Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
NetTom
64
Nem kicsit szerencsések voltak sokszor, néha frusztrálóan. No meg egy-két bírói döntésnél is.Örülök végre egy meccs amit nem mákolt be a GB. 😊Mert a Giants ellenit bemákolták? Vagy a múlt hetit? Előbbi nagyon sima volt, utóbbinál meg engedték a Dallast visszajönni.
Nekem nem olyan szimpik... 😛
NetTom
shagi0206
Most kicsit fordult a szerencse. 😊
No de mindegy... Falcons megérdemelte.
Szerkesztette: NetTom
több mint 9 éve
Faludy Gyuri bácsinál nagyobb tanár valszeg sosem lesz ebben a műfajban; 65 év 😊Mindössze 26 év van köztük.Elnéztem Blank mellett a rüfkét, hogy olyan igazi vajnatimis szerelem lehet...Minden tiszteletem ezeknek a hölgyeknek, nem lehet könnyű. 😀
Burkus
balintbaba
Burkus
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Remélem SB-t nyer a Falcons
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Márk volt a riporter, azt hittem Höri az. 😀
több mint 9 éve
Szimpatikus volt, hogy a végén már csak futottunk, ilyen egy gáláns vesztes.
több mint 9 éve
NetTom
64
Mindenki előtt, de azért nem árt valahogy kinézni sem. 😀Szerintem kurvára nem. Amúgy meg mindenki előtt ott van a lehetőség, mégsem élnek vele sokan. Nem hiába.Biztos könnyebb mint elmenni egy munkahelyre és dolgozniElnéztem Blank mellett a rüfkét, hogy olyan igazi vajnatimis szerelem lehet...Minden tiszteletem ezeknek a hölgyeknek, nem lehet könnyű. 😀
Burkus
balintbaba
Jan
balintbaba
Amugy 48 éves milf... azért kicsit más mint a Timike.
több mint 9 éve
Hajrá falcons! Legyen meg innen. 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
fájdalmas volt és nem az izgalmak miatt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Hundley TD-t akarok,majd jövőre
Old Green Bay
több mint 9 éve
hajrá atlanta.bukik a new england ma este.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
ez a play még kellett 😀 😀
több mint 9 éve
Érzelmekben gazdag kapcsolat.Mindössze 26 év van köztük.Elnéztem Blank mellett a rüfkét, hogy olyan igazi vajnatimis szerelem lehet...Minden tiszteletem ezeknek a hölgyeknek, nem lehet könnyű. 😀
Burkus
balintbaba
Burkus
több mint 9 éve
Ő már nincs is nálunk....áááá, mindegy. Ez is olyan jellemző ránk.Az egyetlen half backnek nevezhető játékosunk 3 kísérletből 5 yardnál járés még nem lépett pályára Knile Davis
#SsuperBowlContender
Kampman
gamerkr
több mint 9 éve
Mindössze 26 év van köztük.Elnéztem Blank mellett a rüfkét, hogy olyan igazi vajnatimis szerelem lehet...Minden tiszteletem ezeknek a hölgyeknek, nem lehet könnyű. 😀
Burkus
balintbaba
több mint 9 éve
Az egyetlen half backnek nevezhető játékosunk 3 kísérletből 5 yardnál járés még nem lépett pályára Knile Davis
#SsuperBowlContender
Kampman
több mint 9 éve
kibaszott, sec , crosby, és rip fumbli és sec, és sec, és sec és sec.Gratula a Falconsnak szétkaptka minket.
Sok sikert 2 hét múlva!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Szerintem kurvára nem. Amúgy meg mindenki előtt ott van a lehetőség, mégsem élnek vele sokan. Nem hiába.Biztos könnyebb mint elmenni egy munkahelyre és dolgozniElnéztem Blank mellett a rüfkét, hogy olyan igazi vajnatimis szerelem lehet...Minden tiszteletem ezeknek a hölgyeknek, nem lehet könnyű. 😀
Burkus
balintbaba
Jan
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Az egyetlen half backnek nevezhető játékosunk 3 kísérletből 5 yardnál jár#SsuperBowlContender
több mint 9 éve
Megérte megvárni a végét. 😀DT Letroy Guion is going to play right guard. Brett Hundley is in at QBbááááááz
98al tessék figyelni
alatriste
gamerkr

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Biztos könnyebb mint elmenni egy munkahelyre és dolgozniElnéztem Blank mellett a rüfkét, hogy olyan igazi vajnatimis szerelem lehet...Minden tiszteletem ezeknek a hölgyeknek, nem lehet könnyű. 😀
Burkus
balintbaba
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
még egy sikeres hail mary nélkül nem lehet végre a szezonnakja bocs Hundley jött be
Old Green Bay
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
DT Letroy Guion is going to play right guard. Brett Hundley is in at QBbááááááz
98al tessék figyelni
alatriste
több mint 9 éve
még egy sikeres hail mary nélkül nem lehet végre a szezonnak
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Elnéztem Blank mellett a rüfkét, hogy olyan igazi vajnatimis szerelem lehet...azt hittem ő a lánya LOL
Burkus
gamerkr