NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Nwangwura azért nagyon erős a 4. kör, már-már luxuspick
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ha draft előtt kérdezik véleményemet a minnesota pickjéről azt mondom kéne
több mint 3 éve
braxa88
12 534
3.rb a 4.körben. az is kell 😀
több mint 3 éve
Rumph jó választás, kell EDGE depth.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Rumphra kíváncsi leszek. 2019-es tapeje nagyon erős volt, de a névválltás meg a számváltás nem jött be neki.
több mint 3 éve
bobby brownnak erős punchja vanja bocs keverem mássikkal
több mint 3 éve
na végre kiment a fuxos, ordas nagy steal, a legnagyobb király lesz barna robi 3
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Dedede🤣Jött helyette edge, nem örülsz?Értem én, hogy Barkley visszatér. De Dallas ennyire tankolja az LB-ket?Nálunk azért elfért volna...🤔
GiantsMLBhunter
nagir
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Jött helyette edge, nem örülsz?Értem én, hogy Barkley visszatér. De Dallas ennyire tankolja az LB-ket?Nálunk azért elfért volna...🤔
GiantsMLBhunter
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
dinkaaa
1 044
Jaylon Smith mehet a special teambe.
több mint 3 éve
Megjött a néger Elerson is meanwhile.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
lehet ownerek között van egy verseny h 3dik napon ki tudja a legretardáltabb bemondót prezentálni?
több mint 3 éve
Értem én, hogy Barkley visszatér. De Dallas ennyire tankolja az LB-ket?Nálunk azért elfért volna...🤔
GiantsMLBhunter
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Komoly LB run van.
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Ugyan már, Coxot második körbe várták, a drafton talán a legjobb coverage ILB, simán hatalmas fogás itt, messze a legjobb játékos volt bent pickek óta.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
OMG ez minek kellett?
több mint 3 éve
Értem én, hogy Barkley visszatér. De Dallas ennyire tankolja az LB-ket?a Dallasnál évek óta nincs koncepció a draftban, itt most behúzták a legnagyobb csúszót, ennyi történt
GiantsMLBhunter
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 290
na minijones rábukott a coxraMondta Esien, hogy 2050-ben már övé lesz a klub
briareos
több mint 3 éve
Parsons-Cox páros kemény lesz baszki.úgy számolnak hogy az egyik tuti bust lesz, próbálnak diverzifikálni
Cruyffista
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Boys helyettünk is LBt húz 😛
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Normális csapat ilyenkor már BPA-zik-
több mint 3 éve
Parsons-Cox páros kemény lesz baszki.ja a padon azok lesznek
Cruyffista