NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez kissé vad spekuláció. Árdzsí lehet, hogy nem adta meg neki a tiszteletet, meg is lehet nézni mi lett vele. Kívülről szemlélve a dolgot Gruden egy nagyon merész döntést hozott szezon elején és alapvetően minimálisan ugyan, de az elvárások felett teljesít a csapata.Meg Garçon... Meg Reed... Meg a komplett O-line (kivéve Williams, sztem még mindig nincs a neve mellett engedett sack behúzva)... Meg a komplett edzői stáb... És itt kezdődik a bajom. Nem volt hibátlan a QB játék (a W. Post-nak van egy tök jó cikke, ahol kielemzik, hogy igenis voltak hosszú passzjátékok hívva, de legalább kettőnél Szöszi a tutira utazott és nem vállalta be a nagyobb játékot. Bár azt nem írják, hogy az adott helyzetben mi volt a down&distance, pedig azért az nagyon nem mindegy, mert egy 3&2-nél inkább menjen a tutira, mint a kétes hosszúra), de mindenki csak rajta vergődik, pedig az összes többi része is betlizett a csapatnak, nem is kicsit.Épp a héten láttam, hogy nem engedett sack-et idén.
nexion218
Egyébként szerintem az is közrejátszik a játékosok (DJax) fegyelmezetlenségében, hogy Grudenek nincs respektje az öltözőben. Már az első évében is, Griffin is a nyilatkozataiban csak Jay-nek emlegette. Attól, hogy esetleg barátságos a játékosokkal, és megpróbál közvetlen lenni, elvárhatná, hogy megadják neki a tiszteletet, és hívják Coach Gruden-nek, vagy csak simán Choachnak. Ha megkövetelné a fegyelmet, valószínű, hogy Jackson sem próbált volna így bohóckodni.
pbalazs
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Meg Garçon... Meg Reed... Meg a komplett O-line (kivéve Williams, sztem még mindig nincs a neve mellett engedett sack behúzva)... Meg a komplett edzői stáb... És itt kezdődik a bajom. Nem volt hibátlan a QB játék (a W. Post-nak van egy tök jó cikke, ahol kielemzik, hogy igenis voltak hosszú passzjátékok hívva, de legalább kettőnél Szöszi a tutira utazott és nem vállalta be a nagyobb játékot. Bár azt nem írják, hogy az adott helyzetben mi volt a down&distance, pedig azért az nagyon nem mindegy, mert egy 3&2-nél inkább menjen a tutira, mint a kétes hosszúra), de mindenki csak rajta vergődik, pedig az összes többi része is betlizett a csapatnak, nem is kicsit.Épp a héten láttam, hogy nem engedett sack-et idén.
nexion218
Egyébként szerintem az is közrejátszik a játékosok (DJax) fegyelmezetlenségében, hogy Grudenek nincs respektje az öltözőben. Már az első évében is, Griffin is a nyilatkozataiban csak Jay-nek emlegette. Attól, hogy esetleg barátságos a játékosokkal, és megpróbál közvetlen lenni, elvárhatná, hogy megadják neki a tiszteletet, és hívják Coach Gruden-nek, vagy csak simán Choachnak. Ha megkövetelné a fegyelmet, valószínű, hogy Jackson sem próbált volna így bohóckodni.
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 8 éve
Meg Garçon... Meg Reed... Meg a komplett O-line (kivéve Williams, sztem még mindig nincs a neve mellett engedett sack behúzva)... Meg a komplett edzői stáb... És itt kezdődik a bajom. Nem volt hibátlan a QB játék (a W. Post-nak van egy tök jó cikke, ahol kielemzik, hogy igenis voltak hosszú passzjátékok hívva, de legalább kettőnél Szöszi a tutira utazott és nem vállalta be a nagyobb játékot. Bár azt nem írják, hogy az adott helyzetben mi volt a down&distance, pedig azért az nagyon nem mindegy, mert egy 3&2-nél inkább menjen a tutira, mint a kétes hosszúra), de mindenki csak rajta vergődik, pedig az összes többi része is betlizett a csapatnak, nem is kicsit.Hát... talán ez a baj. Hogy minden második alkalommal nem sok köze van a meccshez. Jackson meg Jackson. Ő ilyen. Nem szimpatikus, ellenben kurva jó elkapó. Tényleg nem Gruden kérhette meg, de jelezhette volna, hogy talán nem kellene. Megvan erre az ember. Hopkins is hibázott, de nem látom, hogy valaki okolná....Oks:Folytatom a Szöszi-kampányt...😊Oké... folytasd.
nexion218
apeszos
22-31, 70,96%, 219 yard, 1 TD, 0 INT. Sok köze nem volt a meccshez (bár ebben nem kis szerepe volt a falunknak), de legalább el nem ment rajta.
DJax meg... Tudjátok, hogy rühellem Gruden Jr.-t, de sztem nem ő kérte meg Disónt, hogy vigye a labdát rossz írányba bő 20 yardon keresztül... Arcoskodás Level Up.
nexion218
apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Hát... talán ez a baj. Hogy minden második alkalommal nem sok köze van a meccshez. Jackson meg Jackson. Ő ilyen. Nem szimpatikus, ellenben kurva jó elkapó. Tényleg nem Gruden kérhette meg, de jelezhette volna, hogy talán nem kellene. Megvan erre az ember. Hopkins is hibázott, de nem látom, hogy valaki okolná....Oks:Folytatom a Szöszi-kampányt...😊Oké... folytasd.
nexion218
apeszos
22-31, 70,96%, 219 yard, 1 TD, 0 INT. Sok köze nem volt a meccshez (bár ebben nem kis szerepe volt a falunknak), de legalább el nem ment rajta.
DJax meg... Tudjátok, hogy rühellem Gruden Jr.-t, de sztem nem ő kérte meg Disónt, hogy vigye a labdát rossz írányba bő 20 yardon keresztül... Arcoskodás Level Up.
nexion218
több mint 8 éve
(Szerk: a "biztos hibáznak a többiek is" elv pedig azért rizikós, mert a törpöknek pl elég, ha a Panthers jóllakik a playoff behúzásával, a többit el tudják kapni egyébként is, ha igyekeznek.)igyekeztünk mi eddig is...😊
agent T
több mint 8 éve
(Szerk: a "biztos hibáznak a többiek is" elv pedig azért rizikós, mert a törpöknek pl elég, ha a Panthers jóllakik a playoff behúzásával, a többit el tudják kapni egyébként is, ha igyekeznek.)Az az érdekes, hogy a 3-1 sem lesz egyszerű a csapatoknak, aki megcsinálja, megy a po-ba, kiv. Dallas.
agent
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Oks:Folytatom a Szöszi-kampányt...😊Oké... folytasd.
nexion218
apeszos
több mint 8 éve
Elléphettünk volna.Mit mondhatnék, gratulálok.
Ezzel a Cowboys meccsel most sikerült megoldani, hogy must win lett a Bears meg a Bills is.
Illetve csak akkor nem, ha a "biztos hibáznak a többiek is" elv mentén haladunk tovább.
Aztán a végén két csoportrivális, ami az idegenbeli mérlegünket tekintve újfent ad okot sóhajokra.
Egyik ellenfelünk se szárnyal, Bills 6-6, Bears 5-7, a csoportot meg ismerjük, de annyira hullámzó a teljesítményünk, hogy jegyet kéne szedni rá a vidámparkban. Ebből kinézni egy négymeccses W streaket... hát... nem 2007 van.
(Szerk: a "biztos hibáznak a többiek is" elv pedig azért rizikós, mert a törpöknek pl elég, ha a Panthers jóllakik a playoff behúzásával, a többit el tudják kapni egyébként is, ha igyekeznek.)
Szerkesztette: agent T
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
ez a DeSean Jackson nevű lény kicsit lefárasztott, küldjük már el valakiért cserébe aki hajlandó és szeretne is játszaniMinek? Majd Gruden őt is taccsra teszi. Hiszen van nekünk egy Andre Roberts, ő hajlandó és szeretne játszani.
sapka
Jackson-t gyűlöltem zöldben, és most sem a szívem csücske. De van egy olyan érzésem, hogy pont azt csinálja vele Gruden, mint Morrissal. Undorító természete van a jó DeSeannak, ám a legjobb elkapó nálunk, és a ligában sem épp utolsó. De majd Gruden megmutatja, hogy mégis..
több mint 8 éve
ez a DeSean Jackson nevű lény kicsit lefárasztott, küldjük már el valakiért cserébe aki hajlandó és szeretne is játszani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Folytatom a Szöszi-kampányt...😊Oké... folytasd.
nexion218
több mint 8 éve
Ez meg mi volt? Nem alarjátok mégse a PO-t?
több mint 8 éve
Folytatom a Szöszi-kampányt...😊mmqb.si.com/mmqb/2015/12/01/kirk-cousins-washington-nfl
Főleg az a rész az érdekes, ahol arról kezdenek írni, hogy pályán milyen viselkedést tanusít azokkal a csapattársakkal szemben, akik felé éppen nem dobott. Tudom, hogy nem adnak pontokat meg győzelmeket érte, de az attitűd és a csapattársi viszony akkor is nagyon fontos.
több mint 9 éve
Jó, akkor csak szőke. Monggyuk illent csinyát már 'skinsbe is, de az csak véletlen volt. Kicsúszott.. Nem vót jó a krumplileves. Azé'...Azér' mer' szőke és szimpi. Ez elég kell legyen....cmsimg.freep.com/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=C4&Date=20101026&Category=COL08&ArtNo=10260393&Ref=AR&MaxW=640&Border=0&MSU-vs-Missouri-proves-BCS-works
apeszos
sutianap
több mint 9 éve
cmsimg.freep.com/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=C4&Date=20101026&Category=COL08&ArtNo=10260393&Ref=AR&MaxW=640&Border=0&MSU-vs-Missouri-proves-BCS-worksAzér' mer' szőke és szimpi. Ez elég kell legyen....Nem. Biztosan nem.H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
» Cousins on the road: 5 TDs, eight INTs, 69.8 passer rating.
naaa ez vajon mitől lehet?
a, mert szar a gameplan
b, mert kuzin nagyon izgul
c, mert szar az edző
d, mert baszik ezekre a meccsekre a csapat
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
idegenbeli ellenfelek mérlege: 38-17 (69,1%)
hazai ellenfelek mérlege: 27-38 (41,5%)
Na, én nyertem?!? 😊
tomi-tomi
Még átgondolom miért nem, de addig is fogadd el a tényt 😊
sapka
apeszos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Azér' mer' szőke és szimpi. Ez elég kell legyen....Nem. Biztosan nem.H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
Na, én nyertem?!? 😊
tomi-tomi
sapka
több mint 9 éve
Nem. Biztosan nem.H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
Na, én nyertem?!? 😊
tomi-tomi
több mint 9 éve
Sztem csak unokatestvérek...Pölö nem azonos a két szeméj, lehet ikrek?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
sapka
sutianap
több mint 9 éve
H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
Na, én nyertem?!? 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
😊Pölö nem azonos a két szeméj, lehet ikrek?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
sapka
sutianap
okés
több mint 9 éve
Pölö nem azonos a két szeméj, lehet ikrek?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
sapka
több mint 9 éve
?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
több mint 9 éve
G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
több mint 9 éve
» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
több mint 9 éve
» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating. » Cousins on the road: 5 TDs, eight INTs, 69.8 passer rating.
e, egyik sem