Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Amúgy arról még nem is tárgyaltunk, hogy mi van, ha a Philly ellen bukó, de a Dallas meccset mondjuk hozzuk. Akkor is továbbmehetünk, nem? Csak mert a Phillyvel meg a kékekkel is oda vissza vertük egymást, a divíziómérlegünk mondjuk 3-3, a többieknek is, a konferencián belül meg jobban állunk. Jól látom?Az utolsó fordulóban a Philly a törpökkel játszik, ha ott is nyernének, akkor mi mindegy mit csinálunk.
agent T
Szerkesztette: Bjoca
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 8 éve
Amúgy arról még nem is tárgyaltunk, hogy mi van, ha a Philly ellen bukó, de a Dallas meccset mondjuk hozzuk. Akkor is továbbmehetünk, nem? Csak mert a Phillyvel meg a kékekkel is oda vissza vertük egymást, a divíziómérlegünk mondjuk 3-3, a többieknek is, a konferencián belül meg jobban állunk. Jól látom?
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
Kellemes Karácsonyt Urak! Várjuk együtt a PO-t 😊.
sapka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Kellemes Karácsonyt Urak! Várjuk együtt a PO-t 😊.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Kicsit olyan, mintha már agyonvertük volna Sasékat. Én véreset pisálok a szombattól jelenleg.Egyél kevesebb céklát! 😉
agent T
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Kicsit olyan, mintha már agyonvertük volna Sasékat. Én véreset pisálok a szombattól jelenleg.Nem vagy egyedül....
agent T
több mint 8 éve
Kicsit olyan, mintha már agyonvertük volna Sasékat. Én véreset pisálok a szombattól jelenleg.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
Mivanitt a washnigazz topikba kő bizonyítani a mitis? Először fusson be a teknős, majd asztán foglakozunk vele, hogy smidt lehet kikapni a vasingtoni furmánytól...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Srácok, szerintem hagyjátok, úgyis az én faszom a legnagyobb! 😀
több mint 8 éve
igen, de a 180y a cleveland ellen jött az átlag pedig a Rawls és hébehóba Lynch párostólezt írtam: erre bizonyíték a hétvégi 180+ és 150 körüli éves átlag futott yardban.braxa88Ez nem beszólás volt. Azt sem állítottam, hogy egy oldalas a hawks. Csak ez a brownsos példálózáson felhúztam a szemöldököm. Ha csak annyit írsz h 150 y átlag nem szólok semmit. De a sajnos totál szétesett cleveland elleni statot a zászlóshajóra tűzni szvsz vicces.
peach
mindkettővel érveltem.
braxa88
majd megnézzük a Rams elleni meccset, ott úgyis eldől a kérdés
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ezt írtam: erre bizonyíték a hétvégi 180+ és 150 körüli éves átlag futott yardban.braxa88Ez nem beszólás volt. Azt sem állítottam, hogy egy oldalas a hawks. Csak ez a brownsos példálózáson felhúztam a szemöldököm. Ha csak annyit írsz h 150 y átlag nem szólok semmit. De a sajnos totál szétesett cleveland elleni statot a zászlóshajóra tűzni szvsz vicces.
peach
mindkettővel érveltem.
több mint 8 éve
braxa88Ez nem beszólás volt. Azt sem állítottam, hogy egy oldalas a hawks. Csak ez a brownsos példálózáson felhúztam a szemöldököm. Ha csak annyit írsz h 150 y átlag nem szólok semmit. De a sajnos totál szétesett cleveland elleni statot a zászlóshajóra tűzni szvsz vicces.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Az enyhe túlzás, hogy egyoldalas az offense, jó szériában vagytok, de, hogy Wilson elit?Hmm...emlékszem, hogy kb 3hónapja még a fr qb titulust sem érte el a topikotokban. Távol álljon tőlem, hogy beleszóljak a "vitátokba" de nyomjon le még 2évet ezen a szinten gyenge fal és érdemleges futójáték nélkül, épüljön az ő játékára az offense és ha akkor is hozza ugyanezeket a számokat akkor elhiszem. Btw sokan TB-t is system QB-nak tartották évekig , sőt van aki még a mai napig annak tartja a 2008as Cassel év miatt...egyoldalas? legjobb futócsapat és elit Wilson. hmm?ha már a PO-ról beszélgetünk, szerintem a Seahawks kedvezőbb csapat lehet nekünk mint a Vikings. A mostani hawks támadásban szerintem egyoldalas (legalábbis a Vikes veszélyesebb), a faluk gyengébb. Ami jó 😊. A védelem pedig mindkét csapatban erős. És úgyis a mi védelmünk fogja eldönteni a meccset, mármint elveszteni vagy meccsben tartani.Meg úgy egyáltalán... 😛meg a 2005ha nyertek szombaton megvan a csoport, és akkor esélyes egy WildCard meccs köztünk, pont mint 3 éveAz jó volna 😊 Van tartozásunk, nemhogy három évvel ezelőttről, de még a 2007-es szezonból is 😊
braxa88
agent T
Bjoca
apeszos
jól leírtam 😊, elég kusza és értelmetlen lett 😊, talán holnap megpróbálom majd még egyszer 😀
sapka
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
meg az előtte lévő 12. de persze be kell szólmi.jolvan akkor legyen egyoldalas az offensünk. gondold ezt ha ezzel neked jobbMost a Michael+Brown+Coleman(+Wilson) futásokkal is meglett 182futott yard (ok browns ellen). de akkor is 182 futott yard után azért leegyoldalasozni egy támadósort bátor dolog 😊Az a szitu, hogy a Bills ellen mink is 300+ yardot passzoltunk elég magas %-kal, attól ez még nem egy passhappy offense 😊.
braxa88
sapka
amugy egy szóval nem mondtam h runhappy offense vagyunk, hanem h nem vagyunk egyoldalasak, és erre bizonyíték a hétvégi 180+ és 150 körüli éves átlag futott yardban.
braxa88A liga jelenleg tornymagasan legszarabb csapata elleni egy darab meccs mint bizonyíték..., az igen!jolvan akkor legyen egyoldalas az offensünk. gondold ezt ha ezzel neked jobbMost a Michael+Brown+Coleman(+Wilson) futásokkal is meglett 182futott yard (ok browns ellen). de akkor is 182 futott yard után azért leegyoldalasozni egy támadósort bátor dolog 😊Az a szitu, hogy a Bills ellen mink is 300+ yardot passzoltunk elég magas %-kal, attól ez még nem egy passhappy offense 😊.
braxa88
sapka
amugy egy szóval nem mondtam h runhappy offense vagyunk, hanem h nem vagyunk egyoldalasak, és erre bizonyíték a hétvégi 180+ és 150 körüli éves átlag futott yardban.
braxa88
peach
oké. egyoldalas a seahawsks offense 😀
nyílván szar a browns D# de bazdki, most egy egyodlalas offense nyílván bármikor futna 180yadot... egy egyoldalas offense futna 8x 20yardért kb...
attól h sérültek az RBk a futás még működhet. legpótolhatóbb posztrol beszélünk. és az eddigi 150y körüli átlag magáért beszél.
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
jolvan akkor legyen egyoldalas az offensünk. gondold ezt ha ezzel neked jobbMost a Michael+Brown+Coleman(+Wilson) futásokkal is meglett 182futott yard (ok browns ellen). de akkor is 182 futott yard után azért leegyoldalasozni egy támadósort bátor dolog 😊Az a szitu, hogy a Bills ellen mink is 300+ yardot passzoltunk elég magas %-kal, attól ez még nem egy passhappy offense 😊.
braxa88
sapka
braxa88
A liga jelenleg tornymagasan legszarabb csapata elleni egy darab meccs mint bizonyíték..., az igen!jolvan akkor legyen egyoldalas az offensünk. gondold ezt ha ezzel neked jobbMost a Michael+Brown+Coleman(+Wilson) futásokkal is meglett 182futott yard (ok browns ellen). de akkor is 182 futott yard után azért leegyoldalasozni egy támadósort bátor dolog 😊Az a szitu, hogy a Bills ellen mink is 300+ yardot passzoltunk elég magas %-kal, attól ez még nem egy passhappy offense 😊.
braxa88
sapka
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
jolvan akkor legyen egyoldalas az offensünk. gondold ezt ha ezzel neked jobbMost a Michael+Brown+Coleman(+Wilson) futásokkal is meglett 182futott yard (ok browns ellen). de akkor is 182 futott yard után azért leegyoldalasozni egy támadósort bátor dolog 😊Az a szitu, hogy a Bills ellen mink is 300+ yardot passzoltunk elég magas %-kal, attól ez még nem egy passhappy offense 😊.
braxa88
sapka
több mint 8 éve
Most a Michael+Brown+Coleman(+Wilson) futásokkal is meglett 182futott yard (ok browns ellen). de akkor is 182 futott yard után azért leegyoldalasozni egy támadósort bátor dolog 😊Az a szitu, hogy a Bills ellen mink is 300+ yardot passzoltunk elég magas %-kal, attól ez még nem egy passhappy offense 😊.
braxa88
több mint 8 éve
Na a Nyújork már megkapta, jön ide is...Hát emberek! Mi folyik itt
www.youtube.com/watch?v=DW4QmiqVOnI
Szerkesztette: nexion218
több mint 8 éve
braxa88
12 534
sapkalynch visszatér valszeg a POra
Micheal egy jó RB, érti a rendszert, sose volt rossz, csak fumble gondjai voltak.
amugy se kell senktől 150+yard mikor van egy ilyen Wilson, elég a kiegészítő szerep, hogy könnyebb 2nd-3rd downok legyenek +1-2 nagyobb játék. , h ne WIlsonon legyen minden teher.
de ettől még az ilyen offense messze nem egyoldalas.
azért a meccsenkénti kb 150yard átlag magáét beszél.
Most a Michael+Brown+Coleman(+Wilson) futásokkal is meglett 182futott yard (ok browns ellen). de akkor is 182 futott yard után azért leegyoldalasozni egy támadósort bátor dolog 😊
több mint 8 éve
Ja ja. Mondjuk erre a jövő vasárnap visszatérhetnénk. Vagy nem. 😀ez egy tartalmas eszmecsere voltbárkine hülyéskedjünk már...egyoldalas? legjobb futócsapat és elit Wilson. hmm?ha már a PO-ról beszélgetünk, szerintem a Seahawks kedvezőbb csapat lehet nekünk mint a Vikings. A mostani hawks támadásban szerintem egyoldalas (legalábbis a Vikes veszélyesebb), a faluk gyengébb. Ami jó 😊. A védelem pedig mindkét csapatban erős. És úgyis a mi védelmünk fogja eldönteni a meccset, mármint elveszteni vagy meccsben tartani.Meg úgy egyáltalán... 😛meg a 2005ha nyertek szombaton megvan a csoport, és akkor esélyes egy WildCard meccs köztünk, pont mint 3 éveAz jó volna 😊 Van tartozásunk, nemhogy három évvel ezelőttről, de még a 2007-es szezonból is 😊
braxa88
agent T
Bjoca
apeszos
jól leírtam 😊, elég kusza és értelmetlen lett 😊, talán holnap megpróbálom majd még egyszer 😀
sapka
braxa88
és hogy hívják azt a futót aki elit statokat termel? Rawls az IR-ről? Lynch az IR-ről? Jackson az idei 90 yardjával?
sapka
braxa88
sapka
több mint 8 éve
ez egy tartalmas eszmecsere voltbárkine hülyéskedjünk már...egyoldalas? legjobb futócsapat és elit Wilson. hmm?ha már a PO-ról beszélgetünk, szerintem a Seahawks kedvezőbb csapat lehet nekünk mint a Vikings. A mostani hawks támadásban szerintem egyoldalas (legalábbis a Vikes veszélyesebb), a faluk gyengébb. Ami jó 😊. A védelem pedig mindkét csapatban erős. És úgyis a mi védelmünk fogja eldönteni a meccset, mármint elveszteni vagy meccsben tartani.Meg úgy egyáltalán... 😛meg a 2005ha nyertek szombaton megvan a csoport, és akkor esélyes egy WildCard meccs köztünk, pont mint 3 éveAz jó volna 😊 Van tartozásunk, nemhogy három évvel ezelőttről, de még a 2007-es szezonból is 😊
braxa88
agent T
Bjoca
apeszos
sapka
braxa88
és hogy hívják azt a futót aki elit statokat termel? Rawls az IR-ről? Lynch az IR-ről? Jackson az idei 90 yardjával?
sapka
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
bárkine hülyéskedjünk már...egyoldalas? legjobb futócsapat és elit Wilson. hmm?ha már a PO-ról beszélgetünk, szerintem a Seahawks kedvezőbb csapat lehet nekünk mint a Vikings. A mostani hawks támadásban szerintem egyoldalas (legalábbis a Vikes veszélyesebb), a faluk gyengébb. Ami jó 😊. A védelem pedig mindkét csapatban erős. És úgyis a mi védelmünk fogja eldönteni a meccset, mármint elveszteni vagy meccsben tartani.Meg úgy egyáltalán... 😛meg a 2005ha nyertek szombaton megvan a csoport, és akkor esélyes egy WildCard meccs köztünk, pont mint 3 éveAz jó volna 😊 Van tartozásunk, nemhogy három évvel ezelőttről, de még a 2007-es szezonból is 😊
braxa88
agent T
Bjoca
apeszos
sapka
braxa88
sapka
+lynch visszatér
michael jobb mint azt hiszik
több mint 8 éve
ne hülyéskedjünk már...egyoldalas? legjobb futócsapat és elit Wilson. hmm?ha már a PO-ról beszélgetünk, szerintem a Seahawks kedvezőbb csapat lehet nekünk mint a Vikings. A mostani hawks támadásban szerintem egyoldalas (legalábbis a Vikes veszélyesebb), a faluk gyengébb. Ami jó 😊. A védelem pedig mindkét csapatban erős. És úgyis a mi védelmünk fogja eldönteni a meccset, mármint elveszteni vagy meccsben tartani.Meg úgy egyáltalán... 😛meg a 2005ha nyertek szombaton megvan a csoport, és akkor esélyes egy WildCard meccs köztünk, pont mint 3 éveAz jó volna 😊 Van tartozásunk, nemhogy három évvel ezelőttről, de még a 2007-es szezonból is 😊
braxa88
agent T
Bjoca
apeszos
sapka
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
egyoldalas? legjobb futócsapat és elit Wilson. hmm?ha már a PO-ról beszélgetünk, szerintem a Seahawks kedvezőbb csapat lehet nekünk mint a Vikings. A mostani hawks támadásban szerintem egyoldalas (legalábbis a Vikes veszélyesebb), a faluk gyengébb. Ami jó 😊. A védelem pedig mindkét csapatban erős. És úgyis a mi védelmünk fogja eldönteni a meccset, mármint elveszteni vagy meccsben tartani.Meg úgy egyáltalán... 😛meg a 2005ha nyertek szombaton megvan a csoport, és akkor esélyes egy WildCard meccs köztünk, pont mint 3 éveAz jó volna 😊 Van tartozásunk, nemhogy három évvel ezelőttről, de még a 2007-es szezonból is 😊
braxa88
agent T
Bjoca
apeszos
sapka
több mint 8 éve
Egyre több bennem az agggodalom. Ez a Philly dolog se lesz egyszerű.Nyugi majd mi azzá tesszük kétség ne legyen felőle.
agent T