NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2019 előszezon
több mint 5 éve
Wow Kelly. 😀
több mint 5 éve
West jó formában van, remélem rostert fog.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Brissettnel jobb ☝Luck bokájával nem viccelünk kérem. 😊Nem 2.számú ? 🤔Persze,de a 3. számú QB-k nem így szoktak kinézni. 😀Kelly qrva jó, ha így folytatja, mi leszünk a Kelly Family. 😀Bohóckodás ez 😊
Tony Adams
Tomcsik
Tony Adams
Rózsa Sándor (betyár)
(Ha komolyan kérdezted, akkor nem. Luck és Brissett előtte vannak.)
peterk2005
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Azért remélem legalább 1-2x eljutunk FG távolságig.., Jó lenne negnézbi mi a helyzet Pineiróval...
több mint 5 éve
Hentes ezzel mehet is a PS-ba. 😀Így legalább kevesebb eséllyel viszi el valaki, és Travis rostert foghat. Egy gonddal kevesebb. 😊
Tony Adams
Annak örülök, hogy Turay nagyfiúnak néz ki ebben a 2. sor 3. sor vegyesfelvágottban. Egy rotációs snapszámra aspiráló edgenek így kell kinéznie cseresorok ellen.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Luck bokájával nem viccelünk kérem. 😊Nem 2.számú ? 🤔Persze,de a 3. számú QB-k nem így szoktak kinézni. 😀Kelly qrva jó, ha így folytatja, mi leszünk a Kelly Family. 😀Bohóckodás ez 😊
Tony Adams
Tomcsik
Tony Adams
Rózsa Sándor (betyár)
(Ha komolyan kérdezted, akkor nem. Luck és Brissett előtte vannak.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem 2.számú ? 🤔Persze,de a 3. számú QB-k nem így szoktak kinézni. 😀Kelly qrva jó, ha így folytatja, mi leszünk a Kelly Family. 😀Bohóckodás ez 😊
Tony Adams
Tomcsik
Tony Adams
több mint 5 éve
Hentes ezzel mehet is a PS-ba. 😀
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Valahogy olyan érzésem van hogy a Bears védői tudják hogy esélyük nincs a roosterre és nem is nagyon erőlködnek... Ez valami siralmas
több mint 5 éve
Persze,de a 3. számú QB-k nem így szoktak kinézni. 😀Kelly qrva jó, ha így folytatja, mi leszünk a Kelly Family. 😀Bohóckodás ez 😊
Tony Adams
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Kelly qrva jó, ha így folytatja, mi leszünk a Kelly Family. 😀Bohóckodás ez 😊
Tony Adams
több mint 5 éve
Kelly qrva jó, ha így folytatja, mi leszünk a Kelly Family. 😀
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hát a cserék cseréi nem annyira acélosak 😊Látom nem sokan tolonganak nézni a pre season meccseket 😊Ez azért van mert gyengék a Macik 😃😜
Tomcsik
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Látom nem sokan tolonganak nézni a pre season meccseket 😊Ez azért van mert gyengék a Macik 😃😜
Tomcsik
több mint 5 éve
azért pár td drive-ot elnéztem volna murray-től az előszezonban 😀 de szerintem jó lesz, max minden meccsünk 45-40 lesz, egyszer ide, egyszer oda 😀
több mint 5 éve
andree
1 736
KeeSean Johnson hogy csúszott 6. körbe drafton? Nagyon tetszik amit csinál.
több mint 5 éve
andree
1 736
Nekem egyébként holding gyanús volt Hicksen. Mondjuk akkor legalább vissza adták a rossz fumbli itéletet.Őszintén szólva tőlem aztán preseasonban azt fújnak amit jól esik, amíg nem akadályozzák vele a csapatok felkészülését, mint például múlt héten a tapsolós ítéletekkel.
dande
Közben szép passz. Murray sokkal okosabban kezeli a nyomást ma.
több mint 5 éve
Nekem egyébként holding gyanús volt Hicksen. Mondjuk akkor legalább vissza adták a rossz fumbli itéletet.
több mint 5 éve
andree
1 736
Fú de jók vagyunk futás ellen még mindig...Nem segített, hogy az alapból szar D-lineból ketten kiestek. Sajnos ez a szezon ilyen lesz.
Löfli
több mint 5 éve
Fú de jók vagyunk futás ellen még mindig...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A futás elleni védekezés nem volt az igazi ami azt illeti
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát ez gyors volt 😃