NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
28
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 736
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Jamarka 286 fonttal mérlegelt. DE poszton hogy álltok? 😀szabaszerintem ha más poszton nem is de a D lineal jól állunk 😀 , 286 nem kevés 3-4es De-nek?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Ne temessük már a csapatot... vagy mindenki reményvesztett lett?Szerencsétek, hogy most jön a bye, van két hét, hogy rendet tegyenek a fejekben és az edzői stáb is rendet rakjon a saját fejében. Utána még tényleg bármi lehet (azért én remélem nem lesz bármi 😊 😉 ).
4-4-el állunk, még bőven van esélyünk, hogy mi mosolyogjunk a végén. 😊Bjoca
több mint 14 éve
szaba
10 556
Jamarka 286 fonttal mérlegelt. DE poszton hogy álltok? 😀
több mint 14 éve
Ne temessük már a csapatot... vagy mindenki reményvesztett lett?4-4-el állunk, még bőven van esélyünk, hogy mi mosolyogjunk a végén. 😊
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Amúgy sztem Cutler idehozatalára játszik ha mást nem jövőre. Már ha akkor még ő lesz a HC 😊
több mint 14 éve
Bocs ez szerintem még így eredeti valójában nem volt, muszáj beírnom. Ez Shanny egyik magyarázata McNabb benchelésére, inkább a viccek topicba illik:Akkora öröm, hogy megint rajtunk röhög mindenki.Apuci nem engedi. McNabb inkább hibás, mint a fiacskája. Sebaj, lassan ránk ragad az örök luzerség...apeszos
Kyle meg húzhatna a francba.
A leggyengébb láncszem.agent T
"You've got to hustle to the line of scrimmage, and you're calling plays that you haven't called in a two-minute attack, and you're actually working cardiovascular endurance at the same time, working on the clock.... I think I just tried to explain to you, the cardiovascular endurance that it takes to run the two-minute, going all the way down with no timeouts, calling plays, it's just not easy....And I really didn't feel Donovan, relative to not being able to get any cardiovascular endurance and run the two-minute offense for the last four or five weeks."
Azért remélem Donovant még nem utalják be a kardiológiára, mert a keringése nem bírja a Shanny-féle 2-minute offense tempóját 😀
És mindennek a tetejébe jött workoutra az a JMR aki tényleg az állóképesség és a koncentráltság netovábbja. Neki aztán tényleg rendben lehet a keringési rendszere.
Viccet félretéve egyszerűbb lett volna ha Shanny elismeri, hogy nagyot hibázott, igazán komoly ok nélkül ültette le McNabbet. Nem pedig nevetségesebbnél nevetségesebb magyarázatokat gyártani.
több mint 14 éve
Sajnállak titeket mert elég jól indult a szezonotok..- kivéve a rams elleni cumit -. Akkor meg pláne, ha Rexy mellé még a dagit is beszeditek...
több mint 14 éve
Akkora öröm, hogy megint rajtunk röhög mindenki.Apuci nem engedi. McNabb inkább hibás, mint a fiacskája. Sebaj, lassan ránk ragad az örök luzerség...
Kyle meg húzhatna a francba.
A leggyengébb láncszem.agent T
több mint 14 éve
Akkora öröm, hogy megint rajtunk röhög mindenki.Kyle meg húzhatna a francba.
A leggyengébb láncszem.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Nem csak te. Kyle néha olyan tanácstalanul néz az oldalvonal mellett, mintha eldugták volna a játékát. Egyre kevésbé hibáztatom a játékosokat.Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?apeszosteljesen egyetértek,
nem vagyok az utóbbi idők ténykedésével kibékülve, kezdve a game planekkel...sapka
több mint 14 éve
Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?apeszosteljesen egyetértek,
nem vagyok az utóbbi idők ténykedésével kibékülve, kezdve a game planekkel...
több mint 14 éve
Annyira ledöbbentett a hír, észre se vettem, hogy már beírtátokBjocaÉs még hányszor meg fogsz döbbenni ebben a két hétben.... 😛
apeszos, ha Galloway csak 71es akkor még kiscsibe, teljesen jósapkaFura egy csirke hallod-e... 😀 😛
Amúgy tele a tököm Kyle Shanahannel. Már ő is magyarázza a bizonyítványt. És nem jobban, mint az öreg. Rexy-t ő hozta ide, és Beck is az ő választása volt. Most meg Russel. Mi jön még? Ha D-Mac nem elég jó nekik, akkor majd ők?
több mint 14 éve
Annyira ledöbbentett a hír, észre se vettem, hogy már beírtátok :rolleyes:Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.BjocaFogadjátok őszinte részvétem. 😂Bay Area
több mint 14 éve
Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.BjocaFogadjátok őszinte részvétem. 😂
több mint 14 éve
Egyre szebb a helyzet, JaMarcus Russell látogatott hozzánk.
több mint 14 éve
Honnan tudod, hogy Qb-nek workoutol? Ha még nem fogyott le, akkor lehet, hogy OL lesz, mert oda is elkél a segítség a Skinsnek 😊BleedingGreenugyan csak 260 körül volt, az még az eaglesbe is kicsi lenne
ja még vmi vele, rákerestem nevére adatbázisban, felajánlott két opciót current/historical, persze az utóbbiba fért csak bele (tudom-tudom miért), de akkor is mókás 😊
apeszos, ha Galloway csak 71es akkor még kiscsibe, teljesen jó
több mint 14 éve
russel grossman páros azért istenes lenne 😀Tévedés. Én éltem a 60-as évek közepén, de Galloway nem. Ő 71-es. Én mégsem értem Shanahant.. 😛 😀
persze h imádja mert ő az egyetlen aki már a 60as években is élt és jól megértik ezáltal egymást 😉a.kacsagalloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsaTőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
több mint 14 éve
Honnan tudod, hogy Qb-nek workoutol? Ha még nem fogyott le, akkor lehet, hogy OL lesz, mert oda is elkél a segítség a Skinsnek 😊JMR workouton 😂tenorxViccelsz.
Tán Grossman nem felelt meg a hétvégén?
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani
több mint 14 éve
russel grossman páros azért istenes lenne 😀persze h imádja mert ő az egyetlen aki már a 60as években is élt és jól megértik ezáltal egymást 😉galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsaTőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
több mint 14 éve
20 szabadügynök van próbajátékon Schefter szerint, Russell csak 1 közülük.
több mint 14 éve
Bazzani ezt így miért tőlünk kérded, nem tudok róla hogy bárki is az itteni szimpatizánsok közül benne lenne az edzői/tulajdonosi karban, vagy komoly kapcoslatai lennének :/ , ostobaság volt, de ez van, legközelebb nem lesz ekkora szerencsétek és letörjük a 2-0ás winning streaketek!
több mint 14 éve
Ez csak vicc lehet. Vagy megőrült a Shanahan család. Mondjuk elég eszelős tekintete volt az öregnek vasárnap.JMR workouton 😂tenorxRemélem megfelel 😊Höri
több mint 14 éve
Mondjátok meg nekem,hogy mit keresett Sexy Rexy a pályán az utolsó drive-ban?Én azt sem tudom a csapatnál mit keres egyáltalán? Nincs magyarázat. Illetve Shanahan már a franc tudja hányadikat találja ki. Tehát nincs magyarázat. Azt tudom, Kyle egy f@sz.
Akkor nyugodtam meg,hogy megvan a meccs.Bazzani
több mint 14 éve
Idén tényleg megh.-lt mindenki vagy ennyire agyukra ment a bizonytalan idépny kiléte hogy minden mindegy improvizáljukn ha vami nem mindjárt úgy megy ahogy elképzeljük. Remélem nálunk azért eszüknél maradnak s a Kolb Vick dolgot is nem mérgesítik el vagy nem hagyják elmérgesíteni a média és a szurkolók által.JMR workouton 😂tenorxViccelsz.
Tán Grossman nem felelt meg a hétvégén?
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani