2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Georgiaról mindenkit és még az anyját is draftolnakKendrick oké, de ez a tight end gyerek is mi 😆
Heisman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Georgiaról mindenkit és még az anyját is draftolnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hát Ross tényleg nem lett első körös, illetve annak örülök, hogy a személyes kedvenc Ezukanma helyett a hype nem győzött meg media darling Meltonról
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
GM játék 3&4&5. körösök akik még bent vannak:Justyn Ross, WR (Clemson)
Rasheed Walker, OL (Penn St.)
Carson Strong, QB (Nevada)
Josh Jobe, CB (Alabama)
Dohnovan West, OL (Arizona St.)
Mario Goodrich, CB (Clemson)
Kellen Diesch, OT, (Arizona st)
Joshua Williams, C (UNC-Pembroke)
Adam Anderson, EDGE (Georgia)
Bo Melton, WR (Rutgers)
Marquis Hayes, OG (Oklahoma)
több mint 2 éve
megvan az első FB isOkonkwo is inkább FB/HB lesz szerintem
Heisman
több mint 2 éve
Azért még sok használhatónak tűnő ember bent van...
több mint 2 éve
Ratkovich > Jeremiah Hall > Heywardez igazi homár pick volt szerintem
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Az utolsó 35 pickből 4 is a miénk, kickereket és elkapókat várok
több mint 2 éve
Tenuta, végre egy értelmes pikk...7. körös broncos pick után lehet fexek aludni
De baszki, hatodik körben mi az anyámat filozofálnak ennyit? 🤣
Megfürödtem, borotválkoztam, hajat mostam, és lement kemény 10 pick...
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
6'8 az mekkora már?faalele 6'9, mellé 172 kiló 😀
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
6'8 az mekkora már?203 centi? 😊
Janek
több mint 2 éve
igazi TD gép ő is, Snoop Connerek mennek el ilyen fasza játékosok előttA Cincy nagyon szép sztori, a Bamánál viszont idén nem volt az az érzésem, hogy tucatjával mennének kiÉrzésre a Georgia mellett a Tennessee-ről draftolták eddig a legtöbb játékost, ami egész röhejesCincinnatiről, Alabamáról, Penn State-ről is többen vannak.
r.baggio
Kampman
Sincere McCormick volt még favorit, de ő se kell még senkinekFrancba hát, hogy Ebner előbb megy ki mint eddigi csapattársa, a Baylor rekorddöntögető futója Abram SmithNálam kevés nagyobb Abram fan van, de sajnos sejtettem, hogy Ebnert előbb kiviszik returnernek. Ezért is húztam inkább Ingramet a GM játékban is
Van még 6 draftoltam, akit IRL nem vittek el 😕
r.baggio
dancogo
r.baggio
több mint 2 éve
Tenuta, végre egy értelmes pikk...De baszki, hatodik körben mi az anyámat filozofálnak ennyit? 🤣
Megfürödtem, borotválkoztam, hajat mostam, és lement kemény 10 pick...
több mint 2 éve
harmadik hokie
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Lol!Behúztuk Cam tesóját 😀 Eddig TJ Watt tesója volt a fullback, most Cameron Heyward tesója lesz? 😀
több mint 2 éve
megvan az első FB is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Megszokás hatalma, a Saban-hatás meg az eredmények miatt gondolom még évekig fog ez menni már akkor is, amikor ő ott sem lesz.A Cincy nagyon szép sztori, a Bamánál viszont idén nem volt az az érzésem, hogy tucatjával mennének kiÉrzésre a Georgia mellett a Tennessee-ről draftolták eddig a legtöbb játékost, ami egész röhejesCincinnatiről, Alabamáról, Penn State-ről is többen vannak.
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 2 éve
Ahogy ugye Jermaine Johnson isÉrzésre a Georgia mellett a Tennessee-ről draftolták eddig a legtöbb játékost, ami egész röhejesCade Mays is Georgia eredetileg csak átállt az áruló
r.baggio
deyell
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A Cincy nagyon szép sztori, a Bamánál viszont idén nem volt az az érzésem, hogy tucatjával mennének kiÉrzésre a Georgia mellett a Tennessee-ről draftolták eddig a legtöbb játékost, ami egész röhejesCincinnatiről, Alabamáról, Penn State-ről is többen vannak.
r.baggio
Kampman
Sincere McCormick volt még favorit, de ő se kell még senkinekFrancba hát, hogy Ebner előbb megy ki mint eddigi csapattársa, a Baylor rekorddöntögető futója Abram SmithNálam kevés nagyobb Abram fan van, de sajnos sejtettem, hogy Ebnert előbb kiviszik returnernek. Ezért is húztam inkább Ingramet a GM játékban is
r.baggio
dancogo
---
több mint 2 éve
még egy DT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Érzésre a Georgia mellett a Tennessee-ről draftolták eddig a legtöbb játékost, ami egész röhejesCade Mays is Georgia eredetileg csak átállt az áruló
r.baggio
choose life
több mint 2 éve
Francba hát, hogy Ebner előbb megy ki mint eddigi csapattársa, a Baylor rekorddöntögető futója Abram SmithNálam kevés nagyobb Abram fan van, de sajnos sejtettem, hogy Ebnert előbb kiviszik returnernek. Ezért is húztam inkább Ingramet a GM játékban is
r.baggio
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Érzésre a Georgia mellett a Tennessee-ről draftolták eddig a legtöbb játékost, ami egész röhejesCincinnatiről, Alabamáról, Penn State-ről is többen vannak.
r.baggio
több mint 2 éve
Büszke is vagyok rád. Ezt meg csak úgy ideteszem.LOLGM játék stealem! 😀
Feels like he went to Bishop Sycamore https://t.co/zJqsKZwj3E
— Mark Long (@APMarkLong) April 30, 2022
EZ még Gene Smithnek is egzotikus pick lenne.
iktriad
Löfli
I mean look what @taztaylor sent me pic.twitter.com/x7kxX0kvAd
— Dilla (@E_Dilla) April 30, 2022