Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Márktól vagy Höritől? jajj megzavarodtamHogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Egy szerencsés passz kellet hozzá...
iktriad
Cypress
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Ha 4 közé jutni azt jelenti, hogy kaka vagy, akkor csoport utolsóként végezni...? Vagy 3. helyen futottatok be? 😊A dallas egy nagy adag kaka volt, úgy.Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Egy szerencsés passz kellet hozzá...
iktriad
Cypress
balintbaba
több mint 7 éve
Nyilván mindenki az elmúlt éveket tekintve toronymagqasan legjobb csapatát akarja szintként venni, én is, de szerintem azért mégsem ez az alap, ide nem lehet eljutni sajnos csak úgy, ez nonsense.Abból vagyunk évek óta PO-ban, hogy 2008-ban az egyik HOF irányítónkat lecseréltük egy másikra. Nagyjából ennyi. Nélküle ez egy 5-11, 6-10-es csapat. Nézd meg a Patset, Egy Brady nélküli idényük volt 2008-ban, akkor is hoztak egy 11-5-öt. Ha idén Garappolóval nyomták volna végig, akkor is nyerik a csoportjukat. Na, ez az a szint, amit el kéne érni.Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
vajon milyen videót nézegettek a Packers védői az elmúlt héten?
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Érted, most akkor mit szóljak akár én, akár a másik ezer csapat, amelyik szarul is draftol, de legalább a pénzt is hülyén költi? Azért ne túlozzuk már el.
Stez
Kampman
De a Packers csapatépítésben még mindig az NFL egyik legsikeresebbje, hiába nincs pariban a Patsszel, a liga fele elfogadná bőven ezt is.
több mint 7 éve
Gabberttel 16-0Kaeppel meg akár 1-15 is 😊Tebowval még 6-10 is lehetne.2 szóvagy Luckra ezek szerint
Aaron Rodgers
Cseréld ki egy Daltonra vagy Flaccora és 8-8nál nem lenne jobb az egység.
alatriste
baggio
Cypress
shagi0206
több mint 7 éve
Igen az lemaradtmármint, annak hiánya 😀Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Passrush
iktriad
ThundersNFL
Mazzu
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Jogos, kimaradt a ligaelit QB.Kaeppel meg akár 1-15 is 😊Tebowval még 6-10 is lehetne.2 szóvagy Luckra ezek szerint
Aaron Rodgers
alatriste
baggio
Cypress
shagi0206
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
mármint, annak hiánya 😀Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Passrush
iktriad
ThundersNFL
több mint 7 éve
naaaa, azért ez kicsit erős. 1 hete volt D# a pályánHogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Egy szerencsés passz kellet hozzá...
iktriad
Cypress
több mint 7 éve
A dallas egy nagy adag kaka volt, úgy.Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Egy szerencsés passz kellet hozzá...
iktriad
Cypress
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Passrush
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Nana, idén nálatok valami csoda folytán már most eljött a karácsony, mert egy napra kijózanodott Irsay... mit akarhatnál ennél is többet?! 😀Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.
Kampman
Érted, most akkor mit szóljak akár én, akár a másik ezer csapat, amelyik szarul is draftol, de legalább a pénzt is hülyén költi? Azért ne túlozzuk már el.
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?Egy szerencsés passz kellet hozzá...
iktriad
több mint 7 éve
Egész szezont a Colts sem. Ez a csapat Manning nélkül és Luck nélkül is bottom 3-as csapat. Az utolsó 2-3 meccset adta le, de a legtöbbször le sem kellett adni, annyival szarabbak voltunk az ellennél.A packers legalább nem adott le egy egész szezont egy Qb-ért... 😊Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Stez
undisputedly
több mint 7 éve
Luck egy 3-4 győzelmes csapatból csinál 50%környékit. Rodgers egy 6-7 győzelmesből stabil 10-12+ost2 szóvagy Luckra ezek szerint
Aaron Rodgers
alatriste
baggio
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?úgy, hogy egy félidőig betlizett a Dallas..😀 meg a GB offense nem szerencsétlenkedett mint aohgy a JAgs szokott
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Kaeppel meg akár 1-15 is 😊Tebowval még 6-10 is lehetne.2 szóvagy Luckra ezek szerint
Aaron Rodgers
alatriste
baggio
Cypress
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Abból vagyunk évek óta PO-ban, hogy 2008-ban az egyik HOF irányítónkat lecseréltük egy másikra. Nagyjából ennyi. Nélküle ez egy 5-11, 6-10-es csapat. Nézd meg a Patset, Egy Brady nélküli idényük volt 2008-ban, akkor is hoztak egy 11-5-öt. Ha idén Garappolóval nyomták volna végig, akkor is nyerik a csoportjukat. Na, ez az a szint, amit el kéne érni.Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Stez
több mint 7 éve
A Colts se, csak szimplán kurvaszarok voltak.A packers legalább nem adott le egy egész szezont egy Qb-ért... 😊Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Stez
undisputedly
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Tebowval még 6-10 is lehetne.2 szóvagy Luckra ezek szerint
Aaron Rodgers
alatriste
baggio
több mint 7 éve
Hogy a francba verte meg a Dallast ugyanez a Green Bay?
több mint 7 éve
Istenem, c'mon man!! 😀
több mint 7 éve
A packers legalább nem adott le egy egész szezont egy Qb-ért... 😊Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Stez
több mint 7 éve
Két szó. Andrew Luck. És akkor a kérdés még mindig él, mert érezheted, hogy mekkora a szar például Indianapolisban. Plusz sok helyen Rodgers sok, Luck sincs, de még csak egy Packershez hasonló támadófal sincs.2 szóAzért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Stez
Aaron Rodgers
alatriste