Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
nem pont ezen röhögtem h YARD 😀"ketten egyött 19 yardot szereztek az alapszakaszban"Nem TD-t mondott? Vagy már nekem fel se tűnik ha baromságot mondanak, mert az agyam átdolgozza az infókat? 😊
priceless 😀
Negritis
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Persze, de láttuk már sokszor, hogy ugyanaz a játékosállomány mire képes egy rájukszabott rendszerben, és mennyire vissza tud esni, ha belenyúl valaki a jól felépített dolgokba.Hát azért a játékosok csak maradnak.Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.szép-szép, aztán ebből sok nem marad, miután Shanny elhúz a rendszerével együtt
tenorx
Stez
tenorx
több mint 7 éve
HNDT
106
az 49sben is bejött 😀Hát azért a játékosok csak maradnak.Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.szép-szép, aztán ebből sok nem marad, miután Shanny elhúz a rendszerével együtt
tenorx
Stez
tenorx
több mint 7 éve
De jön majd Osweiler, nem?Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.szép-szép, aztán ebből sok nem marad, miután Shanny elhúz a rendszerével együtt
tenorx
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Azt mondod, jövőre Gabbert & co. fogja ugyanezt produkálni Frisbóban?Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.szép-szép, aztán ebből sok nem marad, miután Shanny elhúz a rendszerével együtt
tenorx
Stez
több mint 7 éve
Hát azért a játékosok csak maradnak.Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.szép-szép, aztán ebből sok nem marad, miután Shanny elhúz a rendszerével együtt
tenorx
Stez
több mint 7 éve
@AndrewSicilianoazért mi maradhatunk még? 😊
Packers were 0-5 in the *regular season when their opponent scored first.
@NFLResearch
menjünk aludni akkor?
gamerkr
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
@AndrewSicilianomaradjunk
@NFLResearch
menjünk aludni akkor?
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.Ilyenkor mindig eszembe jutnak Höri szavai a Sportmajom szezonbeharangozó podcastjéből: "Historikusan GYENGE évet várok a Falconstól."
tenorx
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.szép-szép, aztán ebből sok nem marad, miután Shanny elhúz a rendszerével együtt
tenorx
több mint 7 éve
@AndrewSicilianoSimán, eldőlt!
@NFLResearch
menjünk aludni akkor?
gamerkr
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
nagyonImádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.mennyire célpont? 😀
tenorx
Negritis
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
@AndrewSiciliano Packers were 0-5 in the *regular season when their opponent scored first.
@NFLResearch
menjünk aludni akkor?
több mint 7 éve
annyiraImádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.mennyire célpont? 😀
tenorx
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
"ketten egyött 19 yardot szereztek az alapszakaszban"Nem TD-t mondott? Vagy már nekem fel se tűnik ha baromságot mondanak, mert az agyam átdolgozza az infókat? 😊
priceless 😀
Negritis
több mint 7 éve
Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.mennyire célpont? 😀
tenorx
több mint 7 éve
Imádom nézni a Falcons offenset, annyira célpont, annyi kreatív játékos.
több mint 7 éve
Szevasztok!
több mint 7 éve
gépek ezek"ketten egyött 19 yardot szereztek az alapszakaszban"Kivételes teljesítmény!
priceless 😀
Negritis
HNDT
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Sanú mekkora bravúr. Ryan megfuthatta volna..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
HNDT
106
"ketten egyött 19 yardot szereztek az alapszakaszban"Kivételes teljesítmény!
priceless 😀
Negritis
több mint 7 éve
micsoda témák vannak itt...
több mint 7 éve
A-Rod!!!Ja nem Matty
több mint 7 éve
"ketten egyött 19 yardot szereztek az alapszakaszban"priceless 😀
több mint 7 éve
szerintem is rendbe kellene rakni, de nem éri megSzerintem...nekem tetszik hogy lelakott. 😀te se láttad még közelrőlstadiont nem tolnák át Oakland-be???Egyik leguncsibb stadion szvsz, jobb az ami most ott van. 😀
gaben
balintbaba
gaben
balintbaba