Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 7 éve
Ő is jó lenne, remélem, hogy itt köt ki, de én örülnék, ha Ha Ha is maradna.Nem fogok sírni ha megy. Helxette jöhet Mosley, persze óccsóbban 😊Még Clinton-Dix-et kéne valahogy itt tartani. Bár Collins szerződése után nem hiszem, hogy belemenne egy kedvezményes szerződésbe.Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
warr_b
pbalazs
warr_b
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 7 éve
Egy box safetyt olcsóbban is lehet találni szerintem, max E. Thomas érne ennyit ha nem a 30 rossz oldalán lennejó volt 3 éveLandon Collins 6 év 84M.Jesszus.
Beki
Collins nagyon jó de azért ez monster pénz.
Bazzani
Sixo

több mint 7 éve
Nem fogok sírni ha megy. Helxette jöhet Mosley, persze óccsóbban 😊Még Clinton-Dix-et kéne valahogy itt tartani. Bár Collins szerződése után nem hiszem, hogy belemenne egy kedvezményes szerződésbe.Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
warr_b
pbalazs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
jó volt 3 éveLandon Collins 6 év 84M.Jesszus.
Beki
Bazzani
több mint 7 éve
Senki sem mondta, hogy okos dolog. Csak a piac ilyen, minden evben. Kivetel nincs. Majd megszokod.Tévedni emberi dolog... Nem mellesleg attól még szerintem baromság ennyit fizetni egy S-nek... Ha Amos 10 felett akar én remélem elengedjük...14 milla/ szezon egy S-nek? Hmm nagyon égeti mindenki a milliókat...Hogy is volt, amikor bizonygattad, hogy az evi 12 milliot sem fogja megkapni?
Tomcsik
Stez
Tomcsik
több mint 7 éve
Nálatok az S lesz a QB?Volt már Collins nevű QB itt. 😊
dande
Lehet még megvannak a mezek.
több mint 7 éve
Még Clinton-Dix-et kéne valahogy itt tartani. Bár Collins szerződése után nem hiszem, hogy belemenne egy kedvezményes szerződésbe.Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
warr_b
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 7 éve
Landon Collins 6 év 84M.Jesszus.
Beki
több mint 7 éve
Azt a kurva mindenit.
több mint 7 éve
Tévedni emberi dolog... Nem mellesleg attól még szerintem baromság ennyit fizetni egy S-nek... Ha Amos 10 felett akar én remélem elengedjük...14 milla/ szezon egy S-nek? Hmm nagyon égeti mindenki a milliókat...Hogy is volt, amikor bizonygattad, hogy az evi 12 milliot sem fogja megkapni?
Tomcsik
Stez
több mint 7 éve
Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.

több mint 7 éve
14 milla/ szezon egy S-nek? Hmm nagyon égeti mindenki a milliókat...Hogy is volt, amikor bizonygattad, hogy az evi 12 milliot sem fogja megkapni?
Tomcsik
több mint 7 éve
Nálatok az S lesz a QB?
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
45 mihály garantált.Landon Collins 6 év 84M.'Sztakurva.
Beki
warr_b
több mint 7 éve
Landon Collins 6 év 84M.'Sztakurva.
Beki

több mint 7 éve
Megvan Collins!

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Landon Collins 6 év 84M.
több mint 7 éve
Állítólag a Jets-szel és a Browns-szal versenyzünk Mosley-ért, aki 15 misi körül kaphat per év.

több mint 7 éve
Áruljuk Zach Brown-t és Mason Fostert, és érdeklődünk CJ Mosley iránt (bár valszeg sehogy sem férne be).

több mint 7 éve
Így van, a garantáltja felét állják, az 3,5, az alapfizuja 11, így a sapkába nálunk 14,5-lel számít bele.A nagyobb összeg lesz, jaja. 3,5m az a lóvé, amit a Denver fizet, mert a 7m gari oszlik ketté.Én úgy tudom annál jóval több, 14.5 misi lesz.Ingyen volt és a 3,5M$ lesz a fiuzja Nálatok!Legalább nem került sokba, persze avfizuja még kérdéses...Denverből jöhet az átmeneti megoldás a QB problémára.Case is a csere.
twitter.com/RapSheet/status/1103781344302325761
iktriad
twitter.com/RapSheet/status/1103789646750846976
iktriad
warr_b
nagir
Sixo
Chargers LT

több mint 7 éve
Teljsen igazad van! Benéztem ezt a 7M/2-t és azt hittem az minden, de az csak a garantált tartalom...Én úgy tudom annál jóval több, 14.5 misi lesz.Ingyen volt és a 3,5M$ lesz a fiuzja Nálatok!Legalább nem került sokba, persze avfizuja még kérdéses...Denverből jöhet az átmeneti megoldás a QB problémára.Case is a csere.
iktriad
iktriad
warr_b
nagir
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
A nagyobb összeg lesz, jaja. 3,5m az a lóvé, amit a Denver fizet, mert a 7m gari oszlik ketté.Én úgy tudom annál jóval több, 14.5 misi lesz.Ingyen volt és a 3,5M$ lesz a fiuzja Nálatok!Legalább nem került sokba, persze avfizuja még kérdéses...Denverből jöhet az átmeneti megoldás a QB problémára.Case is a csere.
iktriad
iktriad
warr_b
nagir
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Persze, meglátjuk. Ez az év vslszeg amúgy is kuka, egyszerre nem tudjuk betömni az összes tátongó lyukat. Aztán jövőre húzunk valami ígéretesebb kúbét.Nagyon jól is kijöhettek ebből a szituból, az idő majd eldönti!Az tényleg nulla. Harcolhat Colttal a starter job-ért 😁🤣Ingyen volt és a 3,5M$ lesz a fiuzja Nálatok!Legalább nem került sokba, persze avfizuja még kérdéses...Denverből jöhet az átmeneti megoldás a QB problémára.Case is a csere.
iktriad
iktriad
warr_b
nagir
warr_b
2020-ra meg sokminden eldől és a qb classt is jobb lesz, pl.!
nagir