Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Yahoo! Sports >> Redskins interested in Steelers Danny SmithapeszosI'm speechless... Komolyan nem tudok mit mondani... Ennyire szánalmasak még mi sem lehetünk...
RGIII lesz a főedző basszátok meg!sapkaNem kérdezed meg Mindenki Richárdjától sms-ben, hogy hányszor volt már NFL-ben játékos-edző? XD De egyébként szomorú helyzet ez... Nem nagyon érdekel, hogy bozótfutó a QB vagy sem, a színétől függetlenül kezd ez a helyzet problémás lenni... Nyilván ha jövőre pöpecül játszik elhallgatnak ezek az "anonym report"-ok, de egyelőre olyan sok van belőlük, hogy ha csak a felük igaz, már az is sok... Lassan nincs cikk, ami ne említené, hogy beleszólása lehet az edző kérdésbe. És itt említeném újra az általam főbűnösnek tartott tulajt újra: talán ha nem limuzint, hanem ragtapaszt küldene a csodanéger szájára, lehet nem lenne ekkora patália körülötte. Nagyon csípem a fonálhajút, ha jól játszik, de kezd picit a nulla játék meg a rinyapina sok lenni körülötte....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
😀 😀Ez innen szivárgott, hihetelen kabaré van 😀
Washington Redskins @redskinsbuzztap
Yahoo! Sports >> Redskins interested in Steelers Danny Smithapeszos
www.washingtonpost.com/blogs/dc-sports-bog/wp/2013/12/23/cooley-says-danny-smith-wants-redskins-coaching-job/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Chuck Carroll @TheChuckCarroll#Redskins have signed Toledo OL Kevin Kowalski to a futures contract.
😀 😀
Washington Redskins @redskinsbuzztap
Yahoo! Sports >> Redskins interested in Steelers Danny Smith
több mint 12 éve
Mondjuk én már korábban is említettem, hogy sztem csak ködösítés a sok interjú... Allen is mondta, hogy sokkal hosszabb a lista, mint ami publikus..... Sztem már régen tudják kit akarnak.nexion218Itt már minden előfordulhat, meg annak az ellenkezője is. Én nem örülnék felhőtlenül Briles-nak. Megint lenne egy "apa-fiú" kapcsolatunk, és bebizonyosodna a terjengő pletykák cc. 70%-a. Ami könnyen mérgezővé válhat az öltözőben. Másrészről tudja mi kell Griffinnek, egy neki-rá épített támadó sémával, ehhez társított játékosokkal ki tudja mire lennének képesek. Én inkább erős védekező beállítottságú HC-t látnék szívesen, egy teljesen újonnan felépített defense-t. Egy kemény elit védelemmel, egy közepes offense is elkaristol, de tudjuk ha Griffin a jobbik arcát mutatja, akkor Morrissal, Heluval, Garconnal, Reid-el jobb lehet ez mint közepes. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, mi a helyzet a 3. körös guardunkkal, aki egész évben inaktív volt.
több mint 12 éve
Mondjuk én már korábban is említettem, hogy sztem csak ködösítés a sok interjú... Allen is mondta, hogy sokkal hosszabb a lista, mint ami publikus..... Sztem már régen tudják kit akarnak.Nem hinném. Vagy ez a 260.000 interjú csak elterelés lenne? Már rég ő lenne a HC. A cikk is csak találgatásokat ír.apeszos"Reports are that the Redskins are indeed pursuing Griffin’s college coach, Art Briles. "Nem, ő a hibás lesz (megint 😛) ha nem jön be. Ezek után furcsállom, hogy mégsincs Briles.apeszosRedskins announce they sign former Baylor WR David Gettis to a futures contract. He joins RGIII and C JD Walton.apeszosgyűjtjük ezeket a Baylorosokat,
RGIII lesz a főedző basszátok meg!sapka
www.washingtonpost.com/sports/redskins/will-robert-griffin-iii-help-or-hurt-the-next-washington-redskins-coach/2014/01/06/a7e3be02-771b-11e3-8963-b4b654bcc9b2_story.html?tid=pm_sports_popnexion218
több mint 12 éve
Nem hinném. Vagy ez a 260.000 interjú csak elterelés lenne? Már rég ő lenne a HC. A cikk is csak találgatásokat ír."Reports are that the Redskins are indeed pursuing Griffin’s college coach, Art Briles. "Nem, ő a hibás lesz (megint 😛) ha nem jön be. Ezek után furcsállom, hogy mégsincs Briles.apeszosRedskins announce they sign former Baylor WR David Gettis to a futures contract. He joins RGIII and C JD Walton.apeszosgyűjtjük ezeket a Baylorosokat,
www.washingtonpost.com/sports/redskins/will-robert-griffin-iii-help-or-hurt-the-next-washington-redskins-coach/2014/01/06/a7e3be02-771b-11e3-8963-b4b654bcc9b2_story.html?tid=pm_sports_popnexion218
több mint 12 éve
"Reports are that the Redskins are indeed pursuing Griffin’s college coach, Art Briles. "Nem, ő a hibás lesz (megint 😛) ha nem jön be. Ezek után furcsállom, hogy mégsincs Briles.apeszosRedskins announce they sign former Baylor WR David Gettis to a futures contract. He joins RGIII and C JD Walton.apeszosgyűjtjük ezeket a Baylorosokat,
www.washingtonpost.com/sports/redskins/will-robert-griffin-iii-help-or-hurt-the-next-washington-redskins-coach/2014/01/06/a7e3be02-771b-11e3-8963-b4b654bcc9b2_story.html?tid=pm_sports_pop
több mint 12 éve
Nem, ő a hibás lesz (megint 😛) ha nem jön be. Ezek után furcsállom, hogy mégsincs Briles.Redskins announce they sign former Baylor WR David Gettis to a futures contract. He joins RGIII and C JD Walton.apeszosgyűjtjük ezeket a Baylorosokat,
több mint 12 éve
Redskins announce they sign former Baylor WR David Gettis to a futures contract. He joins RGIII and C JD Walton.apeszosgyűjtjük ezeket a Baylorosokat,
RGIII lesz a főedző basszátok meg!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Redskins announce they sign former Baylor WR David Gettis to a futures contract. He joins RGIII and C JD Walton.
több mint 12 éve
No fene...gondolom mennyire kellett nekik 😀
Safety Jordan Pugh signs with Saintsapeszos
több mint 12 éve
összeszedtem a lényeget 😛És még hol van február eleje....
Already interviewed:
Seattle offensive coordinator Darrell Bevell.
Carolina defensive coordinator Sean McDermott.
Baltimore Ravens offensive coordinator Jim Caldwell.
Dallas special teams coach Rich Bisaccia.
On the schedule:
New York Giants defensive coordinator Perry Fewell (reported Sunday that he’s interviewing today, according to John Wooten, chairman of the Fritz Pollard Alliance Foundation).
Requested permission to interview:
Cincinnati offensive coordinator Jay Gruden.
Cincinnati defensive coordinator Mike Zimmer.
San Diego offensive coordinator Ken Whisenhunt (per CBS Sports).
San Francisco offensive coordinator Greg Roman (per NFL Network).
Vanderbilt head coach James Franklin.sapka
több mint 12 éve
összeszedtem a lényeget 😛Already interviewed:
Seattle offensive coordinator Darrell Bevell.
Carolina defensive coordinator Sean McDermott.
Baltimore Ravens offensive coordinator Jim Caldwell.
Dallas special teams coach Rich Bisaccia.
On the schedule:
New York Giants defensive coordinator Perry Fewell (reported Sunday that he’s interviewing today, according to John Wooten, chairman of the Fritz Pollard Alliance Foundation).
Requested permission to interview:
Cincinnati offensive coordinator Jay Gruden.
Cincinnati defensive coordinator Mike Zimmer.
San Diego offensive coordinator Ken Whisenhunt (per CBS Sports).
San Francisco offensive coordinator Greg Roman (per NFL Network).
Vanderbilt head coach James Franklin.
több mint 12 éve
Ennél a FO-nál minden és mindenki megfordulhat. Valószínűleg nem defensive szakira mennek, mert különben Haslett már nem lenne itt. Nem hinném hogy pont nála fogyott ki a buxa.. 😀Szerintem Allenéknek fingjuk sincs mit akarnak. Annyi név repked a levegőben, és egyre újabbak jönnek. Ha a jövő hét elején se lesz HC akkor kuka lesz a következő idény is kb ilyen eredménnyel. Ahhoz képest, hogy szinte a teljes stáb repült még komolyabb jelölt sincs képben. Vagy megvárják Bevell-t?apeszosolvastam a kintiektől, hogy Fewell eléggé esélyes, és már mennek a kommentek, hogy ki legyen az új DC-nk... szerinted mennyi esély van rá?csebi
ez elég erős hangulatkeltésMér' én nem ezt írtam? 😛
már miért lenne így?
mi az amiről lemaradunk???
van egy stabil FO, aki a legjobb edzőt keresi meg, addig is kézbentartja (elvileg) a szerződéseket + cap helyzetetsapka
több mint 12 éve
Szerintem Allenéknek fingjuk sincs mit akarnak. Annyi név repked a levegőben, és egyre újabbak jönnek. Ha a jövő hét elején se lesz HC akkor kuka lesz a következő idény is kb ilyen eredménnyel. Ahhoz képest, hogy szinte a teljes stáb repült még komolyabb jelölt sincs képben. Vagy megvárják Bevell-t?apeszosolvastam a kintiektől, hogy Fewell eléggé esélyes, és már mennek a kommentek, hogy ki legyen az új DC-nk... szerinted mennyi esély van rá?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Szerintem Allenéknek fingjuk sincs mit akarnak. Annyi név repked a levegőben, és egyre újabbak jönnek. Ha a jövő hét elején se lesz HC akkor kuka lesz a következő idény is kb ilyen eredménnyel. Ahhoz képest, hogy szinte a teljes stáb repült még komolyabb jelölt sincs képben. Vagy megvárják Bevell-t?apeszosez elég erős hangulatkeltés
már miért lenne így?
mi az amiről lemaradunk???
van egy stabil FO, aki a legjobb edzőt keresi meg, addig is kézbentartja (elvileg) a szerződéseket + cap helyzetet
több mint 12 éve
Szerintem Allenéknek fingjuk sincs mit akarnak. Annyi név repked a levegőben, és egyre újabbak jönnek. Ha a jövő hét elején se lesz HC akkor kuka lesz a következő idény is kb ilyen eredménnyel. Ahhoz képest, hogy szinte a teljes stáb repült még komolyabb jelölt sincs képben. Vagy megvárják Bevell-t?
több mint 12 éve
Oszt' azt honnan tudnám éppen melyik jelentésével bír, drága sztrovacsek? 😛mondom szofisztikáltEz má le van védve, nem vagyunk elég rasszistának, lopósok is legyünk? 😛apeszosújjdeszofisztikáltformámvan 😉sutianapCaldwell met with Bruce Allen, Dan Snyder, Morocco Brown and Scott Campbell today...sapkaNa b+, mindenkivel? Mi lesz ha a HC is feka lesz, eret vágsz? 😀 😀apeszos
sutianap
több mint 12 éve
mondom szofisztikáltEz má le van védve, nem vagyunk elég rasszistának, lopósok is legyünk? 😛apeszosCaldwell met with Bruce Allen, Dan Snyder, Morocco Brown and Scott Campbell today...sapkaNa b+, mindenkivel? Mi lesz ha a HC is feka lesz, eret vágsz? 😀 😀apeszos
újjdeszofisztikáltformámvan 😉sutianap

több mint 12 éve
Ez má le van védve, nem vagyunk elég rasszistának, lopósok is legyünk? 😛Caldwell met with Bruce Allen, Dan Snyder, Morocco Brown and Scott Campbell today...sapkaNa b+, mindenkivel? Mi lesz ha a HC is feka lesz, eret vágsz? 😀 😀apeszos
újjdeszofisztikáltformámvan 😉sutianap
több mint 12 éve
Caldwell met with Bruce Allen, Dan Snyder, Morocco Brown and Scott Campbell today...sapkaNa b+, mindenkivel? Mi lesz ha a HC is feka lesz, eret vágsz? 😀 😀apeszos

újjdeszofisztikáltformámvan 😉

több mint 12 éve
Caldwell met with Bruce Allen, Dan Snyder, Morocco Brown and Scott Campbell today...sapkaNa b+, mindenkivel? Mi lesz ha a HC is feka lesz, eret vágsz? 😀 😀
több mint 12 éve
Caldwell met with Bruce Allen, Dan Snyder, Morocco Brown and Scott Campbell today...
több mint 12 éve
Bulger az szép lett volna. Mondjuk felsorolni is nehéz lenne hány kutyaütővel + NFL--ből kikopott játékossal próbálkozott Sanyi. Ha mindezt az energiát fiatal ismeretlenek csapatba építésére használta volna, talán tartanánk valahol.