Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Semmi agyrázkódás, csak szomorú
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Na ezt se gondoltam, hogy leírom de:Let's go Falcons!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Jordy nettó idióta, vagy kamu az egészEhhehe, lelőni már biztos nem tudják, katonaságos kevlár, teccikérteni?
gaben
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Jól kezdődik a meccs. 1 sérülés az amúgy is kurva gyenge GB secondaryben.
több mint 7 éve
első játék, letépem az arcom...
több mint 7 éve
a kettő általában összefüggJordy nettó idióta, vagy kamu az egészVagy "elképesztő sportember".
gaben
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Alig vártam már a 2 hétvégi meccset.Azt nem gondoltam volna, hogy Nelson játszik, vszeg nem kap majd annyi labdát, amennyit szokott, de fura, hogy játszatják. Veszélyes.
több mint 7 éve
Jó estét urak, nyerjen az a csapat, amelyik megveri a Patset a döntőben : Pámen
Hanni
köszi a követőt
több mint 7 éve
Jordy nettó idióta, vagy kamu az egészVagy "elképesztő sportember".
gaben
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
szevasztok! újra NFC döntőben vagyunk! nem egy onside kick-en múljon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Go PACK!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Jordy nettó idióta, vagy kamu az egész
több mint 7 éve
Jó estét urak, nyerjen az a csapat, amelyik megveri a Patset a döntőben : P
több mint 7 éve
YEEE. Jó szurkolást mindenkinek! 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
Erre a meccsre különösen igaz:"vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?"
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Gyááá...!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Na végre
több mint 7 éve
jó estét , hajrá Packers!