2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Taylor az első, aki elkelt és nincs a top100-ambanNálam is baszki, utolag vettem ki Emerson javára.
dancogo
több mint 2 éve
Nakobe Dean biztos nagyokat pislog, hogy kik mennek ki, miközben ő még elérhető...100% pats
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Deant ennyire picinek tartják az NFL-hez? számomra ő a nagy meglepetésEgészségügyi problémák, de mennek ki már olyan emberek most, ami alapján azért röhejes, hogy még elérhető (azt hozzáadva, hogy lb nem igen kell senkinek)
Wester
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Pats cserélt velünk
több mint 2 éve
Ők vannak még GM játékbeli első körösök:Malik Willis, QB, Liberty
Nakobe Dean, LB, Georgia
Matt Corral, QB, Ole Miss
Bernhard Rainmann, OT (Central Michigan)
Chad Muma, LB (Wyoming)
Ki marad 3. körre? 😊
több mint 2 éve
Nakobe Dean biztos nagyokat pislog, hogy kik mennek ki, miközben ő még elérhető...
több mint 2 éve
skyy a chiefsbe?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
na a 4.körösömet hamarabb viszik el mint a 1.t 😀Én is pont ezen nevettem 😀
braxa88
több mint 2 éve
Fura, hogy a Saintsnél nincs még pick is in. Lehet letradelni próbálnak?kell találni egy ordas nagy reachet
tenorx
több mint 2 éve
Deant ennyire picinek tartják az NFL-hez? számomra ő a nagy meglepetés
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
4/35 gm játékban, ezt a picket akár forfeitolhatták volna is így
---
több mint 2 éve
egyszer megy ki egy QB és elindul a roham
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Fura, hogy a Saintsnél nincs még pick is in. Lehet letradelni próbálnak?Felhívnak minden qb needes csapatot, de így muszáj lesz nekik behúzni egyet
tenorx
---
több mint 2 éve
valszeg pont az hogy nem tudja felmérni hol a helyeCorral-t elhívták a draftra, hogy 3. körös pick legyenIgazabol nem ertem, miert mennek el az ilyenek egyaltalan. Mar a draft elott hetekkel lehetett olvasni, hogy karakterproblemas is, nem csak a jatekaval vannak gondok.
zacknorb
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Briskernek örültem volna hozzánk is. Így tuti WR lesz. Vagy jön Willis is..Csak a fetomy taktika, minden körben qb!
Klaci79
---
több mint 2 éve
Fura, hogy a Saintsnél nincs még pick is in. Lehet letradelni próbálnak?
több mint 2 éve
Dave!Tuti
Brisker pályára kerülhet?
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Briskernek örültem volna hozzánk is. Így tuti WR lesz. Vagy jön Willis is..Az mekkora lenne 🤣🤣🤣
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal