Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
trufant nincs a pályán. csak nem sérült. az emberi agy kezd leállni, sőt még a google sem működik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Kétlem, hogy megverik ma a Patset. Ben ilyenkor szokott elfelejteni játszani.Vagy SteelersDe jó, lesz még több Pecc drukker...Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Megfejtettem, elmaradt a szárban sztár és pár öregek othona sztárokra kiváncsi.
Palesz76
iktriad
shagi0206
ThundersNFL
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
vajon kell ma élőben is hallgatni ilyen értelmes, Iványi benyögéseket?
több mint 7 éve
Boka....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
vagy mégis PeccVagy SteelersDe jó, lesz még több Pecc drukker...Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
shagi0206
ThundersNFL
több mint 7 éve
lol, van 6 hónapom megérteni, vagy van 4 meccsem aztán utána youtube? 😀Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?ha segghülye lennék egy sporthoz, én is a fontos meccsekkel kezdeném, nem az előszezonnal
Palesz76
toam
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
HNDT
106
Meg mondjuk a szabályok elolvasásával, hogy értsem mi történik 😀Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?ha segghülye lennék egy sporthoz, én is a fontos meccsekkel kezdeném, nem az előszezonnal
Palesz76
toam
több mint 7 éve
ha segghülye vagy honnan tudod melyik a fontos meccs?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?ha segghülye lennék egy sporthoz, én is a fontos meccsekkel kezdeném, nem az előszezonnal
Palesz76
toam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Vagy SteelersDe jó, lesz még több Pecc drukker...Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Ez igy nagyon csunya lesz
több mint 7 éve
Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?ha segghülye lennék egy sporthoz, én is a fontos meccsekkel kezdeném, nem az előszezonnal
Palesz76
több mint 7 éve
vagy vége a vizsgaidőszaknak és haver most mutatta nekikKi a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
De jó, lesz még több Pecc drukker...Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
több mint 7 éve
nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Elhatárolódom ettől a rasszista megnyilvánulástól.latin amerikai fivéreim. látom megszűnt a onlinetvkérésre. valahol tudom nézni a sporttv 2-őt?latin-amerikaiként azt javaslom, lopj magadnak egy tv-t
(nincs tv)
Ventura
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
több mint 7 éve
latin amerikai fivéreim. látom megszűnt a onlinetvkérésre. valahol tudom nézni a sporttv 2-őt?latin-amerikaiként azt javaslom, lopj magadnak egy tv-t
(nincs tv)
Ventura
több mint 7 éve
latin amerikai fivéreim. látom megszűnt a onlinetvkérésre. valahol tudom nézni a sporttv 2-őt?POLGÁRTÁRS, A MINISZTÉRIUM NEM FELEJTETTE EL ÖNT. ÜLJÖN ÁT A SZOMSZÉD NAPPALIJÁBA!
(nincs tv)
Ventura
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
fel a fejjel majd megfordítjuk valahogy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
latin amerikai fivéreim. látom megszűnt a onlinetvkérésre. valahol tudom nézni a sporttv 2-őt?www.sport365.live/en/player/58847b271a229684533152/1/264/588511a01a76f/GreenBayPackers-AtlantaFalcons/768/432
(nincs tv)
Ventura
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Megfejtettem, elmaradt a szárban sztár és pár öregek othona sztárokra kiváncsi.
több mint 7 éve
latin amerikai fivéreim. látom megszűnt a onlinetvkérésre. valahol tudom nézni a sporttv 2-őt?(nincs tv)
több mint 7 éve
Ha igazak a pletykák, utóbbinak ez biztos nem lenne ellenére...vagy brédi rodgersszel csalja zsizellt?Milyen pipa lehet Zsizell, hogy Tomi nemhagyja aludni, mert Áront néziZsizell Rodgersszel csalja Bradyt?
Mazzu
Stez
zzz888
több mint 7 éve
bumm a fejbeRum a tejbe.
gaben
több mint 7 éve
vagy brédi rodgersszel csalja zsizellt?Milyen pipa lehet Zsizell, hogy Tomi nemhagyja aludni, mert Áront néziZsizell Rodgersszel csalja Bradyt?
Mazzu
Stez