NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 518
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2019 előszezon
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ez eddig Steelers gálázás.Az eleje azert vedelmekrol szolt jobban. Es nem akarom elszolni, de vegre ugy nez ki van/lehet hogy lesz vegre vedelmunk.
iktriad
Most per pillanat inkabb pit dominalt eddig. De innen Mar csak Rudi es a rookie k a lenyegek. Nekem Meg Hodges.
Az egyik nem titkos kedvencem. Dobbst vihetnek indybe. Es akkor lenne allasa Hodges nak. Szep tortenete volna. Kb mint a vizesnyolcas kezdte Hodges.
Jo lenne ha legalabb valahova beferne. Rudi ugy is jobb mint Dobbs szemre most. Hodges Meg 3. Nak Jo lenne. Dobbst Meg elcserelni valahova.
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Ez eddig Steelers gálázás.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
bfst.to/watch/nfl.php Pittsburgh preseason game 3
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Most nyilatkozta le hogy visszavonul A. Luck.
több mint 5 éve
Hát még ez milyen szürreális lehetett.AZTAKURVA Luck visszavonult!Az igen már lehozta az ESPN is, először azt hittem valami ordas kamu... Hát ez igencsak meglepett...
twitter.com/AdamSchefter/status/1165435636893016064
iktriad
Tomcsik
twitter.com/zkeefer/status/1165439090327740416
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
AZTAKURVA Luck visszavonult!Az igen már lehozta az ESPN is, először azt hittem valami ordas kamu... Hát ez igencsak meglepett...
twitter.com/AdamSchefter/status/1165435636893016064
iktriad
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hát Fittset nyugodtan kivághatjuk ez a Vaughters srác sokkal jobban néz ki nálla...
több mint 5 éve
A Bears megtalálta a kickerét? 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem is lehetett, mert passz kísérlete se volt. 😀 (Belekukkantva 2 sack, 1 sack+fumble volt a passz playekben az eredmény, aztán gyorsan le is hozták. 😉 )Lamarr Millert kocsival vitték le a pályáról a Houston meccsen. Nekik is kijut...Watson sikeres pasz nélkül zárt . 😀
peterk2005
Tony Adams
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lamarr Millert kocsival vitték le a pályáról a Houston meccsen. Nekik is kijut...Watson sikeres pasz nélkül zárt . 😀
peterk2005
több mint 5 éve
Lamarr Millert kocsival vitték le a pályáról a Houston meccsen. Nekik is kijut...
több mint 5 éve
Reich a rookie-kat azért megjátszatja, a korai körösöket is. Bár Ya-Sin-t nem láttam, de rajta kívül a többi ott van a pályán.CB ben Collins és Wilson van fent.
peterk2005
több mint 5 éve
Reich a rookie-kat azért megjátszatja, a korai körösöket is. Bár Ya-Sin-t nem láttam, de rajta kívül a többi ott van a pályán.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Fennt volt egy darabig pedig.Remélem az offense-ben azért nem látom Wims-t mert biztos a helye 😊Toliver, azt most nem néztem Bush épp fennt volt-e ő még igen... A többiek nagyon femélem hogy nem 😊Úr isten hát ezek a csere DB-k dísznek vannak...Nem ismerem a Bears roster végét, ezek mennyire játszanak roster spotért? Van közöttük aki rosteren lesz?
Tomcsik
peterk2005
Tomcsik
peterk2005
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Meg Duke Shelley de szerintem ő sem volt bennt ennél a fantasztikus játéknál 😊Úr isten hát ezek a csere DB-k dísznek vannak...Nem ismerem a Bears roster végét, ezek mennyire játszanak roster spotért? Van közöttük aki rosteren lesz?
Tomcsik
peterk2005
több mint 5 éve
Remélem az offense-ben azért nem látom Wims-t mert biztos a helye 😊Toliver, azt most nem néztem Bush épp fennt volt-e ő még igen... A többiek nagyon femélem hogy nem 😊Úr isten hát ezek a csere DB-k dísznek vannak...Nem ismerem a Bears roster végét, ezek mennyire játszanak roster spotért? Van közöttük aki rosteren lesz?
Tomcsik
peterk2005
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Toliver, azt most nem néztem Bush épp fennt volt-e ő még igen... A többiek nagyon femélem hogy nem 😊Úr isten hát ezek a csere DB-k dísznek vannak...Nem ismerem a Bears roster végét, ezek mennyire játszanak roster spotért? Van közöttük aki rosteren lesz?
Tomcsik
peterk2005
több mint 5 éve
Úr isten hát ezek a csere DB-k dísznek vannak...Nem ismerem a Bears roster végét, ezek mennyire játszanak roster spotért? Van közöttük aki rosteren lesz?
Tomcsik
több mint 5 éve
Jól van, Cain, le is ülhet. Elég volt neki ennyi a preseasonból, nehogy lesérüljön nekem.