NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2019 előszezon
több mint 5 éve
Ez egy balfék ítélet volt 😀Úgy látom a Challange figyelőknél is előszezon van. 😊 Ennél egyértelműbb fumblit elnézni......Pont akartam kérdezni hogy ez milyen ítélet volt mert nem értem
dande
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom a Challange figyelőknél is előszezon van. 😊 Ennél egyértelműbb fumblit elnézni......Pont akartam kérdezni hogy ez milyen ítélet volt mert nem értem
dande
több mint 5 éve
Úgy látom a Challange figyelőknél is előszezon van. 😊 Ennél egyértelműbb fumblit elnézni......
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
elsőre azt hittem, kitörik Paxton Lynch nyaka
több mint 5 éve
Hát Sticktől sokkal többre számítottam, mit amit láttam.
több mint 5 éve
81 YARDS AT THE END OF THE HALF 😤😤😤És természetesen egykori FCS ász futotta meg. 😊
www.thescore.com/s/11262086
dande
több mint 5 éve
Az ilyen jelenetekért érdemes az előszezont is nézni 😊
több mint 5 éve
szerencsétlen Ryant szarrá verik 2 drive alatt
több mint 5 éve
Valaki linket tud dobni pls.?nem, mert jönnek az orosz botok Sanya betyár vezetésével
Stoki
több mint 5 éve
Valaki linket tud dobni pls.?
több mint 5 éve
Lock egyelőre jobban fest, mint multheten. Ideje most lesz bizonyítani, Rypien kérdés, hogy fog-e játszani ma.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Nem volt rossz első drive. Lindsay és Freeman állat továbbra is. Persze azért a RZ-ben jött a szokásos balfaszkodas 😀
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Na a 3. sor elég ócska 😊1 hónap múlva a többségük megy jogásznak, dokinak, kidobófiúnak...
Tomcsik
Minden fontos, amit tudni kell a Jags mai estéjéről:
twitter.com/AdamStites_/status/1159647072431333377
több mint 5 éve
Tanner Lee mit keres a keretünkön még mindig azt ne vágom. Mondjuk azt se, hogy picsába draftoltuk le ezt a pasast a 6. körben tavaly. Bencsics Márk ezerszer jobb QB, mint ő...
több mint 5 éve
Mi meg nézhetünk új csereirányító után... FszaJövő héten megnézhetitek jacksonvilleben a régit. És ha gondoljátok tradeljetek érte. 😉
dande
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Mi meg nézhetünk új csereirányító után... FszaÉs mint tudjuk Wentz se egy életbiztosítás...
dande
több mint 5 éve
Mi meg nézhetünk új csereirányító után... Fsza
több mint 5 éve
Nem olyan típusnak tűnik. A csávókám egy larger than life karakternek tűnik. Ez mondjuk komoly 'welcome to the NFL' pillanat volt neki.Nini, egy pick. A meccs Jagses fénypontja eddig.jobb szájízzel megyek aludni félidőben 😊 Remelem Minshewnek helyen vannak a tokei es nem veszti el minden onbizalmat.
iktriad
winston
twitter.com/SharpFootball/status/1159625331491430402
Ja és ha visszajön még, valaki kösse be a sisakját rendesen, mert ez volt a 3. alkalom, amikor leesett róla.
több mint 5 éve
Rohadt hosszú első félidő volt pláne hogy előszezon...
több mint 5 éve
Na az szeép lesz ha Sudfeld megsérül...
több mint 5 éve
3xrra csak sikerült elfumblizni a labdát 😊
több mint 5 éve
Barcsak elmentem volna aludni egybol..Nini, egy pick. A meccs Jagses fénypontja eddig.jobb szájízzel megyek aludni félidőben 😊 Remelem Minshewnek helyen vannak a tokei es nem veszti el minden onbizalmat.
iktriad
winston