Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
köszönöm havnnai testrészem a linket.hajrá atlanta!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
Most komolyan: hogy lehet ennyire simán átmenni egy védelmen CSAK passzokkal?nesze lehet futni is 😮
shagi0206
több mint 9 éve
KO
több mint 9 éve
Cam Newton Who ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Most komolyan: hogy lehet ennyire simán átmenni egy védelmen CSAK passzokkal?tessék, futott TD
shagi0206
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
csoporton belül?0 RH negatív mindháromévércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Megfejtettem, elmaradt a szárban sztár és pár öregek othona sztárokra kiváncsi.
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
toam
iktriad
több mint 9 éve
a mobiliti qb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Most komolyan: hogy lehet ennyire simán átmenni egy védelmen CSAK passzokkal?Tök mindegy, ha futni kéne az is menne
shagi0206
több mint 9 éve
Most komolyan: hogy lehet ennyire simán átmenni egy védelmen CSAK passzokkal?Így
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Bj raji hol van? Az a kedvencem.
több mint 9 éve
Jonesnak elég minden 2. labdát elkapni
több mint 9 éve
megmenekültvércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
toam
több mint 9 éve
Most komolyan: hogy lehet ennyire simán átmenni egy védelmen CSAK passzokkal?
több mint 9 éve
néger pozitív0 RH negatív mindháromévércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
toam
iktriad
több mint 9 éve
Hűde jó Hulio
Draft

több mint 9 éve
0 RH negatív mindháromévércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
toam
több mint 9 éve
AB negatívvércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
toam
Draft

több mint 9 éve
most már PO+vércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
toam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Ja, hátha A Chargers költözésével megszűnnek a sérülések.
több mint 9 éve
Született vesztes.vércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
toam
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
vércsoportjuk?A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
iktriad
több mint 9 éve
A 2 mostani csapatban van csak aktív keretben 2 illetve 1 ex- Jax játékos.nem annak ahol van még jags játékos a keretben?Ki a tököm kezdi ilyenkor követni az nfl?Divatdrukkerek. És annak szurkolnak, aki a rájátszásban nem kap ki. 😊
Palesz76
iktriad
valakis
több mint 9 éve
Hogy a védőinknek köze nem lesz a meccshez, az egyértelmű volt. Csak ezek az offense hibák frusztrálóak igazán.
több mint 9 éve
Mack nélkül meg is hal a Falcons-OL