Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
több mint 8 éve
Mondjuk az könnyebben teljesíthető, mint egy jags győzelem.En elviszem szivesen ha mar 6 perccel elotted leirtam 😛 es majdnem telibelottem a tavot/masodpercet is...Inkább nyerjen helyettem a Jags egy NFL meccset.Miért csodálkozik Ricsi, hogy a Tampa szarul menedzseli az időt. Hát ki a defensive coordnátor?Ön nyert egy hangszórót 😊.
Amúgy simán benne van, hogy Aguayo rúg egy meccsnyertes FG-t a legvégén...
iktriad
harras
iktriad
Igor
több mint 8 éve
En elviszem szivesen ha mar 6 perccel elotted leirtam 😛 es majdnem telibelottem a tavot/masodpercet is...Inkább nyerjen helyettem a Jags egy NFL meccset.Miért csodálkozik Ricsi, hogy a Tampa szarul menedzseli az időt. Hát ki a defensive coordnátor?Ön nyert egy hangszórót 😊.
iktriad
harras
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Inkább nyerjen helyettem a Jags egy NFL meccset.Miért csodálkozik Ricsi, hogy a Tampa szarul menedzseli az időt. Hát ki a defensive coordnátor?Ön nyert egy hangszórót 😊.
iktriad
harras
több mint 8 éve
harras
515
Miért csodálkozik Ricsi, hogy a Tampa szarul menedzseli az időt. Hát ki a defensive coordnátor?Ön nyert egy hangszórót 😊.
iktriad
több mint 8 éve
A Tampához képest igen, és mivel ellenük játszottunk, csak az számít.Ha van érdemtelen győzelem...Mert aztán mi győzelmet érdemeltünk volna?
Jakehomer
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Szerintem meg egy Chargers győzelem.Mondom, itt az X lett volna az igazságos eredmény.Ha van érdemtelen győzelem...Mert aztán mi győzelmet érdemeltünk volna?
Jakehomer
gabokocka
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A meccs után Derek Anderson kiakadt volna, mert ő nem tudta, hogy lehet döntetlenMondom, itt az X lett volna az igazságos eredmény.Ha van érdemtelen győzelem...Mert aztán mi győzelmet érdemeltünk volna?
Jakehomer
gabokocka
iktriad
több mint 8 éve
Mondom, itt az X lett volna az igazságos eredmény.Ha van érdemtelen győzelem...Mert aztán mi győzelmet érdemeltünk volna?
Jakehomer
gabokocka
több mint 8 éve
Ha van érdemtelen győzelem...Mert aztán mi győzelmet érdemeltünk volna?
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Idén az NFC West sokkal humorosabb.Fenébe már ,ez így nem volt poénos.Ha humorra vágysz, NFC East/AFC South rangadókat nézz
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Kösz Ron, kérjél időt nekik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Na most nagyjabol jo vonalon vannak.. alakul a joslat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
És még csalnak is, hol volt a booth review?
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy Aguayo hős lehet, vagy holnap ki is rúghatják.