Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
de még pancso se 😀Jó, hát nem egy Groupama, valljuk be.te se láttad még közelrőlstadiont nem tolnák át Oakland-be???Egyik leguncsibb stadion szvsz, jobb az ami most ott van. 😀
gaben
balintbaba
gaben
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Szerintem...nekem tetszik hogy lelakott. 😀te se láttad még közelrőlstadiont nem tolnák át Oakland-be???Egyik leguncsibb stadion szvsz, jobb az ami most ott van. 😀
gaben
balintbaba
gaben
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Jó, hát nem egy Groupama, valljuk be.te se láttad még közelrőlstadiont nem tolnák át Oakland-be???Egyik leguncsibb stadion szvsz, jobb az ami most ott van. 😀
gaben
balintbaba
gaben
több mint 7 éve
te se láttad még közelrőlstadiont nem tolnák át Oakland-be???Egyik leguncsibb stadion szvsz, jobb az ami most ott van. 😀
gaben
balintbaba
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Csita
339
Jó meccsnézést az uraknak! Már szisszentek is egy Csíki sört! 😀 Egs! 😀
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ahogy olvasom itt new york ma atlantáért szúrkol.Halkan jegyzem ,háromszorosra ugrott a kedvelők létszáma
több mint 7 éve
Ha van vkinek sporttv-s linkje, ne tartsa magábanbowl.one/forum/nfl-eredmenykovetes/atlanta-falcons-green-bay-packers-2017/1606463
mustaine
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
Gunter köszönhetsz Dixnek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
stadiont nem tolnák át Oakland-be???Egyik leguncsibb stadion szvsz, jobb az ami most ott van. 😀
gaben
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Ha van vkinek sporttv-s linkje, ne tartsa magábanlentebb van
mustaine
több mint 7 éve
stadiont nem tolnák át Oakland-be???
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
helobello mindenkinek, jó meccset, sztem mára, hajrá Atlanta
több mint 7 éve
Jól hallottam Ricsitől? Danny Coleman? 😀
több mint 7 éve
Jól rákiabált a védőnk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Csita
339
Nekem mindegy ki nyer! Csak le ne tapossák a kukoricámat! 😀
több mint 7 éve
első játék, letépem az arcom...Hagyj azért magadon pár épp testrészt a második negyedre is.
gamerkr
több mint 7 éve
Palesz76
501
Remélem jó és izgalmas meccs lesz.Sólymok győzelmét várom, bár ők nem verhetik a másik kör győztesét.
több mint 7 éve
Sport2: www.sport365.live/en/player/58847b271a229684533152/1/264/58851106f3e9e/GreenBayPackers-AtlantaFalcons/768/432
több mint 7 éve
első játék, letépem az arcom...Faszert kell első jatek egy meccsen. 8-( Lehetne rogton a masodikkal inditani.
gamerkr