Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
ÁMEN, ATYÁM!Nem értem, Steelers-Falcons lesz.Hát ezt az Atlantát komolyan élmény nézni 😀Mondjuk szerintem a lehető legszerencsétlenebb párosítás lenne egy Pats-Falcons, abszolút nem látom, hogy ez az Atlanta hogy állíthatja meg Bradyt ás Billit.
tenorx
Stez
tenorx
több mint 7 éve
Palesz76
501
Troll off
több mint 7 éve
Nem értem, Steelers-Falcons lesz.Hát ezt az Atlantát komolyan élmény nézni 😀Mondjuk szerintem a lehető legszerencsétlenebb párosítás lenne egy Pats-Falcons, abszolút nem látom, hogy ez az Atlanta hogy állíthatja meg Bradyt ás Billit.
tenorx
Stez
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Nem, még csak bambán néz, meg morog, ha hülyének nézem 😊Ugatja már?Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
Palesz76
több mint 7 éve
Leugat mindenkit 😊Ugatja már?Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
Palesz76
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
főképp visszahordónak jó, csak az edzőnek hívnia kell 😀Kick off returnre jó is, csak a rúgónak vinné a labdátNekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
HNDT
több mint 7 éve
Trump betiltotta őket.Nekem is ez jutott eszembe egyből. Hol vannak már a jó kis Bodico reklámok?!Ezek az smsek tuti fizetettek. Ilyenkor megy az utalás Rihárd szamlajara.Igen, mindenki kap egy Bodico ajándékcsomagot.
ano92
iktriad
helmet
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ugatja már?Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
több mint 7 éve
HNDT
106
Kick off returnre jó is, csak a rúgónak vinné a labdátNekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
több mint 7 éve
Nekem halaim is játsszák a meccset
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
akkor elég underdog lehetNekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
red5
521
Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanKi a kedvence? Jason Pierre Paul?😀😀
Palesz76
őlég vót
több mint 7 éve
helmet
247
Nekem is ez jutott eszembe egyből. Hol vannak már a jó kis Bodico reklámok?!Ezek az smsek tuti fizetettek. Ilyenkor megy az utalás Rihárd szamlajara.Igen, mindenki kap egy Bodico ajándékcsomagot.
ano92
iktriad
több mint 7 éve
Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vande legalább fél szájjal is elkapja a botot
Palesz76
több mint 7 éve
amit nem sikerült kérdezd meg sms-benNekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanAz enyém meg az NFL-be készül. Épp ma magyaráztam neki néhány szabályt.
Palesz76
több mint 7 éve
szerintem meg pont fordítvaHát ezt az Atlantát komolyan élmény nézni 😀Mondjuk szerintem a lehető legszerencsétlenebb párosítás lenne egy Pats-Falcons, abszolút nem látom, hogy ez az Atlanta hogy állíthatja meg Bradyt ás Billit.
tenorx
Stez
több mint 7 éve
Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vanNyomott egy tuzijatekot vagy mi?
Palesz76
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába vana Giantsnek? 😮
Palesz76
több mint 7 éve
Ezek az smsek tuti fizetettek. Ilyenkor megy az utalás Rihárd szamlajara.Igen, mindenki kap egy Bodico ajándékcsomagot.
ano92
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Ezek az smsek tuti fizetettek. Ilyenkor megy az utalás Rihárd szamlajara.sztem ő fizet, hogy küldjenek ilyet
ano92
több mint 7 éve
Palesz76
501
Nekem a kutyám giants drukker. És csak három lába van
több mint 7 éve
Több pontot szereznek mint a Pats, annyira nem bonyolult.Hát ezt az Atlantát komolyan élmény nézni 😀Mondjuk szerintem a lehető legszerencsétlenebb párosítás lenne egy Pats-Falcons, abszolút nem látom, hogy ez az Atlanta hogy állíthatja meg Bradyt ás Billit.
tenorx
Stez
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Ezek az smsek tuti fizetettek. Ilyenkor megy az utalás Rihárd szamlajara.