Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 015
De most komolyan, Meyersen kívül kapott el másvalaki labdát? Oké, Izzo egyszer, de az se tervezett volt.mert ha nem sikerül akkor a fieldgólra sem lenne időnk12 másodpercünk volt és a tizenpáron voltunk. Be kellene dobnoi end zoneba vagy el a faszba, ha nincs senki. És egy átlagos csapat ezt is csinálja. Ez inkább azt mutatja amit Castleai01 ír.
gordon
zinedine5
több mint 4 éve
Ha így folytatódik esküszöm a Dolphins behúzza a csoportotééés még a Jets sincs kizárva teljesen 😀
ThySoul
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
ThySoul
1 618
Ha így folytatódik esküszöm a Dolphins behúzza a csoportot
több mint 4 éve
mert ha nem sikerül akkor a fieldgólra sem lenne időnk12 másodpercünk volt és a tizenpáron voltunk. Be kellene dobnoi end zoneba vagy el a faszba, ha nincs senki. És egy átlagos csapat ezt is csinálja. Ez inkább azt mutatja amit Castleai01 ír.
gordon
több mint 4 éve
Jujjj!!! Ez a félidő!
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 015
mert ha nem sikerül akkor a fieldgólra sem lenne időnkÍgy van.
gordon
Nem látszik az, hogy önerőből az Offense végig tudna menni TD-re, de talán a DEF kitart elég ideig és csak FG-re menti a meccset.
Így meg van esélyünk, mert így csak 1 pont a hátrány.
több mint 4 éve
Simán csak nem bízunk benne hogy Cam elég intelligens lenne hozzá hogy eldobja a labdát ha szorul a hurok... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
Meccsben vagyunk!
több mint 4 éve
mert ha nem sikerül akkor a fieldgólra sem lenne időnk
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Azert ez a legalja, hogy nem megyunk neki, amikor Nincs semmi vesztenivalo.
több mint 4 éve
most mé nem megyünk neki????
több mint 4 éve
hát ez?
több mint 4 éve
hát én a faltól sem vagyok elájulva, de talán a Covid miatt ilyen szarokAz a baj, hogy abból sem látok sokat O oldalon (kivéve fal).Én nem sokat vártam az idei szezontól a csapatban kitörő Covid előtt sem, elnézve a keretet és a sorsolást. De ezt a vesszőfutást azért nem gondoltam. Az offense lassan az elmúlt évtized Browns szintje.én nem bánom ha miénk lesz az 1/1 cserébe.
Burkus
Kicsit máshogy kell nézni ezt a szezont, találni kell pár tehetséget akikre építeni lehet a jövő csapatát.
Mire lenne jó egy 5-11? semmire
gordon
zinedine5
több mint 4 éve
Az a baj, hogy abból sem látok sokat O oldalon (kivéve fal).Én nem sokat vártam az idei szezontól a csapatban kitörő Covid előtt sem, elnézve a keretet és a sorsolást. De ezt a vesszőfutást azért nem gondoltam. Az offense lassan az elmúlt évtized Browns szintje.én nem bánom ha miénk lesz az 1/1 cserébe.
Burkus
Kicsit máshogy kell nézni ezt a szezont, találni kell pár tehetséget akikre építeni lehet a jövő csapatát.
gordon
több mint 4 éve
Bazsinho
1 003
köcsög josh
több mint 4 éve
J.Jacksonnak nagyon kell a zsöci 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Na most ha tolunk egy 3 and out-ot akkor nagyon mérges leszek...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
de bánat ez a bills is...
több mint 4 éve
hoppá, a védelem nyerni akar 😊
több mint 4 éve
Én nem sokat vártam az idei szezontól a csapatban kitörő Covid előtt sem, elnézve a keretet és a sorsolást. De ezt a vesszőfutást azért nem gondoltam. Az offense lassan az elmúlt évtized Browns szintje.én nem bánom ha miénk lesz az 1/1 cserébe.
Burkus
több mint 4 éve
8 (!!!) passzkísérlet egy félidő alatt... LOL
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Én nem sokat vártam az idei szezontól a csapatban kitörő Covid előtt sem, elnézve a keretet és a sorsolást. De ezt a vesszőfutást azért nem gondoltam. Az offense lassan az elmúlt évtized Browns szintje.
több mint 4 éve
ha valamit még akarunk a meccstől jó lenne őket FG-n tartani, mert ők kezdik a 2.-at
több mint 4 éve
Az a baj ezzel a meccsel,hogy bár nagyon sok van még hátra,de egy pillanatra sem érzem,hogy nyerhetnénk
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.