
- Nagyon, viccesz! Nagyon viccesz!!
nagir

2éves kisfiam erre csak annyit mondana:LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
pbalazs
warr_b
- Nagyon, viccesz! Nagyon viccesz!!

Wait a minute, szóval az orvosi részen átpofozza magát, majd egy szaros sisakra hivatkozik utána? 😀LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
pbalazs
warr_b
Ilyenkor a klub mivel tudja büntetni őt?
LOL 😀Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
pbalazs

Update on #Redskins LT Trent Williams. Sounds like it went well with the doctors… then came time to put the helmet on for practice and it wasn’t happening. https://t.co/4jJx9LCjrm
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
Trent Williams holdoutjának vége.Kiváncsi leszek...
Beki
Szerintem bekamuzik majd valami sérülést.